- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Google Pixel topik
- Íme az új Android Auto!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Hello,
Ez a GRANT_DOCUMENT_TREE_ACCESS a nyalókával jött be. Viszont csak a hatos Androidtól ugrik fel a kezelő automatikusan, ha az app olyan erőforráshoz akar hozzáférni, amihez nincsen joga. 5.x alatt a fejlesztőknek kell kézzel megnyitni ezt, lekérni az eredményét, majd elmenteni azt, hogy tartósan tudjon a külső SD-re írni.
Pent egy ideig próbálkozott ezzel, de aztán eldobta a Lolli támogatást, mert sok szívás lett volna vele. A 4.9u1-es verzió pl. tartalmazza ezt még, de a frissebbek nem.
Anno próbálkoztam Java Functionnel pótolni a dolgot. Ez lett belőle. A fájlkezelőt rendben felhozza, de mivel nem GUI szálon fut a task, Activity-t csak így tudok indítani. Viszont az eredményét pont ezért nem tudom elkapni. Nem teszteltem, szóval lehet, hogy működik, de kicsi esélyt látok rá...

Én inkább kértem engedélyt a fejlesztőtől, aztán patchelem a forrást, hogy lolli kompatibilis legyen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Fujitsu Esprimo P520 E85+ PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 240 GB SSD
- MSI GeForce RTX 5090 VANGUARD SOC /// ÚJ BONTATLAN /// 2028.12.01.-ig GARI /// 2025.12.01. gyártás!
- Gaming PC GTX 1660 Ti / 16GB RAM Azonnal vihető (CSGO,LOL,VALORANT,FORTNITE)
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest