Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
A felhősödés annyira minimális, hogy csak full feketén látszik, ha tudod mit keress a szemeddel. A sávosodást nem tudom, lehet csak a stream miatt látszott. Sajnos natív blu-rayjel még nem tudtam kipróbálni. Az előző VA Samsungom ezerszer rosszabb volt ezen a téren, főleg a felhősödés volt látványos.
Egyik jelenség sem vészes a kategóriában, sőt! Nem biztos hogy én vagyok a legjobb tesztelő, mert AMOLED-en is sötetszürkének látom a feketét, egy bizonyos fényerő fölött, hiperérzékeny a szemem. OLED után viszont nem biztos hogy ez lenne számodra a legjobb, hiába jó TV.
A milyen TV-t vegyek topikban segítenek!
-
Redneck
nagyúr
Pár hét használat után, azt kell mondjam, a feketeszint, és a HDR fényereje annyira nem győzött meg. A kijelző elég homogén, felhősödés csak nagyon minimálisan jelentkezik, de tegnap láttam pár képhibát a Netflixes Dolby Vision filmeknél, DV IQ módban, teljesen sötét szobában. Enyhe sávosodás, és utánhúzás is látható volt a sötét jeleneteknél. Lehet egy kis finomhangolással ezeket meg lehet oldani, de tegnap filmezni akartunk, nem beállításokban turkálni.
Natív tartalommal még nem próbáltam, lehet a stream tömörítésből adódtak ezek a képhibák.Ennyi pénzért nem nagyon tudok jobbat mondani, alapvetően nem rossz a képe, és a színek is kellemesek.
Jól össze van rakva, korrekt és gyors a rendszere, sok szabványt támogat. Ha az ember játszik is, részemről különösen ajánlott készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Call of Duty: Black Ops 7
- Macska topik
- További aktív témák...
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor