Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
NoOne1976
üzenetére
A Ceskával az a baj, hogy amióta nerfelték a CHC-t 8%-ra és ugye bejött a Proto és vele együtt a 9% CHC, azóta nem feltétlenül van értelme, ezzel a builddel a GR9-en most van 55% CHC és 117,7 CHD (a táska az egy farmolt cuccos, a többit én pörgettem, de sajna egyedül a térdes lett dupla maxos), az open world (Grupo-s) meg 55/142,7 ezek a statok.
A Strikernél a táska szerintem must have a 0,65 vs 0,9 total dmg miatt, ezzel szemben a Petrov alap +10% dmg és a 25% total dmg az esetlegessége miatt a lőtéren ugyan szépen mutat, de harc közben, főleg Escalation mindig akad 1-2 mob, aki téged lő, ha egyedül tolod, akkor meg ugye te vagy folyamatosan a primary.
Igen, a Petrov van benne, a GR9 is egy armoros, open world nagyon jól jön, Escalation más talán hasznosabb, de ott is teljesen jól működik, sajnáltam egy másikra az exot, függetlenül, hogy most azért megint jól lehet exo-t farmolni.Nyilván ezek az én gondolataim erről, mindenki úgy tolja, ahogy neki jól esik
-
Anonymus23
veterán
válasz
5150head
üzenetére
A lámpások arra jók, hogy ott a környékén mindig vannak squadok. Ha nehéz a Heroic, akkor le kell menni lejjebb, vagy komolyabb gearrel kell menni (Striker kifejezetten jó erre).
Én magam mindig is AR fan voltam, de jelenleg a Frenzys LMG-t nehéz űberelni, szal ráálltam én is.
Az event squadokhoz egy ideje már én is Pulse-t használok, mert lehetetlen helyekről tudnak előkerülni.
Nagyon jól működik a Hotshot build is, akár Arialdi táska + Chainkiller mellénnyel, hogy ne kelljen szívni a Habsburg darabokkal, a leggyorsabb farmolós build még mindig, persze ésszel kell használni. -
Anonymus23
veterán
Azt nem tudom, hogy hónapok óta mi lehet nálad, akkor szokott ilyet csinálni, ha olyan karakterrel mész be, amivel még nem lett anno sztori módban lefutva a küldi.
Amit most beraktál screent az meg normál működés a keddi patch óta, mivel azután már nem lehet mm-elni, miután konfirmáltad a küldetést, max barátok, vagy klántársak tudnak rád joinolni, vagy tudsz meghívni ismerősöket. Írja is a küldetésnél egyébként, hogy most már ez a módi:

-
Anonymus23
veterán
A lámpa akkor lesz bugos, ha valaki a te sessionödben interaktolt vele, úgy, hogy te még nem.
Megoldások:
Vagy másik karakterrel végicsinálod a 40-et (így megakpod a commendationt), vagy a fő karaktereddel bemész valakinek olyannak a sessionjébe aki még nem interaktolt azzal a karakterrel (pl egy alt) és azon a mapon végigfutsz, és azokkal újra tudsz interaktolni, akit valaki más kapcsolt ki. -
Anonymus23
veterán
Klántársnak esett, nem tudok róla, hogy bárkinek is esett volna bármilyen tripla godroll:

-
Anonymus23
veterán
válasz
granini
üzenetére
A Proto igazából az augment újrarollolásához kell
, azt az exo mennyiséget meg amit ez kíván, azt inkább nem is minősíteném, mert azért most csökkentettek, nyilván előbb-utóbb a sírás hatására és az idő múlásával bejön majd az optimalizáció mint anno a normál itemeknél, mert azért nem 1-2 gear van, amit fel szeretne húzni az ember, mert ha ez ilyen "drága" és rng függő lesz, akkor mindenki 1-2 buildben fog rohangálni, ami viszont egyenes út a játék korábbi halálához, mert azért a normál gear jelentős hátrányban lesz, na nem mintha ennek igazából nem csak Legendáson és Escalation lenne jelentősége, főleg mivel (ahogy emlékszem) raid és incursion nem is működnek (egyelőre). -
Anonymus23
veterán
Patch után mentünk vagy 20 runt vegyesen Bank+Coney, Tier5 nulla drop.
Tegnap becsatlakoztam mm egy csókához, Tier2 Coney, első pocketben dobott, utána maradva ennél a csókánál mentünk Tier5-ösöket, nulla drop.
Utána én már csak Tier 3-ban indítottam a küldiket, kb minden harmadik run dobott egyet, a fiamnak volt olyan, hogy 2 is esett.
Nekem eddig 3 a max egy küldetés alatt, de az még a "javító"
patch előtt volt.De hasonló a tapasztalatom rollolásnál is, kb 13-14 cuccost rolloltam át (patch után), egyetlen egy volt, ami dupla maxos
-
Anonymus23
veterán
Azért van abban némi báj, amikor ilyen 20-30-50 SHD-s emberek indítanak Incursionre MM-t és csodálkoznak, hogy mindenki másodpercek alatt otthagyja őket
A másik meg, hogy nem tudom, hogy ez valami fétis, vagy miért van az, hogy MM Legendás küldit direktívával indítanak emberek, akár csak a Fog of War önmagában, hányszor elwipeoltunk már azért, mert vakon volt aki amúgy is vakon van.
Ha valaki az XP-re hivatkozna:
Legendás küldi XP 660k, ehhez mondjuk jön a 25% XP, azaz 150,15k
Egy nyomorult Public Execution (amit kb. 1 perc megcsinálni, plusz mire odaész ha nincs közelben spawn pont), az 230k XP direktívák nélkül. Mígnem a bekapcsolt direktívák miatt a legendás küldi kb. függően, hogy melyik küldi és milyen csapatot fúj össze a szél, +5-10-20-30 perc... De ha még jó is a csapat azzal is elmegy egy halom idő, amikor a pocketek végén keressük azt a nyomorult, valamelyik sarokban elbújva éppen az életéért rettegő utolsó 1 mobot (néha 2, bár ha ketten vannak, akkor fickósnak érzik mindig magukat).
Szerintem jogos egy De miééért? -
Anonymus23
veterán
válasz
Deaxus
üzenetére
Ez érdekes. Én pont azt tapasztaltam, hogy mintha gyengébbek lennének az előző szezonhoz képest, pedig nulla fejlesztést toltam bele a buildekbe, egyedül a szezonos globális módosító az ami ugye más, szal lehet, hogy csak a plusz HS sebzést érzem.
Még azt sem mondanám, hogy a skálázás is el lenne rontva, tök mindegy volt, hogy egyedül, vagy hárman mentünk, nem tolták túl a tankolást a magasabb létszám kapcsán. -
Anonymus23
veterán
válasz
Cr00py
üzenetére
Maxolni nem kell, olyan feladatok vannak, hogy bizonyos típus legyen a legnagyobb, vagy pl egyformák legyenek, vagy pl egy adott érték minimum annyin legyen amennyi a feladathoz kell.
Pár óra alatt ki lehet tolni az egészet, persze közben állítgatni kell, kivéve persze az utolsó lapot, oda azért csapat is kell
Én nem kapcsolom ki, azért az a +120% HS nem jön rosszul, és nem is néztem át az összes permutációt. -
Anonymus23
veterán
válasz
granini
üzenetére
Pár óra múlva már működött, bár én csak a köztest váltottam ki prémium creditből, pár órát beletoltam épp most fejeztem be a Journey 6-os küldetést, de nekem 1x sem fagyott, igazából egyetlen anomáliát tapasztaltam, 1x előjött a korábbi szezonnal bejövő sárgás filter, de a következő töltésnél eltünt.
Szal nálam mondhatni nagyobb dráma nélkül megy szépen. -
Anonymus23
veterán
"Ezt is bétaként adták ki, gondolom felsőbb nyomásra"
Igen, kb valami ilyesmi
Nem dőlök a kardomba, pusztán csak a Div1 feelingje elkapott, és ha nem most indulna az új szezon, akkor a fiammal elővennénk a Div1-et és azt tolnánk, a múltkor letöltötte magának és elbohóckodott benne, de egyedül nem szereti.
-
Anonymus23
veterán
Hátha itt valaki tudja a választ:
Az Anniversary Bundle-ban lévő +50 Stash Slot az permanens, vagy csak már erre a pár napra szól, ami még hátra van belőle? -
Anonymus23
veterán
Nem tudom, hogy ez valós-e még, vagy egyáltalán:

Amikor én többet játszottam, akkor ettől még sokkal több exo-ba került feltolni, bennem az volt, hogy kellett bőven exo meg ugye az SHD Calibration és Field Recon.
Most van 930 körüli exom, az kb 2 szetthez elég, és nem is biztos, hogy elsőre kijön a pörgetés a Prototype-nál... Én pl szinte egyik gearnél sem toltam lvl12 fölé, csak fegyvereknél van sok lvl28-30-as, de most azért a geareket is érdemes lenne feltolni, ott még én is nagy lemaradásban vagyok... -
Anonymus23
veterán
Ez mondjuk jól hangzik, de ugye ehhez akkor sok esetben min-maxos build kell, és olyan, ami működik is, de a nagy kérdés, hogy a feelingen túl, hogy megcsinálta az ember, ad-e megfelelő jutalmat, amiért meg is éri tolni.
Bár el tudom képzelni, hogy sub 500 SHD-sok fognak nekirontani először szivárvány buildben
Most is beléptem Tidal Legendre, az utolsó pocketre dobott be egy csapathoz, 200 / 500 / 1800 SHD-sok voltak, még annyi időm volt, hogy felvegyem a jó biuldet, először wipe, mert mindegyik 5x elhalt közben, írtam nekik, hogy legalább maradjanak egy helyen és messziről lövöldözzék a mobokat, a többit intézem, a 200-as és az 500-as vette a lapot és elbújtak, lövöldöztek, persze az 1800-as kemény csávót játszott, és 1 perc alatt lefektették másodjára is, szerintem rage quitelt
Disconnect lett neki.
Nyilván így hosszabb volt, de lehoztuk, a végére még beesett egy healer MM-el.
Tökre élvezem, amikor akár pár százas SHD-s emberekkel játszom, akik normális buildben vannak, és/vagy átlátják a helyzetet és látszik, hogy van játékintelligenciájuk, mert fél perc alatt alkalmazkodnak az adott csapat össz képességéhez, és nem derogál nekik ha nem nekik a "leghosszabb" a score-board.Közben módosítottad, de azért abba gondolj bele, hogy feltolni egy cuccost lvl30-ra mennyibe is kerül, és ha nem az a roll jön ki, amit szeretnél, akkor kezdheted előlről egy másikkal, huhh, ebbe most nem gondolnék bele, hogy mennyi rare alapanyag is kell hozzá

-
Anonymus23
veterán
Igen, akik sokat kihagytak korában azoknak nem egyszerű most a 30-as szint.
Anno amikor bejött a CD és sokan tolták, és Heroicon is mindig volt elég sok normális ember, akkor a donate-el nagyon sokat lehetett viszonylag rövid idő alatt fejlődni, és a skilleket/1-1 exo-t vagy neves fegyvert is lehetett passzív módon feltolni, és még loot is sokkal több esett mint állítólag most.
Időben is el volt ugye tolva az egész, szóval más volt.
Nem beszélve a "végtelen" SHD-ról, amivel pár óra alatt egy új karaktert feltolt az ember és lehetett beletolni EXP-be az SHD-t (már akinek volt elég SHD-ja és szabad törölhető slotja, nekem SHD még csak-csak, de slot az nem volt).Jó lenne ha jönne már az új Incursion és a Survival mód is...
-
Anonymus23
veterán
Hát ha nem cseszik el a csapat létszámra való nehézség skálázást és normális lootot / jutalmat lehet kiszedni a nehezített küldikből akkor látom az értelmét ezeknek.
Ha ezeket nem jól lövik be, akkor
Prototype: azért nem kevés cuccba és időbe kerül feltolni valamit 30-asra, és akkor azt még feljebb tolni, azzal együtt, hogy ők bármikor behozhatnak új metát, illetve bármikor szarrá nerfelhetnek egy szettet.
Legalább ha visszakapná az ember a beletolt alapanyagot ha összetör egy upgradelt cuccost.
Mondjuk nekem már az is jó lenne ha nem látszódna egy itemen, hogy optimalizálva van, mint ahogy anno a DIV1-ben sem
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Én, amikor még csak az első három küldetés volt Legendásban (DUA, Roseevelt, Capiutol) akkor végigtoltam szólóban, akkor még nulla Expertise meg ilyenek, keményebb volt, ma már azért van egy jó pár elég OP szett + EXP szal nem akkora kihívás.
Nem kell ahhoz mazochistának vagy perverznek lenni, hogy belevágj egy ilyenbe, a saját határaidat feszegeted, nyilván időrabló (előtte buildet megálmodni, vagy ha lelesed is, de kifarmolni), de van egy kellemes feelingje, amikor megcsináltad
Saját magaddal versenyzel!
Amikor én futottam, akkor ilyen 1-1,5 óra alat meg lehetett kényelmesen csinálni, láttam olyat, aki HC karakterrel szólózta le
Na az az igazi feeling. -
Anonymus23
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Bármelyikkel eshet a WD mellett.
-
Anonymus23
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nem kell hozzá grindelni, nem nehezebb mint a többi...
-
Anonymus23
veterán
Meglestem a fiam accján is csak Lexington érkezett, Turmoil nem, mindkettőn 150+ volt a szint.
-
Anonymus23
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Az egy Yaahl mellény, DZ only, Hazard van rajta első helyen alapból. Néha szokott Yaahl cuccos lenni a klán vendornál (6328135. alkalommal mondjuk, hogy társakkal/klánban más az élet), illetve DZ kreditért van néha a DZ árusoknál, meg valamelyik ládából eshet, nem egyszerű kiszedni a megfelelő attribokkal.
-
Anonymus23
veterán
Hmm, most nézem, hogy amit ezekből a ládákból nyitunk azok megoszthatóak, gondolom úgy mint régebben volt, hogy amikor lehívja az ember, akkor azokkal akikkel egy partiban vagyunk a lehíváskor, azokkal megoszható...
-
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27
üzenetére
Ez a Refactor build egyszerűen marha jó támogató build egy legendáson, pár százas SHD emberek tolják benne, sokkal jobban örülök nekik, mint a pár ezres Strikeres csókáknak, akiknek a végén sub20-as az accuracy, és ölnek 25-t egy Tidalon...
Nem utolsó sorban nagyon könnyű összerakni. -
Anonymus23
veterán
Mentem most egyet randomokkal, nekem megint adott, de a csapatból csak 2 ember kapott...
-
Anonymus23
veterán
válasz
sony309
üzenetére
Ez sokkal inkább kihívás, semmint mazochizmus...
Nézem közben pár videót, és van aki fél óra alatt letolta már, pedig neki a végén bebugolt 1x

Igazából annyi, hogy nem szabad állapothatást előidézni a bossnál, akkor elvileg nem bugol, most az előbb letoltam, a bosst csak CM1A-val lőttem és nem bugolt.
Gyűlik

-
Anonymus23
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Egy hybrid armor regenes PFE DMG build, a normál kékeken Armor regen+Hazard prot, a pirosak CHC/CHD/HS, módosítók 6x13 PFE, olyan helyeken jó, ahol szinte csak elitek vannak, pl mastery küldetések, Tidal legend vége, stb.

-
Anonymus23
veterán
Háááát, nem is tudom, ebben a küldiben szólóban a legnagyobb kihívás az volt, hogy ne bugoljon be a végén....

-
Anonymus23
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nézd meg a lőtéren az alap (test és fej) illetve crites sebzéseket vele és nélküle is. Összehasonlítod.
Nem kötelező használni, ki kell matekolni, ha 1-2% a különbség, akkor ami neked jobban tetszik.
A szorzók egymásra épülnek, korábban volt itt egy bejegyzés, ahol konkrétan le volt írva a sebzés számolás képlete (most nem találom), lehet csak link volt.
Amit linkeltem videó, azt inkbb csak azért linkeltem, hogy a Total WP Dmg szorzók, azok nem az alap dmg-hez adódónak.De válaszd ezt az egészet külön attól, hogy valami működik, vagy valami szar.
A Striker működik Grupo+ceska kombóval is (nekem is van egy ilyen még loadoutban is), de nekem van egy fullgodroll talentpörgetős ceska mellény, az van berakva, és kesztyűnek a Contractor, mivel a DTA és a DTTOC az külön szorzó, és egy picivel jobban megéri a Fox Prayer helyett a Contractor, picivel.
A lényeg, hogy Legendáson, Raideken, Incursion és Masteryn kívül igazából feles 2/3-os statokkal is bőven jó az ember ha tud célozni, de az előzőekben jelzetteken adott esetben a wipe és a befejezés múlhat rajta RANDOM csapattal.
Ismerősökkel + kommunikációval még ezeken is simán át lehet menni.
Szal ha egyelőre a Heroic a cél, akkor bármelyik jó és működik, ezen felül meg jellemzően csapat kell.Pl ha CP-zni vagy Bountyzni kell (Heroic+5 direktíva), akkor én már jellemzően csak a Hotshot buildet használom, pikkpakk megvan vele az ember, nekem már nem cél a sok idő töltése a játékban, sok mob már előre köszön
, de ettől függetlenül el van rakva kb ~30 build, meg kirakható a sok elrakott godroll cuccosból másik 50-60, de vagy nem az én stílusom, vagy 5-10-20-30-60 másodperccel tovább tart vele egy adott tevékenység. -
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Tudtomal nem:

Forrás:
[link]Szerk:
Meg ugyebár a Striker stackelődő dmg vége 100 stacknél az 65/90% azaz *(1,65/1,9) a szorzó, még az előző hsz-edhez. -
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Annyiból nem jó, hogy az UF is +total wp, szal azt nem a base dmg-hez kell adni, hanem a szorzóhoz.
-
Anonymus23
veterán
válasz
sony309
üzenetére
Nyilván, "meg lehet lenni" nélküle, csak nem érdemes.
2 ok:
* Olyan bónuszt ad, amit (szerintem) rohadt nehéz más táska tálenttel értelmesen kiváltani (szerintem nem is lehet)
* Sokkal egyszerűbb kifarmolni, mint bármelyik brand táskát. Alapból dmg a fő core attrib, utána már azt pörgetsz rá, amit csak akarsz, és kész is vagy, még úgy is igaz ez, hogy ha egy közepes dmg-es táskája van valakinek, azt pörget rá, amit akar (CHC/CHD esetleg HS) és a brandből is könnyebb a nem mellény/táska cuccot kifarmolni.De szerintem neked nem kell elmagyarázni, hogy mekkora szopóroller tud lenni egy áhitott táska vagy mellény kifarmolása (főleg ha nem akar optimalizációs ikont látni rajta az ember
). -
Anonymus23
veterán
válasz
rumkola
üzenetére
Mondjuk az Unstoppable force-ot pont nem igazán értem ebben a kontextusban, gyakorlatilag ha ez maxos, akkor pont annyi érsz el vele, mint a Striker táskával alapból, csak az UF az 15 másodpercig él, mígnem a Striker táska azonnal adja ezt mindentől függetlenül.
Mit értesz azon, hogy a táska a mellénnyel megegyező tálentekkel? Nincs egyforma tálent a táskán/mellényen... Vagy az attribútumokra gondolsz?
A fegyver jelen szempontból lényegtelen, mivel a build által biztosított +sebzés és egyéb plusz összessége volna a lényeg, kivéve ha valami abszolút fegyver specifikus tálentet használsz, pl mint ami csak MMR-el működik (jól).
-
Anonymus23
veterán
válasz
rumkola
üzenetére
Striker táska felesleges?
Ami 0,65%-ról 0,9-re (+25%) emeli 1 stack értékét?
Nem beszélve arról, hogy ha egy normális mellény mellé még egy Contractor vagy esetleg egy Fox's Prayer megy, akkor az megint a additiv tényezőn dob.
Kíváncsi lennék a matekra, hogy milyen táska mellény kombóban gondolkodtok...
Fenris/Ceska/Grupo/Walker? vagy mi az ami a fix stack emelés és a DTA vagy DTOOC-vel egyenértékű, vagy azt űbereli...
-
Anonymus23
veterán
Azért én mondjuk most már rohadtúl kíváncsi vagyok, hogy mire gondolt a költő, amikor az eltűnt SCOPE-ot írták.
1., Ha a jobb klikkre nem csinál semmit, akkor az bug, mert az ADS-nek működnie kellene, illetve működik is, az előbb én is kipróbáltam, szal ha ez van, akkor nem általános bug, ilyet is láttunk már a DIV2-ben.2., Ha a jobb klikk+TAB nem működik, akkor az olyan "bug" aminek (szerintem) nem is kellene, mivel ezen nem scope van, hanem csak irányzék.
Egyébként amikor jobb klikk+TAB-ot nyom az ember, akkor villan egyet a lőszerszámláló, olyan mintha csinálni akarna valamit, de persze nem történik semmi
-
Anonymus23
veterán
Ha minden cucc a játékban elérte a Proficient szintet, akkor azzal elérted az éppen aktuális max Expertise szintet.
Ez lesz az a szint, amire az egyes itemek szintjét utána fel tudod húzni (ezt hívja a játék grade level-nek).
A grade lvl-t úgy lehet emelni, hogy kikeresed az adott itemet az Expertise menüben, és ott alul az UPGRADE-re kell nyomni:
Ezt mi (helytelenül?) szoktuk ugyancsak Expertise szintnek hívni, holott itt már a GRADE LVL-ről van szó, ettől lesz végül is a fegyver erősebb, azaz hiába vagy lvl30 Expertise-en, ha egyetlen cuccost sem upgradelsz.
-
Anonymus23
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ami rossz statos, azt törheted be nyugodtan, főleg ha már van belőle egy jó 3. attribbal.
Lehet alapanyagot donatelni az itemekbe.
Ezeknek amúgy is van egy elvi maximális szintje (9999), és a törés vagy gyűjtés miatt ha meghaladod, akkor megy a levesbe.
Ezen a felületen, amelyiknek emelni akarod a Proficiency szintjét, ott nyomsz egy "SPACE"-t (Research), majd a következő kjépen rányomsz a "V"-re (Donation Materials)
És itt kiválasztod, hogy melyikből akarsz donatelni:

Arra vigyázz, hogy nyomogatni kell a SPACE-t egyenként, NE HOSSZAN NYOMD, mert akkor bedonateli az összes létező alapanyagot, függetlenül attól, hogy te melyiket is akartad.
Ezt csak akkor érdemes csinálni, ha valamelyik alapanyagból már sok van és közel vagy a maximum értékhez, ami 9999. De pl Printer filament az mehet, mert jelenleg módosítót nem éri meg craftolni.
Ezzel tudod azoknak a cuccoknak a proficiency szintjét emelni, amit nem tudsz/akarsz donatelni itemekből, vagy nem fogod/tudod használni normál játék alatt (pl skillek, exo fegyverek, spec DZ only nevesek, vagy időszakos neves itemek).
Minden mást farmolni kell és donatelni ezerrel, szerintem lvl20-ig simán el lehet jutni item donate-vel. -
Anonymus23
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Teljesen jól csináltad, a 11 exo componens totál elfogadható ár egy korrekt statos St. Elmoért.
Hanyas Expertise szinten vagy?
lvl12-ig nem kell bele exo komponens, szal addig bátran felhúzhatod, de lvl13 és lvl20 között is csak pár db fog kelleni.
Az Expertise menüben, ahol amúgy donatelni szoktál, ott tudod beletolni azokba az itemekbe a + sebzést, amik már elérték a Proficiency szintet, szal először játsz a St Elmoval ha még nem lenne Proficient (pl Striker, Nego, vagy sima sárga DPS buildben is kiváló)
Exo komponens meg esik, ahogy egyre céltudatosabban fogsz tudni játszani. -
Anonymus23
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nem, exot nem donatelünk, hanem ha nem jó, akkor törni kell, exo komponenst kapsz belőle, ahogy többen is írták többek között ezzel tudod pl átrollolni az exo-kat, hogy magasabb statja (gear), vagy másik attribja legyen fegyvereknél.
Nem utolsó sorban a világ összes exo komponense kell majd amikor expertise szintet raksz 1-1 fegyverbe. -
Anonymus23
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Fegyvereknél alapvetően ökölszabály, hogy vagy a tálent legyen jó rajta, vagy a 3. az a Damage to target out of cover (LMG-knél meg Damage to Armor, mert ott a 2. a DTOOC).
Ahol rossz a 3. és még a tálent is kuka, azok ebben a sorrendben
1., Ha van rajta maxos érték, és még nincs benne a Libraryben, akkor oda bedonatelni
2., Ha még nem lenne meg, akkor talent pool.
3., Donate proficiency-be (expertise)
4., összetörni(eladni egyelőre felesleges, mert minimális creditet ad, és amíg kapsz belőle alapanyagot + specifikus fegyver alapanyagot, addig törés)
Arra figyelj, hogy az alapanyagoknál van maximum érték, e felett a törés megy a levesbe.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Nightfall75
üzenetére
Kösz, ez akkor így még szarabb is mint amit alapból gondoltam...
Nem igazán értem miért kell ennyire belenyúlni a játékba.
Felmerül a kérdés, hogy mit oldanak meg ezzel, és mit okoznak???
Szerintem senki sem zajongott emiatt a rendszer miatt, maximum néhány picsogó lúzer volt, aki csak azért mert nincs ideje/hülye hozzá/nem tud SHD-t farmolni, dögöljön meg a szomszéd tehene elven tolta...
Ez nem egy kompetitív játék, nem rendeznek tornákat, a speedrunos közösség is csak mikroszkóppal látszik, a PvP meg olyan mint a pisztácia, az sosem volt...Nyilván tudom, hogy azért a legtöbb játékban ez nem szokás, de sok-sok év után ebbe így belenyúlni enyhén szólva is szánalmas már...
Habsburgot már craftoltam mellényt, mindennel is esett a HS+Headhunter kombó, kivéve persze CHD vagy WH... (táska volt korábbról)
Ps:
Kíváncsi lennék a kínai verzióban is megcsinálják-e ezt a húzást.... -
Anonymus23
veterán
válasz
granini
üzenetére
Pusztán annyit, hogy ~ 1 hónap múlva (szóval kb a DLC és a lvl40 boost bejövetelekor) ha új karaktert húzol, akkor az nem kap már scavenging pontokat, csak a 800 pontot amivel az alap dmg stb boostokat ki tudod húzni.
Állítólag a meglévő karaktereid a váltásnál visszakapják a teljes SHD mennyiséget, azaz ha most 10k SHD-n vagy, és 4 karaktered van, akkor mindegyiket kimaxolják. (kvázi lesz 40k SHD-d) Ezt azért még ellenőrizni kell, hogy valóban jól értettem-e. Azaz váltás előtt érdemes lesz lenullázni minden karaktert, ha mást nem hát creditre elverni, abból azért lehet majd vásárolni bármit is. De mondom, ezt még le kell majd csekkolni, mert csak kutyafuttában hallgattamn bele a videóba és nem is biztos, hogy végleges.ITT a videó
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare
üzenetére
Nem tudom, de gondolom, hogy scavenging az ettől függetlenül megy a levesbe.
De most komolyan. Lesz egy lvl40 boost, ami önmagában egy nettó baromság, mert a playerek 99% (szerintem) 2 dolog miatt használta az altokat, egyrészt raktár, másrészt SHD pontok költése. A raktár már rendelkezésre állt lvl30-on is, lvl40-re meg ugye egy ideje fel lehetett húzni WONY nélkül is, ha volt segítség, akkor kb 1 óra alatt megvolt.
Elég minimális lehet azoknak a száma, akik játékra is használják az altokat, max a heti ládákat vette ki az ember esetleg a szezon húzásához.Ennek tényleg mi értelme azzal együtt, hogy tudni lehet, hogy kb ez az utolsó új tartalom és nagyobb változtatás a játékban, és utána lélegeztetőre kerül véglegesen??!!!
Ha belegondolok, hogy azok, akiknek csak pár ezer SHD-ja van, azok számára tényleg egy mentőöv volt ez, azt a grindet, amit anno a Solar parkban csináltunk, hagyjuk már.
Norbi jut eszembe, aki az ilyen és ehhez hasonló ötleteknél mondta (talán még te is ott voltál Discordon), hogy "Miért nem volt a csapatban valaki, aki meleg disznószaros strandpapuccsal agyonverte volna azt aki ezt kitalálta?"
-
Anonymus23
veterán
Kiveszik a közös scavenginget az új karakterekből, azaz kinyírják az új karakter farmolást...
Massive, csak sikerül végre totál kinyírni a játékot.
(tényleg semmi más gond nem volt ezzel a játékkal, csak ez, így mostmár tökéletes)

Ja és mindezt a DLC-hez kötve és időzítve.
Ismerősöm írta:
"mert eddig csak filóztam rajta h megvegyem-e így már nem kell"
Arra bezzeg nem képesek, hogy egy több mint egy hete nyitott reklamációra bármit is reagáljanak...
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare
üzenetére
Nem tudom mennyire megbízhatóak az infók amik oda le vannak írva, de túl nagy a csend.
Nem láttunk még igazából semmit sem, de végül is, csak nehogy úgy járjunk mint anno az egyik filmnél volt egy előzetes, 3 hatalmas poénnal, megnéztem a filmet, és kiderült, hogy az a 3 poén volt benne
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini
üzenetére
A kommunikáció számomra kezd olyan lenni, mintha a DLC (jó nevezzük annak) kb annyi lenne, mintha megkapnád a Camp White Oak-ot, vagy a Zoot kibővített területtel.
Ha ez lesz a legkisebb a franchise történelmében, akkor érdemes visszagondolni a Div1 Pier mittomén hanyas területbővítésére.
Ha ez még ettől is kisebb lesz, azzal együtt, hogy szó sincs róla, hogy pl kapnánk egy új játékmódot is, akkor még a 15USD is messze fölötte van annak, amit egy casual játékos kifizet, jó, most hagyjuk az inflációt... -
-
Anonymus23
veterán
válasz
NoOne1976
üzenetére
Gondolom az alap megvan, hogy be van kapcsolva a global modifier. Inventory fülön (i), felül van a Signature weapontól jobbra eggyel.
Ha ez megvan, akkor a Passive Modifierek között duplán kattintva a kis körre feljön egy lista a választható modifierek közül, és ott lesz, be kell rakni és működik.
Amikor rákattintasz a kis körre feljön a lista, innen kell kiválasztani:

-
Anonymus23
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nem, fullon van minden vacakkal...
-
Anonymus23
veterán
válasz
Pedro78
üzenetére
Én játszogatok, a múlt hetet megtoltam a régi feeling: Golden Bullett és 5x XP miatt, és kitoltam ez alatt a Szezont is lvl100-ra, de csak koca módon játszogatok, meg most a héten van már HG is vendornál, szóval próbálom lecraftolni a hiányzó cuccost a Hotshot csipás szetthez.
A klánunk sem igazán aktív, mindenki minden mással is tolja már, de ha kell egy ember és jó az időpont, akkor tudok menni segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest