- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzztripzzz
csendes tag
válasz
zzztripzzz #10035 üzenetére
Illetve most betettem egy komolyabb YTB 4K-t az is akad.
-
zzztripzzz
csendes tag
válasz
Kiskutya #10023 üzenetére
köszi, innen már lejött. További lépés gondolom, hogy egy pendrive-ra kicsomagolva átmásolom a file-okat. (Számít, hogy milyen filerendszerre formázom esetleg?) Utána pedig falból kihúz, visszadug és hosszan a bekapcs gomb hátul és akkor már elvileg magától telepíti is? Majd végezetül a szerviz menüs reset. Ez így oké?
-
zzztripzzz
csendes tag
válasz
Kiskutya #10015 üzenetére
Köszönöm a leírást, meg fogom csinálni a resetet. A v653-as firmware-hez is kaphatnék egy leírást, hogyan kell telepíteni? Gondolom pendrive-ra.. aztán? Illetve linket a firmware-hez. Tudom google a barátom, de olyan jó lenne nem tönkretenni a tvt. Nem szoktam ilyen dolgokat csinálni, de kellő instuálással menni fog. Köszönöm.
-
zzztripzzz
csendes tag
Srácok! C715ös tvm van. Már nyúzom másfél éve, eddig minden oké volt. Most viszont HDDről HDR10 DV 4K filmeknél elkezd pár perc után akadni. Ha pause-t nyomok akkor utána 1-2 másodpercig jó, de utána akad. Olyan mintha nem töltene be, mintha nem bírná.. Ha kilépek a menübe a filmből, a menü is darabossá válik, nehezen tölti be a vinyó tartalmát már. Eddig volt rendszervisszaállítás, külső HDD kábel csere. Ezek nem oldották meg. Valami ötlet? Köszönöm előre is!
-
zzztripzzz
csendes tag
Hello Girogio!
"Nekem csak a felhasználói támogatottsággal van kis bajom, ezért nem rendeltem azonnal."
Mire gondolsz? Mi lehet a problem vele?
-
zzztripzzz
csendes tag
Sziasztok!
TCL 65DP600
Van valakinek tapasztalata ezzel a típussal? Én főleg teljesen sötét szobában, HDD-ről néznék rajta filmeket. Tehát szép, folyamatos 4K lejátszás és valóban fekete színekre vágyok. Mit várhatok a cucctól? Mik a gyengeségei?
Köszönöm előre is a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sorozatok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- DOOM - The Dark Ages
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- BestBuy ruhás topik
- Bluetooth hangszórók
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest