Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blizzardking

őstag

Üdv Urak,
    A következő kérdésben lenne szükségem némi útmutatásra, ötletre:

Van egy Snapdragon soc-os dual simes, dual standby telóm (Lenovo Vibe Z2 Pro), amiben a hálózati módok (2G-Lte/3G/2G auto) kapcsolgatását szeretném automatizálni, méghozzá a sim1 slotban. Odáig eljutottam, hogy ezzel a fizetős appal szépen kapcsolgatja egy darabig. A probléma az, hogy ameddig pusztán a sim1-et indítja újra, addig nincs gond, viszont előáll néha olyan helyzet, amikor mindkét sim-et újra indítja. Ilyenkor a sim2-re ráerőltet egy olyan módot, aminek hatására ezután mindkettő kizárólag 2G módban tud csatlakozni, és ezt megszüntetni is csak úgy tudom, hogy nyomatok egy rendszer visszaállítást.

Tehát az volna a kérdésem, hogy esetleg a különböző újraindulások tekintetében lehet-e valahogy azt is vezérelni, vagy valamilyen feltételekkel kizárni hogy a kettes slotot babrálja.

Még annyit, hogy a GravityBox módszert is próbáltam, ugyanezt csinálja. Ha 2G-ről állna át LTE/3G/2G auto módra, akkor eldobja a láncot.

Köszönöm ha van ötlet :R

Ja mégegy eszembe jutott, ha beírom a tárcsázóba a *#*#4636#*#* ot, bejön az a phone manager cucc. Az például megcsinálja frankón, és nem hibázik. Hogy lehetne kideríteni, hogy azt nem lehet-e valami intentek beadásával automata kapcsolásra késztetni?

:R

Új hozzászólás Aktív témák