- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanocpapa
tag
szia! köszönöm szépen! lehetnék telhetetlen: a secure lock-ra nincs valami megoldásod? már mindent kipróbáltam: idő állítás, secure settings, autoinput, autotools, de nem sikerül.
egy automatikus szinkront szeretnék összehozni. töltőre teszem a telefont, erre bekapcsol a képernyő, aztán a wifi, ezután pedig indulnak a szinkronizálandó programok, várakozás 2 percig, a végén pedig a wifi kikapcsol, képernyő szintén. minden megy is, csak a képernyőzárat nem tudom kikapcsoltatni a taskerrel. lényeges lenne, mert van egy taskom, ami leállítja a wifit, ha kikapcsolom a képernyőt (feledékeny vagyok). ha marad a képernyőzár, akkor sajnos pár másodperc múlva elsötétedik a képernyő és kikapcsol a wifi is. lenne valami ötleted/ötletetek? megint csak előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest