Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
A Division2-ből megéri szerintetek a gold változatot venni? Ad annyi pluszt? Mert ha jól tudom, a dlc mindenkinek ingyenes lesz.
-
NoOne1976
őstag
válasz Anonymus23 #3625 üzenetére
Néztem én, meg a hivaralos weboldalt is. Pont ezért bizonytalanodtam el. Goldban gondolkoztam, de ahogy kivettem fegyver skinek, outfit, meg napi küldetések lesznek. Mivel nem vagyok fanatikus, így kb.mindegy milyen ruhában rohangálok és kibírom várni azt a pár napot is, amivel később játszhatok. Ha jól sejtem, ez esetben nincs szükségem goldra, szemben az 1.résszel, ahol a dlcket is az adta.
-
NoOne1976
őstag
A year 1 pass képeket nézegettem, oldalt olvastam. De egy kezdő ügynök számára nem világos minden. Valaki érthetően leírná, hogy a passhoz járó tartalmak konkrétan mik és mire jók?
A hamarabbi hozzáférést azért értem -
NoOne1976
őstag
Elnézést, a kérdésért, de kezdő ügynökként kérdezem:
Ha bemegyek a Dark Zone-ba és meghalok, akkor mi történik? Arra gondolok, hogy el tudom veszíteni a nálam lévő fegyvert stb.? Ez az első részben hogy volt megoldva? -
NoOne1976
őstag
A beta miatt kaptam korábban emailt, hogy "By playing in the Open Beta, you have unlocked the D.C. Patriot Weapon Skin".
Most vettem meg a játékot. Hol találom majd ezt a skint? -
NoOne1976
őstag
Most kezdtem a játékot, így még elég sok mindennel nem vagyok tisztában.
A projekteket (vagy mi a nevük) érdemes csinálni? Mire jók?
-
NoOne1976
őstag
A dlc-hez is jönnek majd új tartalmak, vagy az ennyi lesz?
-
NoOne1976
őstag
Az elővásárlásban kapott shotgunnak és outfitnek van jelentősége? Mert én pár napig nem tudom elkezdeni a játékot, így gondolkodok hogy most vegyem meg az "ajándékok" miatt, vagy várjak pár napot, és akkor látom a véleményeket is a kiegészítőről.
-
NoOne1976
őstag
Azt meg lehet csinálni, hogy a mostani karakterem meghagyom, csinálok egy újat és azt feltuningolom lvl30-ra? Mert a kiegészítő megvételével erre van egyszer lehetőség? Vagy hülyeség így csinálni?
-
NoOne1976
őstag
És őt most hol lehet megtalálni? Illetve meddig van ott? (Mert változtatja folyamatosan a helyét.)
Mivel eddig egyszer voltam nála vásárolni, így kérdezném, hogy mindig le kell nyomni előtte a találd meg a társát stb. dolgot, cagy oda lehet menni egyenesen hozzá, ha tudjuk hol kell lennie éppen?
-
NoOne1976
őstag
Az exokat hol kell rollolni? Kell hozzá tervrajz? Ha igen, azt hol tudok beszerezni?
[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
válasz FireKeeper #19559 üzenetére
Inaya al-Khaliq-nál nekem csak a gear exo blueprintjei voltak, a fegyvereké nem. Pedig sok exo fegyver megvan. Azokat hol találom?
[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
Ha a világ challanging-re van állítva, akkor a CP-t hogy lehet 4-esre (heroic) felvinni?
-
NoOne1976
őstag
Segítsetek, hogy mit rontok el?
3 specializáció közül 1-et megcsináltam, gondoltam a másik kettőt megveszem premium creditért. Pl. Technician.
A year1 bundle is megvan, ha rámegyek a specializations opcióra, ott is látszik, hogy own.
Én azt hittem, hogy így nem kell megcsinálni a specializációhoz tartozó feladatokat, mert nagyon kevés időm van, és így gyorsabb.
Vagy tévedtem? -
NoOne1976
őstag
Jól gondolom azt, hogy bármely gear set item esetében az adott itemte jellemző attribútum kell bele? Tehát piros vagy sárga vagy kék és nem jó keverni. Maximum a kéknél tudom elképzelni, hogy megy bele piros is.
Azért kérdezem, mert az utóbbi időben rengeteg olyan lootot kapok, ami max statos vagy a közeli, de egyszerre mindhárom színt tartalmazza. Vagyis azt gondolom kuka. Hiszen két szín esetében tudom cserélni a megfelelőre (ha legalább az egyik jó), de három esetében mindenképpen marad oda nem illő.
Ha tévedek, szóljatok, mert akkor nem törögetem be folyamatosan. -
NoOne1976
őstag
Segítsetek nekem, hogy mit csinálok rosszul?
Próbálom összerakni a Nemesis marksman rifle-t. A Tidal Basin-t kell hozzá először teljesíteni. Felveszem a kulcsot az emeleten az ágyaknál, ahol kell, majd a pálya vége felé kinyitom az ajtót a kulccsal, ahol a fegyver láda van. De nem azt a fegyvert adja, amit be kellene törnöm, hogy az első exotic alkatrészt megkapjam.Nem fixen adja az a fegyvert? Vagy esetleg egyszer már felvettem, de nem betörtem, hanem eladtam? Már háromszor futottam neki, legutoljára tegnap. Megcsináltam mind a 3 invaded mission-t, ami kellett a Capitol Hillhez, hogy azt is letudva indíthassam a Tidal Basint.
Ha véletlenszerűen esik, próbálom tovább, de ha "így jártam", akkor hagyom inkább.
[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
válasz Anonymus23 #20183 üzenetére
-
NoOne1976
őstag
Az exo pisztoly alkatrészeit csak egyszer lehet kifarmolni a craftoláshoz? (Ha már megvan.)
-
NoOne1976
őstag
válasz arnikusz #20866 üzenetére
Csak lenne nagyobb az a stash. Már annyi mindent raktam el, hátha egyszer jó lesz alapon, hogy fullon vagyok. A kukázás is nehéz emiatt. Melyik max közelit dobjam ki, ami még a jövőben jól jöhet.
Azon csodálkozom, hogy pénzért nem lehet venni nagyobb stasht. Volna rá kereslet -
-
NoOne1976
őstag
válasz Warzoz #20875 üzenetére
Ettől tartok én is, ezért nem merek kukázni. Ráadásul én meg vagyok arról győződve, hogy még egy hónapja is jobban/máshogy adta a lootot. Akkor simán dobált pl. csak piros talentes cuccot. Most ha max roll közeli, amit ad, akkor az szivárvány, de legalább egy attribútum kék vagy sárga. Tegnap is több skilles cuccott kaptam, ahol a két attribútum max chc és chd volt. Vagyis amit most betörök, lehet ki se tudom farmolni, vagy annyi idő alatt tudnám, ami nekem nincs a játékra.
-
NoOne1976
őstag
válasz Anonymus23 #20926 üzenetére
Bárcsak meglenne oldva. Néha csak lesek, hogy a karakterem miért ott áll, hiszen már rég fedezékben voltam. Ja, megérkezett egy player ugyanoda, így nekek menni kellett a játék szerint.
Seeker mine. Biztos, hogy időnként van gond, mert én használok hw szettet. Volt, amikor nem akarta resetelni a cooldownt a skill váltás, ami adott esetben a lényeg lenne. Az elmúlt napokban megint jó.
-
NoOne1976
őstag
Skill damages szett esetén milyen fegyvert érdemes használni, ami passzol hozzá (akár nevesített, vagy csak talent)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest