Hirdetés
- Mobil flották
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Fold?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KoVee84
senior tag
-
kokokka
addikt
85c765: nincs a kép menüben az IMAX. Kivették? Újonnan benne volt.
-
Pro Koryak
addikt
A Sony procija/képalkotása az egyik legjobb így a felskálázása is + az XE8505 széria akkor a felsőbb kategóriába tartozott, utána már csak a 9xxx széria volt.
Ekkor még a Sony eléggé figyelt az lcd vonalra.Szóval egy régebbi de komolyabb lcd-ről egy új de középkategóriás lcd-re váltva ... talán jó lesz.
-
TCr
veterán
A megfelelő opciókkal?
Vagyis van a felskálázásra hatással bíró funkció?
Szerk: ok, köszi.A színekkel meg főként az emberi bőrnél van problémám, ott igazán látványos.
-
blakey
titán
Létezik, hogy a 7 éves alsó-középkategóriás Sony-nak jobb a 4K felskálázása, mint egy 2025-ös "prémium" tévének?
- -A C7K nem prémium, simán elképzelhető, hogy az előző TV-dnek jobb volt a felskálázása.A színek... valahogy olyan pasztelles, "eltolt" az egész, …
- foglalkozni kell vele, nem minden márka és típus rendelkezik jó képpel a dobozból kivéve. -
TCr
veterán
Sziasztok,
Tegnap beüzemeltem a 65C7K-t.
Mint ahogyan a napokban említettem, egy Sony 55XE8505-öt váltott.
Sok időm eddig nem volt foglalkozni vele, amik viszont elsőre feltűntek:1.
A fullhd tartalmak kevésbé szépek, mint az előző tévémen.
Létezik, hogy a 7 éves alsó-középkategóriás Sony-nak jobb a 4K felskálázása, mint egy 2025-ös "prémium" tévének?2.
A színek... valahogy olyan pasztelles, "eltolt" az egész, a Sony már out-of-the-box is sokkal természetesebb, "nyugodtabb" képet adott.
Mozi módba tettem, kicsit játszottam az alapbeállításokkal, de egyelőre nem vagyok teljesen elégedett.3.
A mozgás az, amivel viszonylag többet tudtam foglalkozni, nagyjából sikerült úgy beállítani, hogy fluid legyen, és közben mégsem szappanoperás.Van ezekre tippetek - trükkötök, hogy miket hogyan érdemes beállítani?
Előre is köszönöm!
(És az esetleges félreértések elkerülése végett: nem Sony vs. TCL vitát akarok indítani, nem vagyok márka-fan)
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Gitáros topic
- Napelem
- Kuponkunyeráló
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Olyan rég neztem IMAX verziót, hogy elfelejtettem: akkor jelenik meg, ha ilyen formátumot játszok le.