- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
arnikusz
veterán
válasz
VágniValó #26937 üzenetére
Nem vagy lemaradva.
Anno decemberben mikor hozzányúltak a Strikerhez benyögtek annyit, hogy lesz új gearszett, és a meglévő siker szetthez - Nego hozzányúlnak ill. a többi nem használt szett pl. Ongoing, System C balanszolásra kerül.5 napja Yannick bejelentette az új community developert Daria-t ő korábban nyilatkozott arról, hogy a System C-t és egyéb nem használt szetteket át kell kalibrálni, ill. a Nego-t újra kell gondolni.:
https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/tk2kxs/a_warm_welcome_to_daria_our_new_community/?sort=confidence
Sajnos korábban láttuk akár az 1.-ben, akár a jelenlegi részben egy nem szokott neki menni és a kisbaltás megoldással szembesülhetünk.
Valamit majd látunk novemberre.
Jól mutatja, hogy nem foglakoznak a játékkal, hogy a megjelenési évfordulóra se volt semmi.Deck nyugodtan rakd össze addig ellesztek vele
-
Elims
veterán
válasz
VágniValó #24268 üzenetére
Én nagyon amatőr vagyok ehhez a játékhoz és szinte minden oldalon találok nagyon nagy okosságokat,de egy dologban hallgass rám légyszives.Ha barátoddal szoktál játszani -nem csak idegenekkel- és ő kap egzotikus cuccot ami neked még nincs meg,kérd el tőle csak egy megosztásig.Odaadja neked,te pedig vissza.Utána ugyanez vissza,te adsz neki egy egzotikust,ő vissza neked.
Onnantól kezdve kapod te is dolgokat.Arnikusz: Abban a patika szettedben mire való az a sárga mellény?Nagy nehezen megszereztem,de nem jövök rá,hogy mit csinál.
Ritkán észreveszek olyat,hogy lőnek engem,megy le a páncélom és egyszer csak full tele lesz.
Ez vajon amiatt van?Ha igen,mit kell csinálnom ahhoz?"A Capacitor exo AR-t a Summitban található 5 Challenge teljesítésekor kapod meg (30 Summit challenge van)."
Már nagyon várom a capacitor-t.Megvan szerintem minden,de ezt nem akarja kiadni. :-/
A skill-es szetthez nagyon jó lenne.Legendáson leginkább abban vagyok."...mivel kevesebbet játszom max. 1-órát lehet elcsábulok szeptemberre konzol irányba."
Én annak nagyon örülnék!! :-)
Granini: "ja igen, mivel technikussal (+1 skill tier alapból) mész elég ha csak 5 sloton van skill tier, így egy itemen (nálam a kesztyű) érdemes main attributumot wpn dmg-re forgatni, ehhez nyilván olyat kell találni amin alul a skill dmg és a haste elég maxos.."
Nem jobb ha mind a hat cuccon +1 skill tier van? -
arnikusz
veterán
válasz
VágniValó #24268 üzenetére
Én nem is sorolom mert minden exo esik van mindenből van 5 db.
Más ma sem lesz STATE, tegnap annyit benyögtek, hogy lesz majd valami az eljővendő szép napokban.
Erre csak annyi igen meg lesz I. negyedévi pénügyi mérleg is és kell a pénz, így biztos fizetős dolog fog jönni.
Találgatni felelesleges. Aki befejezte a Manhuntot látta azt amit. Az Achilles pulse PVP-ben nem mindig megy.
-
centrino
aktív tag
válasz
VágniValó #23039 üzenetére
Kipróbálva ez a fegyver se rossz, az alapból meglévő Perfect Braced mellett atomstabil és gyors. A 6 red build és a Foxs Prayer kicsit megdobja a sebzést, 35mről lehet vele szórni gyorsba a 750k-1M fejeseket scope nélkül.
LMG-ből csak Named verziókat használok szinte kizárólag, Pestilence, New Reliable és Sleipner. Ha skill build, akkor egy Stoner és In-Sync, de majd kipróbálom. -
centrino
aktív tag
válasz
VágniValó #22945 üzenetére
Jaja, titkoban SHD 69000 és bugyirózsaszín + szivárványos kiegészítők
Na majd legközelebb reveal...
snipr - Super 90 nekem még mindig a kedvenc shoti, szórok is ki minden mást a stash ból, marag egy godroll The Mop és ez... (egy godroll The Send-Off még lehetne, de az craft, azt meg tudjuk milyen...)
-
snipr
aktív tag
válasz
VágniValó #22936 üzenetére
hát nincs sok kraftolt jó itemem az tény... de klánban van egy kraft mágus, aki jelenleg is a kraftolt tök maxos m4-et használja a nego buildjében
néhány improvised cuccot kraftoltam talán jót csak - ott nincs ugye brand, cserébe kap az ember egy grátisz mod slotot - van néhány fun build (legalábbis szerintem az
) , ami ilyen impro cuccokra épül
-
centrino
aktív tag
válasz
VágniValó #22900 üzenetére
Azért raktam be ide több képet, tapasztalatot, hogy akit érdekel időnként nézzen rá mi az aktuális Lincoln Memorial target loot, mert baromi jó cuccok jönnek az új Update óta, viszonylag könnyen, gyorsan. De érdekes, a mostmàr mondjuk 15 kör alatt egy exo se jött se drop se reward.
-
centrino
aktív tag
válasz
VágniValó #22777 üzenetére
Global map-on nyomsz egy R-t (PC) akkor mutatja a target loot régiókat. Summit is kipróbálható, ott is tudsz már állítani LMG target loot ot. Felrakod challenging-re, és bekattintasz pár direktívát, ami "kevésbé fáj" és csak türelem kérdése...
ez a mai targeted loot:(Ha LMG akkor nagyon ajánlom a már sokszor istenített Perfect Braced talentes mellényt. Hozzá egy Composure talentes háti, Contractors glove... Ha van akkor tuti egy foxs prayer vagy sawyers kneepad)
ajánlom figyelmedbe ezernyi információ: Division 2 Gear Spreadsheet
-
centrino
aktív tag
válasz
VágniValó #22775 üzenetére
DZ és LZ is
én kaptam már heti exo ládából, normál control point elfoglalásnál ahol lmg target loot volt
(ezt ajánlom leginkább - ahol lmg a target loot, ott a challenging/heroic control pointokat csinálni, majd resetelni őket, előbb utóbb meglesz, RNG nem lehet kiszámolni, de sztem max 10 és tuti megvan, heroicon 5 alatt meg szokott lenni egy target loot os control pointnál eddig nekem - fegyvert csak ajánlani tudom, nekem egész játékon belül a kedvenc...)
Pestilence - Can drop from a named enemy in any dark zone.1% for non landmark named enemies.
1% for normal landmark named enemies.
2% for hard landmark named enemies.
3% for challening landmark named enemies.
3% for heroic landmark named enemies.- Targeted loot
- Exotic caches
- End of mission reward
- Any raid boss on characters first clear of the week -
Alvin_ti4200
félisten
-
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
VágniValó #22202 üzenetére
Kérdés az, hogy milyen játéksítlust szeretsz.
A skill dmg-es geart szerintem könnyebb összerakni, semmint egy ütős CHC/CHD szettet, a neten elég sok skilles dmg-es szet van fenn, azok közül érdemes lehet szétnézni.
Nekem nem fekszik annyira ez a skill dmg-es, bár össze van rakva egy közel fullos, de nem szoktam vele játszani igazából.
Ami biztos ebben a játékban, hogy rohadt sokat kell farmolni, kivéve ha nagyon szerencsés vagy, vagy ha társakkal mész és azok dobálják neked a cuccokat.Jó mondjuk a hardon való játékhoz egy közepes szettnek is elégnek kell lennie, a maxos szettek elsősorban heroic 5 direktívával való játékhoz kellenek.
Nemsoká megint egyszerűsödni fog a játék, mivel a módosítók sem lesznek színre szakosodva, azaz mindegyik helyre be tudsz majd rakni bármilyen típusú módosítót, ezzel is egyszerűsödni fog a gear összeállítása.
-
törölt tag
válasz
VágniValó #17199 üzenetére
jaj mar megint ez...
aki megvette az ultimate editiont tudta mire szamitson. volt year 1 map.
az iranyt pedig nem kotelezo kovetni. ha nem ertesz egyet a politikajukkal akkor nem veszed meg. ha megveszed, mert jatszani akarsz vele, akkor viszont igen. mindegy mit irsz, szavaztal a penztarcaddal.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
VágniValó #16955 üzenetére
Mondjuk ha te minden küldetést csak egyszer akarsz végigjátszani, akkor ez nem a Te játékod lesz
(#16949) BoneDragon:
%Systemroot%\Users\%username%\Documents\My Games\Tom Clancy's The Division 2
Ezt a mappát töröld le, egyedül a user.bindingset hagyd meg, ha változtattál a billentyűkiosztáson, ez sokszor segít az ilyen jellegű problémákon. Ez minden beállítást ki fog nullázni, úgyhogy újra be kell állítani.
-
TheSoloenOne
tag
válasz
VágniValó #16929 üzenetére
Nem. Random NPC rouge agent. Nem player !
lvl 40 hc solo CP, es mikor vedeni kell a kovetkezo hullam ellen, megjelent egy par Rogue Agent.
En lepodtem meg a legjobban ! Mondjuk felmostak velem a padlot( ezek az aprosagok, hogy a mosomedve turja a kukat. Hihietetlen
)
-
Micsurin
nagyúr
válasz
VágniValó #16535 üzenetére
Mehet feljebb a cap, de nincs értelme mert droppol és speciel engem a droppok jobban zavarnak mintha stabil 30-cal szalad a játék.
720P Medium preset (árnyékok levéve persze, render 100%-ra téve) stabilan tartja a 30-at, ez így jó is. TDP-t nem merem följebb tolni félő ott már nem bírná el a noti hűtése a hőfokot stabilan ha meg throttling-olok megint csak adtam a dolognak egy pofont az emelt TDP-vel.
Ha itthon vagyok úgyis ott a konzol ha meg megyek valamerre ez pont jó a honom alá vágni. Pl keddenként van 3,5 óra lyukasom na Siege helyett fog menni a Div2 is.
Még mindig meglep az új mobil Ryzenek mennyire eltalált szériák lettek, főleg mióta kint az új Adrenalin driver és viszonylag rendben van a szoftveres oldal is.Kezdhetnek kifarmolni minden újra...
Remélem másodjára a sztoriból több megmarad majd
-
Micsurin
nagyúr
válasz
VágniValó #16513 üzenetére
Igazad lett tényleg szépen fut 720P, Low, 100% render 30 fps stabil. Miután megemeltem a TDP-t 25W-ra stabil 30 medium presettel is és a hőfokok sem szállnak el stabilan 50-60 fok közt mozgok, jó ez a Vega8.
Ha a raven ridge topikból olvassa ezt valaki, jövő hétvégén leíróm a menetét. -
Micsurin
nagyúr
válasz
VágniValó #16513 üzenetére
@Maxxy10: Köszi szépen!
Neked is köszi! Azóta 2x8GB-ra lett cserélve szintén HyperX Impact-okra a ram, SSD tervben van még. Ha full Low 720P-n megvan a stabil 30 nekem az már jó. Továbbra is az X1 marad az alap platformom Div2-höz de nem lenne rossz ha néha mikor jövök megyek tudnám magammal cipelni ezt a játékot is.
-
törölt tag
válasz
VágniValó #16415 üzenetére
egyszeruen nem tudom miert, de nekem ez a Keener hype annyira semmilyen. az elso resz eleje ota epitik a karakteret, de kozben a jatekossal levo interakciok alapjan (ami jellemzoen egyoldalu telefon es echo cuccok hallgatasa) egy bazi nagy ripacsnak tunik. nem maradt meg mas, csak ez a "ilyen kemeny vagyok, elotted jarok x lepessel" meg a "minden a terveim szerint halad, nem tudsz mit tenni" mondatok ismetelgetese.
siman csinalhattak volna belole valami badass bosst, de igy... nagyon nem jon at.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
VágniValó #15974 üzenetére
hát annyi, hogy rögtön elkezdheted használni az új specet, illetve hivatalosan jövő héten lesz csak EP3 mindenkinek, a YP1-osok játszhatják már most az új küldiket.
de amúgy a korábbi epizódokat is ugyanúgy megkapta mindenki. Y1P-el csak korai access-ed volt, instant spec unlock, és a classified küldik.
-
törölt tag
-
válasz
VágniValó #2653 üzenetére
Hát igen,nálam is kb ez van.
Egybe gyurták a survival-t a west side pier-t (pl. töltöd fel a pulse-t) és ezt jól megfűszerezték FarCry-al, vagy Wildlands kinek hogy tetszik,de talán inkább Wildlands.
1-ben el lehetett dönteni,hogy survival-t nyomsz vagy west side pier-t,itt nem,rá vagy kényszerítve mindkettőre. Elfoglalsz egy területet és utána folyamatosan etetni itatni kell a figurát,hogy a tiéd maradjon a terület (ez elég uncsi lesz majd),ott fog éhenhalni az a figura. Folyamatos gyüjtögető életmód. 1-ben eldönthetted mit gyüjtögetsz,amire szükséged volt,fegyver fegyver mod illetve gear szett gear mod készítéséhez,ennek volt értelme.A mozgást meg lehet szokni,én rosszabbra számítottam a régebbi videók alapján.
Sírnak is a macro hero(k),jobb ez így.Pvp...
Hát ez a pajzsos dolog szvsz nem ér semmit.
Úgy fogy el mintha ott sem lenne.
És bujj el 5 sec-re hogy gyógyítsd vissza magad.
Pvp-ben ez rengeteg idő,ennyi időt senki nem ad a másiknak,hogy gyógyítsa magát.A fürge tok is az 1-ben azért lett felejtős,mert ha már bevállaltad a fedezékfutást akkor miért nem gyógyultál azonnal amikor célba értél,várjál újabb pár sec-t.
Előrendelést vissza tudod mondani a játék megjelenése előtt,írsz support-nak.
Én is így tettem a Wildlands el,gond nélkül visszajött az ára. -
-
tiger10
tag
válasz
VágniValó #1528 üzenetére
Értem én, hogy mire gondoltok, meg szar a fordítás, meg amúgy is elboldogúlnánk vele Angol nyelven stb.
De attol még támogatni kéne a honosítást! Így soha nem fog fejlődni sehová! Ha megnézitek egy csomó dolognál, leírásnál (most nem kimondottan a játékokra gondolok) van benne Cseh nyelv, ők különbek tőlünk? De ebben mi sz*r*bbak vagyunk mégis! -
-
Anonymus23
veterán
válasz
VágniValó #625 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy erre már nem emlékszem, főleg mivel ha jól rémlik a Divisiönnél én csak a 2 bétában vettem részt, Alpha teszt nekem csak a Wildlands volt. De lassan 3 éve volt, nem emlékszem már, de azt tudom, hogy mindenfelé az azonosító kód meg minden, NDA-t kellett elfogadni stb-stb. Wildlands az fix, hogy volt Alpha, ott is van customization.
Egyébként az Ubi fórumon megy a nyalás ezerrel, vannak olyan felhasználók, akiknek már a feje se látszik ki az Ubi hátsójából, nem hogy a nyelve
Szánalmasan nevetséges amit páran leművelnek ott
Főleg annak tudatában, hogy a kiválasztás már megtörtént, csak ma fogják kiközölni, hogy kit hívnak meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged