-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
nyamsas #28622 üzenetére
Korábban volt ilyen, de ezt elvileg javították, hosszú ideje nem tapasztaltam ezt, régebben elég sokszor, illetve csapatban nem mindenkinél adja.
Workaround: Kb fél perc után aktívvá válik.Egyébként a bugok egy részének van egy érdekessége, hogy nem mindenkinek és nem is minden karakteren jelentkeznek. Pl IH nyitott ajtók, ez a ládanyitás inaktivitás, Foundry Bulwark overheal stb.
-
-
arnikusz
veterán
válasz
nyamsas #28237 üzenetére
A Striker az 1./ben jó volt most megint nem rúg labdába egy high end crit damázs builddel szemben. Ha megnézed a CD*n se a Heartbreaker dominál. Tegnap 3-an maradtunk egy CD match végére 2-en protection elite build egy meg crit damázs build és lehoztuk jó mind 4000shd felettiek voltunk összerakott buildben
-
arnikusz
veterán
válasz
nyamsas #28218 üzenetére
És hiába is írod be a team chatbe, hogy ne használjon támadó skillt a Hunterek ellen.
Úgy vagyok vele, ha bejön a season az új dolgok beszerzéséig tolom majd, most pedig végignézem a csapatot és ha 100 alattit látok lépek is azonnal.
A CD-t levittem napi 2 teljesített körre a betörnivaló zöld alapanyag és a CD pénz gyűjtése a két cél. -
NoOne1976
őstag
válasz
nyamsas #28182 üzenetére
Tapasztalatom az, hogy az 1000+ shd se garancia mindenre. Igen jó sokszor minden szépen ment pár százas playerekkel is, de azt én se szeretem, ha 13-as shd-val cd-n nyomul. Mert tapasztalat az, hogy a játékból eleve 1-2 ember crash miatt kiesik, és ha van hozzá 1-2 játékos, akinek fogalma sincs a dolgokról (pl. Hunter ellened fordítja a drónod stb), akkor 4-en mar6nem feltétlenül jön le.
-
arnikusz
veterán
válasz
nyamsas #28182 üzenetére
Tegnap mentem egy olyan CD kört ahol az egyik gamer HC karakterrel volt. A másik körben a fönök csak nézem hogy pakolgatja ki az embereket rajtam kívül addig míg össze nem rakott egy neki megfelelő teamet jó kör volt 62 tikett meg 60 darab item jött.Ezt el kell fogadnunk mindent gyorsan akarnak. A seasonig már csak CD-ek gyűjtöm a fizetőeszközt meg ha felmegy maxra az alaanyag töltögetem az expertiset. A season szeptember 6.-án jöhetleghamarabb addig van az apparel event.Meg összraktam egy Tip of the Spear sniper szettet az új Legendarykra az elején megyek 1-1 et hogy milyen a loot.
-
Anonymus23
veterán
válasz
nyamsas #28104 üzenetére
Én nem is azt mondtam, hogy milyen nagy az élvezeti faktora, sokkal inkább egyrészt egy loot cave, másrészt meg egy kiváló SHD farm.
Igazából az van, hogy önmagához képest az ember sokkal több SHD-t tud farmolni itt, semmint open world.
Nekem most kb ~40-50 SHD/óra között van úgy, hogy a lootot kihozom.
De azt azért hozzátenném,. hogy ez nem csak úgy beesik, hanem odafigyelve, pörögve kell csinálni, ha csak letámasztja az ember a karaktert (skilles szettben) akkor ettől jelentősen kevesebb jön össze. -
sony309
őstag
-
Anonymus23
veterán
válasz
nyamsas #28070 üzenetére
Jelen állás szerint jövő hét Golden Bullet, majd 08.23-30-ig Reanimated, szóval akkor 30-án (keddi reset) el kellene indítani a Season10-et, hogy abból még Augusztus legyen.
+még ugye jövő héten indul (elvileg) a Street Activation apparel event, ezek meg elvileg 3 hétig szoktak tartani, nem? Szal addig, mint a Reanimated vége.
Seasonok között mindig szokott lenni egy kis szünet, szerintem jó ha Szeptemberben elindul az S10.
Szerintem. -
granini
őstag
válasz
nyamsas #28014 üzenetére
CD-ben sztem nem lehet Yaahl targeted lootot beállítani mert ez fixen DZ only..
Asszem hazard protection buildben van értelme ennek, de oda is csak 1 piece kell.
Illetve akinek van és szerencsés a nevesített Yaahl maszkon van fixen health damage azt lehet sima DPS buildbe rakni..
-
Anonymus23
veterán
válasz
nyamsas #27938 üzenetére
Most miért triggereled?
Egyébként az utolsó küldetés kifejezetten jóra sikeredett, elég nehéz lett heroic+5 direktíva.
Olyan mintha végre nem lett volna ott a főnök, és szabadjára engedték a képzeletüket, már az adott lehetőségekhez mérten.
Az a küldetés kiefejezetten tetszett. -
granini
őstag
válasz
nyamsas #27909 üzenetére
Én tök sima crites dps buildben használom, használtam eddig is a spotter talentet. AR (M4 vagy Carbine 7 + M1A rifle) Technician spec a laser attachment miatt, és onnan bármilyen tetszőleges dps combináció (3 horgonyos, 1 fenris, GS, cseszka, fox prayer, contractor gloves, vigilance hátizsák, akármilyen maszk, lehet coyote is..) eddig sima spotter talenttel mentem, ha kiesne critesben a Closer akkor betenném a buildbe próbának. Bukok vele 15% CHD vagy esetleg 10% AR szettbónuszt, de talán a perfekt talent kompenzálja.. amúgy valszeg nem éri meg de akkor is kell
-
Anonymus23
veterán
válasz
nyamsas #27839 üzenetére
Nekem a tegnapi nap volt a crash nap, ilyenkor vagy abbahagyja egy idő után, vagy egész nap játszhatatlan, mivel nem tudod, mikor dob ki.
Pl tegnap mentem egy Legendás Capitoliumot, és lelőttük a bosst, és ekkor dobott ki.
Na mondom, buktam az exo ládát, csinálhatom újra, de szokatlan módon tök normális és rendes csapat volt (1 klánból voltak hárman), és még benn a téren megvártak, és utána lett befejezve a küldetés, DCR nevű klán volt -
Anonymus23
veterán
válasz
nyamsas #27761 üzenetére
Skillekre írták is valahol, hogy nem terveznek újat.
Jobb is mivel szinte mindegyik indulásával jöttek újabb bugok, és most is vannak még, amik "érdekesen" működnek
Azért azt lássuk be, hogy skilleket implementálni a játékba, főleg olyat, ami tényleg dob is a játékélményen, azt azért nem könnyű, sok mindenbe beleszól. -
válasz
nyamsas #27690 üzenetére
szintén zenész, de ez itt mellékes. ez sajnos rifle módban is az. teljesen indokolt volt kivenni a legendary küldik loot pooljából, ez messze nem ér ennyit. tök jó, hogy elpukkantva a chest talentet már lőni is lehet vele, de ha egyszer van olyan, amivel ugyanezt eléred és még a talent is megmarad, akkor nem fogom rá mondani, hogy jó, mert nem az. pláne ott van a nevesített m1a, perfect lucky shottal, tökéletes a hozzám hasonló fakezűeknek. akik meg tudnak lőni, azok a classic változatot használják, boomeranggal.
nekem is vannak ilyen fun buildjeim, pl. diamondback vagy virgianian chainkillerrel egész vicces, de nem mondom rá, hogy jó, ha egyszer nem az. -
regener
veterán
válasz
nyamsas #27679 üzenetére
Túl nagy volt a késztetés... Még 2 óra várakozás egyhelyben ülve, el kell ütni az időt
A nagy piros miatt sokan írtak már a fórumra nekik, mivel az miatt kb értelmetlen a scope, már csak az lenne a bónusz ha egy shotgun lenne és csak egy ilyen scope-ba nézve sebezne...
-
Gigant20
tag
válasz
nyamsas #26520 üzenetére
Surviver 2.0 esélytelen, Yannick B csak azt mondta, hogyha jobbat tudnának csinálni akkor lenne div2-ben. Szóval ez csak egy twitter poszt aminek szerintem semmi alapja nincs.
Az új tartalmat is azért halasztották el, mert nagyon "jót" akarnak kiadni!
De az új tartalomról se esett eddig egy szó se, csak hogy egy játékmód.
Az újításokról sem láttunk semmit, egy képet se... Szerintem még abból se nagyon van kész semmi. Vagy csak ötletelnek még.
De ne legyen igazam, és legyen Surviver 2.0 stb...
De ha így haladunk akkor lassan eltelik 1 év a bejelentés óta kihirdetett 2 év támogatásból, és még semmi sehol. Így a legkönnyebb támogatni egy játékot.
Érdekes az utolsó SOTG óta semmi konkrétum nincs.
Nem mernek mér ígérni sem, csak annyit hogy az új tartalom érkezik és nagyon jó lesz. LOL!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dolce Gusto
- Steam Deck
- Mesterséges intelligencia topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Mobil flották
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged