- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
Nah jó,ha már ezt nem tudjátok,akkor a Manhunt keeners legacy-nál hiányzik 2 comms:
Dying breath,és a setbacks.
Ami poén,hogy nincs róla videó merre található.
De ami még ennél is jobb,hogy pl. videón bevágtak 1 division 1es (29:27től)küldetést,mintha ott lenne.
Lokációt nem találni.Max végighallhallgatják mások
#27039 arnikusz :
Oksa pöcökméregetes."Nagyobb van"xd
-
-
PETEE78
senior tag
Nekem DX12 nél behalt folyamatosan, DX11 no problem, néha FPS drop,de NIOH-nál jártam úgy, amit írtál...
Nekem egy BIOS frissítés teljesen megoldotta a problémát. Nem hiszem, hogy ez volna a probléma, de más ötletem nincs. Kísértetiesen hasonló volt a helyzetem, és ez megoldotta, igaz egy másik programnál.
Ja és ez egy gtx 660 to1660 csere után történt... -
granini
őstag
Itt van néhány tipp : [link]
Optimális grafika beállítások és extra tippek : [link] és [link]Amit én javaslok, ha már próbáltad őket akkor sorry..
- Verify game files uPlay konzolon - nekem többször talált corrupted game filet, megjavította és megszünt a crash..
- DX11-en futtasd
- Ha használsz discordot akkor kapcsold ki az overlayt, és ez igaz amúgy uPlay Console-ra is, nem kell semmi külső app ami "rávetít" bármilyen kiírást (nevek, fps, hőmérséklet, egyéb szarok..) mindre allergiás a játékA fenti 3 linken még tuti van amit nem próbáltál, és nem tudhatod nálad melyik kis fix fogja stabilizálni.. remélem sikerül, kitartást..
ui.: milyen VGA-tv cseréltél mire..? Az még lehet érdekes abba specifikusan belenézni.. akkor is ha amúgy zsir uj a rendszer és nincs driver előzmény..
-
Warzoz
senior tag
-
Elims
veterán
Ha találsz,majd írd meg légyszives,hogy hol.
Youtube videón az van,hogy bounty-t kell csinálni azon a szett jelen ami van ezen a hátizsákon. (Az a 3 függőleges vonal,nem tudom a nevét.)Roland: Szerintem jól aprít! :-) De próbáld ki majd vmikor Arnikusz szettjét.. Az nagyon kaszál!
Egy vadász sima ügy.Tegnap 3-at nyomtam le,igaz normal-on. (Nem rogue,vadász.)Qukesz: Írd meg légyszives,hogy a kék hive-val hogy élesztesz csapattársat.
-
-=Jam=-
őstag
Komolyan nem értelek téged, szerintem már ezt is 15-ször elmondtuk neked, hogy DX12-ben kifagy ez van, használd a DX11-et. Ezekszerint te is tudod, csak inkább idejössz sírni, de már nagyon uncsi a nyavajgásod olvasni. Amúgy te valami elátkozott ember lehetsz, mert más topikokban is olvasom, hogy neked olyan hibák jönnek elő máshol is, amit még ember nem látott
-
a dx12 crashel, a dx11ben pedig nincs annyi fps. a te döntésed, melyiket választod. de majd az ampere-es csodadriver, az...
ha minden egyes élesbe kiment, máig megoldatlan szoftverhibáért amit láttam, kapnék 10 forintot, holnap nem kellene dolgozni mennem.
nyugi bele, ez így fog maradni. -
granini
őstag
Soha
Viszont, nem tudom próbáltad-e hogy DX12 helyett csak 11-en futtatod a játékot. Bizonyos régebbi kártyák (teljesítménytől függetlenül, pl 1060, 1080 akár..) érzékenyebek rá. Klántársam ugyanezzel szenvedett, random crash to desktop legalább egyszer az esti játék során DX12 mellett. Átrakta 11-re azóta semmi gond.. Csak tipp.szerk: nah Pferi eccerre
-
-
-=Jam=-
őstag
Jelenleg nincs értelme játszani. Farmolni felesleges, aki eddig kitartott azoknak jórészt max közeli gearje van, új content nincs...stb. Majd a TU10 meg az új RAID talán visszahoz jópár embert.
Kihívás sincs jelenleg a játékban, a legendary olyan szinten vicc kategória, hogy simán végigszaladunk rajta. A PTS-en már azért kemény a legendary, hogy a CC buildet lenerfelték, bár ott valamit elbasztak az tuti, mert a dagira 1mp-ig él a firefly, ami nagyon nem a 65%-a a 25mp-nek
-
feléd valami különlegesen hatékony bermuda-háromszög/elektronviharfelhő tenyészhet, mert ilyen szintű szerver desyncet én ebben a játékban még nem láttam. hálózatilag minden rendben van? egy 15 perces sessionnél mennyi packet lossod van?
erre ami most van próbálj egy relogot.
-
nem egyszerre kell sokkolni 3 ellenséget, hanem legyen egyszerre három ellenség sokkolva. annyi, hogy ha groupban vagy, akkor csak azt számolja bele, akiket te sokkoltál.
egyébként lehet próbálkozni a trappel is, zárt térben annyira nem szóródik szét. npc pop ajtó elé kell dobni. -
arnikusz
veterán
Jóval egyszerűbb a következő amit korábban is írtam.
Rifle Baker Dozen, 30 shock round a Navy Hill CP-vel szemben az Archive épület bemész a detektoros kapun és balra ott a lőszer.
Heroicra váltod a világot és elindítod a Federal Bunkert az elején ott vannak szépen és shockolsz. -
Alvin_ti4200
félisten
Other topics and problems that are still under investigation:
- Dark Zone infinite loading screen.
- Long matchmaking queues.
- Gear-Set Talents not working properly.
- Sound issues.Issues reviving group members.
- Some Bounties in inaccessible locations.
- Bloodsucker talent working in an unintended way.
- Prime Target manhunt progress resetting despite defeating the first target.
- Season Caches being contaminated if earned in the Dark Zone.
- Issues with Seasonal XP not being earned in the DZ. -
FireKeeper
nagyúr
hagyd pörögni egy darabig, nekem kb 10 perc utánt kattant be és lett jó.
Gubu0101: nem beszólásból, félre ne érts, de szerintem a jelenlegi "metában" (lehet erre azt mondani?) nem érdemes kékre menni, legalábbis armorra nem, mert a mobok legyalulnak attól függetlenül hogy 500k vagy 1,5M armorod van. szerintem ami járható út, hogy van olyan burst dmg buildet csinálni, amivel kellően gyorsan le tudod darálni az enemyt, vagy full skill build és elbújsz a sarokban amíg a skillek teszik a dolgukat
-
Anonymus23
veterán
Viszonylag egyszerű pedig:
Aki meg fogja venni a játékot, azt vedd fel a barátlistádra, neki ne legyen meg a játék.
EZEN az oldalon bejelentkezel a saját accoddal, majd a barátlistából kiválasztva a barátodat, küldesz neki egy meghívót (Invite selected friends).
A meghívott kapni fog egy emailt, amiben lesz 2 link, így néz ki:Elsőnek kattintson a JOIN YOUR FRIENDS, ott vigye végig, hogy a "rabszolgád" lesz
Majd a BUY NOW-ra kattintva vegye meg a játékot.A barátod lépjen be és jusson el a Fehér Házig, ott hívjon be téged a sessionjébe és csináljatok meg 3 főküldetést. A Friend referal oldalon Ő tuidja ellenőrizni, hogy mennyi küldetésat számolt el a játék.
Ahogy megvan a 3/3, akkor vagy azonnal megjelenik nálad a reward, vagy 24 órán belül.Nekem pl azonnal megjelent a reward (10 perc), ismerősnek meg kb 12-16 óra múlva jött az email.
-
Anonymus23
veterán
Az egy 1 évvel ezelőtti videó, még az eredeti állapotokról. Komolyan nem tűnt fel, hogy azóta kb minden megváltozott?
Összefoglaló:
Nincs frissítve, az, hogy később lesz-e frissítve az idő és annak a függvénye, hogy "marad-e" még játékoks a Div2-ben.
Az, hogy most itt ekkora a nyüzsgés, az kb a 3 EUR-os árnak és a kiegnek köszönhető, egyébként naghyon minimális az itteni aktivitás. -
GAbre
veterán
Akkor ha majd 1 óra után se mutatja akkor nem adta?
Vagy kellett volna vmire mennem?Email jött,h elfogadta,és írták,hogy menjek 3 kört.
Azt olvastam,hogy mikor jön,én azt kérdeztem,hogy honnan látom,hogy a rendszer látja,hogy teljesítem.
Azt írtátok(l.skywalker ) a linken láthatom.De nem látom.
Szóval újra megkérdem:Azt látom rögtön,hogy kész,és majd 1 nap múlva jön a reward.
Vagy azt is majd 1 nap múlva látom.Mivel 24 óra múlva már nem fog ráérni ismerős menni 3 küldetést jó darabig.
l.skywalker: Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest