- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cszalien
csendes tag
Sziasztok!
A Disney+ fórumon is feltettem a kérdést, de hátha a TCL tv okozza:
hétvégén fizettem elő a Disney+ra, viszont furcsa dolgot csinál. Telefonon(alkalmazásban), pc-n (böngészőben) tökéletes, de tv-n nem játszik le hangot (ahogy néztem, a sima sztereó hangos filmeket lejátssza, az 5.1, atmos...stb már nem, bár lehet nincs összefüggés).
Pl Fekete párduc 2, Avatar 2 - teljes csönd, Family Guy - van rendes hang.
Az alkalmazást már újraraktam a tv-n, elvileg a legfrissebb (2.21.1-rc1 verzió).
A tv egy TCL 65c735 (2 hónapja vettem, egyébként nagyon elégedett vagyok vele és lehet semmi köze a problémához).
A saját belső hangszóróján is csöndben van ilyenkor.
(néztem itt keresőben ilyen problémát, de nem találtam, elnézést ha mégis volt valahol)
Valakinek ötlet?"A tiszteletet otthon tanulják. Ha a gyereked egy tiszteletlen kis s*ggfej, az a te hibád. Nem a társadalom, vagy a videójátékok hibája. A tiéd."
-
eisento
addikt
Skacok valakinel volt mar olyan hogy a tv adasoknal hang van kep meg csak ilyen neonzold szin es annyi...
Az utobbi par napban vettem eszre hogy amikor kikapcsolom a ps5ot visszaallitom tv adasra es akkor produkalja. Ha ujrainditom a tv-t 5mp off gomb lenyomassal megjavul... 65c728. Csinaljak gyari visszaallitast?Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
haxxika
senior tag
válasz cszalien #19001 üzenetére
55C728, minden app megy (netflix, hbo max, disney+, appletv) legfrissebb fw-vel (562). Van soundbar rádugva HDMI-n keresztül, az eARC-on PCM-re van rakva a mód. Korábban itt el volt nekem állítva és semmi hangot nem vitt át csak kb menüt, ha itt átraktam PCM-re onnantól minden is működött.
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
LÁZ
addikt
válasz cszalien #19001 üzenetére
nálam hboval volt ilyen, meg tán netflikszel is, hogy egyszercsak 5.1 hangsávot nem játszotta le, én se értettem, aztán egy áramtalanítás megoldotta (konnektorból ki, 30sec, aztán vissza)
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
válasz cszalien #19006 üzenetére
parádé
az esetek túlnyomó részében segíteni szokott, de én is csak utoljára gondoltam rá/ajánlották amikor eldobta az 5.1et, mindenesetre attól rosszabb nem lesz, hogy megpróbálja az ember
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Saccco
nagyúr
válasz szkutyi #19011 üzenetére
Ha nincs bajod a mostani verzióval, akkor hagyd fent azt.
Nekem tetszik az V562. Nem találtam ez én felhasználásomra ható hibát.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
szkutyi
addikt
válasz Saccco #19013 üzenetére
De tudok mutatni egy két dolgot..
Nem igazán látom hogy jól működne a local dimming ..
Mintha csak legvégső esetben kapcsolná le a zónákat...
Képek: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Van ami határozottan jól néz ki, látszik hogy fekete, de totál közelről az is látszik hogy valamennyire mégis világít a zóna, aminek nem kellene...
Az interstellar az egyenesen sz@r..xd ott hiába kapcsolom be a local dimminget, mintha semmi sem történne.. -
Saccco
nagyúr
válasz szkutyi #19024 üzenetére
A V562 az újabb modellekre lett kiadva. Pl. C845
Viszont megy a C835-ön is.
Eltérő az EPG (az újon átlátszó) meg még pár funkció a két verzió között.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
haxxika
senior tag
válasz szkutyi #19027 üzenetére
Nálam semmi baja ennek a firmware-nek, a c728 köszöni szépen vígan elvan.
Egy full resetet csinálj a tv-n, volt egyszer nálam is ghosting, amit a teljes reset rendberakott. De én a tv-t mondjuk szemből nézem.OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
szkutyi
addikt
válasz Parmezan77 #19030 üzenetére
Innen szedtem az infót, hogy nem kapcsolja le a local dimming a fekete csíkokat!.
Vhiktor felé beállítás, és.kalibralas van be állítva a tv-n.
C835rol.beszelunk!
Teljes reset megvolt 2.napja! -
szkutyi
addikt
válasz Parmezan77 #19030 üzenetére
Ez nagyon király ez a bot!!!
Akárki is csinálta, le a kalappal!!!koszi -
Vhiktor
veterán
Oldalról nézve mindegyiken látszik a vilgítás, a kérdés az, hogy mennyire.
Szemből nem igen kellene ezt észre venni.Illetve a fénykép nagyon felerősíti ezt, meg a bloomingot is, ha szabad szemmel is ennyire látható akkor hibás az a tv.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
szkutyi
addikt
válasz Parmezan77 #19033 üzenetére
Szerintem megyek sorba.xd....503.511 és aztán a legutolsó..
Melyik legyen?OTA VAGY IMG? -
szkutyi
addikt
válasz Parmezan77 #19036 üzenetére
Viszont kockázatosabb nem?
-
eastsider
nagyúr
35-on az 562 vagy az 511 valt be nektek?
[ Szerkesztve ]
-
szkutyi
addikt
Egy két képet tudnátok lőni ti is hasonló jelenetekkel amiket én csináltam?
-
szkutyi
addikt
válasz ricsik #19048 üzenetére
Ottapont..és mindenkinel ilyen sajnos...nekem volt egy Sony xh9000 ez előtt.nem isteniteni akarom, de ott olyan korom fekete volt mint a csuhaj...vagy ennyit tud a panel, vagy szoftveres...de ha szoftveres akkor 3fw alatt nem sikerült javítani??kétlem...és volt olyan eset is hogy a sötét tartalomnál sem kapcsolt Le, hanem picit világított.....pedig tud ez nulla feketét...csak....
-
Vhiktor
veterán
válasz ricsik #19048 üzenetére
Az a kérdés mennyire látszik, ha csak minimálisan akkor az ilyen, ha nagyon akkor csere.
Átlóg a dimming zóna.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- Biztosan maradnak a hagyományos tápkonnektornál az ASRock új Arc VGA-i
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Kés topik
- Gumi és felni topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest