Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
válasz
Aguinaga #11653 üzenetére
Ugyanaz van wifin is. Vagy el se indul, vagy megy egy percet es utana fixen dobja a hibat.
A Netflix appnak van sajat halozati teszteloje, aszerint minden oke. A YouTube is megy rendben.
Feltetelezem, a Netflix app teleszemetelte magat, azt kene vhogy torolni. Ha USB-rol csinalok vmi firmwarefrissitest akar ugyanarra a firmware-re, az segithet?
-
Eagl3
veterán
válasz
Aguinaga #11304 üzenetére
VA paneles a C725 és C728 is, magas kontrasztaránnyal, jó fekete színnel. A betekintési szög sem zavaró egyáltalán szerintem. Erősen bestbuy ez a két TV, ennyiért közel sem kapsz jobbat, sőt, sok drágább TV-nél is jobb. Az átlagos fényerőt szokták felhozni negatívumként, ez egyedül abban mutatkozik meg, hogy a HDR tartalmakból nem tudja kihozni a maximumot, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem jó a HDR vagy Dolby megjelenítése.
Felhősödés előfordulhat, ugyan úgy mint más márkák esetében, ha nagyon durva lenne, akkor vissza kell küldeni, de nem jellemző.
Nekem (és szerintem ez ennek a TV-nek a sajátossága) a képernyő két szélén két függőleges sávban lehet látni kicsit, de csak direkt keresve és valós tartalomnál egyáltalán nem látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple Watch
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest