- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
Miért ne játszana egyedül? Azért ez nem horribilis szám egy majdnem 4 éve megjelent játék esetében, ha mással nem játszik. Nekem is összejött 2700 óra úgy is, hogy tavaly év elején abbahagytam, mikor úgy nézett ki, hogy teljesen vége a játéknak. Azóta csak vissza-vissza nézek, expertise megjelenésekor toltam komolyabban.
-
-
arnikusz
veterán
Az SMG megkapja a Hunter F szett bónusz sebzést, van 900 rpm és ott a talentje a 21% chc-ről nem is beszélve, annyi hogy az armor damázs helyett a 8% fedezéken kívűli sebzés jobb lenne és társul mindehez a Mememnto zsák stackje.
SZVSZ a 21-es Expertise Scorpio lenyomja simán.
Az Eagle B elsődlegesen nem Hunter F-hez való, a Nego-n kívűl lehet rá szépen Damázs szettet építeni és DZ-ben mókázni. -
Anonymus23
veterán
Csak megkérdezem, de lehet megbánom.
Mit jelent az, hogy a "legjobb a countdownban"?Nem sokszor, de azért előfordult már viszonylag sokszor, hogy a végén a fő feladat nem lett meg, vagy csak csücskösen, mert mindenki csak fragelt és senki sem (csak én) csinálta a feladatokat. Volt olyan administration feladat, hogy az összes szerver mellett én álltam végig, mert mindenki rohangált mint pók a falon és lőtte a mobokat.
Én kb olyan magas ívben szoktam leszarni a küldetések és CD végén a score boardot, hogy csak na, meg se szoktam nézni, max az érdekel, hogy mennyi idő alatt toltuk le, a többi úgyis érződik a csapatmunkán. Én pl nullára értékelem azt a játékost, aki a legtöbb mobot lelövi, de közben simán elrohan egy feladatjelző mellett, és nem hajlandó kapcsolni/hackelni/állni egy picit, hogy haladjon a küldetés.
Szóval? Mit jelent az, hogy a "legjobb a countdownban"?
-
persil
nagyúr
-
Anonymus23
veterán
"Tehát akkor mondjuk a heartbreaker maszkot csak heartbreak-er maszkkal vagy a xy rifle-t ugyanolyan xy rifle-lel tudom donate-elni.Szóval pontosan ugyanolyan tárgy kell a donate-hez.
Jól értem ugye?"Csak részben érted jól.
A Brand és a Gear seteknél nem kell specifikusan 100 maszkot meg 100 mellényt adni, hanem csak 100 (maradjunk a példádnál) Heartbreakert (tökmindegy ha ez 100 térdvédő, amit a vendortól veszel meg).
Igazából sokat segítene neked, ha átnéznéd az Expertise menüt, hogy hol mi van feltüntetve.Donate mennyiségek:
Fegyverek (minden egyes fegyver típus): 20 db
Neves itemek: 20 db
Brand setek: 100 db (a 6 féle típusból összesen)
Gear setek: 100 db (a 6 féle típusból összesen)
Specializációk: Vagy használod vagy alapanyag donate
Skillek: Vagy használod vagy alapanyag donateÉrtelemszerűen, ahol az adott itemnek megfelelő itemet lehet donatelni, ha használod, akkor azzal is XP-t kapsz, azaz lehet, hogy ott már csak teszem azt 4-5-10 db-t kell donatelni, menet közben.
-
persil
nagyúr
-
Anonymus23
veterán
A "csak"-ot a többi gear mod-hoz képest írtam.
CHD/CHC/HS irdatlan mennyiségű esett már full maxos.
Jó a kékből jóval több féle van, így ott jobban meg is oszlik, de a többi fajtából már szerintem minimum 10-10 db esett, 4-5 db van csak elrakva mindegyikből maxos, a többi ment csapattársaknak, ehhez képest a 13% PFE. -
NoOne1976
őstag
Szerintem a játék legritkább üteme. Megjelenéstől játszok, 2600+ órám van benne, és még egyszer sem kaptam 13-as protectiont. Úgy, hogy vannak modok, amikből már legalább kaptam 20 maxosat. A legújabb pulse resistance-ből is esett már vagy 6 maxos, de ezt nem akarja adni. RNG Jesus
-
arnikusz
veterán
Mutassa azt a Sashordozó szettet.
Véreztetős szett kell a Ridgeway, van aki Ongoingból csinál Wicked zsákkal.
Sashordozó Eagle Bearer szett amit most használok az eventen Fenris Unbreakable mellény- Fox térdes és 4db Nego 59% CHC, 152% CHD az Eagle B. 21 Expertise szint sebez 800.000-eket. -
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
Ezt az itemet konkrétan vagy donateled a Proficiencybe, vagy eladod, ha van ezért képed creditet kérned
, egyébként kuka.
Korábban arról volt szó, hogy ezeknél majd lehet a fő attribútumot is Weapon Dmg-re forgatni, és akkor egy itemen lett volna összesen 30 WD, de elvetették, és így marad, mert jelenleg csak Armor (ezzel esik) vagy Skill Tier lehet legfelül.
Az Explo resistance néhány nagyon kevés esetet eltekintve a leghasználhatatlnabb attrib a Div2-ben.
-
Anonymus23
veterán
Ki mondott ilyet, hogy a Yaahl az targeted loot lehet?
Nem lehet targeted loot, és csak a DZ-ben esik, illetve nagyon ritkán lehet kapni belőle a Clan vendornál, vagy a DZ vendornál. Ha van a Clan vendornál, akkor be kell belőle vásárolni, és be kell törni, hogy amit lehet craftolni, azt lehessen próbálkozni kiszedni.
Hasonló még a System Corruption, annyi, hogy az még ritkábban esik DZ-ben, illetve eshet Season cache--ből. -
arnikusz
veterán
Az SMG PVP-re jobb a Sadist ott van rajta, mellette a Ridgeway véreztetése az adrenalin roush plussz armorja és a véreztető hive, végül a pisztoly stackkelve a sebzést Demo specialitással és 1, 7 M armorral ennyi az egész.
Sniper szetthez igen a Nemesis ezt tudja kitartással. Annyi hogy mellénynek szvsz Airaldi perfect focussal és a 3-as Airaldi szettbónusz ad még 5% armor damaget.
-
NoOne1976
őstag
-
Anonymus23
veterán
"Mégvmi..már rég megszerettem volna kérdezni.
Craft-olásnál,ha egzotikus cuccot szeretnék csinálni és mondjuk van már nálam olyan akkor miért azt húzza újra,ami nálam van és miért nem csinál egy teljesen újat.Vmelyik egzotikus cuccom így rontottam el. :-/ Kb. 80%-os volt,craft-olni akartam egyet és a már meglévőből csinált egy kb.30%-osat."
Azért mert (néhány esetet kivéve) nem lehet exo-t kraftolni, hanem újrarollolni (recalibration-nek hívja a játék), ami annyit jelent, hogy felhasználva egy ugyan olyan fegyvert random értékekkel újat csinál belőle. Ez az újrarollolás lehet rosszabb vagy jobb, vagy akár ugyanolyan értékekket is adhat.
Amiket lehet craftolni, ahoz meg össze kell szedni az alkatrészeit, ilyenek a Dodge City, Liberty, Chatterbox, Nemesis, Regulus, Ridgeway's Pride. Asszema Ridgeway's Pride-on kívül mindegyik újra kigyűjthető (ne legyen se az inventoryban, se a Stashben és akkor a megszokott helyeken eshetnek (vagy fixen esnek) az alkatrészek. -
NoOne1976
őstag
Régen én ezt úgy csináltam, hogy mindenből volt kettő és a rosszabbat pörgettem újra. Persze akkor még nem lehetett optimalizálni. De szerintem most is érdemes a rosszabbat húzni újra, majd 75-80% környékén hagyni és inkább optimalizálni. Hacsak nincs felesleges 50-100 db exo komponensed. Emlékszem, nálam napi 10 pörgetés volt a limit, és sok mindenből soha nem adott god rollosat. Persze az optimalizáció bevezetése megoldotta a problémát.
-
Anonymus23
veterán
Ez egy kvázi "idle skill build", én sokat használtam hasonlót Summit lvl10 farmoláshoz.
Kidobtad a turretet, letámasztottad a karaktert és 1-1,5 perc múlva visszanéztél rá és csak összeszedted a lootot vagy indítottad a következő pocketet.
Armor regen azért kell rá, mert Summti lvl110-nél nincs értelme a Skill haste-nek, helyette sokkal hasznosabb volt az armor regen, mivel az közben visszatöltötte az armorod, ha valami sebződést benyeltél volna be közben. -
arnikusz
veterán
Ridgeway mellényre tekintve jól használható PVE és PVP.
Egy kis szösszenet a buildet este felrakom.
Hétvégenként betévedek a DZ-be a nem kimentendő lootért, rendre a Predator néven futó buildben. Legutóbb egy 2M armoros Sistem Corruption buildes kötött belém miután legyilkolta a lentebb lévőket. Vesztére a véreztető hive- Ridgeway mellény perfekt wicked zsák és sadist talentes AK kivéreztette. -
arnikusz
veterán
Yahaal nevesített maszk eshet kérlek alássan CD vendor nevesített ládicsból, eshet a mostani event ládából amit csillagért vásárolhatsz, eshet az élő season 1-100 szint között a nevesített ládából. Ritkán előfordul DZ Vendornál is.
Végül pedig ha a DZ targeted loot Yahaal akkor ott landmark takarítása közben ha szerencséd van esik NPC-ből és a DZ bug miatt még ha szerencséd van nem is kell kimenteni.Buildet is mondok Yahaal nevesített maszk, Petrov Contractor, Fox Pr., mellény, tok, zsák Walker Harris Co AR és Scorpio minden chc és chd és 1,5 M armor.
Ha nem akarod a 3. Walker +5% heal damázsát akkor természetesen Picario Holster.
A Walker zsák esetében Én a perfekt Matadort preferálom.
A Walker mellény esetében pedig az Unbreakable-t. -
arnikusz
veterán
Ne csodálkozz rajta a DUA régóta legendary és sok a fedezék, nem olyan veszett rajokban jönnek mint pl. a Tidalon és most a Scorpio és megfelelő szett szépen hozza. Emlékszem a kezdetekben a végén a Bosst meddig kellett lőni míg megindult az armorja, most már megvan elég hamar.
-
arnikusz
veterán
Nem nagy dolog yahaal nevesített maszk 2 ceskya ez már ad az alap 10%hoz 20%hazardprot és a többi szettelelem lehet picario hazardra pörgetve contractor és fox térdes ezeken ha van hazard akkor80%nál jársz és van még 3mod helyed ahova rakhatsz bleed res modot. De nem üti a Hunter F Scorpio buildet.
Hamarosan itt a season 11 PTS, ha összejön nekik december 6 az új season. Az új játékmód Descent amit olvastam hát el lesz bazirgálva és szvsz január.
-
Bird
addikt
Persze. Nekem is praktikussági és anyagi (ár/érték arány) okokból lett konzol. Kanapén, fekve, kényelmesen, kevésbé ráfeszülve sok- sok d3 évek után.....
Lg oled tv-m van, azt gondolom ennél jobb nem kell. Viszont ha szívünkre tesszük a kezünket, a 2010-es techdemók szerinti grafikát még nem nagyon láttunk series x-en.
Off vége.
-
-
FireKeeper
nagyúr
ez nem status effect, hanem robbanásos sebzésre épít, ezért van ott az 1 elem china light industries, +15% explosive dmg. illetve a másik fontos elem a skill cooldown reset meg cooldown csökkentés a talentekkel (neves mellény: cooldown csökkentés killek után fedezékből, neves hátizsák: cooldown reset esély skill kill után), mert a lényege, hogy spammeled a stickyt meg golyókat amilyen gyakran csak tudod.
módosító mindenütt skill dmg és skill haste.
de ahogy írtam, ez kevésbé megbízhatóan hozza a számokat mint a drone+turret kombó, viszont nem olyan unalmas játszani.
-
persil
nagyúr
Capacitor melle/helyett mehet a perfect in sync. Egy harmony, ha puffogtatni szeretsz, vagy test subject, de utobbival az a "baj" hogy az is rohamkarabely, tehat hamar elegeted az osszes toltenyt, ha mindketto ugyanazt hasznalja.
Azt kell merlegelni, hogy "van-e idod es celpontod" felporgetni a capacitort. 27 stack alatt jobb a perfect in sync, felette a capacitor. Onnantol meg mindket esetben 5 secenkent kell lonod egyet, tehat kb. nem szamit.
-
persil
nagyúr
"ilyen gyorsan még nem szedtük le az óriás drónokat.
Vagy könnyítettek volna a küldetésen?Írtam már ezt a múltkor is vmelyikre."Nem hiszem, inkabb csak "most ezt dobta a gep". Mashova kerul egy turret, a dron megmakacsolja magat, bejon/nem jon be sok crit, stb. Nekunk is csak a ket dron volt vagy 10p dogunalom lovolde legutobb.
Szrk.: A capacitor nagyon jo, de egy-ket dolognak teljesulni kell hozza. Szoval sokkal jobb lehet, de nem minden esetben. A legjobb, ha van mellette egy perfect in sync fegyvered is.
-
persil
nagyúr
"A roosevelt legendary-ra pedig van egy jó [válaszom] . :-))
Velük minden perce igazi,jó játék volt. :-)
Bár már nap végén nem voltam annyira a helyzet magaslatán,de így sem volt rossz.
A végén chat-eltem velük egy kicsit,nagyon jól játszottak.
Nézd végig,nekem nem volt egy óra. ;-)"Ide akartam kilyukadni, hogy ez ennyi. Nem 4. Ha 4 lesz, az latszik az elejen es, ha annyira lofaszt nem csinal a masik 3, akkor ott kell hagyni az egeszet a francba, kulonben csak magadat szivatod.
-
arnikusz
veterán
Semmi ördöngösség nincs benne.
A módosítók 6% chc és 12% chd módok, a szettelemeken is ezek vannak maxra pörgetve, így 50% felett van a chc és 131 a chd. Egyedül a matador zsákon hagytam meg az armor regent mert a főatrributomot szeretem változtatni.Van még az ultimate armor crit DPS-m is amikor csak az Eagle B-vel akarok lövöldézni. Ott a Ridgeway helyett Fenris unbreakable mellény és matador helyett a jó öreg buffoló Memementó zsák.
Mondhatnátok, hogy miért nem Groupo maszk, de a Chil out 6% chc, 12%chd és 2 db 12% chd móddal betyáros. -
-
Octi
aktív tag
".....én szedtem le az ellenség minimum 80%-át és mindazt úgy, hogy én sem vagyok egy bomba játékos"
Ahogy Anonimus23 is írta, ez egy csapat játék, nem a kill szám a lényeg. Egy jó healer, status-os vagy skilles társ nélkül te sem tudnál annyit "le szedni", sőt lehet hogy a 2. sarokig sem jutnál el. Engedjük már el ezt az ölés számotAz meg hogy kinek milyen a játék stílusa, egyéne válogatja. Vannak óvatosabbak, és vannak rambók. A végeredmény a lényeg. Ha az idő számít, speedrun-ozni kell, de az megint egy másik műfaj.
-
nanamii_o
tag
Én azt nem értem miért van mindenki kiakadva ezen a szintezésen. Én 300-as szintű vagyok. Van egy jó healer buildem meg egy jó dps striker buildem. Végigtoltam minden legendary-t(az újakat is) és a raid-eket is. Simán boldogulok heroic countdown-on is. Annyi a para,hogy az órámon nincs minden stat kihúzva 50-ig. Nem egyszer tapasztaltam,hogy a 8k meg 10k-s playerek, akik előszeretettel kickelnek engem a kis szintem miatt matchmakingnél úgy játszottak,hogy nem tudtam sírjak-e vagy nevessek.
-
Anonymus23
veterán
Ha jól megfigyelted ezeket a screeneket, akkor az ott "-" (negatív) előjellel van (nem csak nálam), asszem 2,3 MRD dmg után átfordul és minuszban kezdi számolni, így ha érdekes lenne ez a stat. akkor így kellene számolni:
2,3 Mrd + 2,3 Mrd-13M
De lehet nem 2,3 Mrd, most nem emlékszem a pontos értékre, velizare tudja, anno nekem is Ő mondta.Nem tudom miért így számol, miért van ez a dmg cap, de amúgy nincs jelentősége, mert egy jó healer nélkül sokkal nyögvenyelősebb lett volna, és ő hiába nem sebzett annyit, de healelt, buffolt ill debuffolta az ellent. Ez csapatjáték, ezek a küldetések mindig is erről szóltak, hogy csapatban különös kínlódás nélkül menjenek.
-
Anonymus23
veterán
A kép az screenshot, de az a szó, amit te kerestél az a Photoshop
De a Photoshop az meg nem az én stílusom és nem is értek hozzá, nincs is ilyen progi fenn a gépemen (szerintem a Painttel nem nagyon lehetne ilyen szintű minőséget csinálni), nem utolsó sorban bárki meg tud inspectelni, szal tök felesleges lenne itt kamuzni.Egyébként a magas SHD szint önmagában nem sokat jelent, az adott idő alatt elért SHD mennyiség (hatékonyság) már többet, de a hatéákonyság az meg nem explicit fogalom itt a Div2 világában, mindenkinek mást jelent
-
Gigant20
tag
Sniper Buildbe Perfect Headhunter a legjobb. Persze azt fent is kell tartani, de nagyon erős. Egy jó sniper minden Legendarin nagy segítség.
Zoo-n kifejezetten jók a "Papik" és a kutyák ellen. Mi 1 Sniper - 1 regulus - 1 Status (foam+jammer) és 1 AR build nego vagy striker toljuk a ZOO-t. -
arnikusz
veterán
Ez nem az amit leírtam, mármint a Sniper build.
A regen buildnek van ám sebzésea Picario holster és a Little busy beenek köszönhetöen, de elengeftem a két új legendaryt, a 2. Alton Striker buildet próbálgatok 1.5 M armor Catharsis maszk, Picario holster, perfekt optimist AR és Lady Death smg társaságánan 40% chc 100% chd. -
-
arnikusz
veterán
Sniper szett:
Aces- gearset felejtős, anno az első Raid idején jó volt SVD-vel, a dead men hand de nerfelték.
Tip of the Spear a mellény Airaldi nevesített pristine example mellény kötelező elem, meg kell nézni a Tip of the spear hátizsákján az agressive recon mit ad plusszba, ha jó akkor az Fox térdvédővel, ha nem akkor Providence perfekt Vigilance és mindenen headshot.High-end Itt is kötelező az Airaldi pristine example mellény, hátizsák Providence perfekt vigilance, térdvédő Fox P., tok, ha megcsinálják a Picariot sebzésre akkor az, maszk nevesített Douglas and harding a +20 headshot miatt, ill. még egy Airaldi a +15 headshot miatt.
Fegyver az M1A kötelező, ha beteszed a Regulust akkor White death, ha nem akkor ki kell próbálni az exotic snipereket és amelyik fekszik.
Mondjuk amikor az optimist Famasra rárakom a Sniper specko 45% headshot scope-ot az elég durva a Baker's Dozen mellett. -
arnikusz
veterán
Tegnap át is mentem a felhúzott altra és egy Demo-Pestilence-BakerD-Tip of the Spear szettet (kezdetleges) összeraktam és 3 direktíva mellett bekapcsolatam a Polarity eventet és az összes CP-t elkezdtem foglalni, így is fagyott hiába indítottam az Nvidia shielden keresztül.
Jelenleg ezt fogom csinálni mert már csak a skillek közül maradt másfél szint kistafirungozni. -
arnikusz
veterán
Damage buildet használok Gunner specializáció, Eagle B, Coyote maszk, Fenris Unbreakable mellény, az új Picario holster, perfekt matador hátizsák, Contartor glove, Fox nevesített térdvédő 1, 3 M armor mellett, ha DZ akkor Chilout maszk a Coyote helyett és 1,5 M armor.
Tervezek összerakni egy ilyen buildet: Technikus speckó- Kingbraeker -Flatline célzóval, az új Umbra zöld szett armor regennel, Mememto zsák, Belstone A. tok és az új Busy little Bee exo pisztoly.
-
Anonymus23
veterán
Már hogy a jó francba ne lenne???
Beírod, hogy Tidal Manhunt a keresőbe, nekem az első oldalon 5 videót dobott fel.
De ha még pontosabb akarsz lenni, akkor azt írod be, hogy Tidal Hornet Manhunt (mivel te ezt a küldetést akarod most megcsinálni, mert abban van egyedül ez a warhound), és tadám. -
Anonymus23
veterán
Ez nem egy direkt dolog, ennyire bénák, és mostanra érte el az ismerős/csókos idióta "fejlesztők" létszáma azt a szintet a cégnél, amikor már komoly hibákat okoz, mert fontosabb a "fiúknak", hogy ki legyen festve a körmük és a cica aerobik meglegyen, semmint, hogy az a nyomorult játék fusson hiba nélkül.
-
Anonymus23
veterán
Rosszul írtad
A Memento nem DZ only, valamelyik korábbi (talán a 3.) Seasonben lehetett megszerezni az egyik lvl jutalma volt, onnantól kezdve meg ugye bárhonnan eshet, nem kell érte semmit sem csinálni.
Amire te gondolsz, az a Ridgeway's Pride mellény, amihez össze kell szedni az 5 alkatrészt (0-20, 21-40, 41-60, 61-80, 81-100 lvlv-en a nyitható ládákból) plusz a hozzátartozó projekteket meg kell csinálni a bluepritnért. Ez nem akkora meta mint a Memento, nem feltétlenül éri meg érte farmolni, de ha Summiton van az ember, akkor úgyis kapja hozzá a dolgokat.
A Capacitorért meg 5 challanget kell teljesíteni
-
Anonymus23
veterán
Nekem eddig nem mozgatta a fantáziámat, hogy ezeket becserkésszem, talán mintha valaki mondta volna, hogy 1 hites sniper szettel már szedett le ilyet, biztos jó lehet ha valaki egy ilyen feltöltött Headhunter szettel van, a másik meg mondjuk shock lőszerrel mnaradásra bírja
-
Frod
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged