Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Blizzardking #5473 üzenetére
Persze hogy megy a háttérben
A nagy telefonomon nem gajdul be.
De korábban sem volt ilyen gond a kicsin.
De majd este kiprobálom úgy hogy "No mic".A headset tuti hogy jó.
-
SaGa59
őstag
válasz
Blizzardking #5468 üzenetére
Elsőre én is ezt tippeltem, de kipróbáltam a profilt és nálam is ezt játssza. Pedig a fülessel órákon át szoktam beszélni folymatosan pl webex konferenciákon, folyamatosan és nem szakad le. Fura mód, amikor a tasker beindítja a füles kihúzva taszkot, a telefon akkor is azt mutatja, hogy érzékeli a fülest.
Lehet, hogy a tasker profil bemenet érzékelése nem tökéletes. Nekem pl azt, hogy eljöttem otthonról és már nem tud az otthoni wifire kapcsolódni, néha csak 15 perccel később kezeli le.
Érdemes lenne esetleg több profillal megoldani. Első profil érzékeli, hogy be lett dugva a füles, beállít egy változtó 1-be, meg a hangerőt a kívánt értékre. Nincs kilépési taszk, és nem is állítja vissza a beállításokat kilépéskor.
A másik taszk arra figyel, hogy ha 1 a változó és nincs bedugva a füles, akkor kinullázza a változtó és beálltja a hangerőt a füles nélküli értékre. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Blizzardking #5468 üzenetére
Hát érdekes ugyanis
másik telefonon egyszer sem csinálja.Az létezhet hogy ha nagyon alacsony a memória akkor meggajdul?
-
royalka
őstag
válasz
Blizzardking #4909 üzenetére
Köszi a gyors választ.
és ezt hol tudom meghivni hogy egy változóba vagy feltételbe tudjam vizsgálni?
-
Roxkex
senior tag
válasz
Blizzardking #4889 üzenetére
Óóó, köszi ! - Amint lesz lelki erőm , meg időm a sok tanulás között rá nézek !
Igen , sajnos reboot után vissza szokott ugrani :\ -
törölt tag
válasz
Blizzardking #4892 üzenetére
Én a navi gombokra faragtam rá hasonló funkciókat.
Menü hosszan -> screenshot
Home hosszan -> recent app list (amiben egy Gravitybox beállítással tudom kilőni az összeset)
Vissza hosszan -> kilövi a fókuszban levő alkalmazást (kifagyás esetén jól jön). -
törölt tag
válasz
Blizzardking #4889 üzenetére
Az csak a menüt nyitja meg. Ha lehet állítani programmal a háttérfolyamat korlátozást, akkor az sztem a Device Settings menüpontban lesz.
Update:
Megvan! Nem a Device Settings -ben, hanem a Root Actions -ban van, a Background App Processes menüpontban. -
törölt tag
válasz
Blizzardking #4875 üzenetére
Írtam már. Próbáld meg váltás előtt kikapcsolni a mobiladatforgalmat! Van olyan teló, ami csak így hajlandó hálózatmódot váltani.
-
törölt tag
válasz
Blizzardking #4854 üzenetére
Sajnos, ez nem egy "síma" app, ezért is kell ilyen nyakatekert módon hozzáállni. Az alap probléma az, hogy két dologra biztosan nincs API az Android SDK -ban. Dual SIM kezelésre és hálózatmód váltásra. Pontosabban, 5.1 -től van valami a dual SIM kezelésre, csak épp csúnyán elkésett ezzel a Google és a gyártók a saját módszereiket használják. Tehát, ezeket a lehetőségeket a SOC -ok gyártói nyújtják, vagy nem nyújtják. Az MTK API -k nyilvánosak. Írtak is rá alkalmazást, ami ráadásul Tasker beépülő. Ha MTK -s telód lenne, akkor oda-vissza tudnád kezelni a slotokat és a hálózatmódokat. De, Snapinál nem tudok ilyen lehetőségről. Ez nagyban hozzájárult, hogy telóvásárlásnál nálam az MTK felé billent a mérleg nyelve.
-
törölt tag
válasz
Blizzardking #4847 üzenetére
Ezek csak kósza ötletek.
Váltások előtt iktass be egy adatkapcsolat megszakítást, váltások után pedig visszakapcsolást!
Secure Settings -ben nyálazd át a device settings lehetőségeit, hátha ott is szerepel az az utasítás, amit a számkódokkal indítasz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest