- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aguinaga
őstag
Na, kiderült mi a gond, felhívtam az ügyfélszolgálatot. Állítólag a központi raktárt költöztetik, ezért nem történt semmi változás a megrendelésben. Mondjuk nem ártott volna ezt jelezni, ahelyett, hogy beleírják az első, megrendelés számot tartalmazó emailbe, hogy várható átvétel ápr. 18-20...
-
Aguinaga
őstag
válasz
Black&White #11402 üzenetére
pH tesztben a 728-at is lehúzták..
-
Aguinaga
őstag
válasz
zotyka1975 #11310 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de bekapcsolt állapotban szerintem nem jó ötlet dugdosni semmilyen hdmi kábelt.
-
Aguinaga
őstag
Köszi neked is, én is valahogy erre jutottam, hogy ennyiért bb, még ha sokan nem is ismerik a márkát még.
Olyan szinten meg nem szoktam nézgetni a képernyőket (se monitor, se tv), hogy direkt keressem a hibákat, csak ha tényleg normális használat során is "kib@ssza a szemem".. legyen az pixlehiba vagy felhősödés vagy bármi más -
Aguinaga
őstag
Köszi srácok a segítséget!
Ugye jól tudom, hogy a 725 VA paneles? Ha jól tudom, a fekete az IPS paneleseknél nem annyira fekete, mint a VA paneles tvknél (persze OLED meg NeoQled a király, de hát az ára, nekem magas...)
Felhősödést tapasztalt valaki esetleg? Jellemző ezekre a TV-kre?
-
Aguinaga
őstag
-
Aguinaga
őstag
Sziasztok!
Tervezek venni egy TCL 55C725 tv-t a hónapban.
Szeretnék érdeklődni, hogy van-e valami ismert hiba vagy nyűg, amire vásárláskor figyeljek?
Egy 12 éves, 43"-os LG tévét váltana, ami persze még nem okos, sőt, még sose volt (se androidos, se egyéb oprendszeres) okos tévém.Olvastam több helyen, hogy ebben a fenn említett típusban lassú az androidos rendszer, ez mennyire helytálló?
-
Aguinaga
őstag
Sziasztok!
TCL készülékek közül van olyan, amelyik tud PVR-t? (ha jól tudom, ez a képen látható adás felvételének funkciója).
Esetleg olyan tv-t tudtok, ahol EPG-ből lehet beállítani felvételt (előre)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest