Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr Dini

addikt

válasz aprokaroka87 #5629 üzenetére

Amennyire én tudom a Javascript és a Javascriptlet között csupán annyi lényegi különbség felfedezhető, hogy míg a sima Javascript egy .js fájlt futtat le, addig a Javascriptlet ad egy szövegdobozt, és itt lehet a kódot szerkeszteni. Utóbbi hasznos kis kódok esetén, viszont ha kevés rammal van megáldva az eszközöd, és viszonylag hosszú a kód, akkor érdemes fájlban tárolni a dolgot. Így egyrészt könnyebb szerkeszteni (akár PC-ről is), nem válik türelemjátékká a kód böngészése, illetve elvileg könnyebb megosztani másokkal az eredményt. De mindkét elem ugyanúgy az Android webviewjével futtatja le a JS kódokat (plusz a built-in funkcióit implementálja).

2. Szerintem itt a JS sem fog segíteni... :( Mivel a DTOUT állításához egy appon belül ha jól tudom, csak egy megoldás létezik, ami csak a rendszerben megadott értékekre képes a fényerőt átállítani. Egyébként a legközelebbi elérhető, nagyobb értéket állítja be, ahogy @hetn is bölcsen megállapította!

Amúgy az a beépített Taskeres JS funkció is hasonló elven működik, mint a Tasker GUI-n elérhető Display Timeout, szóval nem hiszem, hogy működni fog.

Szóval root nélkül (hacsak a kisegítő API-k nem tudnak ilyesmit :U) nem lehet pontosabb értékeket megadni. Roottal is csak egy megoldást tudok hirtelen, az pedig, hogy egy Android SQLite adatbázisban módosítanám a fényerő értékét. Így akár teljesen el is lehet sötétíteni a kijelzőt, ha 0-ra állítod az értéket. Ezt használtam ki arra annó, hogy a telefon tudjon double-tapre ébredni. :D

Egy szó, mint száz, a JS hasznos dolog, de nem mindenható. Ha valamit meg tudsz oldani a Taskerben, de hosszan/körülményesen, azt valószínűleg itt egy kicsit elegánsabban is össze lehet hozni, de a rendszer korlátozásait itt sem tudod kikerülni sajnos... :(

Szerk.: Mire megírtam, a kérdező már meg is adta a rövid és tömör választ! :R :)

Új hozzászólás Aktív témák