Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
válasz
ricsik #19048 üzenetére
Ottapont..és mindenkinel ilyen sajnos...nekem volt egy Sony xh9000 ez előtt.nem isteniteni akarom, de ott olyan korom fekete volt mint a csuhaj...vagy ennyit tud a panel, vagy szoftveres...de ha szoftveres akkor 3fw alatt nem sikerült javítani??kétlem...és volt olyan eset is hogy a sötét tartalomnál sem kapcsolt Le, hanem picit világított.....pedig tud ez nulla feketét...csak....
-
szkutyi
addikt
Egy két képet tudnátok lőni ti is hasonló jelenetekkel amiket én csináltam?
-
eastsider
nagyúr
35-on az 562 vagy az 511 valt be nektek?
-
szkutyi
addikt
válasz
Parmezan77 #19036 üzenetére
Viszont kockázatosabb nem?
-
szkutyi
addikt
válasz
Parmezan77 #19033 üzenetére
Szerintem megyek sorba.xd....503.511 és aztán a legutolsó..
Melyik legyen?OTA VAGY IMG? -
Vhiktor
nagyúr
Oldalról nézve mindegyiken látszik a vilgítás, a kérdés az, hogy mennyire.
Szemből nem igen kellene ezt észre venni.Illetve a fénykép nagyon felerősíti ezt, meg a bloomingot is, ha szabad szemmel is ennyire látható akkor hibás az a tv.
-
szkutyi
addikt
válasz
Parmezan77 #19030 üzenetére
Ez nagyon király ez a bot!!!
Akárki is csinálta, le a kalappal!!!koszi -
szkutyi
addikt
válasz
Parmezan77 #19030 üzenetére
Innen szedtem az infót, hogy nem kapcsolja le a local dimming a fekete csíkokat!.
Vhiktor felé beállítás, és.kalibralas van be állítva a tv-n.
C835rol.beszelunk!
Teljes reset megvolt 2.napja! -
szkutyi
addikt
válasz
Saccco #19013 üzenetére
De tudok mutatni egy két dolgot..
Nem igazán látom hogy jól működne a local dimming ..
Mintha csak legvégső esetben kapcsolná le a zónákat...
Képek: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Van ami határozottan jól néz ki, látszik hogy fekete, de totál közelről az is látszik hogy valamennyire mégis világít a zóna, aminek nem kellene...
Az interstellar az egyenesen sz@r..xd ott hiába kapcsolom be a local dimminget, mintha semmi sem történne.. -
haxxika
senior tag
válasz
cszalien #19001 üzenetére
55C728, minden app megy (netflix, hbo max, disney+, appletv) legfrissebb fw-vel (562). Van soundbar rádugva HDMI-n keresztül, az eARC-on PCM-re van rakva a mód. Korábban itt el volt nekem állítva és semmi hangot nem vitt át csak kb menüt, ha itt átraktam PCM-re onnantól minden is működött.
-
eisento
addikt
Skacok valakinel volt mar olyan hogy a tv adasoknal hang van kep meg csak ilyen neonzold szin es annyi...
Az utobbi par napban vettem eszre hogy amikor kikapcsolom a ps5ot visszaallitom tv adasra es akkor produkalja. Ha ujrainditom a tv-t 5mp off gomb lenyomassal megjavul... 65c728. Csinaljak gyari visszaallitast? -
cszalien
csendes tag
Sziasztok!
A Disney+ fórumon is feltettem a kérdést, de hátha a TCL tv okozza:
hétvégén fizettem elő a Disney+ra, viszont furcsa dolgot csinál. Telefonon(alkalmazásban), pc-n (böngészőben) tökéletes, de tv-n nem játszik le hangot (ahogy néztem, a sima sztereó hangos filmeket lejátssza, az 5.1, atmos...stb már nem, bár lehet nincs összefüggés).
Pl Fekete párduc 2, Avatar 2 - teljes csönd, Family Guy - van rendes hang.
Az alkalmazást már újraraktam a tv-n, elvileg a legfrissebb (2.21.1-rc1 verzió).
A tv egy TCL 65c735 (2 hónapja vettem, egyébként nagyon elégedett vagyok vele és lehet semmi köze a problémához).
A saját belső hangszóróján is csöndben van ilyenkor.
(néztem itt keresőben ilyen problémát, de nem találtam, elnézést ha mégis volt valahol)
Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- alza vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest