- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Sziasztok van egy 65" Tcl C715 tv-m, pár napja kezdte azt csinálni, ha netflix-en vagy youtube-on filmet vagy videót váltok, kb. 30-as hangerőn kezd üvölteni a tv, holott 15-16 os hangerőn van. Baromi bosszantó, mi lehet a hiba oka?
-
penge111
addikt
válasz
Barrios1983 #6228 üzenetére
Privátba esetleg leírnád, hogy pontosan mit kell felrakni, csinálni? Most vidéken vagyok 2 hétig első dolgom lesz kipróbálni
Nekem 65" TCL C715 van.
Adós vagyok itt egy kis Ps5 next gen beszámolóval, múltkor egy régebbi cím a Plague Tale futott a tv-n. Nemrég a Returnal volt a soros, illetve még fog is menni. Ugye ez már valódi Ps5 cím. Nagyon jó tapasztalataim vannak, ugyanis úgy hozta a sors, hogy a régi Sony 48" KDL 650-es tv-n kezdtem el a játékot, mivel estére a feleségem és a gyerkőc aludt a nappaliban, mert csak ott van klíma és panelban kegyetlen melegek voltak. Persze a TCL tv abban a szobában van
. Ez a tv nagyon jónak számított annak idején, de csak full hd, nincs hdr. Meg kell mondjam ezen is jól festett a játék. Kb 4-5 nap után végre nekieshettem a C715-ön, és a másik Tv után bokán fostam magam. Ez egy bullett hell játék. Színes gömböket lőnek az ellenfelek, meg mi is. Teljesen más a színvilága ezen a tv-n gyönyörű, rengeteg fény-árnyék játék van itt is, nagyon meglátszott, hogy a tv valós hdr funkcióval rendelkezik. Megmondom mindig is parasztvakításnak éreztem ezt a 4k dolgot. És az is, ha nem megfelelő távolságba ülsz a tv-től. Nos, a Sony tv-t kb alig 1-1.2 méterről, míg a Tcl-t kb 1.8-2 méterről néztem. Hatalmas a különbség a Tcl 4k javára. Sokkal részletesebbek a texturák, a karakterek, tárgyak szélei egyáltalán nem recések. Mozgás megjelenítésben mindkét tv jól muzsikált, nem éreztem semmi különbséget. Nagyon pörgős játékról van szó, szép folyamatos volt, semmi mikro lag, forgásnál nem volt elmosódás. Én nagyon elégedett vagyok a C715 tvvel Ps5 esetén is
-
penge111
addikt
válasz
Barrios1983 #6221 üzenetére
Ez micsiri? Olvastam, hogy androidos tv-n is lehet majd xbox játékokat játszani gp esetén, amit a game pass tartalmaz! Ez lenne az, neked működik? Nekem psem van, de lenne pár cím ami érdekelne a game passból...
-
penge111
addikt
válasz
BigBear #6068 üzenetére
65C715-öm van ugyan az lesz a véleményem, majd mint amit tuti Kiskutya is leír, nekem este már sok is a max fényerő, vissza szoktam venni. De szerintem nem vagyunk egyformák, van akinek ez is kevés.
Ui: Ps5-öm van, nemrég játszottam végig a Demon's Souls-t és a Plague Tale-t, mindkét játék erősen épít a hdr-re, fontosak nagyon a fények. Brutális volt a látvány, én youtube videó alapján állítottam be game-er módba... Nyilván nem OLED szint, de ennyi pénzért ez pazar
-
penge111
addikt
válasz
Kiskutya #5716 üzenetére
Ha felteszek egy új fw-t, akkor gondolom a csatornabeállítás oda? Mert anno kb 1-2 órát pöcsöltem vele, vagy valahogy le lehet menteni pendrivre a csatornabeállításokat, hogy valahogy visszavarázsoljam majd? nekem azt hiszem 606 fw van azzal jött a tv, a sávosodást leszámítva semmi gondom azzal a szoftverrel, amit ugye nem is fog semmi fw megoldani... Ezért is ódzkodok újra frissíteni.
-
penge111
addikt
Ha valaki tesztelni szeretné a TV-jét, a Netflixen most raktam be a gyereknek egy mesét : lunaria kaland a holdon , gyáàá
65" C715-óm van, ettől szebb anyagot még nem láttam brutális. Maga a mese nem nagy szám, de a film egy látvànyorgia
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Sziasztok a sávosodással mit lehet kezdeni, 606 szoftver van fent. December óta van meg a tv, láttam már korábban is, de valamiért most már nagyon szúrja a szemem, főleg szürke képeknél nagyon idegesítő, de már annyira ráállt a szemem, hogy bármilyen képnél látom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged