Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Nem értem ezt a frimware mizériát.
Ha soha nem ment jól a streaming sem (mert gyenge a chipset, vagy csak kisebb felbontásban menne rendesen és jobb nettel), akkor minek frissíteni?
Nekem az első frimware-el, amivel jött a C728, azzal is maradhatott volna, minden jól működött (természetesen magától frissített).Ez nem egy telefon, hogy állandóan frissíteni kell, mert kell a biztonság a bankolás miatt. Sony tévém sem kapott 3 év után, tettem alá egy XIAOMI sticket és le van tudva.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Javították:
TCL 50DP600 Firmware (2020.12.28)
-
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Azért az eléggé érdekes, hogy hibás firmware-t felraknak és nem veszik észre, hogy valami probléma van.
Kíváncsi lennék hányan próbálták felrakni (és vágta gallyra a TV-t).
Igazából nincs a változtatásokról semmi infó, vagy optimalizálás vagy hibajavítás vagy mindkettő. Méretre olyan pár %-ot hízott.
-
Beniii06
addikt
válasz
Ciccuka
üzenetére
T-link a neve úgy tudom és a "három vonal" gombot megnyomva tv csatornán, akkor látnod kellene, ha jó emlékszem.
A firmware-t egyébként honnan szedted? Próbáltam utána keresni, hogy van-e valami központi support oldal, de nem találtam. Amik ide be lettek linkelve(általad és a beyond tvre) mindkettő csak egy file-ra mutat, én viszont későbbi frissítésekről is szeretnék értesülni. Ezt hol tehetem meg?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, a nagy meg megijedt a dobztól, úgyhogy elhúzta a csíkot 
)

Vhiktor