Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Letiltás - hogy is van ez?
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd24
senior tag
Remélem ők is egy hatalmas béta tesztnek fogták fel az első részt, én személy szerint már csak azt várom a első részben, hogy megjelenjek azok a "shieldek" amiről beszélnek, amik a 2. részhez adnak majd bónuszokat.
A csalás részhez meg csak annyit, hogy ha jól tudom az első rész az elején konzol exkluzívnak indult, emiatt is volt úgy megírva, hogy kliens oldalon tárol csomó infot, amit pc-n kihasználva könnyen lehetett csalni, gondolom amikor eldöntötték, hogy lesz pc port is akkor ezen már késő volt változtatni. Viszont, ha most úgy írják meg, hogy eleve tervben van a pc is, és nem a kliens oldalon lesznek tárolva a lényeges adatok akkor könnyebb lesz kiszűrni a csalókat.
-
dvd24
senior tag
válasz akoska07 #155 üzenetére
Áhh, csak a Div1 kontextusában durva a gránátvető. Simán elképzelhetőnek tartom, hogy mondjuk bevezetnek egy "kasztrendszert". Lesz mondjuk heavy gunner, rusher, medic, sniper, stb - mindegyik a maga preferált fegyvertípusával és skilljeivel. Mondjuk a heavy gunnernek lenne az LMG és a gránátvető (ulti skillnek).
Persze majd hétfőn meglátjuk.
-
dvd24
senior tag
2:57-nél amikor megnyitja az inventoryt számomra pont az derül ki, hogy igazam volt ott van egy specialization ikon az inventory mellett és amikor belép az inventoryba akkor látszik, h két fegyó van nála plusz a spacializációjának megfelelő gránátvető (+ úgy néz ki klánok is lesznek)
+megfogadták valamelyik youtuber tanácsát (talán marco volt), hogy cseréljék az armort ugyanolyan hp-től különálló sávra mint az NPC-knek is van
[ Szerkesztve ]
-
dvd24
senior tag
Gamescom-on ott lesznek a játékkal, talán akkor jön valami új info is, 22-én indul a buli
-
dvd24
senior tag
Ami nekem feltűnt, az a hivatalos leírásban amit írnak a DZ-ről:
"In Tom Clancy’s The Division 2, this playground was designed to provide a fair and exciting experience to all players, regardless of their level of progression."
Ezek szerint nem lesz szinthez kötve? A normalizationt emelik új szintre és teljesen független lesz a PVE progresstől?
Annyira izgi...
-
dvd24
senior tag
DPS kalkulátor by MarcoStyle
-
dvd24
senior tag
válasz Anonymus23 #7945 üzenetére
A természet tudományi múzeumban, (a mammutos) van egy nővér, annak lehet adni, aztán ez a nővér megjelenik talán a Theaterben (vagy Campusban), ott is lehet neki adni még egyet, de hogy mi haszna van az még nem derült ki.
-
dvd24
senior tag
PTS-en bekerült egy ilyen funkció. Lehet majd menőzni
-
dvd24
senior tag
válasz arnikusz #8184 üzenetére
De ha jól látom 5,2 sec a reload timeod, nem esel így pont ki a chatterbox holstered talentjéből ami azt kéri, hogy 5 secen belül tárazz újra? Vagy nem befejezni kell ahhoz a tárazást, hanem csak elkezdeni?
Én amúgy a Libertyt használom pont emiiatt LMG mellé. Folyamatosan pusztulnak a weakpointok körülöttem és szépen jön vissza a lőszer, mig újratárazni ritkábban kell LMG-vel.
-
dvd24
senior tag
Csak megjegyezném, hátha más is gyűjti a commendationöket kissé bugos a Distinguished Service Distinction / Supreme Response Distinction.
Ma lett volna meg az amelyikhez 7 napig egyhuzamban kell lenyomni 4 missiont és megmenteni 5 túszt naponta, erre lenullázta mindkettőt. (A másikhoz ugye 30 napig folyamatosan minden nap legalább 1 órát kell játszani és legalább 1 missiont kell megcsinálni, az 24-en állt). Ezután rákerestem és nem csak nálam történt ilyen.
Azért az ilyenek elveszik az ember kedvét rendesen.
-
dvd24
senior tag
válasz Anonymus23 #8748 üzenetére
Nem azt mondták, hogy az új normalizált értékek 500-as GS-re lövik be a cuccokat? A sebzés meg a PVP módosítók miatt kisebb gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
dvd24
senior tag
így a patch margójára: a táska fityegők nagyobbak lettek, a maszkok kisebbek, a hosszú haj már nem látszik ki a hunter maszk mögül, az e-penis növelős mission utáni összegzést meg szeretem , jah és végre elég csak egy bal klikk az inventoryban hogy belépjen valahova, nem kell nyomogatni a space-t
-
dvd24
senior tag
"The Civilian Officer will now revive downed players during Control Point takeover and judge you silently."
Ilyenek miatt érdemes végigolvasni alaposan a patch notesot
-
dvd24
senior tag
Livestreamből a lényeg:
1. Lesznek checkpointok minden boss után, tehát nem muszáj egy nap alatt lenyomni a raidet.
2. A sima mobok nem dobnak lootot, maximum lőszert meg crafting materialt. Loot csak a bossokból jön amiből 4 lesz összesen. Hetente az első leölésüknél dobják csak az exkluzív raid lootot, ami az új szetitemek és az exotic weapon lehet.
3. Az első 3 boss egy közös loot poolból dogozik, az utolsó bossnak meg külön loot poolja van
4. Ha már egyszer végigvitted a héten a raidet, mehetsz többször is nyugodtan, a hátrány csak annyi hogy a raid exkluzív lootok nem fognak esni a bossokból, de minden más random 500-as ilvl cucc viszont igen.
5. A mechanikák miatt alsóhangon 4 emberre lesz szükség, szóval raid szólózás soha nem fog történni.
[ Szerkesztve ]
-
dvd24
senior tag
válasz arnikusz #8954 üzenetére
A helikopternél összedobodótt egy pug raid, 30 percig szívtunk az első bossnál és feloszlott.
Pedig nem nagy etwas: két csapat van, egyik megy az egyik minigunhoz, másik a másikhoz és amint előjön az a shield generator szét kell lőni vele, aki meg megkapja a red eye icont az kiteolja a bosst valamelyik minigun előtt és a bosst is azzal kell lőni, amint letérdelt akkor már normál fegyver is sebzi, csak a minigunnal is a piros weakpointokat kell lőni rajta. Közben aki teheti lövi az addokat -
dvd24
senior tag
szombat-vasárnap végig kockulni fogok, ha esetleg valakinek a raidjéhez már csak egy ember hiányzik gondoljon rám
uPlay: Khorgat_35
nagyjából így szokott aránylani a damage-em a randomokhoz ha esetleg ajánlólevélre van szükség
[ Szerkesztve ]
-
dvd24
senior tag
Marcoéké a world first
-
dvd24
senior tag
Azért a konzolosokat én már most sajnálom. Redditen is van már róla szó, hogy pl az end boss iszonyat pici hitboxát mennyivel nehezebb lesz ott célba venni kontrollerrel. Az ilyenek miatt váltottam én is PC-re
[ Szerkesztve ]
-
dvd24
senior tag
válasz -=Jam=- #9010 üzenetére
Így van. Ha jobban belegondolunk ez egy kifejezetten könnyű raid. Csak hogy műfajnál maradjunk a Destiny 2-ben pl 24 óra kellett a proknak h elsőre lenyomják az ottani Forsakenes raidet.
5 óra úgy, hogy először vannak ott, mindenféle guide nélkül, és csak nagyjából opimalizált csapattal nagyon rövidnek számít
-
dvd24
senior tag
válasz Anonymus23 #9165 üzenetére
Ez a másik fele.
Összeraktam egy pazar kis PVE buildet unstopabble force-al, AR+chatterbox kombóval, 300k armor és 100k hp-val és persze patience-el. Ha fedezékben lehetek akkor kb csak darálok és túlélek mindent, még ha tűz jön rám azt is simán áthealeli ez a talent, erre kijön a raid amiben nem nagyon lehet coverben lenni, pláne nem 5 másodpercig.
Éljen a cover shooter
-
dvd24
senior tag
válasz arnikusz #9310 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy a módosítók is hozzáadnak ahhoz a piros / kék / sárga ikonokhoz. Értelemszerűen az offensive cuccok a piroshoz, a defensive a kékhez, a utility meg a sárgához. Tehát az a térdvédő amin épp áll, az pl 3 kéket ad az egészhez. Így sem jön ki a 5/11/11?
-
-
dvd24
senior tag
Én ezzel tolom.
A nagy bajom az, hogy az ilyen és ehhez hasonlatos damage buildek az életképesek csak jelenleg, az első részben sokkal nagyobb diverzitás volt, amik más játékstílust is követeltek. Jelenleg maximum annyit kell eldöntenünk, hogy LMG vagy AR, orrszarvú, vagy berserk, HP vagy armor.
-
dvd24
senior tag
válasz Anonymus23 #9390 üzenetére
És az nem opció, hogy AR helyett átállsz Chatterboxra? Váltasz demora, pár AR-es cuccot SMG-re cserélsz és máris ugrik egy nagyot a CHC+CHD.
Persze könnyű pofázni, ha mondjuk nincs hozzá cuccod
-
dvd24
senior tag
válasz Anonymus23 #9431 üzenetére
Ilyenkor lenne jó, ha használható crafting rendszer lenne, nem pedig a mostani. Még a projectekért sem éri meg craftolni, nem hogy hordjon is az ember bármilyen replicát.
-
dvd24
senior tag
Simán lehet bugos is. Nekem pl az eheti heroic bountyban a 3 boss közül 1 nem spawnolt, ha a másik kettőt megöltem akkor azt írta ki h kész a bounty mégis tudtam menni rá megint. Tegnap este kb 6. próbálkozásra jött össze, h sikeresen spawnolt mindhárom és utána húzta csak át a térképen is.
-
dvd24
senior tag
Adott egy jó ötletet ez a videó.
Measured + chatterbox. Gyorsan le kell darálni egy pirosat, h meglegyen a kill, tárazni, és a chatterbox +20% RPM-je ellensúlyozza a measured negatívumait.
Tegnap ki is próbáltam, nagyon lehet darálni vele, amikor fent van a blabbermouth, a tár első fele 21K dmg (nálam) 1100+ RPM-el, a második fele meg a P416 normál RPM-e csak +30% DMG-el.
-
dvd24
senior tag
Szerintem is jobb az orrszarvú, az egyetlen hátulütő, hogy kell a kill hozzá, de én szemérmetlenül lopni szoktam, ha látok egy low hp-s enemyt már lövöm is, hogy mindig aktív legyen (nekem amúgy is kell a badger 2-es bónusza és a chatterbox bónusza miatt is), ha vannak killek legalább 10 másodpercenként akkor nagyon jó.
-
dvd24
senior tag
A state of the game legfontosabb mondata a vége felé hangzott el: nemsokára sebezhetőek lesznek az ellenfelek adamantium hátizsákjai is!
-
dvd24
senior tag
válasz #75376384 #9789 üzenetére
"Gondolom te is tudod, hogy van fenn neten egy nagyon jó összefoglaló “táblázat”, ahol meg lehet nézni melyik brand mivel (attri/talent/mod) eshet. Ezek alapján lehet tudni, hogy az embernek mire van szüksége, így lehet célirányosabban farmolni. Annyira azért nem random."
Ezek alapján maximum eldönthetjük előre, hogy mire lenne szükségünk, de célirányosan farmolni nem. Ha lenne egy olyan változás mondjuk, hogy a hyenák csak A meg B meg C brandet dobnak, a true sonok csak D meg E meg F brandet és így tovább, na akkor lehetne célirányosan farmolni. Így csak egy hatalmas mission impossible az egész.
Ez a poszt remekül kifejti a problémát.
Ettől függetlenül igazad van, hogy azt sem kéne visszahozni ami Div1 végén volt, amint megszereztem mindent ami kell és mind maxos volt, nem is volt kedvem többet játszani. Az a ló egyik oldala volt, ami meg most folyik a 2-ben az a ló másik oldala. Felülhetnének már arra a *#&* lóra.
u.i.: Ez meg egy másik megszívlelendő dolog.
-
dvd24
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
dvd24
senior tag
A felső sor egész pontosan annak az indikátora, hogy hány darab van rajtad az adott szetből.
Ettől függetlenül, az új exotic holster nem lehet rossz csak körülményes lesz vele buffot fenntartani. Kiüríted a tárat mondjuk AR-el testre, utána gyors váltás pisztolyra, hogy fejlövéssel öljünk, ezzel újratáraztuk a fegyvereinket és kapunk +20% DMG-et meg penetrationt. Leírva nem hangzik rosszul de gyakorlatban necces.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest