- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
granini
őstag
válasz
fudi2002 #30112 üzenetére
Hátnekem még ríííígen amikor a beszt evör Microsoft Inellimauz egeret használtam akkor volt ilyen, de az egyértelműen az egér mechanika / elektronika hibája volt. Én úgy oldottam meg - mivel eretileg sem igen a görgőt használom fegyver váltásra (különösen nem Div2-ben..) hanem simán a billentyű gombokat - hogy simán töröltem ezt a key kiosztást az egérről..
-
-
granini
őstag
válasz
fudi2002 #28888 üzenetére
Egyik jáccótársam most törölte a játékot. Hetekig ugyanez volt nála, 5-10 perceket tudott egyben játszani mielőtt kifagyott neki. Tarthatatlan.. Hozzáteszem Shadow-n keresztül játszik, de vette a fáradtságot és hetekig levelezett az Ubi supportal erről, cserélgetett ő is komponenseket stb, de végül minden kombinációban az jött ki hogy mindegy milyen PC-n és milyen hardweren futtatod, a játék a szar, amiatt fagy. Ubisoft sarokba szorult, nem tudták neki megoldani, közölték hogy "hardware not supported" és szépen lezárták a ticketet.. Na ekkor döntött úgy a spanom hogy jó így ez nem kell neki..
-
Anonymus23
veterán
válasz
fudi2002 #28613 üzenetére
Nem azzal van alapvetően a problémám, hogy neki baja van az Ubival/fejlesztőkkel, mert a játék és a koncepciója az egészen egyedüli, a kivitelezés az meg olyan, mint amilyennek tapasztaljukA fenti véleményem az ő összes eddigi ITTENI tevékenységét írja le, nulla (de inkább minusz) hozzáadott érték a topikhoz.
Teszem azt te nem játszol vele egy jó ideig, és ha a CTD miatt teszed le most, akkor nagy valószínűséggel soha többet nem veszed elő (mert szerintem sem fogják tudni javítani), akkor te is vissza fogsz ide járni időnként, hogy beírd, hogy mekkora szar ez a játék? Ez lenne a normális?
Szerintem ez idióta beteges viselkedés azzal együtt, hogy kívülről csak beugat, semmit nem tesz hozzá a topikhoz.Lehet nyugodtan szólni a modiknak, olvassanak nyugodtan vissza.
-
nyamsas
aktív tag
válasz
fudi2002 #27863 üzenetére
Ma este delta hullám van, harmadjára ment le a Darpa nálam. Az első 2 kör a végén delta. De mindig a végén.....
Őszintén, ennek a 2 küldetésnek mi köze van az aktuális Manhunt-hoz, de most komolyan??
Amikor Rouge Agent Manhunt volt, az teljesen oké, mert Black Tusk támogatás mellett harcoltak, de ez True Sons.. LOL
Kreativitás hiánya.. -
törölt tag
válasz
fudi2002 #26841 üzenetére
Még egy kérdés: level 30 után maradtam DC-ben, és kizöldeztem 3 kerületet, megcsináltam a 2 küldit is és utána az első strongholdot.
Amikor végeztem és kijöttem az épületből, akkor ismét megint minden piros volt a térképen.
Ennek így kell működnie? Mi értelme van visszapirosozni mindent, itt már nincs előre haladás / fejlődés, mint level 30-ig?
A DLC is így működik és vannak random események / mellék küldik vagy ott csak simán küldik vannak, amiket végig kell vinni? -
PETEE78
senior tag
-
sp8787
addikt
-
sp8787
addikt
válasz
fudi2002 #25353 üzenetére
Hat ki kell fogni matchmake-ingel egy olyan csapatot akik nem f*szmeregetoset jatsznak vmelyik bejaratnal. Ugy nagyon gyorsan megvan.
Vagy csinalsz egy lvl30-ast mert ott viszonylag ures a DZ, csak az vmivel lassabb.
Mondjuk tegnap este mikor mar az x-edik ilyen bejarat elotti baromkodasba csatlakoztam akkor inkabb a lvl30-assal probalkoztam tovabb. -
Elims
veterán
válasz
fudi2002 #25023 üzenetére
Igen,olvasom a többieket is. :-/ Nekem szerencsére semmi gond nincs (konzolon).
Én biztos,hogy írnék az ügyfélszolgálatnak.Elhiszem,hogy a reddit-en,meg az ubi fórumon ki van tárgyalva már rég,de én magam írnék a support-nak,hogy kezdjenek vele vmit vagy mondják meg -ne tanácsot adjanak-,mit telepítsek/töröljek a gépről,hogy menjen gond nélkül. -
-
Anonymus23
veterán
válasz
fudi2002 #24995 üzenetére
Az nem kesztyű hanem a Murakami térdvédője az Emperors Guard.
Felesleges törnöd magad érte, főleg, hogy skilles fő statja van.
Másrészt lehet néha venni DZ creditért az árustól, de mondom szerintem felesleges.Bármelyik Belstone Armory item jó lehet neked, az 1 db-os bónusza 1% armor regen.
A DZ only itemeket még egy lehetőséged lesz összeszedni, de ahhoz is sok szerencse kell, mégpedig a Named Item Cache-k ből eshet DZ only item is. Pl a mostani speedrunos dolgokért is van a jutalom listában named item cache, de jövő héten lesz Global event, ott legalább vásárolni lehet NIC-t. Csillagokért lehet majd venni, csillagokat egyrészt a napi kihívások teljesítésért kaphatsz, illetve minden SHD szintlépésért ad 1 csillagot. A kihívásokból asszem 60 csillagot lehet kiszedni, SHD szintlépés meg végtelen. 8 csillagba kerül 1 NIC.
-
Elims
veterán
válasz
fudi2002 #24678 üzenetére
Sajnos nem tudok csatlakozni. :-/
Qukesz: Te Qukesz,láttad azt az apró 7210-es számot?Nehogy azt mond,hogy amíg azt lérte+még kitudja hány küldetést lenyomott egyszer sem feküdt meg teljesen??!!Ezt nem tudom elhinni. Nem Anonymus-nak írtam az előző hsz-t.
Anonymus: Ha megkérlek részleteznéd azt a szettet fotókkal?
Melyik cuccodon milyen módosítók vannak? Ha pvp szett akkor persze nem kérem.. -
GAbre
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
fudi2002 #23524 üzenetére
Az sajnos nem sok mindent jelent, hogy ha a neted működik adott pillanatban, elég egy pár másodperces szakadás, amit lehet először észre sem veszel, mert olyan helyzetben ér.
A Division szerverek amúgy is lagosak, de az elmúlt pár napban (Cyberpunk 2077 warez megjelenése óta) rendesen beseggelt a magyar infrastruktúra is, minden szolgáltatót (Digit főleg) érintő netszakadásos lagolós problémák voltak, és még vannak is, de már nem olyan mértékben.
Nálam ezt mgé megfejeli a helyileg (város) rosszul beállított és túlterhelt hálózat, nekem naponta sokszor van Delta, legtöbbször persze a legrosszabb pillanatban ugye... -
axlfsi
veterán
válasz
fudi2002 #23522 üzenetére
Xboxon nagyon rossz mar napok ota; ha nem Delta, akkor egyszeruen csak kifagy a jatek a fenebe, bezar, dashboardra kerulok. Ha nem ez tortenne a csapattarsaimmal is, azt gondoltam volna, hogy az uj konzollal van a baj. DZ bejaratnal az X-et (belepes gomb) ketszer kellett nyomni napokig, tegnap meg ahogy beleptem, eltunt az ajto egy pillanat alatt es bent teremtem, nem volt meg az animacio, ... a szokasos, "mindenbe IS elakadok" dolgot mar meg sem elmlitem.
Egyszercsak azt irta ki tegnap az egesz csapatnak a DZ-ben, hogy Logging out es visszaszamlalt 12-tol (ha jol remlik a szam), azt tenyleg mindenkit kileptetett, ... nagyon eldurvultak az utobbi idoben a szerverek
-
-
válasz
fudi2002 #23344 üzenetére
persze. ballaszt.
ezt a szettet általában hátizsákkalés mellvért nélkül használjuk, így a három megjelölt npc mindegyike teljes sebzést kap. minél több chc van, annál hamarabb jönnek a "jelek". itt a trükk az, hogy a három npc minél hamarabb megkapja a jelet, mert a köztes időben nem sebzel. ne legyenek illúziód, npc spawnnál akibe belelősz, az bizony 100%, hogy visszafog rád lőni, és abból egy is egészségtelen, hát még öt.
memento nem jó ide. nagyon fancy, meg minden, de optimális esetben 2x40% sebzést buksz vele, és ennyire mégsem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen autót vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Elektromos cigaretta 🔞
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Dune: Awakening
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest