Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
Lehet kicsit pörgősebb lesz a 728-on. Ha szánsz rá annyit én tuti a 728at venném. A 725 kB olyan mint ami most van nekem a 715. Átlag felhasználásra teljesen ok én még játszogatok is rajta nekem azzal sincs gondom. Szerencsére a szemem nem érzékeny a mozgás megjelenítésre így az 50hz-el is elvagyok. Most viszont ha venném tuti a 728at venném. Sokkal időtállóbb típus jobb mozgásmegjelenítéssel és hdmi 2.1 csatlakozással és minden olyan funkcióval ami a játékokhoz kell az hogy erősebb a hardver már csak hab a tortán.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
mikrofon
veterán
Szerintem a másik lényegi különbség a kép mellett az az android alatti hardware. Sokkal használhatóbb számomra az android része. A nagyobb terhelést is jobban bírja. De nem játékra gondolok, mert én nem játszom.
Viszont míg a C715-höz már nagyon jó a firmware. a c728-ban még akadnak apróbb javításra szoruló dolgok, mivel ehhez még nem jött frissítés. De lehet hogy akinek nem volt előtte c715, az nem veszi észre ezeket.
Keress vissza a HSz-eimre. Én írtam róla pár gondolatot, hogy miben tünik nekem jobbnak mint a c715. Azért lehet érdekes, mert azt hiszem a c715-ben és a 725-ben ugyan az a hardware muzsikál az android alatt.[ Szerkesztve ]
-
falco5
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest