- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
válasz
Saccco #12232 üzenetére
Akkor van egy kis elméleti sebességelőnye a wifi-nek a sima "alaplapi" ethernettel szemben, viszont az mindig stabil. Amire én használnám a TV-t elégnek kellene lennie. Akkor nem foglalkozom jobban a wifi dologgal. Ha meg nem elég a 100Mbit, akkor jöhet az USB-s LAN.
Már csak a TV rendelésére kellene rászánnom magam....Amúgy, köszönöm, hogy megkerested helyettem...
-
Lacko87
tag
válasz
Saccco #12151 üzenetére
Igen ez megtörtént, jelenleg a ki-be kapcsolás működik, de a Telekom box távirányítója nem hozza be sehogy a TV menüt, a TV távirányítója pedig nem kapcsolja a boxon a csatornákat. Olyan megoldást keresek, hogy egy távirányítóval lehessen kezelni a Telekom boxot és a TV funkciókat is.
-
-
hukhl
csendes tag
válasz
Saccco #11434 üzenetére
Fuuu igen, szörnyen hangzanak magyar kiejtéssel az angol szavak....
Kár amúgy a funkcióért, mert amúgy nagyon pontosan beírja azt amit kimondunk neki. Bepötyögni meg sokkal lassabb....Lehet kell vennem hozzá egy Touchpados BT-s billentyűzetet és akkor egyszerűbb lenne a vezérlés. -
rainman72
nagyúr
válasz
Saccco #11342 üzenetére
[Itt vannak az új modelek alza-s árai]
Lesz 98" is -
Aguinaga
őstag
-
mikrofon
veterán
válasz
Saccco #11105 üzenetére
Jajdejó
Csak ez az egy gomb miatt szoktam elővenni időnként a nagy távirányítót köszönöm!
Otthon ki is próbálom!#11103 tomp:
Nekem Shield TV Pro esetén, bármilyen alkalmazásban megjelenik. illetve a Netflixet nem tudom, mert nincs élőfizetésem így nem tudom megnézni. De Kodi ViMu HboMax alkalmazás esetén ha megnyomom a nagy távirányító "i" gombját akkor megjelenik.
Ahogy @qyűrű írta ez csak külső eszköz esetén működik sajnos, belsö alkalmazásnál nem.Ami még érdekes, hogy Shield TV Pro-n futatatott HBOMax alkalmazás nem vált automatikusan frissítési frekvenciát csak manuálisan a Match Frame Rate hatására.
-
Lordus
senior tag
-
turho
addikt
válasz
Saccco #10747 üzenetére
Elcserélem egy C1-re, kis ráfizetéssel.
Amúgy szeretem, csak olyan gáz, hogy ennyire nem tudnak írni egy fw-t egy tv-re.
Nem Windowst kell fejleszteni, ez ahhoz képest nem lehet akkora húha.
Illene befejezni, nagyjából, nem?
Azért bax fel, mert látom hogy jön a sok új TCL modell.
Most az is nagy kaland lenne hogy a v083 esetleg updatelné magát, ha már GTV fw-rel árulják? Aki nem update zsonglőr, az nem biztos hogy telepítget orrba-szájba img-ket. -
Pendragon911
aktív tag
válasz
Saccco #10707 üzenetére
Ebben azért vagyok bizonytalan, mert próbáltam egy LG 4K TV-n is (igencsak belépő szintű), de már maga a Windows használhatatlan volt, pedig elvileg minden beállítás rendben volt a tv-n is és a laptopon is, és mindegy volt, hogy fullhd vagy 4K felbontás volt beállítva. Erre azt írták a topic-ban, hogy azért nem minden tv-től kell csodát várni, főleg, ha monitorként akarod használni, pláne nem, ha játékra is, úgyhogy akkor kicsit megijedtem, hogy csak nehogy egy olyan tv-t fogjak ki, ami használhatatlan lesz monitorként, játékra. Ezért jutottam végül ide, ehhez a típushoz, ami a leírtak szerint teljes mértékben megfelelő az én igényeimnek is. És ami szűkíti a lehetőségeket, hogy első sorban a Telekom kínálatából szeretnék választani, mert náluk kedvezményt fel tudok használni, illetve kedvező a részletfizetés is. Ott viszont jóformán ez az egy típus az, aminek nincs egekben az ára, de elég jó az értékelése illetve a tudása is megfelelő. Mindig is LG párti voltam, de sajnos az a tudás, amire nekem szükségem van, úgy gondolom, hogy ennél a TCL márkájú tv-nél jóval drágább és lehet, hogy még úgy sem tudja mindazt, amit a kínai gyártó TV-je. Remélem, hogy nem írtam nagy hülyeségeket és bocsánat, ha átléptem itt-ott off-ba ;)
-
turho
addikt
válasz
Saccco #10677 üzenetére
Ezesetben boldogság, hogy benyelték....a mai világban.
Tavaly tavasszal 20 teherautó közé szorultam, az M4-et építették buzgón. Kaptam egyiktől egy féltégla méretű cuccot. Aztán abban a kavarodásban (szakadt az eső is) cseszhettem az egészet. Székvédőcsere 115 k. Arra se jöttem rá 80-nal a forgalomban, ki bandája volt...itt is lehetett volna mutogatás hónapokig.
Örülök hogy megúszta a törött tv-vel
-
turho
addikt
válasz
Saccco #10632 üzenetére
Lista helyett elég lenne 1 db normális fw
Bőség zavara....
Ugyanúgy nem basztatom már a 083-at, amiért te. Lusta vagyok és öreg
De ami miatt fontolóra veszem mégis: most a v083 nálam mindig úgy indul pc-vel, hogy nincs hang
Vagy ki-bekapcs, vagy vrr on-off. Utána szól.
A 4 sárga led meg sosem tűnik elAmúgy én mindig áramtalanítom a tv-t, ha nem használom. Ez megint ilyen rigolya.
azt mondtam már, hogy a gyorsindítás se nagyon működik v083 alatt?
-
gyűrű
addikt
-
Redneck
nagyúr
válasz
Saccco #10419 üzenetére
Nekem 2x volt ilyen fagyás, de ki és bekapcsolás megoldotta. Amúgy stabil és gyors az egész. Hang késés csak bluetoothon volt, azóta inkább kábelezek, így jó. Pedig orrba-szájba váltogatok a HDMI bemenetek és a stream csatornák és a TV adók között.
Ami szerintem nagyon hiányzik:
-dedikált éjszakai hangerő kiegyenlítés mód vagy gomb
-gyorsan elérhető energiatakarékos módok
-elalvás és bekapcsolás időzítő -
gyűrű
addikt
válasz
Saccco #10372 üzenetére
Jaja. Én pl. ma sikeresen letiltottam a gtv launchert, mert egy másikat tettem fel, persze előtte gondosan kikapcsoltam a fejlesztőiben az adb=t is. Először a beállításokat nem tudtam megnyitni, aztán így reboot után már be sem töltött semmit. És nem is volt elérhető adb=n sem.. Újra V407 IMG majd 414 ota.. Jó móka 😃
-
-
szasanyi
félisten
válasz
Saccco #10235 üzenetére
Vhiktor: jelenleg 400k fölötti az ára, a legolcsóbb akcióban (1-2 napig talán) 380k volt, gyakorlatilag OLED árszinten amiért nem hiszem, hogy jobb vétel Ibár te láttam és próbáltad, én nem).
Nem látok esélyt 300k-s árra a közeljövőben, de annyiért még hónapok múltán is kétséges (hiszen ez Mo., forinttal ésa többi "előnnyel").. -
szasanyi
félisten
válasz
Saccco #10215 üzenetére
Ha így van az jó, én pont ezt várom. Az előző LG 55SK8500 tévénk a LocalDimming és annak okán a blooming miatt olyan csúf volt HRD/DV-ben (MATRIX 4k HRD verzió konkrétan nézhetetlen volt) hogy inkább HD-ben néztem. Itt nincs LD így ez nem áll fent (szerencsére) és ha jó a fekete szint (nyilván nem OLED feketét várok, de ezért esett a választás VA panelra) az teljesen megfelelő.
QD réteg miatt valóban jók a színei is? Esetleg nem szoktál játszani? -
OsOnO87
csendes tag
TV előtt egy KIII nevezetű android box volt kötve buta tv-re. Ez egy 10-en pár ezer forintos box, amiben volt gigabites lan. Ugyan ezen a kábelen vitte az 1000Mbps-t.. De köszi, hogy segíteni próbálsz. Korábban itt írta valaki, hogy lehet olyat csinálni a szerviz menüben, amit nem tudom hogyan kell előhozni, hogy USB Ethernet mód. Annak lehet értelme?
-
OsOnO87
csendes tag
-
H-Mano
tag
Nálam (Telekom optika) a laptop felismerte a 2,4-et és az 5G-t is.Az 55C728 viszont nem írta ki az 5G-t...Az automatikus felbontás YT videókon jó ha 1k-ra állt, de volt, hogy ott is szaggatott.
Behúztam (még egy) UTP-t, most a 4 (8, 16)k videókat automatikusan a legnagyobb (4k) felbontásra állítja... -
OsOnO87
csendes tag
Köszönöm, de akkor viszont marha nagy pechem lehet. Az UE300 ma jött meg. Azt valóban nem írtam bele a hozzászólásba, de előtte már visszavittem konkrétan tegnap előtt egy gembird NIC-U3-02 -t, ami ugyan ezt produkálta.. (ekkor én is gyári hibára gondoltam) USB2-n nem dobja el a netet, csak nem vágom, hogy mi van a sebességgel. Te USB3-ba dugod?
-
embe
nagyúr
Nekem a wifi a 43C725-n, sok a fal, olyan ~ 50-60/40Mbs.
Ha kevés lesz a fiamnak, akkor switch, és valami ilyen megoldás.
Bár a 725-n 1 USB aljzat van, így lehet inkább egy olyan megoldás lesz amin van usb aljzat is. Mert akkor azt az egyet lefoglalja az adapter. pl. ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged