- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Amennyire én tudom a Javascript és a Javascriptlet között csupán annyi lényegi különbség felfedezhető, hogy míg a sima Javascript egy .js fájlt futtat le, addig a Javascriptlet ad egy szövegdobozt, és itt lehet a kódot szerkeszteni. Utóbbi hasznos kis kódok esetén, viszont ha kevés rammal van megáldva az eszközöd, és viszonylag hosszú a kód, akkor érdemes fájlban tárolni a dolgot. Így egyrészt könnyebb szerkeszteni (akár PC-ről is), nem válik türelemjátékká a kód böngészése, illetve elvileg könnyebb megosztani másokkal az eredményt. De mindkét elem ugyanúgy az Android webviewjével futtatja le a JS kódokat (plusz a built-in funkcióit implementálja).
2. Szerintem itt a JS sem fog segíteni...
Mivel a DTOUT állításához egy appon belül ha jól tudom, csak egy megoldás létezik, ami csak a rendszerben megadott értékekre képes a fényerőt átállítani. Egyébként a legközelebbi elérhető, nagyobb értéket állítja be, ahogy @hetn is bölcsen megállapította!Amúgy az a beépített Taskeres JS funkció is hasonló elven működik, mint a Tasker GUI-n elérhető Display Timeout, szóval nem hiszem, hogy működni fog.
Szóval root nélkül (hacsak a kisegítő API-k nem tudnak ilyesmit
) nem lehet pontosabb értékeket megadni. Roottal is csak egy megoldást tudok hirtelen, az pedig, hogy egy Android SQLite adatbázisban módosítanám a fényerő értékét. Így akár teljesen el is lehet sötétíteni a kijelzőt, ha 0-ra állítod az értéket. Ezt használtam ki arra annó, hogy a telefon tudjon double-tapre ébredni. 
Egy szó, mint száz, a JS hasznos dolog, de nem mindenható. Ha valamit meg tudsz oldani a Taskerben, de hosszan/körülményesen, azt valószínűleg itt egy kicsit elegánsabban is össze lehet hozni, de a rendszer korlátozásait itt sem tudod kikerülni sajnos...

Szerk.: Mire megírtam, a kérdező már meg is adta a rövid és tömör választ!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Metal topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Zalman CNPS7700 Al-Cu LGA 775 CPU hűtő
- RTX 2070 SUPER + Ryzen 5 3600 + 1TB SSD + 16GB RAM
- GARANCIÁLIS Acer Nitro 5 Gamer Laptop RTX 3060 144Hz 16GB 1TB SSD
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mivel a DTOUT állításához egy appon belül ha jól tudom, csak egy megoldás létezik, ami csak a rendszerben megadott értékekre képes a fényerőt átállítani. Egyébként a legközelebbi elérhető, nagyobb értéket állítja be, ahogy @hetn is bölcsen megállapította!
) nem lehet pontosabb értékeket megadni. Roottal is csak egy megoldást tudok hirtelen, az pedig, hogy egy Android SQLite adatbázisban módosítanám a fényerő értékét. Így akár teljesen el is lehet sötétíteni a kijelzőt, ha 0-ra állítod az értéket. Ezt használtam ki arra annó, hogy a telefon tudjon double-tapre ébredni.