Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Android szakmai topik
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Hello,
Ez a GRANT_DOCUMENT_TREE_ACCESS a nyalókával jött be. Viszont csak a hatos Androidtól ugrik fel a kezelő automatikusan, ha az app olyan erőforráshoz akar hozzáférni, amihez nincsen joga. 5.x alatt a fejlesztőknek kell kézzel megnyitni ezt, lekérni az eredményét, majd elmenteni azt, hogy tartósan tudjon a külső SD-re írni.
Pent egy ideig próbálkozott ezzel, de aztán eldobta a Lolli támogatást, mert sok szívás lett volna vele. A 4.9u1-es verzió pl. tartalmazza ezt még, de a frissebbek nem.
Anno próbálkoztam Java Functionnel pótolni a dolgot. Ez lett belőle. A fájlkezelőt rendben felhozza, de mivel nem GUI szálon fut a task, Activity-t csak így tudok indítani. Viszont az eredményét pont ezért nem tudom elkapni. Nem teszteltem, szóval lehet, hogy működik, de kicsi esélyt látok rá...

Én inkább kértem engedélyt a fejlesztőtől, aztán patchelem a forrást, hogy lolli kompatibilis legyen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ASUS routerek
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Futás, futópályák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest