- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
PETEE78 #29677 üzenetére
Semmi extra a vírusírtó valamiért fals pozitívnak nézi a div2.exe fájlát, és karanténba teszi.
Nálam pl az ESET csinálta ezt, kivettem a karanténból, kizártam a fájlt az ellenőrzésből és fájlok ellenőrzését csináltam a Div2-ben, ami kijavította a hibát, és voilá, működik is.Másik gépen ahol csak a Win Defender van, ott nem hepciáskodott, a Defender nem bántotta az exe fájlt, csont nélkül indult.
-
NoOne1976
őstag
válasz
PETEE78 #29124 üzenetére
Nálunk a klánban még mindig van, aki aktívan, napi szinten játszik. Próbált más játékokat is, de 1-1 alkalom utan mindig megy vissza. Volt, hogy a Summit 10-en lakott. Főleg úgy, hogy az új klán tagokat mindig segítette, hiszen neki már régóta semmi nem kell.
Nyilván valahol "beteg", hogy vakaki 3 éve minden este tolja, még úgy is, hogy nincs miért (nincs új tartalom), de vannak sokkal betegebb dolgok is. -
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
PETEE78 #26699 üzenetére
"gyertek raidre pénteken, akkor nem lesz béke-hadtest
"
Nem megyünk, Gyula kitiltott minket a raid csatiról
Egyébként igazad van, ezzel kezdted, de mire végigolvastam már nem emlékeztem rá
, illetve bennem az volt, hogy miért is nyugtatna meg engem "ha a szomszéd tehene is megdöglik"???
-
Anonymus23
veterán
válasz
PETEE78 #26696 üzenetére
Félre ne értsd, de azért egy "kerüljünk be a raid 1 temrinálba szólóban - magad szórakoztatása" (ami amúgy jó
) azért összhangban sincs egy HC kari ilyen módon való bukásához, Te buksz 10-20-30 percet, emitt meg buksz 10-50-100-200 órát...
De ha már HC, valamelyik nap láttam egy 5000+ SHD-s HC-s csávót, na az mennyi karit elhasználhatott
-
Gigant20
tag
válasz
PETEE78 #26655 üzenetére
Értettem, hogy a külföldi discordra akarsz menni, de szerintem 8 embert össze lehet szedni.
Ha már 5-en megvagyunk innen, talán rá tudok venni még 3 embert, hogy indatsa el a játékot!Akkor eddig:
PETEE78
Garsza
sony309
Gigant20Még 4 hely kiadó péntek este 21.00 órára IH raid-re.
platform. PC -
Anonymus23
veterán
válasz
PETEE78 #26612 üzenetére
A headhunternél meg 150% HS dmg-nek meg kell lennie, hogy igazán jól működjön, bár lehet van annyid, a screenedből nem látszik.
Igazából én olyan buildekkel szoktam játszani, amivel lehet heroic 5 direktívával tolni open world, van egy jó pár ilyen szett, főleg a múlt heti (Golden bullet) és a jelen event (reanimated) is nagyon poén tud lenni, és villámgyorsan lehet fejlődni... -
Habugi
addikt
válasz
PETEE78 #26334 üzenetére
Én erre az ég világon semmit nem tudok mondani.
Mi egy ideje azzal szórakoztatjuk magunkat, hogy 2. illetve 3. karakterre is kifarmoljuk a meglévő 13-15 (!!!) komplett, full godroll buildeket, aztán ha ez is megvolt, akkor azoknak a daraboknak a helyére keresünk másikat amin valamit optimalizálni kellett, hogy csak recalibos darabokból álljon minden set.
Az életben nem használtam pl fulltank buildet, de cirka 10napja fullos lett a második karakter is, semmit nem kell ládába rakni karakter cserénél, szóval kitaláltam "magamnak" hogy vadászatot indítok a 13%-os PFE modért.
Van 3+K órám a játékban, 8000+SHD de azt a szart eddig csak képen láttam, ugyanakkor ha a játék jelenleg "aktív" emberállományát vizslatom, minimum a fele sub1000 SHD, számomra annyi szépséghibával, miszerint bármilyen félreértés vagy éppen koncepció build van rajtuk amikor inspectelem őket, minden másodiknál ott figyel egy vagy több 13% PFE mod, amitől finoman szólva is kidagadnak az erek a halántékomon.Ez úgy nagyjából jellemzi is a "helyzetet" content ügyileg, erre mit csinálnak, még tápolnak minket, ami nagyon kell, mert abból a 13-15 buildből 3-4 olyan, melyekkel majdhogynem speedrun a solo Summit Legendary 5-7 direktívával, egy pedig amivel mehet a 10 is, max lassabban.
Félreértés ne essék, én megkaptam a pénzemért amit vártam, sőt annál sokkal többet is, kiszolgált a játék, a mai napig el tudok hülyülni benne ugyan azokat a contenteket tolva a társaság miatt, csak a szokásos téma ugye, a rengeteg parlagon hagyott lehetőség ami még benne lett volna ebben a játékban.., mindig és mindenkit ez kezd el frusztrálni, időről-időre.
Vannak hibái, bugos, függően attól h a Massive éppen min dolgozik és emiatt kiknek adják át pár hónapra h legalább server maintenance vagy season rerun kapcsán lábon tartsák, ugye az embernek sokszor az az érzése h teljesen inkompetens szellemi fogyatékosok kezében van éppen.., deeeeeee, az alap még mindig nagyon erős.
A magam részéről pl rengeteget szidtam az AI-t ezalatt a 2-3év alatt, emellé minden évben leraktam legalább fél évre, bottal nem piszkáltam meg és ez idő(k) alatt vettem jó pár AAA játékot, rá kellett jöjjek h olyan viszonyok uralkodnak a gaming iparban, melyeknek az a végeredménye h a Div2 AI-jához képest kb minden más csak bazári hulladék.
-
centrino
aktív tag
válasz
PETEE78 #26274 üzenetére
Közelre skorpio, közép és nem túl távol FAL (dtooc/optimist) ha távol van, akkor meg majd idejön.
Isteni jó fegyver az M1a, de az egerem sztájkolni kezd egy hosszabb session után az biztos.AKM et nem tudom úgy "megfogni", mint a FAL-t. Max ha van csomó weapon handling, de meg akkor alacsony a chc/chd. Középszerű célzásomból és reflexeimből próbálom egyénre szabva kihozni a legtöbbet.
Pestilence nekem is kedvenc, bár most letoltam egy csomó Control Pointot DPS szettben a FAL lal és ez bejön.
-
Anonymus23
veterán
válasz
PETEE78 #26232 üzenetére
A Rewarded egyébként minden olyan, amit rewardként kapsz, ládák is, pl a Field proficiency cache is rewardedként látszik, akárcsak a Named Item cache is amit valamilyen feladat, vagy pl eventek jutalom ládája.
De pl az a cuccos, amit a GE alatt csillagból vásárolt Named Item Cache-ből nyitol, az meg már Purchased lesz.
Szal valószínűleg az egyik NIC-ből esett, mert arra rohadtul tudnak vigyázni, hogy ami DZ only az vagy csak DZ, vagy maximum Named Item cache... -
Anonymus23
veterán
válasz
PETEE78 #26217 üzenetére
??? Annak DZ only-nak kellene lenni, bár a BigHorn is elvileg legendás küldi boss jutalom.
Nem valami challange jutalom named Item ládából esett?
Az engem is érdekelne, tegnap térdvédő volt DZ-ben, esett is 6 db, de akkor rápróbálok Summiton is.
Mi volt neked targeted loot beállítva? Murakami vagy térdes? -
centrino
aktív tag
válasz
PETEE78 #26217 üzenetére
Nekem is van, emperors guard, named ládából esett, solo skill buildben szoktam használni. Azért nem ajálgattam, vagy egy 3empress2hanau1wyvern szettet, mert abból tovább tart egy jót összehozni. (kinetic momentum/tech support igazi chill es skill build, sok mindent nem kell csinálni, teszik a dolgukat)
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
PETEE78 #26010 üzenetére
Szerintem lootolni nem annyira jó a The Summit-ot, meghát nagyon kevés TP-t is ad és sokszor gagyi a loot, még akkor is ha Target Loot van beállítva, nem is beszélve ha bedobja neki a Rouge Agenteket. Akkor már jobban jár CP foglalással Challanging-en vagy Heroic-ban... Vagy esetleg Heroic Bountie-kkal. Neki meg a Legendary eléggé rohadt nehéz lenne. Mondjuk én sem vállalnám be közel SHD lvl 940-en sem, pedig nincsenek annyira gyenge cuccaim... Mondjuk a Heroic-ot egyre jobban bírom.
-
granini
őstag
válasz
PETEE78 #26003 üzenetére
Mivel a Raid 8 emberes, simán eltom képzelni hogy valaki úgy tol 1500 shd-t ebbe a játékba hogy sose jut el raidig. Márpedig oda kell gear (Raid1 dps, Raid2 ugye elég sokfajta célhardver kell..) és kell rutin meg összeszokás.. Ha 8 emberből csak 2 tudja mikor mit kell nyomni, meg mi a mechanika akkor az bajos ja.. azé gz hogy kitartottál mellettük.. "gg"
-
Anonymus23
veterán
válasz
PETEE78 #25804 üzenetére
Kicsit távolabb kell leparkolni, és déli 12 után kell odamenni nem sokkal.
(gondolom minden előzetes feltétel megvan hozzá...)
A másodk képen 19:15 perc van, asszem max fél órád van játékbeli idő szerint odamenni, azaz 12-12:30 között, és amikor odaérsz, akkor szoktak popolni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
PETEE78 #25777 üzenetére
Az PvP szett, nem mobok ellen való. Persze jó azok ellen is, de a PvP más mint a mobok elleni harc. Na nem mintha ebben a játékban annyit PvP-ztem volna, voltak időszakok és szettek amik bejöttek az én stílusomhoz, de most csak akkor megyek a DZ-be ha muszáj.
És nem muszáj -
snipr
aktív tag
válasz
PETEE78 #25567 üzenetére
Randomra őszintén szólva sosem próbáltam... de discordon a saját klánomon kívül kb még 3-4 másikkal tartva a kapcsolatot nehézkes volt a szervezés (úgy, hogy mindenki magyar, egy időzónában vagyunk
) . Ráadásul ha össze is jött a 8ember a 20:00-ás kezdésre mondjuk (értsd a discord szervezőben mindenki visszaigazolta okéra az időpontot), akkor is addig addig húzodott a kezdés a késők miatt, hogy lett fél9 mire elkezdtük, aztán jöttek a gondok 9kor, hogy valaki eddig ért rá és a francért nem kezdtünk neki időben... ilyenkor vagy félbehagytuk és folyt köv, vagy ment a beugró ember keresés még egy fél órát, aztán más valaki unta meg... Szóval volt ezzel szenvedés
(elég sokat mentem egyébként, a világ legszerencsétlenebb raid exo lootere vagyok sztem, Iron horse 13-15 kör kellett mire esett a puska - ráadásul ebben zömmel már mindenkinek megvolt és az összes ládanyitásból nekem hullott volna, Dark hours szintén 10 alkalomnál több kellett (ez is ugye 80+ ládanyitás))
-
snipr
aktív tag
válasz
PETEE78 #25562 üzenetére
> Csak azt nem értem, hogy akik már csukott szemmel is meg kikapcsolt monitorral is megcsinálják, azok miért nem mennek normálra?
Ha ez a Raidekre vonatkozik, akkor azért, mert 7másik embert kell összeszedni magad mellé úgy, hogy mindenkivel folyamatosan kommunikálni kell (élőszóban - mondjuk discordon) ahhoz, hogy ne kínszenvedés legyen az egész.
Ezt jelenleg úgy is nehéz összehozni, hogy ennél jóval több potenciális jelölted van raidre (nálunk az időpont megtalálása is nehézkes volt, miközben kb 12-14ember szeretett volna menni). Publikus discord szervereken próbálkozz ha nem ismersz elég embert... hátha... (szerk.: csukott szemmel, kikapcsolt monitorral is csak akkor csinálod meg, ha még van 7 másik haverod, aki ugyan ezt tudja ÉS közben persze kommunikáltok, hogy ki éppen mit csinál háttal a monitornak
)
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
PETEE78 #25562 üzenetére
Véleményem:
A veteránoknak a Normál mód nem jelent kihívást!
Kihívás vagy Hősies, egyes küldi replay-ek esetén Legendás,plusz aktív direktívák(az utóbbi plusz XP-t ad, direktívánként +25%)
Minél magasabb szinten játszol, annál nagyobb esély van rá, hogy Exotikus cuccot dobjon a játék. Normálon van a leges legkisebb esélyed erre.A srác lehet azért nyafog, mert talán kevés a cucca a Legendás szinthez, meghát lehet, hogy nem annyira jó játékos. Legendáson én személy szerint még nem játszottam, de hallottam róla, hogy nagyon húzós.
Én sem merném bevállalni. Mikor ismerősökkel megyünk hősies módban, CP-t vagy Küldit, reszketnek az ujjaim
Tegnap este mondjuk jót mentünk, 2 Invaded küldi hősiesben, a 2 küldi alatt 2szer estem el,de a Hive-om felhúzott. Jó, nem volt harmatgyenge cuccom azért.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
PETEE78 #25526 üzenetére
A legfelső szint a leghúzósabb. Egyszer mentem egy vegyes csapattal Summiton Hősiesben és minden direktívával. Hát, a 100. szint legvégén volt ám sz-póroller. 4en kezdtük el, hullottunk mint a legyek a kemotoxtól, a végén ketten maradzunk,a másik kettő feladta. Ketten maradtunk a 4 mukira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest