- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
hukhl
csendes tag
Sziasztok!
Hülye kérdés - C728 - ARC soundbar-t csak az első HDMI portra lehet rádugni? Vagy működik a többin is? Nekem csak az elsőn ment. -
hukhl
csendes tag
C728-ra sikerült feltenni a V432. Elsőre érezhetően gyorsabb a rendszer. A beállításoknál több menü jelent meg.
Kérdésem az lenne, hogy sikerült valkinek működésre bírnia a TELEKOM TV GO-t? Akár alkalmazásból akár böngészőből? Sajnos nálam max úgy megy, ha laptop böngészőn megnyitva, kivetítem a tv-re. Azért nem értem, hogy miért nem engedik, mert az alkalmazások között ott va a holland, cseh, szlovák telekom tv go alkalmazás. Azt engedné letölteni és hülyeségből ki is próbáltam, hát nem enged belépni magyar telekom fiókkal.
Amúgy pár hónapja van meg a TV nagyon tetszik, jó rajta filmezni is meg játszani is egyaránt. Ezzel a frissítéssel meg szerintem még jobb lett. -
hukhl
csendes tag
válasz
Saccco #11434 üzenetére
Fuuu igen, szörnyen hangzanak magyar kiejtéssel az angol szavak....
Kár amúgy a funkcióért, mert amúgy nagyon pontosan beírja azt amit kimondunk neki. Bepötyögni meg sokkal lassabb....Lehet kell vennem hozzá egy Touchpados BT-s billentyűzetet és akkor egyszerűbb lenne a vezérlés. -
hukhl
csendes tag
Sziasztok! 55C728-nál van egy olyan problémám, hogy a hangalapú keresésénél, amit mondok tökéletesen beírja, viszont "Sorry something went wrong" hibával nem indítja el a keresését. Még csak pár hete van meg a készülék, de az első napokban tökéletesen működött. Vagy elnyomkodtam rajta valamit és már csak esetleg vezérlő parancsokat hallgat meg? (bár azokat nem próbáltam, mert nem ismerem őket)
Főleg yt-on szeretnék így keresni.
-
hukhl
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy 55C728-as TV-t. Eddig teljesen elégedett vagyok vele, viszont lenne néhány kérdésem.
Létezik valami app lista amit érdemes rátenni a TV-re? Gondolok ilyenre, hogy pl: ajánlott böngésző, fájl manager, képernyő megosztó, média player stb.
1. - Sikerült valakinek az 1 USB-ből legalább 2-őt csinálnia?Vagy hogy lehetne egyszerre billentyűzet/egér illetve pendrive/külső vinyó a TV-re csatlakozva? Ahogy néztem létezik touch-os billentyűzet, de mindegyikhez van USB adapter, ami lefoglalja az az 1 portot, ami van. Visszaolvasva meg nem láttam tapasztalatot arról, hogy működne valakinek usb hub.
2. - Sikerült valakinek működésre bírnia a Telekom TV alkalmazását? Vagy esetleg böngészőből elindítania? Sajnos nekem eddig egyik sem sikerült. Több böngészőt is próbáltam.
A Digi Online alkalmazása viszonylag szépen működik, de ahhoz meg egér kell, mert nem nagyon lehet irányítani távirányítóval. (de legalább működik)
3. Milyen egyszerű mód létezik arra, hogy egy PC-n lévő mappa tartalmát megosszam a TV-vel? Úgy hogy mindent lásson rajta pl. apk- fájlt is. Ahhoz hasonlóan mintha USB pendrive-ot dugnék rá és fájl managerel megnyitnám azt.
4. Van olyan megbízható program, amivel a számítógép képernyőjét kivetítem a tv-re? Lehet ilyenkor 4k-s felbontású képet kivetíteni? A windows beépített vezeték nélküli megosztója a céges laptoppal működik. A PC-mel vmiért nem (mindkettő windows 10, PC-m vezetékkel van rákötve a routerrel)Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest