- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Gyorsindításnál megoldható lenne, hogy bármilyen másik gombra bekapcsoljon, infra nélkül. Mert olyankor nem áll le teljesen és smart home -mal is kapcsolatban van, ha éppen nincs elcseszve szoftveresen...
Nem tudom próbálta -e már valaki olyankor, hátha bekapcsol másra is. Pl. számozott gombokra. Bár gondolom nincs túl sok esély.
-
lemmy9
őstag
Igen, köszönöm ezt láttam az Alzán is, de több helyen azt írja, hogy a 855,755-höz való. Kérdés, hogy működik-e a 805-tel.
Max visszaküldöm.
Más. Nem volt még TCL-em. Napokon belül megjön egy 85c805, para van, hogy esetleg bemutatótermi, vagy javított darab. Van fólia az elején gyárilag? Vagy csak zacsi? Az üzemidőhöz a menüből, vagy valami gombkombóval férek hozzá? -
T 1000
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm a választ! Sajnos nekem a Ts, meg a PVR elég core funkciók, erről nem tudok lemondani és csak ezen a rostán esne ki a TCL és lenne Hisense, de jobban szeretnék Google TV-t Vidaa helyett, így minden megoldás érdekel. Azt lehet tudni, hogy pl egy 50C655 megmókolható-e más régió választással, hogy ezek a funkciók működjenek?
-
mlkcy
csendes tag
köszi!
Németország volt a régió, átállítottam. Elvileg akár 48 óra is lehet a frissítés. (a fiókban már megjelent magyarország)közben beléptem egy másik fiókkal is (ennél magyarország volt a régió), a beállításoknál kérdezte mi a preferált app, ott volt a Max is, rányomtam, letöltöttem. ez működik
a skyshowtime továbbra sem elérhető, nem értem...
már azon gondolkodom hogy olyan email címet hozok létre ahol biztosan (?!) támogatja a TCL az appokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged