- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
válasz
vottokar #13800 üzenetére
Jelentem megjött Kínából az RC802V távszabályzó a lányom TCL 40S5200-éhez, Bár nem volt a store által felsorolt kismillió tv között a listán, de működik vele, minden rendesen. A TV egyből felismerte és összehangolódott vele és még a "beszélős" google is üzemel!
Nem egy rakéta, de ez nem a távszabályzó hibája. Megérte azt a cca. 7 dollárt.
Most már csak a kölök pus7956-osához kellene találni valami megoldást a google assistantra. De még alin is 40dollár körül van a bt-s mikrofonos távvezérlő... -
Bogyi007
veterán
válasz
vottokar #13773 üzenetére
Faternak sanszos hogy ennek az utódját vettem csak 32"-os méretben TCL 32S6200 de én még ennyire sem mentem ebbe a témába bele. fater úgysem használná ki.
De ha jönne megoldás akkor engem is érdekelne.
-
Saccco
nagyúr
válasz
vottokar #11903 üzenetére
2021 szeptember óta használom a C728-at és nagyon elégedett vagyok vele. Családba került még egy 50C725 az is patentül működik. Elégedettek vagyunk vele mindannyian.
Ha gond van, akkor meg mindig az a tábor a hangosabb, akinek baja van vele. Akinek oké, az nem írogat.Közben a gyerekszobába is 50C725-öst tervezek venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest