- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Egy kis gyorstalpaló:
Érdemes egy ismerőssel csinálni.
Beléptek közös sessionbe, majd akit szeretnétek feltornázni, az lépjen ki a csoportból.
Töröljétek egymást a barátlistáról.
Aki húzza a másikat, az küldjön "Call for backupot" és a másik már rákészülve várja, és lehet azonnal reagálni.
Heroic mapon minden direktívával 1 heroic bounty és egy open world tevékenység elég az endorse szint eléréséhez. Mehet az endorse.
Érdemes olyan területen csinálni, ahol gyorsen el lehet jutni a bounty-hoz és nem kell kilométereket futni az egyik pocketből a másikba. Szerintem erre tökéletes hely a Constitution Hall, The Nest-et elfoglalva mindig max lőszerrel tudtok indulni.
Az open world tevékenység szerencsés ha kivégzés vagy tússzabadítás, mert azonnal ad egy bounty-t, szerencsés esetben jó helyre (a The Archive-tól jobbra a legközelebb és alíg kell futni a pocketek között), ahogy felvettétek a bounty, lehet kilépni és mehet a Call for backup. És így továbbJa és még mielőtt valami károgó beírná, hogy ez így glitch, anno én még úgy csináltam meg a commendation-t, amikor még a hívó fél "jóindulatán" vagy leginkább intelligenciáján múlt az endorse.... Azt csak a legkedvesebb "rajongóimnak" kívánom
Gamepass:
Minden szintlépésnél kapsz 10 exo komponenst és ládákat, ennyi, ez csak egy kis mézesmadzag a pásztorkodáshoz...Ez most nem utolsó sorban szezon szinteződéshez is jó, 275 pontot ad a bounty, a kivégzés is 68-at, szal ~3 kör egy szezon szint.
-
Sunrider987
tag
Solo PVE build nekem:
Coyote mask+4piece striker+szabadon valaszthato slot. Ide barmit be lehet tenni en a Contractor kesztyu es a Fox prayer terdvedo kozott valtogatok, de olyat is lattam akinel a chest piece volt a nyero gondolom valami altala elkezelt talent miatt, szerintem a striker chest nem csereszabatos ha mar ezt a buildet tolja valaki.
Fegyo az a St ELmo, nekem nincs Caretaker, ugy nez ki nem is lesz, senki se dobta ki hiaba kerem a sheperdeket...ami azt illeti az Elmo nagyon jol mukodik nekem nincs gond vele.
Specializacio a Firewall a 200% armor kit+ a 30% bonus armor a cover to cover+ 30% health on kill miatt, lattam olyat aki a Gunnert hasznalja az extra ammo belt capacity miatt az se teljesen rosz.
Skillek Assault turret, marha jol megfogja a legtobb mobot, instant raagrozik a dagi is nekem meg pont ennyi kell hogy ne en legyek a fokuszba, a masik skill sloton meg termeszetesen a Reviver Hive. Ez utobbi kicsit leertekelodott mert most a szezonalis modifierekkel valahogy valamiert mindig cd-re kerul vagy siman csak nincs(szerintem ez utobbi bug lehet).
Modifierek Aktiv: Security es Assault kozott szoktam valtogatni, amikor bemegyek randomokkal akkor Assault. Passiv modifiereknel A tier a day+The Best kind of defense+Loaded up.
Ez igy nekem solo heroicra mukodik. -
arnikusz
veterán
Hát szvsz egy survival variáns alapról indulva fejleszted a felszerelésed választhatod a skilleket, talenteket, de ezen video még kevés, hogy pontos képet kapjunk. Ma van PTS és valamikor nyáron várható. Ha lesz több info természetesen megosztom. Még annyi lehet solo és lehet csoportban játszani. Annyit láttunk, hogy könnyű, közepes és hard fokozatok vannak.
-
Anonymus23
veterán
Igazából mint általában mindenben ezt is lehet funból, félig komolyan, vagy komolyan és céltudatosan tolni, de mindenek felett nem mindegy a hatékonyság.
Azaz tudni kell, hogy mivel és hol lehet a legjobban farmolni, ami dobja a lootot is, lehetőség szerint állítható targeted loot, és hatékonyságban nagyon jó SHD/óra mennyiséget lehet elérni. Különösen alkalmasak erre a Global Eventek, nem midnegyik, de van ahol durván lehet farmolni, kvázi kevés időbefektetéssel (2-3-4 óra/nap a GE hetén).Ezt itt hagyom, csak azért, hogy hátha azok, akik az ilyen SHD szinteket vagy eredményeket saját hatékonyságukhoz mérik, és ahhoz képest tényleg nolifenak tűnik, pedig a legtöbb közülük csak jó helyen és hatékonyan farmol
A legutolsó GE hét végén az eredmény:
Egyébként minden módszer, amivel legit módon lehet gyorsan kevés idő alatt sok SHD-t farmolni, azok fenn vannak a neten, mindenre rá lehet keresni, persze vannak baromságok, vagy hibásan leírtak, de aki kicsit is vágja a játékot, az hamar leveszi, hogy melyik a működő és hatékony módszer, vagy hogy hogyan lehet még jobban is csinálni.
-
Anonymus23
veterán
A Liberty fixen kiszedhető, ebben a sorrendben kell csinálni a küldetéseket és bossok dobják az alapanyagot:
1., Capital Hill Stronghold - Pistol: Trigger & Mechanism
2., American History Museum - Pistol: Receiver and Paint Job
3., Viewpoint Museum - Pistol: Sight & Rail
4., Space Administration HQ - Pistol: Grip & Tags
Illetve a Space HQ-n dobja először a blueprintet is, amit utána értelemszerűen már nem fog dobni.
A craftoláshoz kell egy D50, és kész is vagy. -
granini
őstag
A chameleonnak ugyanaz a "baja" mint az EB-nek. Remek fegyver, HA megfelelően használod. Esetében 45 mp alatt le kell rendezni az encountert és akkor működik. Az EB is ez, hogy elnyeli a sebzést HA utána 3 mobot leraksz.. ez szitu függő, gyakorlást igényel. Lehet vele jól játszani, de engem hamar elkezdett idegesíteni hogy állandóan arra figyeljek megvolt-e a kill, vagy instant meg fogok pusztulni a delayed damage miatt..
Nekem az önfeledt szórakozáshoz jobban passzolt egy sima AR egy általam választott talenttel ahol nincs az a megkötés hogy "akkor működik, ha.." ennyi.. -
granini
őstag
Kiegészítésem a fenti hozzászólásomhoz hogy miért érvelek ennyit az EB ellen.
Klántársnak nem volt, ki akartuk szedni neki. Szerencsére volt összeszokott profi raides csapat, akik mind 500+ raidet toltak anno fejenként. Jöttek segítettek, mind magyarok, mind discrodon. Mindnek van már legalább egy EB-je ládában. Ideális..Kb asszem a 5-6. teljes kulcsos raid volt az ahol egyvalaki nyitott EB-t és oda tudta adni neki. Tehát ez még csak nem is olyan hogy na összejövünk itt 8-an, 35-40 perc lenyomjuk és valaki úgyis nyit. Hetekig nem nyitott senki.. szorozd be, 6 raid x 8 ember az 48 láda abból lett 1 EB..
PS.: megnézte, eltette, azóta se használja..
-
törölt tag
Nem kell mindjárt bunkónak lenni. Ez egy egyéni tapasztalat. Nyilván nem örök érvényű törvény, de én eddig ezt tapasztaltam. És ez a legfontosabb, a tapasztalat. Ha azt látom, hogy a közepes vagy gyengébb kollégák 99%-a konzolozik, ellenben a legjobb munkaerő otthon PC-n játszik és telefonos alkalmazást fejleszt, amivel wifin keresztül lehet feltölteni az irodából a cnc-programokat a gyártósor megmunkáló gépeire, akkor mire követeztessek? Lehet, hogy ez csak egy helyi specialitás, de nem hinném.
A konzol használatához nem kell semmilyen ismeret és szaktudás és ezzel semmi baj nincsen, ezzel nem értékelem az embereket. Nem vagyunk egyformák és a konzol vs PC téma nem a legfontosabb életkérdés. Viszont nem tudtam nem észrevenni, hogy a konzolos kollégák a munkahelyen sem arról híresek, hogy érdeklődnének, fejlődnének, stb... gyakorlatilag annak is örülök, ha csak arra rá tudom őket venni, hogy az alap feladataikat ellássák. Ezzel szemben a jobb kollégáknak kivétel nélkül PC van otthon és maximum játékra tartanak egy konzolt is, hogy amíg ő dolgozik, a gyerekei ne nyaggassák a gép miatt.
Szerintem ezzel zárjuk is le a témát...
-
törölt tag
Csak azt ne felejtsed el, hogy a PC alapvetően nem játékra van kizárólagosan és egy pc-n jó pár évig nem 60fps-el futnak a játékok, hanem 100-200 plus fps-el, ami minőségi előny a 60fps-el szemben. Továbbá egy PC-n lehet programot fejleszteni bármilyen platformra, 3D tervező-, animáló- akármilyen programot futtatni, filmet vágni, fotót szerkeszteni, mesterséges intelligenciát fejleszteni, bármire jó... stb... ezek is erőforrás igényes feladatok. Aki ilyen dolgokra is használja, az nem akarhat konzolra váltani, mert egy konzol alkalmatlan ezekre.
Az vegyen konzolt, aki nem akar megtanulni semmit. Se programozni, se autocad/solidedge, semmi filmvágás és fotó szerkesztés. pedig az itt felsorolt dolgok már a mindennapok részét képezik, aki konzolra vált, az elvágja magát ezektől is.
Mellesleg, vagy pont ezért, azok a kollégáim, akik konzolon játszanak... hát nem a legélesebb kések a fiókban. Ha egy új kollégáról kiderül hogy konzolozik, annak nem is adok cnc programozási feladatot, az megy inkább operátornak vagy technikus kisegítőnek. Mert úgysem tudnám rávenni, hogy otthon futtasson egy cnc-szimulátort és végezzen el egy feladatot, pl műszaki rajz alapján írjon egy gyártó programot, mert neki nincs rá igénye, nem érdekli, otthon nem foglakozik szakmai dolgokkal, nem halad a korral, hiszen az PC nélkül nem megy.
-
Elims
veterán
Ne izélj már.. :-) Nekik az,nekünk ez az egészségtelen szar.
Anonymus-nak volt igaza,kár ezen a témán feszengeni.
Egy dolognak azért örülök..Arnikusz is nézegeti a ps5-öt. :-))))
Valószínűleg...tudok segíteni a beszerzésében.Persza csak akkor,ha saját részre kellene és nem a szomszéd sógorának az unokaöccsének.+az éves plus-ban is van lehetőség némi kedvezményre.
Egy üzenetedbe kerül. :-) -
-
Anonymus23
veterán
Értem én, hogy nincs gear meg ilyenek, de ha becsatlakozol randomokhoz, akkor 1-2 óra alatt simán megvan a 7-8 szint (több is) csak lvl4 CP-zéssel.
Vagy pl invaded mission heroic + 4 nehezítéssel ad 880k XP-t + kill XP, azaz 1,5 szint egy küldetés. Most hirtelen nem rémlik, hogy mely küldetések is voltak a héten az invadedek, de ha van köztük rövid, akkor folyamatos matchmake-el simán lehozható. -
snipr
aktív tag
Hali!
Amíg töltöd a buffot, addig sárgás színnel telítődnek azok a méhsejt alakok, ha feltöltött teljesen, akkor kifehéredik, de mivel időlimites, ezért folyamatosan "fogy" belőle (fehérből ismét üressé kezd változni)... Ha jól emlékszem 45 másodpercig tart ez a folyamat "sejtenként", viszont ha ez időn belül sikerül megölni a mobokat (eltűnik a piros a minimapról), akkor "reseteli" a buffot (ismét teljes fehér lesz a méhsejt - ha jön a következő adag mob, akkor ismét olyan, mintha tök friss lenne a buff, de újra elkezdi számolni a 45sec-et). Szóval ezzel viszonylag gyorsan kell takarítani, különben csak töltögetni fogod állandóan
Illetve azt hiszem, ha fegyvert váltasz is ugrik a buff.
Tud jól működni egyébként, nem is olyan rég tettek fel videót németek 3 ember True Patriot buildben Chameleonnal, egy pedig riot foam-al 11 perc környékén hozzák le a Distinct Union missziót legendary-n.
Üdv.
-
Anonymus23
veterán
Nagyon sok jó AR van még:
Ezek pl craftolhatóak is:
Famas 2010
Police M4Ezen kívül van jó pár:
Carbine 7
Custom P416 G3
Military P416
Van aki a SIG556-t használta és tetszett neki
ACR-ekÉn jelenleg csak HC-zek, és ott pl egy Socom MK16-ot használok - Optimisttel. Viszonlyag lassú, de nagyon nagyot üt és mellé pontos és stabil is. Van már ott is maxos Police M4, meg Carbine 7 és Custom P416 G3 is, de ez most nagyon bejött.
Lehetőség szerint minden fegyveren a 3. attrib a Damage to target out of cover.
Tálent meg függ a tűzsebességtől is, pl lassabb fegyvereknél Strained, gyorsabbaknál meg pl Optimist vagy esetleg In Sync (de akkor kell mellé valamilyen skill, amivel sebzed a mobokat - pl drón, turret).
Én alíg használok exot-t jelenleg. -
Anonymus23
veterán
Passz, egyet nem lőttem azzal fegyverrel szerintem éles harcban
De ha már YT videók, számtalan ilyen van, hogy hypermegaszuperüberbrutaldpstankskillbíííld egyben, és egy jó része használhatatlan, vagy csak adott helyzetben működik.
Sok esetben meg nem illeszkedik a játékstílushoz, amit éppen képviselsz, és át kell szokni, fejben meg átállni, de én úgy vagyok vele, hogy minek, ha vannak számomra már bejáratott használható buildek -
arnikusz
veterán
Nullázását csak a 100. Szint után, ha hamarabb akarod matchmake és egy csapatban megcsinálom a 100. szintet. Amikor a 300 Challenge Summitot csináltam 10 challenge után 100 szint és újra kezdtem a 10 gyorsan teljesíthető Summit challenget. Ja vegyél Badger mellényt ha nincs meg a Summit feladathoz.
-
Anonymus23
veterán
Egy kis segítség Summit kihívásokhoz:
Combat Proficiency
Headshot kills 10
Melee Kills 5
Grenade Kills 3
Signature weapon kills 10
* Gránát killként beadja a Demo gránátvetőjének a killjét is, így nem nehéz, a többi egyértelmű. Ha nem Demoban vagy, akkor meg chem launcher habot rálősz a mobra, majd alávágod a gránátot így nem tudja kimozogni.Crowd Controller
Blind 35
Disoriented 35
Disrupted 35
Burned 35
Bleed 35
* Csak az egyiket kell megcsinálni, skill buildben pl blind firefly, vagy tüzes chem launcher, vagy esetleg stinger hive.Effect expert
3 bleed 2
3 blind 2
3 disoriented 2
3 disrupted 2
Mindet meg kell csinálni: a , Bleed - stinger hive, Blind - firefly, Disorient - Banshee pulse, Disrupt - Jammer pulse
A Disorient a "legnehezebb" mivel ott csak egy kónuszban hatásos, érdemes a pocket elején besunnyogni oda, ahol együtt állnak a mobok.Excessiver Force
Kill Pulse + Disrupted 3 * Technician specializációval, a pulse-os fegyverkiegészítővel pulse-olni, közben Jammer pulse-t elnyomni rá és lelőni
Melee burning hostile 3 * Chem launcherrel felgyújtani, majd Sweet DFreamsel leütni (elite-nél nem működik, de piros/lila mobnál igen)
Headshot Ensnared 3 * Chem launcher lehabozni, majd fejbelőniExpextional Accuracy
HS different 5
Weakpoint and kill elite without missing shot 1
* Itt a lémnyeg, hogy a 2 feladatot teljesne külön is meg lehet csinálni, de a feladaton belül a folytonosságnak meg kell lennie, azaz a HS lövést (nem kell megölni) azt meg kell csinálni 5 különböző mobon, majd ráérsz akár a következő pocketben egy elite gyenge pontját megsemmisíteni, persze mellémenő lövés nélkül.Explosive Gemini
Kill 2 with same granade 5
* Ide is jó a Demo gránátvetője, de az is jó ha lehabozol 2 közeli mobot, és alájuk dobod a gránátotGallant Grenadier
Grenade kills 20
Semmi extra, 20 gránát kill, az előzőekben már jelzett módszerek mind működik.Headshot Honcho
Elite headshot kills 10
* Semmi extra 10 elitet HS-el kell kinyírniHead Hunter
Headshot kills 35
* Semmi extra 35 HS kill.Oppressive Suppression
Grenade kill supressed 3 * Pl Bullet Kinggel supresseled, és közben odadobsz egy gránátot
Skill kill Supressed 3 * Ugyancsak Bullet Kinggel supresseled, közben drónt ráküldödPunishing Precision
Destroyed weakpoint 20
* Semmi extra, 20 gyenge pontot meg kell semmisíteniShotty Sniper
Shoti kill / 5 sec / Sniper HS kill 5
* Itt is használható a Sweet Dreams, először legyengíted az egyik mobot, a SD-el leütőd a másikat, majd HS killel egy Sniperrel lelövöd 5 secen belül.Signature Elite
Elite signature weapon kills 10
* Semmi extra 10 elitet Signaturrel kell kinyírni.Skill Demolitions
Artillery Turret 25
Firestarter 25
Seeker mine 25
Bombardier drone 25
Explosive sticky 25
Shrapnel trap 25
* Valamelyik a fentiek közül, szerintem a firestarter a legegyszerűbb és leggyorsabb skill buildben.Status Strife
True Soins Bled 15
Rikers Bled 15
Outcast Burned 15
Cleaners Burned 15
Hyenas Disorineted 15
Black Tusk Shocked 15
* Itt is a chem launcher a legegyszerűbb tűzzel (outcast/cleaner).Talented Techie
Skill Kill 35
* Semmi extra 35 skill kill, skill buildbenTampered Tech
Cool Skill + Scavenged skill, skill kill 15
* Semmi extra be kell kapcsolni a két direktívát, és skill buildben 15 kill.Az Ascent kihívások szerintem egyértelműek, azokat lehet párhuzamosan csinálni a Tactical kihíásokkal.
Persze biztos lehet másképp is csinálni, vagy akár könnyebb módon, de majd beírja aki ettől jobbat tud -
Elims
veterán
"...meglegyen a Capacitor, ami meg is lett, nem rossz cucc."
Megírnád,hogy mit csináltál érte?
Juhasz: Szia!
Sajnos ezt én is szomorúan vettem észre az első x óra után.Nagyon zavart.Próbáltam állítgatni a fényerőt,de nem sokkal lett jobb. :-/ Ha ott vmennyire világosat akarsz látni akkor kint lesz sokkal világosabb (fényerő emelésnél).Aztán volt,hogy lövöldöztem a puskával,a torkolattűz adott vmennyi fényt.Utána volt a pisztolyra szerelhető flaslight,az nem volt rossz,de most megoldódott.Lecseréltem a tv-t -nem emiatt..- és mostmár kicsit többet látni a teljesen feketeségnél.
-
granini
őstag
"bár utána meg kieshet targeted loot - ba is" - igen, de seasonban jobban jársz mert ott nincs más dolgod mint akárhol xp-t famolni hogy eljuss 95-ig.. utána már elég macera meg esetleges.. ha fieldre beadja a targetedet akkor is eshet legalább 2 másik exo abból a slotból, szal az már macera.. majd mikor a harmadik sweet dreams esik scorpion helyett rájössz
-
Anonymus23
veterán
De, persze Summit is.
Azaz bárhol ahol Táska a targeted loot, illetve Summit a JolyJoker, mivel ott bármit IS be tudsz állítani.
A négyes csapat azért érdekes, mert a több mob miatt több loot és ezáltal több targeted loot is eshet, nem utolsó sorban, hátha másnak esik és kidobja neked.
A parti kezdetekor beírod, hogy te Memento-t farmolsz, és hátha lesz olyan, akinek nem kell és dobja neked. -
granini
őstag
Csak annyiban bukta hogy előző seasonban megkaptad rewardként a valahanyadik szinten fixen, tehát kb csak xp-t kellett gyújtened és megvolt. Mivel nem szerezted meg így bekerült a general loot poolodba, tehát igen, báthol eshet, főleg ahol backpack a targeted loot, meg legendary küldiben meg akárhol..
Tehát megszerezhető, de a legjobban akkor jársz ha ber tudsz menni heroicra egy 4-es partiban (akár publik..) s ott hátizsák targetedet farmolsz területen vagy missionben.. egyedül nyilván rosszabbak az esélyeid..
-
granini
őstag
Két lehetséges verzió az Empress skill buildre. Mivel a kapacitor skill tier után kap dmg buffot ezért érdemes kevesebb skill haste-et és esetleg több chc-t pakolni a buildre. Így a fullos skillek mellett majdnem olyan hatékony AR-ed lesz mintha egy dps builddel mennél. Némi hátránya hogy a kevesebb skill haste miatt azért meg kell várni hogy a skill cd lejárjon..
Ennek "szóló" verziója amikor nem az Waveform holstert használod hanem a memento hátit. Ekkor a killjeid után megkapod a buffot és egy rendesen felcuccolt mementoval már elég hatékony tudsz lenni és jobban birod az ütést is. Ugyebár ennek a skill buildnek a léynege hogy a Capacitorral végig tüzelni kell, tehát nem tudsz igazán elbújni és szotyizni a full fedezékben amíg a skillek takarítanak, neked is kb aktivnak kell lenni.
Ezek lehet hogy nem takarítanak olyan durván mint egy sima crites build, de heroicon is élvezetesek, és még legendary fokozaton is életképesek, ott nyilván inkább csapatban, tekintve hogy nem lesz nálad reviver hive, illetve csapatban jól jön egy olyan skilles is akinél turet mellett booster hive van..
A fenti képeken minden sárga attrib skill dmg, minden piros pedig crit chance, a mod slotokban is. Ezek amúgy tetszőlegesen variálhatók, lehet haste, lehet duration, amid van, ami neked jobban fekszik.
Remélem segitett
*szerk: ja igen, mivel technikussal (+1 skill tier alapból) mész elég ha csak 5 sloton van skill tier, így egy itemen (nálam a kesztyű) érdemes main attributumot wpn dmg-re forgatni, ehhez nyilván olyat kell találni amin alul a skill dmg és a haste elég maxos..
-
Anonymus23
veterán
-
arnikusz
veterán
A Scorpiont és a Memento-t nem.
Ha a Capacitorért teljesíted a Summit 5 Challenget pl. 35 fejlővés, 3 szint 15 perc alatt, stb akkor az 5 challenge normalon 1 óra alatt összejön. Egyszerre a 2 challenge oszlopból 1-1 -et tudsz kiválasztani.Kollégám fiatalabb korosztály mint én ő rágja a fülem szintén a konzol irányába neki xbox van most, de PS5-öt akar, a mostani gépen 2012.-ben 375.000.-ből volt meg, azóta elértem a cserélt fejlesztett alkatrészekkel a 750.000.-et, most 600.000.-et irányoztam elő, de mivel kevesebbet játszom max. 1-órát lehet elcsábulok szeptemberre konzol irányba.
-
arnikusz
veterán
Az a Scorpion szettem, mint kés a vajban. A Hunter's Fury eshet bárhol főleg targeted loot és Summiton kiválasztod szintén targeted lootba, ill. a Season alatt összegyüjtőd a rajzokat a szettelemekhez és craftolsz, de azt hagyd. A Memento zsák kötelező eleme ennek a szettnek azt a 90. Season szinten kapod, vagy ha játékostársnak megvan ő átadhatja neked.
Az első képen az exo a Scorpion shotgun a Season 4 manhunt 50. szintjén kapod meg.
A Technikus most a Capacitor új exo AR-el javallott az új Sárga skill szettel.
A Capacitor exo AR-t a Summitban található 5 Challenge teljesítésekor kapod meg (30 Summit challenge van).
Öreg PC-t már nem éri meg fejleszteni én a 8 éves masinámat szeptemberben eladom és egy újat rakatok össze. -
arnikusz
veterán
Szia Sith!
Min tolod most?
Kicsit korábban mutattam a Scorpio-Memento- Badger mellény-4 Hunter Fury-t azt rakd össze gut. Ha a korábbi Sárga chc/chd DPS builded megvan azzal is elboldogulsz.
Summit kevés XP-t ad most már a heti exo ládához és Named itemhez elég 30 szint teljesítése. A 100 szint csak akkor ha kell a Hunteres feladathoz. A lootot te szabod személyre mit akarsz farmolni nehezedik 10 szintenként. 3 szintenként kulcs a nagy ládáhpz és CP.-mentés. Heroic 4 nehezítéssel csapatban farmolható és esenek is jó cuccok. -
arnikusz
veterán
TP-től megváltam.
Dragovig EB/M1A crit build 56% CHC, 131% CHD, EB 114.3k, M1A 560k alapsebzés.
Dragovot LMG build amit mutatattam tegnap este, de Pestilence-el. A Gunner habgránátjaival megfogtam mindhárom Bosst, a Pestilence bontotta őket és közben figyeltem a kis mobokra körülöttem és középen voltam ahol a lőszeres láda van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged