- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
válasz
vottokar #13800 üzenetére
Jelentem megjött Kínából az RC802V távszabályzó a lányom TCL 40S5200-éhez, Bár nem volt a store által felsorolt kismillió tv között a listán, de működik vele, minden rendesen. A TV egyből felismerte és összehangolódott vele és még a "beszélős" google is üzemel!
Nem egy rakéta, de ez nem a távszabályzó hibája. Megérte azt a cca. 7 dollárt.
Most már csak a kölök pus7956-osához kellene találni valami megoldást a google assistantra. De még alin is 40dollár körül van a bt-s mikrofonos távvezérlő... -
vottokar
senior tag
-
vottokar
senior tag
A sok "profi" Tv után érdeklődnék egy fapad modell után. Lányomnak vettem egy TCL40S5200 tv-t. Fizikailag a 40 coll fér csak el az adott helyre, úgyhogy ez volt épeszűen az egyetlen alternatíva.
Mivel a hozzá kapott gyári táv infrás, ezért nem megy a google asszisztens. Olvastam valami MagiConnect alkalmazásról, amit telepítettem a TV-re meg a mobilomra is. Meg is találták egymást az eszközök az alap funkciók (hang fel-le, némítás effélék működnek is, de a hang asszisztens természetesen nem működik. Én rontottam el valamit valahol a beállításoknál, vagy ez így halott ügy. Ha van más út a probléma megoldásához (másik program, esetlegesen egyszerűbb ezzel a TV-vel együttműködő Bt-s, mikrofonos távirányító az is érdekelne. A tv nem a perpillanati lakóhelyünkön van és nem tudok nonstop ezzel a helyszínen kísérletezni (költözéskor lesz a szobájában ott a tv, meglepetésként szeretnénk neki.) -
vottokar
senior tag
válasz
Saccco #12232 üzenetére
Akkor van egy kis elméleti sebességelőnye a wifi-nek a sima "alaplapi" ethernettel szemben, viszont az mindig stabil. Amire én használnám a TV-t elégnek kellene lennie. Akkor nem foglalkozom jobban a wifi dologgal. Ha meg nem elég a 100Mbit, akkor jöhet az USB-s LAN.
Már csak a TV rendelésére kellene rászánnom magam....Amúgy, köszönöm, hogy megkerested helyettem...
-
vottokar
senior tag
válasz
mikrofon #12224 üzenetére
Azt gondoltam, mert olvastam, hogy sokkal" fentebbi" tv kategóriában is csak 100Mbites a lan általánosan. Viszont a "drótos" hálózatban jobban bízok.
Csak arra lennék kíváncsi, hogy mennyi a wifi sebesség így, hogy az 5G-t is "csak" N-esnek írják. Ahova költözünk főképp családiházas környék, nincs agyonszemetelve az éter még 2,4G-n sem. 5G-n meg csak egykét routert látok -80-90dBm-el a sajáton kívül. -
vottokar
senior tag
Csak egy egyszerű kérdés. A 65C725-ben a wifi most akkor milyen is? 2,5 /5G N vagy AC is? Bár, ha összeszedem magam és megveszem, akkor nagy valószínűség szerint kábelen lesz majd bekötve, de azért jó lenne, ha tudnám, hogy akkor mit is tudhat a vezetékmentes hálózaton. Router Xiaomi AX3600.
-
vottokar
senior tag
Érdeklődnék, hogy valaki rendelt-e az Auchan webshopból az akciós tv-kből a plusz soundbarral. Egyáltalán lehet-e? Mert ha megnézem sehol sincs feltüntetve, hogy perpill az "jár" hozzá. Azon elmélkedem, hogy a fiam leendő szobájába rendelnék egy 43P615-öt és a soundbart "lenyúlnánk" a nappaliba a másik leendő tv-hez.
.
Vagy ezt az árukapcsolást csak boltban lehetséges megvásárolni.. -
vottokar
senior tag
válasz
Kiskutya #11907 üzenetére
Maximum nagy ritkán kocajátékra. Konzol nincs, egy GTX960M-es dell noti a családban a "legerősebb gép", amin a legdurvább játék a Witcher3 és a Metro Exodus volt a teljesítményhez megfelelően lebutított grafikával.
Mikor elgondolkodtunk tv vásárláson meghúztunk egy határt. Ezt már túlléptük jócskán a 250K-val. Ez a max, amit rászánhatunk, hajlandóak vagyunk rászánni. -
vottokar
senior tag
válasz
Kiskutya #11905 üzenetére
Mondjuk sejtettem, hogy itt is inkább a szokásos a hőbölgők hangja a leghangosabb effektus kép fel, de azért örülök, hogy megcáfoltatok az általam leszűrteket. Mondjuk valamiképp gyanús lehetett volna, hogy csupa nem európai "bemutatót, összehasonlítót, tesztet" találtam, és szinte semmi európait. (65c725-ról beszélek, a 728-ért plusz ötvenixezret már nem akarjuk megfizetni.) És kedves nejem a nagyobb a jobb mellett teszi le a voksát. És 55-ben 250k-ért van más jó ajánlat még....
-
vottokar
senior tag
válasz
Mr. Csonti #11902 üzenetére
Sacco mester írta valahol, hogy vegyes tapasztalatok vannak a magyarországi tcl szervízekkel, és neten böngészve elég sok panaszt olvastam külföldi oldalakon, hogy elég tapir a helyi tcl képviselet és szervíz hozzáállása. Többször olvastam, hogy pár hét hónap alatt elment a készülék képe, csak hang maradt. Mondjuk az a baj, hogy inkább indiai meg brazil bemutatókat találtam, de ott elég vegyes volt a megítélése a 725-nek. Voltak akik istenítettek, meg jópáran lehúzták. Tudom, hogy ez sajnos általános a neten, de boldogabb lennék, ha azért százalékosan kevesebb lenne a negatív kritika. De ettől függetlenül még mindíg a 65c725 az egyik befutóm.
-
vottokar
senior tag
válasz
Mr. Csonti #11896 üzenetére
Mondjuk a "hatalmas" akció előtt is legális boltos árban messze itt találtam legolcsóbban. Most már csak a nem túl fényes netes hibalista és a szervízháttér kétséges volta miatt (na meg a KE-55XH9005B "jó" ára miatt) nem rendeltem meg. De majd addig tökörészek míg mindegyik elfogy, megdrágul....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest