Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fractal Scape – egy majdnem mindenes fejhallgató
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
sziku69
üzenetére
Igen, a PID módosítható a megfelelő helyen, de nem bármire, mert függ a panel méretétől és az adott platformtól, így egyben a hardvertől is (mivel egyes típusok régiónként hardveresen eltérnek, több platformon is léteznek).
A funkcióhoz külön firmware nem kell, mert tartalmazza, de függ a régiótól az egyes funkciók elérhetősége.
A PID átírása miatti félelmed jogos, mivel a nem megfelelő érték után a legtöbb esetben a készülék csak egy fekete képernyőt lesz képes megjeleníteni.
-
mikrofon
veterán
válasz
sziku69
üzenetére
Telegram-os FW-k nemzetköziek. A legtöbb EU-s vagy éppen egységes szinte az egész világra...
Azért vannak ott fent. Mert minden ország egy adott régióhoz tartozik. A TV-re online kiküldött frissítésekete pedig az adott régió központja kezeli. Így sokszor elég pl Olaszországra állítani a TV beállításai között a régiót és már jön is egy OTA frissítés online. Míg ha Magyar régiót használsz akkor nem. Többször volt itt már konkrét ajánlás hogy mikor mire kell állítani. Ha erre vagy kíváncsi akkor keress vissza.Orosz régióval biztos nem próbálkoznék mert egyre több helyen van korlátozva, szankciónálva. Pl vannak alkalmazások amik orosz régióra eszközre nem telepíthetőek, nem frissülnek...
-
zsolt501
nagyúr
válasz
sziku69
üzenetére
Én még az első szoftverrel próbálkoztam V135-ös verzióval, azóta nem a TV a 098-as verzióval jött, de azonnal frissült is a v135-re.
Annyi biztos hogy nem EU-s régióval kell próbálkozni, mert az EU-ban tán nem lehet rögzíteni felvételt, és a műsor megállítás is rögzítésnek minősül. -
zsolt501
nagyúr
válasz
sziku69
üzenetére
Nem ástam bele magam mélyebben a témában, de annyi kiderült, hogy nem elég a régió váltás, hanem a szervíz menüben is kell valamit állítani, én a régiókat végig próbáltam de az nem volt elég itt feladtam, a szervíz menüvel már nem akartam babrálni, annyira nem volt nekem fontos a felvétel készítés, ha sikerül neked ezt megoldani kérlek írd meg a megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- OLED monitor topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor