Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
centrino
senior tag
válasz
granini
üzenetére
Target Loot nem játszik sajnos. Yaahl csak DZ drop, Named láda, vagy random geart craftolsz és 1/6 eséllyel Yahlt dob. Legegyszerűbb ha Clan vendornál van és bevásárolsz párszáz db-ot belőle és betöröd.
Backfire/100 Hazpro buildbe (countdown hunterek ellen jó) már van egy Yaahl Obliterate CHC Hazpro mellény, azt craftoltam (Investor és 6db 15% Hazpro Strikerrel kiadja a 100%-ot) -
centrino
senior tag
-
centrino
senior tag
válasz
granini
üzenetére
Nem pontosan fogalmaztam.
Persze ha megnyomod a cover gombot, onnantól él a talent. De pl tier 5 escalationnál sok esetben praktikusabb, ha mondjuk egy magas tereptárgy mögé beállsz (oszlop, kuka DUArena elején, vagy egy ajtónyílás takarásából befelé a következő szobába) line of sight minimalizálva, te látod őket, ők téged nem, és épp ki tudsz lőni a tereptárgy mögül. Ha coverben vagy, és onnan bújsz elő a lövésre, akkor mindig nagyobb felületet adsz az ellenfeleknek amire tudnak lőni. Heroicon ennek nincs nagyon jelentősége, mert nagyon erősek a buildek de ha magasabb tier escalation akkor már ezt is figyelembe lehet venni. BigAl szuper, nagyon tetszik nekem is. -
5150head
őstag
válasz
granini
üzenetére
Azt kell mondjam igazad van.
Egyik nap összeraktam a meta strikert, most meg a Tipping + BigAl-t hát az utóbbi sokkal jobban fekszik nekem is. Mondom ezt úgy, h a fegyót még csak húzom, szintezni el se kezdtem, de már így is a legtöbb runból nekem volt a 2. legtöbb DMG-em.
(Escalation 4-5 szint)
Strikerrel valahogy szenvedősebb volt, pedig ott ha jól emlékszem a CHC is több és a fegyóm is 15 körül van.
Ettől függetlenül folytatom a kísérletezést, mert nekem valahogy a build építés a fun a játékban át fogom variálni azt a strikert. Sajnálom h csak ennyi loadout van a játékban. -
centrino
senior tag
válasz
granini
üzenetére
ha elfelejtik a Hot Foot direktívát, akkor egyetértek. Doom óta nem oldalaztam ennyit játék közben.
Tier 1-5 ig nekem teljesen bevált a kicsit módosított Refactor Capacitor build, Impetus mellény (Perfect Kinetic Momentum) és Cloak (5% weapon damage, 50% reduced Threat, 10% Skill damage) Assault turret és Artificer Hive. Eszméletlen sokat gyógyít a csapaton, többiek skilljét is boostolja a hive és mission végén a sebzés is teljesen megállja a helyét.Kérdés: Turret és Capacitor már expertise level 30, ha felhúzom az artificer hive-ot, az mit ény mennyit fog javítani?
-
Bird
addikt
válasz
granini
üzenetére
Igen elfogadnam! De….. mikor belepek es latom hogy a gyerek 6000 shdvel kimaxolva lep be a jatekba es meg ott vagyok 22000 shdval es semmi akkor azert az felb.sz…. En nagyon szeretem ezt a jatekot 5000 oram van benne. Ertem hogy rmg de ez rohadt igaszsagtalan. Na mindegy nem caipogok ez van.
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini
üzenetére
A Proto igazából az augment újrarollolásához kell
, azt az exo mennyiséget meg amit ez kíván, azt inkább nem is minősíteném, mert azért most csökkentettek, nyilván előbb-utóbb a sírás hatására és az idő múlásával bejön majd az optimalizáció mint anno a normál itemeknél, mert azért nem 1-2 gear van, amit fel szeretne húzni az ember, mert ha ez ilyen "drága" és rng függő lesz, akkor mindenki 1-2 buildben fog rohangálni, ami viszont egyenes út a játék korábbi halálához, mert azért a normál gear jelentős hátrányban lesz, na nem mintha ennek igazából nem csak Legendáson és Escalation lenne jelentősége, főleg mivel (ahogy emlékszem) raid és incursion nem is működnek (egyelőre). -
NoOne1976
őstag
válasz
granini
üzenetére
Szerintem nem a proto mati a szűk keresztmetszet, hanem az exo komponens. 90 db kell a 30-as szinthez, meg egy proto material. Mit egyszerűbb összeszedni?
És nem arról beszélek, akinek eleve 30asok az itemei. Mondjuk neki pár proto matit megszerezni nem probléma. Nekem is van 15, kizárólag escalationből, de nem vusz rá a lélek, hogy annyi exo materialt költsek el. Ha heti 20-25-öt összeszedek, akkor is egy hónap egy item szükséglete, ami simán lehet, hogy nem max weapon damage-el fog esni, hanem másik attribútum lesz maxos. Szóval ez a proto készítés inkább egy lehetőség, de nem cél, ahogy a jaáték most kinéz, viszont target loot nélkül semmire nem jó az excalation. Ma este esett az első Providence. Hazard protection és repair skill volt a mellényen, borzalmas talenttel. -
NoOne1976
őstag
válasz
granini
üzenetére
Amúgy nem ezt csináltuk a játék legelején? Esett valami, azon egyet tudtál változtatni az asztalnál. (Nem volt optimalizáció.) És mivel senkinek se volt maxos cucca, azért 1-2 tized javulás miatt is megtartottad az új cuccot, nem dobtad ki másnak. A god roll kb. lehetetlen volt, főleg táskánál, mellénynél, ahol 3/4 kellett hogy legyen, hogy egy cserével minden sor jó legyen. És csak futottuk és futottuk. Aztán jött az optimalizáció, ráadásul a buildek készen voltak és ott volt az úk karakter indítás, törlés, shd elköltés. Végtelen optimalizáció.
Most kb ezt lehet kezdeni elölről. A régi cuccot nem tették tönkre, nem jött 50-es szint, de lehet menni újra a tizedekért. Persze ennyi itemmel és target farm nélkül kb a lehetetlen. Nekem 13-14 proto item esett eddig, kb. 25 kör alatt. Mind szemét. Olyan brandek, amiket sehol nem használok, arról nem beszélve, hogy milyenek az attribútumok. Addig amig nincs target loot állítás, csak alapanyag farmolás. -
i@lex
őstag
-
i@lex
őstag
válasz
granini
üzenetére
Igen, nyilván azt forgasd át chc/chd-re, ha nem úgy craftolodott le, de mindegy, hogy mennyi az értek, a prototype a high end értek aljáról indul. Tehát igen, csak feltolod 30-ra és mehet az upgrade.
pzstm: nem, csak craftolsz, vagy grindolsz egy új itemet, és azt a striker cuccod amivel nem vagy elégedett azt betöröd, hogy visszakapd a proto core-t. Aztán az új striker cuccot megint feltolod 30-ra, és újra upgrade.
-
i@lex
őstag
válasz
granini
üzenetére
Plusz infó, hogy named itemeken mindenképp a neves érték kap boostot, ezért azokat a legbiztonságosabb felhúzni, contractor, foxes, salvo stb.
Pl, a te eguilizer mellényedet töröm is be, mert az echo fasza, de én weapon boostot akarok.
Van eq blueprintem, craft és újra, amíg nem a jót kapom, augment majdnem mindegy, az forgatható. -
Anonymus23
veterán
válasz
granini
üzenetére
Pár óra múlva már működött, bár én csak a köztest váltottam ki prémium creditből, pár órát beletoltam épp most fejeztem be a Journey 6-os küldetést, de nekem 1x sem fagyott, igazából egyetlen anomáliát tapasztaltam, 1x előjött a korábbi szezonnal bejövő sárgás filter, de a következő töltésnél eltünt.
Szal nálam mondhatni nagyobb dráma nélkül megy szépen. -
capulet75
addikt
válasz
granini
üzenetére
Úgy sem jó, mert pl ha 4 strikerben nyomod, abben benne van ( ideális esetben ) a mellény és a táska, de akkor bukod a perfect obliterate-et a neves UA mellényből, ami szintén érvágás. Én pl most csak a mellényt használom ebből a szettből a ninjabike-al, a neves holster +5% RoF-je nem akkora truváj szerintem.
-
válasz
granini
üzenetére
Jaja, nem mindet, de a ládák megvannak, meg van 63 csillagom. Én még nem a többezer SHD-5 direktíva-heroic/legendary-t tolom és a buildem se arra van kihegyezve, hogy speedrunt nyomjak
(mint az a kedves játékos, aki letolta a glitch szettel pár hete az incursiont szólóban 8 perc alatt...) -
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
granini
üzenetére
Köszi, mindenem is van
nyáron jelentkezett a probléma lencse mellett, tiszta vörös volt a szemem mert kidörzsölte, akkor használtam mellé nem dioptriás kékfényszűrős szemüveget, nem javult így lencse nélkül, dioptriás szűrős szemüveggel játszottam, változatlan. Műkönny nálam is van rendesen, napi 3-4 de volt, hogy 5 alkalommal is, akkor jó volt, de hamar elmúlt.
Mivel a héten játék nélkül volt, így erre gondoltam. Közben még annyit találtam, hogy kikapcsolatm a lens frlare-t meg a chromatomic aberration-t, rövid időn mintha jobb lenne, de majd tesztelek majd még egy hosszabb etapon. -
spleenszuru
őstag
-
válasz
granini
üzenetére
Igazán csodállak még titeket, hogy ezzel játszotok
Számomra az első season után megszűnt létezni, ahogy az összes seasonre épülő játék.
Nem azért játszok, hogy aztán kezdjem elölről minden 6-8-12 hétben, néhány új skinért vagy fegyver változatért.A mai napig szeretem a Div1-et, ebbe is beletettem 3-400 órát, de nagyon leírta magát nálam a Massive, mindig kipróbálom egy patch után, de rájöttem, hogy tök felesleges, a hangulat már nem jön vissza, csak a grind van.
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini
üzenetére
Pusztán annyit, hogy ~ 1 hónap múlva (szóval kb a DLC és a lvl40 boost bejövetelekor) ha új karaktert húzol, akkor az nem kap már scavenging pontokat, csak a 800 pontot amivel az alap dmg stb boostokat ki tudod húzni.
Állítólag a meglévő karaktereid a váltásnál visszakapják a teljes SHD mennyiséget, azaz ha most 10k SHD-n vagy, és 4 karaktered van, akkor mindegyiket kimaxolják. (kvázi lesz 40k SHD-d) Ezt azért még ellenőrizni kell, hogy valóban jól értettem-e. Azaz váltás előtt érdemes lesz lenullázni minden karaktert, ha mást nem hát creditre elverni, abból azért lehet majd vásárolni bármit is. De mondom, ezt még le kell majd csekkolni, mert csak kutyafuttában hallgattamn bele a videóba és nem is biztos, hogy végleges.ITT a videó
-
pzstm
titán
válasz
granini
üzenetére
6-10 orat mondtak ugyebar, bar nem mondtak hogy a gyujtheto cuccok es hubterek is benne vannak-e…
talaltam ilyet is meg:
- More than 7 new missions
- New area, new settlement, new control point mechanics, new hostile mechanics (purple flame)
- 8 new hunters
- Smart cover skill
- Catalyst exotic mask -
Anonymus23
veterán
válasz
granini
üzenetére
A kommunikáció számomra kezd olyan lenni, mintha a DLC (jó nevezzük annak) kb annyi lenne, mintha megkapnád a Camp White Oak-ot, vagy a Zoot kibővített területtel.
Ha ez lesz a legkisebb a franchise történelmében, akkor érdemes visszagondolni a Div1 Pier mittomén hanyas területbővítésére.
Ha ez még ettől is kisebb lesz, azzal együtt, hogy szó sincs róla, hogy pl kapnánk egy új játékmódot is, akkor még a 15USD is messze fölötte van annak, amit egy casual játékos kifizet, jó, most hagyjuk az inflációt... -
-
Octi
aktív tag
válasz
granini
üzenetére
Azért az UE5-ön kívül létezik még más engine is.
A Snowdropnak egyetlen előnye van: korához képest jól néz ki. Egyébként iszonyú bugos. Már Div 1 idejében elárulták, hogy jópár hiba azért nem kerül javításra, mert motor szintű, és az egész engine-t nulláról újra kellene írni. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
granini
üzenetére
a Relic egy jóval nagyobb tűzgyorsaságú, de emiatt kissebbet is ütő MMR. ráadásul a Determined Perfect változata szarabb mint a sima. emiatt duplán nem is jó hotshotra. Aces and Eights mellé jó lehet. hotshotra valami lassú tűzgyorsaságú, de nagyot ütő kell, mint az SR-1 vagy az M700 variánsok.
#31168 igazából jogos a kérdésed mert csak odahányt neked a kolléga egy homályos screenshotot magyarázat nélkül, de azért lehet következtetni dolgokra, pl a pirossal bekarikázott ikon mutatja a talentet, a zöld pedig a brand setet. továbbá ha jól sejtem a mellény, a hátizsák, a térdes, a kesztyű és a fegyver is a neves variáns, a talent perfect változatával a fegyver, a mellény és hátizsák esetén, a többi cuccnál pedig spéci attribútumokkal. a tulajdonságokra viszont tényleg csak tippelni tudsz, gondolom crit chance/damage és headshot minden.

ha el akarsz mélyülni a build építés világában ajánlom tanulmányozni ezt a mindenes táblázatot -
Anonymus23
veterán
válasz
granini
üzenetére
Szigorúan szerintem:
A Vigilance túl sokat ad, azért az +25% Total WD. Jó, ki is kapcsol adott esetben, de pl pont most futottunk egy Tidal Legendet, a srác HS buildben volt (bezzeg neki megvolt a HG melény is
) , miután meglőtte az első killjét, hullottak a mobok, én csak a kutyákkal és a dagival törödtem jellemzően, hogy ne bukja a bónuszát. Szerintem. Helyette jó lehet még a Concussion vagy a Composure, de semmiképpen sem dobnám el +3% HS DMG-ért , ugye táskán jellemzően HS+valami+HS mod van vs Arialdi 2-es bónusz +13% HS dmg-ért.Az a 308 kevésnek tűnik, nekem a Provi+Arialdis szettben TWD-vel 350% van, az SR1-el 324%.
Valaki írta a Chainkiller+The Gift kombót, még az is élhetőbb szvsz, esetleg mellénynek kipróbálhatod az Ari helyett, de ez így már nagyon öszvérnek tűnik, bár az 5% DTA az ugye ugyanúgy multiplikatív szóval a számok megmutatnák, meg ugye ezzel hamarabb eléred az 1250% capet, de mondom a Vigi nagyon hiányzik a végéről...
-
NoOne1976
őstag
válasz
granini
üzenetére
Sajnos ebből égtem már ki, hogy menjek 4 karakterrel fél-fél órát, hogy anyagot nyitogassak. De lehet, hogy ez lesz a megoldás, viszont ahogy adja a szezon a 2. exot, hagyom ezt.
Ráadásul a 4 kariból 3 raktárként funkcionál, mert mi van , ha egyszer kell. Persze, akkor még napi szinten nyomtam. De betörni most sincs kedvem. -
Anonymus23
veterán
válasz
granini
üzenetére
Lehet, mint írtam azt várom már, hogy valamikor kapható legyen normál vendornál (múlt héten volt DZ vendornál
) törnivaló, mert farmolgatva nagyon lassan jön. Erre írtam, hogy még karaktert is hajlandó vagyok törni ha az kell
Amit összetörök azt el szoktam craftolgatni, de eddig semmi használható eredmény. -
Anonymus23
veterán
válasz
granini
üzenetére
Nem
A Hotshoton túl jelenleg 2 cuccos van a szetben (lásd 31076 hsz): egy providence (+13% HS) és egy Arialdi (+10% MMR DMG).
Ehelyett akarok 2 HG-t berakni, ami +13% HS és 20% MMR DMG. Ez így nettó +10% base MMR DMG.
A táska már megvan az kiesett valamelyik nap:
Így már csak a mellény az amit "keresek"...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
granini
üzenetére
az az egyik út, a Habsburg még jobb mert nagyobb 2 darabos bónuszt ad csak sokkal nehezebb perfekt darabot találni mert alapból armorral jön.
illetve harmadik út, amin én megyek hogy a négy hotshot mellett a Chainkiller mellény és The Gift hátizsák van a perfect talentekkel.
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini
üzenetére
Én most jelenleg csak HG farmra lépek be, ha van időm és területen van a HG.
Tegnap kiesett egy HS+CHC + Vigilentes hátizsák, azzal ellennék, de mellény az nem akar egyelőre.
Azt várnám már, hogy legyen megint normál vendornál valami HG, még karaktert is hajlandó vagyok törölni miatta
mert a mellény az nagyon MI-nek tűnik. Még olyan sem esett/tudtam craftolni, amin HS + Headhunter lett volna bármivel... Az se érdekel ha 0,1%-os statok vannak rajta
Egyébként amit írsz, nem tudom mennyiszer kibeszéltük már klántársakkal discordon, kb minden szezonban az új érkező nevesek kapcsán, hogy ezzel is csak többféle loot van a játékban.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
granini
üzenetére
sima determined is jobb mint a perfect. de jah a habsburgba az is rohadt idegesítő hogy bónuszok alapján ugye DPS buildre van de armorral jön. sok sikert egy perfect mellényhez vagy hátizsákhoz.
a refactoron se értem miért kellett a status effect meg a neves majmos térdvédőre (ami ugye healernek való).
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini
üzenetére
Mit mondhatnék, a legkisebb ellenállásra törekszem

Ennyi idő és farmolás után már csak a kíváncsiság hajtott, de még majdnem élveztem is, mindenesetre a módosítók majdnem olyanok, mint egy folyamatos Global Event, szal így utólag azt mondom, "megérte".
A Skilles passzív módosítók sem rosszak, az, hogy az nmi is profitál az nem vészes. -
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini
üzenetére
Én próbálgattam a buildeket és a köztes PFE builddel (3 armor + 3 DPS) szépen működik.
A héten már szabin vagyok, mondom belogolok egy kicsit, és próbálgatás után egy random csapattal 34 perc volt, ketten skilleztek. Mindig azonnal csináltuk a feladatokat, jó pár vawe kimaradt így, a végén a boss-t lealfáztuk és tényleg nagyon hamar meglett.
Kíváncsi lennék ha a jól megszokott csapattal tolnánk, akkor mennyi idő lenne.
Az electricitynél írták, hogy igazából pár variáns van, és hogy ha megvan az első amivel az éppen adott küldetésnél kezdődik, akkor utána a többi már fix. Gondolom hamarosan fenn lesznek ezek az infók is majd valahol.
A Szólóban az a nehéz, hogy ugye mindenki is téged lő, vagy kivárósan csinálja az ember, vagy full aromos buildben feladatok először, majd a maradék vawe-et letolja az ember.
Ja és ahogy írták nem végtelen spawn, csak nem sok értelme van kivárni a spawnok végét, mert rohadt sok idő (szólóban tegnap próbálgattam).
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
granini
üzenetére
sztem nem sokat ér az a mellény (pláne hogy a dolog távolságfüggő), meg úgy az armor in-general. magasabb fokozaton tökmindegy milyen builded van, mert nem skálázódik úgy az armor mint az npc-k sebzése, fél tárral leszedik rólad az armort és semmi más nem ment meg csak a rejtett mechanizmusok. érdekes olvasmány, amikor csodálkozol hogy hogyan tudtál elfutni fedezékig amikor lepukkantották az armorod, nagy valószínűséggel az egyik itt leírt dolog miatt élted túl.
amit még érdemes lehet megcsinálni ezen a pályán az a kacsákat levadászni a titkos maszkért, de ezt bármilyen nehézségi fokozaton meg lehte csinálni.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
granini
üzenetére
azt még hozzá kell tenni hogy a devek előre megmondták, hogy a master nehézséget úgy lőtték be hogy az 4-fős csapatra van skálázva, bekapcsolt szezonális módosítók mellett. tehát ha az ember kisebb csapattal (esetleg egyedül) megy be, vagy nem kapcsolja be a szezonális modot, neadjisten direktívákat kapcsol be, úgy masszívan más nehézséget érezhet. én úgy éreztem hogy nehézségben ez a heroic és legendary között van félúton kb, afféle "raid-light", mivel itt is vannak nyomkodni/tekerni való dolgokat amiket csinálni kell.
szerintem a legidegesítőbb, főleg ha először megy az ember, hogy nem igazán magyarázza el a pálya, mit is kell csinálni, még csak rohadt pöttyöket se tesz a HUD-ra/minimap-re, hogy tudd hova kell menni egyáltalán. szóval ebből, és a mobok erejéből adódik hogy ez nem egy olyan cucc mint egy random heroic küldi amit négy strikerrel le lehet nyomni. de egy négyfős csapattal, akik mondjuk tudják mit kell csinálni, és nem mindenki DPS, simán lehozható, csak nyilván ésszel kell játszani, fedezékből, nem rohangálva, kicsit hasonlóan mint a legendáson.
#30879 akkor nem olvastad el, vagy nem értelmezted amit írt.
16 scout unlcokolja a Space HQ manhunt küldit bármilyen nehézségen (Normál-Heroic), ami aztán unlockolja a Space HQ manhnt küldi mastery nehézséget.
a mellény eshet csak ezen a küldetésen bármilyen nehézségen, értelemszerűen magasabb nehézségnél nagyobb eséllyel, viszont Mastery nehézség esetén az első teljesítéskor garantált drop. azt nem tudom hogy utána bekerül-e az általános loot poolba, feltételezem igen. -
NoOne1976
őstag
válasz
granini
üzenetére
Pont ezt írtam én is a klán csoportban. Sajnálom, de valószínűleg most engedem el véglegesen a játékot. Eddig még a szezononkénti 100 szintet megcsináltam, bár ruhákért már nem grindoltam. De azt csináltam, amihez kedvem volt. Most meg mi ez a kényszer? Craftoljak 20at? Minek??? Mindenem maxos. És ha két feladathoz nincs kedvem, akkor ennyi, nem tudok tovább menni a szezon szintben, mert nem lesz amiért szezon xpt ad?

Ha kibírom, akkor a 63-as szintig elvergődök. Talán ott jár az új ar, és ennyi. Ez nem újdonság, ez a játékos szívatása, semmi más. -
Octi
aktív tag
válasz
granini
üzenetére
Nekem az a gondom a játékkal, hogy semmilyen új tartalom nem készül. Ezek a fajta semmire nem jó baromságok, mint amit most toltak a nyakunkba, már baromira nem tudnak felcsigázni. Ugyan azokat a végtelenszer letolt feladatokat kell(ene) most is csinálni. Én fél óra után elengedtem. Heti 1-2 raid-et lefutunk a társaság miatt, és ennyi. Sajnálom, mert imádtam a játékot, és toltam megjelenése óta
-
K.J
senior tag
válasz
granini
üzenetére
Köszönöm, hogy kifejtetted!
Mint említettem megértem és ennek olvasása után teljes mértékben igazat adok.
Kimentésekkel nincs gond, red drop is volt bőséggel, amit ki is tudtam hozni.
Nekem igazándiból a "rám támad-esélytelen vagyok" szitukkal van problémám. Nem csapatokra gondolok, csak 1 db emberre. Amikor megnézem milyen buildet használ, nem sokkal jobb, mint az én egyes felszereléseim..sőt.
Persze, tapasztalaton is múlik, igazad van, csak nehezemre esik feladni, ez meg már az én hülyeségem.
Egyébként milyen egyéb módszert használnak a csalók? Nekem az a hatalmas tűzerő van csak meg. Az, h nem sebződik olyan mértékben, betudható a buildnek is, nem?
-
Cr00py
senior tag
válasz
granini
üzenetére
Minden más, ami nem mission. A napi/ heti küldik se számolják "activities"-nek a missiont. Nem tudom miért.
Nálam pl a cp is már csak 1-nek számít. Korábban 2 volt. attack + defend
Nem mintha akkora gond lenne, csak úgy gyorsabban meg volt a napi quest. Csináltam valami random cuccot + egy cp-t. átlag 3 named enemy/ 3 activities + egy mission a napi quest. Mikor mi.Sokat mondjuk nem szoktam vele szórakozni, mert reset utáni napon kb kész minden. Kivéve a descent + a dz-s küldik. Régebben csináltam, de már nincs hozzá hangulatom. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
granini
üzenetére
Azokat a heti SHD donate exo ládákat nyitogatom én is de eddig még nem esett onnan csak ami már ezerszer megvan pedig már rég benne van a loot poolban. Na mindegy, majd egyszer sikerül, így hogy meglett elsőre az Orobro már "félig" mindegy is
Azt sajnálom, hogy a fegyver tálentumokat nem lehet újra-variálni exotic-okon
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
granini
üzenetére
teljesen egyetértek, nagyon minimális ez.
amúgy ez az aktuális roadmap:

szóval a következő szezonban kb ugyanez lesz, az azutániban elvileg újragondolják ezeket a szezonokat, és csak aztán jön a DLC.pzstm nagy resetet nem mondanám, ugyanaz a meta mint eddig már szezonok óta. ha bemész bármire matchmakinggel az emberek 90%-a ugyanazzal a build-el megy (striker+elmo)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze ha megnyomod a cover gombot, onnantól él a talent. De pl tier 5 escalationnál sok esetben praktikusabb, ha mondjuk egy magas tereptárgy mögé beállsz (oszlop, kuka DUArena elején, vagy egy ajtónyílás takarásából befelé a következő szobába) line of sight minimalizálva, te látod őket, ők téged nem, és épp ki tudsz lőni a tereptárgy mögül. Ha coverben vagy, és onnan bújsz elő a lövésre, akkor mindig nagyobb felületet adsz az ellenfeleknek amire tudnak lőni. Heroicon ennek nincs nagyon jelentősége, mert nagyon erősek a buildek de ha magasabb tier escalation akkor már ezt is figyelembe lehet venni. BigAl szuper, nagyon tetszik nekem is.
(Escalation 4-5 szint)
, azt az exo mennyiséget meg amit ez kíván, azt inkább nem is minősíteném, mert azért most csökkentettek, nyilván előbb-utóbb a sírás hatására és az idő múlásával bejön majd az optimalizáció mint anno a normál itemeknél, mert azért nem 1-2 gear van, amit fel szeretne húzni az ember, mert ha ez ilyen "drága" és rng függő lesz, akkor mindenki 1-2 buildben fog rohangálni, ami viszont egyenes út a játék korábbi halálához, mert azért a normál gear jelentős hátrányban lesz, na nem mintha ennek igazából nem csak Legendáson és Escalation lenne jelentősége, főleg mivel (ahogy emlékszem) raid és incursion nem is működnek (egyelőre).
, nem is értem miért is próbálkoztam korábban, no sebajj, addig stalker cváj
Memento stack-el.
Memento stack nélkül.