- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
válasz
lugosi #17208 üzenetére
Hector Ruiz ámokfutását még legalább 3 évig nem is fogja kiheverni az AMD.
3 év múlva a kis gigahertzes mobil cpu cégecskék azért rendesen véreztetni fogják még az Intelt...
Okostelefonoknál már most is alig lehet követni a chipek neveit, pedig egyik sem Intel vagy AMD.Gondolj azért bele ennek a két fejlesztő technikus szürke-állomány monster-nek a fejébe.
Ők már az Apple-nél elértek mindent. Tuti van egy csomó ötletük.
AMD eléjük tolt annyi pénzt, hogy ne legyen anyagi gondjuk, hogy megvalósíthassák, amit még akarnak.
Tuti nem fog felettük senki sem nagyon dirigálni.
Az, hogy ezt ők ketten meg merték tenni az AMD jelenlegi helyzetében... nos AMD részvény erősödést szimatolok a következő évre. -
-
Rawulf
őstag
válasz
lugosi #17201 üzenetére
Csúcsról kell dobbantani.
Azt lehet tudni, hogy az AMD-nél az átszervezések részben azért indultak el, mert az előző vezetés az APU éra mögül nem látta, hogy valamit böffenteni kellene a táblák és telefonok irányába.
AMD-nél minden adott egy olyan új APU elkészítésére, ami jó táblapc-kbe, okos telefonokba és minden komolyabb operációs rendszerrel kompatibilis.
Én biztos vennék olyan AMD telefont, amire felmegy a legújabb Android, WP8, IOS is gond nélkül... - kövezettek meg, ha ezzel egyedül vagyok. -
-
-
-
Inv1sus
addikt
válasz
lugosi #16058 üzenetére
Sok designer használ Mac-et, de engem valahogy nem hozz lázba a dolog. Túl drága játéknak tartom. Érdemesebb szerintem egy sima, jó kis mezei pc-t összerakni, amivel aztán néha jót is lehet játszani.
Egyébként én is így vagyok a hardveres dolgokkal, akkor merülök el a témában, amikor gépet kell összerakni.
-
rt06
veterán
válasz
lugosi #15793 üzenetére
ha visszaolvasok, azt latom, hogy senki nem kerdezte a velemenyed, de te ennek ellenere szukseget erezted annak, hogy azt megoszd (meghogy velemnyed...gyakorlatilag beszoltal, nulla ertekelheto mondanivaloval)
ez meg rendben is lenne, ha nem akarnal meggyozni arrol, hogy mig ez neked isten adta jogod, addig mas nem formalhatja kedvere a forumotes itt fontos megjegyezni, hogy mig van, mikor az ember velemenyenek megosztasaval formalja a forumot, addig van, hogy ugy latja valaki, az elobbinek nincs ertelme, igy torolteti azt, aminek szerinte semmi keresnivaloja ott
mint utobb szamomra egyertelmuve valt, az en lepesem megfelelo volt ebben az esetben, hiszen sem bitpork, sem masok nem gondoljak ugy, hogy a torolt hozzaszolas nem valo semmilyen civilizalt emberi tarsalgasba (fuggetlenul attol, hogy egyaltalan van-e fogalmuk, mi volt leirva), legyen szo akar internetrol, akar irl beszelgetesrol (korabban mar leirtam, mi a velemenyem a kifogasolt megjegyzesrol)
erre irtam, hogy el kellene donteni, mit is akarsz: formalni a forumot, s hagyni, hogy masok is ezt tegyek, vagy megmondani, hogy ki mit csinalhat, akkor viszont fogadd el, hogy masok is ugyanezt megteszik
-
finest
addikt
válasz
lugosi #15793 üzenetére
Egyetértek veled, minden lokálos topikban akad valaki, aki mószerolja a többieket. A békéscsabaiban volt egy májköl nevezetű aszem, annyit ért el, h kiutálták. Szerintem nyugodtan beírhatta volna bitporknak, h bunkó volt, vegyen vissza egy lapáttal. Azt nem vágom, h az ominózus hsz miként bántotta az érzékenységét, de hát nagy a meleg, ilyenkor mindenki érzékenyebb...
-
rt06
veterán
válasz
lugosi #15763 üzenetére
dontsd el legyszives, hogy ez egy forum, ahol mindent lehet, vagy lazadozni akarsz az ellen, hogy mas mit csinal
mert nekem ugyanannyi alapom van "feljelentgetni", mint neked beleokoskodniamugy meg leirtam (nagyjabol) az erveimet, ha nem tetszik valami, el lehet vonulni egy szimpatikus sarokba pityeregni, de nem kulonosebben erdekel az n+1. okostojas mondandoja is a temaban
-
kispéé
senior tag
válasz
lugosi #15753 üzenetére
Figyu, az a gond, hogy félreértitek páran. Én dolgozék bármit, de nem vagyok naiv, engem nem fognak alkalmazni pl. Lidl-ben nulla kereskedelmi gyakorlattal. Egyáltalán nem sírtam egyik hozzászólásomban. Jó lenne értelmezni amit olvasol kedves kolléga. Béke.
Az infókat köszönöm! -
-
r0by
addikt
válasz
lugosi #15615 üzenetére
Na jó, de milyen a gomba?
Mikor indult, akkor rendeltünk 2-3x, de gyorsan le is mondtunk róla, mert ki nem állhatom az ecetes gombát. Pizzán meg egyenesen förtelmes
Sokat tornyoztunk egy időben, itt ettük le a melegétkezésit még anno, amikor volt
Aztán átszoktunk a Platán pizzériára és a PizzaGuru-ra. Nekünk ez a két pizzéria jött be.
De sajna most nem ehetek búzalisztes dolgokat, pedig úgy ennék egy pizzát, mindegy, hogy honnan -
Rhino666
addikt
válasz
lugosi #15615 üzenetére
Ezek alapvető elvárások egy pizzával (vagy bármilyen kajával) szemben, teljesen érthető. A Bella Italia-val még nem volt ilyen tapasztalatom (mondjuk a Pizzafutárral sem, de az nem is olyan finom amúgy sem). A Happy Hot Pizzánál valamelyik héten ettünk kétszer is, egyáltalán nem rossz, sőt, nagyon finom --- de nem finomabb a Bella Italia pizzáinál, legalábbis annyival biztos nem amennyivel drágább.
Caution: nyomokban magánvéleményt tartalmazhat.
-
Rick4
félisten
válasz
lugosi #15615 üzenetére
Felbuzdulva a történteken egy pizza duo indul mindjárt hozzánk, húsfaló és házias, 2 db dobozos üdítő, meg két isteni csokis fánk, és ez összesen 2570+ 190Ft szállítás. Ennyit nekem is megér...
És vicc, de eddig soha semmire nem volt panaszom. Tévében épp hotdogzabáló verseny megy. -
-
válasz
lugosi #15089 üzenetére
Plázások nem jók
...
első alkalom: foltosra törölték a szélvédőt belülről + a váltó gomb + soför oldalán a könyöklő koszos maradt
második alkalom: kocsi tiszta, de a skodában a pakoló jegy tartót letörték a szélvédőnél... (szélvédővel van a helyére ragasztva így cserélni kb esélytelen ...
-
-
Rick4
félisten
válasz
lugosi #14549 üzenetére
Utalásképpen írtad? Mire utalva? Mi helyett? Utólag szólsz, hogy utalásképen írtad, vagy csak már nem tudod kimagyarázni, és most találtad ki:
Ne nevettesd már ki magad egy ilyen ovis módszerrel...
Beszélgettünk valamiről, erre írtad, hogy ne folytassam, aztán írtad, hogy engem érvekkel nem lehet meggyőzni. Ha így össze vissza beszélsz konkrétum nélkül, engedd meg, hogy hadd tekintselek normális embernek (amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik) és hadd feltételezzem, hogy amíg nem mondod, egyazon témáról társalgunk továbbra is.
Akkor viszont ezek után nem csodálkozom, hogy nem érted, amire válaszolsz. Ha azt írom, Rhino nem tud 80K-ért hasonló feltételekkel ugyanilyen telefont, azt én a tények teljes birtokában írom, és előre tudom, mi lesz rá a válasz. Tehát hiába linkel 81K-ért, mert 80K<81K, és ha pontosítunk, 80000Ft<80991Ft, és akárhogy vered magad a földhöz, pont azért írtam ezt az összeget, mert volt mögé egy információm és egy érvem, az állításom igaz marad, szóval ezt totál felesleges volt felhozni, mert csak a Te korlátaidat mutatod be vele. Keresgélj csak visszafelé nyugodtan hasonló történeteket, próbálkozz.
Hiába jössz hogy engem nem lehet érvekkel meggyőzni, mikor ez se igaz, meg lehet, csak ugye azt a képességet valakinek birtokolni kellene, hogy valamit tényszerűen, érvelve leír. Pont úgy, mint a P rendszám, valakinek lehet, másnak meg nem.
Erre írtam, hogy akkor másolj már be ide általad leírt érveket. erre jössz azzal, hogy én értem félre.
Mi egy dologról beszélünk, a ferraris P rendszámos csókáról, Te belekeversz mindenféle ügyfeledet, meg azt is,. hogy neked nem szimpatikus, és rávetíted, hogy ez fillérbaszás, meg illegál.
Ezek hol érvek? Sehol. Erre írtam, hogy annyi infóval amennyi a hozzászólásaid tartalma alapján ide le van írva, nem tudsz semmiről se meggyőzni. Még arról se, hogy a nicked alapján bármit is gondoljak rólad.
Ennek ellenére egyébként én nem haragszom rád, semmi bajom veled, szimplán benézted és ennyi. -
Rick4
félisten
válasz
lugosi #14543 üzenetére
Nem húzom, csak közlöm, megint a tényekkel szemben harcolsz. Nem voltak érveid, csak véleményed. Azzal meg nyilván nem fogsz tudni meggyőzni.
De ha van még 5 perced a mosakodásra, akkor ne próbáld magadnak bemagyarázni hogy így volt, hanem bemásolhatod ide az érveidet. Akár az összeset, amit 3574 nap alatt leírtál.
-
Rick4
félisten
válasz
lugosi #14504 üzenetére
Én arról beszélek, hogy van legális lehetőség a P rendszámra és a külföldi rendszámra is, ezt nem akarod elfogadni. Ehhez a tényhez semmi köze sincsen annak, hogy nekem van-e Ferrarim, a gondolkodásmódodra akartam utalni, de csak megpróbálsz belemagyarázni mást is, szerintem feleslegesen. Ahhoz, hogy tudjam, mi a pálya, (egyébként nem kell nekem mindent tudni, elég ha hozzáértő emberekkel veszem körül magam) neked nem elég külföldi cég, P rendszám és Ferrari is nélkülözhetetlen kellék?
Az, hogy a Te ügyfeleid mit gondolnak, megint nem értem, hogy jön ide, az a ti kettőtök dolga és kész. Akinek ilyen "problémája" van, hogy külföldi céget, meg Ferrarit akar, tartson jó könyvelőt és jó ügyvédet, több okosra nincsen szükség. -
Rick4
félisten
válasz
lugosi #14499 üzenetére
Ilyenkor mindig elcsodálkozok hogy olyan emberek, akik a nickemen kívül nem ismernek, látatlanban megmondják, hogy mit tudok meg mit nem, mit értek és mit nem.
Én nem a nickedből olvasok, hanem a hozzászólásaidból. És foglalkozhatsz Te akármivel, ha nincsen Ferrarid.
meg akarja-e fizetni a közterhet vagy nem.
A kérdés az, akar-e rá magyar rendszámot vagy sem, akar-e P-vel járkálni vagy sem. Mindkettőt lehet hivatalosan, legálisan csinálni, vannak megkötések, de ezen felül nem az számít, hogy konkrétan TE mit gondolsz róla, hanem hogy a törvényeknek és természetesen a lehetőségeknek megfelelően csinálták-e a dolgokat. És ha igen, mit számít, hogy neked nem szimpi a dolog?
-
Rick4
félisten
válasz
lugosi #14422 üzenetére
A legnagyobb probléma, hogy azzal a metódussal nem tudsz azonosulni, hogy van a zsebedben 30 milla, és épp úgy tartja kedved, 10-ért veszel egy Ferrarit, az autókereskedő céged P rendszámát meg használod, mert még gondolkodsz, hogy épp német vagy szlovák, esetleg román céget csinálj, és majd ott helyeztesd teljesen legálisan forgalomba.
Ezt picit leegyszerűsítve:
ha nincsen kocsid, akkor elmész a közeli ABC-be vásárolni, és ha 25Ft-tal többe is kerül az ásványvíz, mégse cipelheted 5km-ről, a lehetőségeid eddig értek, fizetsz és nyelsz, ha meg van kocsid, akkor tudod hogy akció van, kimész a Corába, megveszed ott. Utóbbihoz kell pénz, a pénzedért meg tudsz lehetőségeket.
Na pont ugyanez van a csókával, neki van lehetősége, és P rendszámot rak fel, neked nincsen, és átirattad a kocsidat. Nem az fáj, hogy ő 2 millát nem fizet be az államnak, hanem hogy neki lehet.Ő tudja, hogy Te miért csináltad, Te nem tudod hogy ő hogy csinálhatta meg. Lényeges különbség, de szerintem ne rágd magad, úgyse tudod megérteni.
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
lugosi #14422 üzenetére
Az utóbbinak azért is lehet létjogosultsága, mert így demózza az árút. Egy szalonban roppant kevesen látják, kinti helyen nem fogja éjszakára hagyni, ha már úgy is be kell pöccinteni a motort, akkor meg már járatja is kicsit.
johnny82: Én asszem, visszaadnám. Semmi kedvem tankolni, vagy más baromsága miatt javíttatni, cseréltetni kasznielemeket.
-
Rick4
félisten
válasz
lugosi #14390 üzenetére
Amolyan "van több tízmillióm egy kocsira, de nincs lóvé a vele járó költségekre".
Akinek több tízmilliója van kocsira, és neadj isten valamilyen autókereskedő cége is van, az pont nem így gondolkodik. Mivel van lehetősége és totál legális, miért is fizetne ki még 3 millát a magyar rendszámra? Kifizetett 280-at a rendszámra.. És valóban, miért is kellene kifizetnie a többi pénzt? Azért, mert mások lehetőség híján megteszik? Butaság.
-
-
azbest
félisten
válasz
lugosi #14091 üzenetére
Pedig van benne valami... minél nagyobb vízfej van a megrendelőnél, annál több szopás van a sok kavarás miatt (pl. minden nap mást akar, többször kell újra csinálni a feladatot az állandóan változó igény miatt). Másrészt a kifizetésnél is érvényesül a vízfej: minnél bürokratikusabb, annál később fizetik ki. (Mert pl a gazdasági osztály csak a sokadjára újra készített számlát fogadja be, mert mindig kitalál valamit, hogy mi nem felel meg a belső szabályzatuknak, amit persze minden aktuális napi gizike máshogy értelmez és kér. Ha végre befogadják a számlát, akkor meg lehet ,hogy csak hónapok múlva fizetik ki.) Persze lehet nem ez az általános, de erre láttam példát közintézmények kapcsán.
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz
lugosi #13571 üzenetére
Úgy, hogy az Új Munka Törvénykönyvbe egy csomó mindent átemeltek a Polgári törvénykönyvből. Sok olyan dolgot is, ami az eredeti környezetében egészen mást jelent mint az új helyén. Ha van köztünk jogász majd biztos elmondja miért is olyan nagy baj ez. Pontosan idézni nem tudom a törvény szövegét, de a lényeg ott van, hogy a Ptk. szerint ki járhat el a te ügyedben. Ugye elsődlegesen saját magad, ha akadályozva vagy ebben akkor az, akit ezzel megbízol, meghatalmazol, vagy ennek hiányában a közeli hozzátartozód. Ez utóbbira példa az ajánlott levél amit átvehet a nejed is ha nem vagy otthon. Namost ezt ami ugye egyszerű polgári ügyekben evidens átemelték ebbe a környezetbe, így például ha fel szeretnél mondani a munkahelyeden, azt ezentúl intézheti a közeli hozzátartozód is, mintha csak egy ajánlott levélről volna szó. Eddig ezt kizárólag magadnak kellett intézni, vagy ha nem akkor annak is megvolt a szigorúan meghatározott esete,(pl. baleset miatt meg se tudtál mozdulni) hogy ki és mikor és hogyan és még azt is vissza vonhattad személyesen bármikor.
Ugyanígy ha felmondtak neked, azt is csak a munkaadód tehette eddig szigorúan megindokolva hogy miért és meghatározva milyen feltételekkel. Épp ez volt sokszor a szakszervezetek fegyvere amikor valami kis nyikhaj a cégnél ki akarta dobatni a dolgozót, jópár esetben úgy, hogy még a főnök sem tudott róla. Namármost az új MT szerint ezt ezután az is megteheti, akivel a munkavállaló a legtöbbször kapcsolatba kerül, vagy akitől a közvetlen utasításokat kapja, (pl. csoportvezető) akár indoklás nélkül is és később is ráér aláírni a főnök, vagy jóváhagyni. Ennek ezután nincs határideje, tehát akár már mondjuk másfél éve is folyhat ezzel kapcsolatban munkaügyi per, és ha akkor hagyja jóvá a nagyfőnök, akkor már vége is az egésznek. -
-
Polemius
senior tag
válasz
lugosi #13416 üzenetére
Természetesen vannak olyan széfek, amelyek elektronikusak és biztonságosabbak is ezeknél (persze más árkategória). De én akkor is inkább a kulcsosat választanám, hiszen amannak is van kulcsa amire vigyázni kell, akkor meg már ne legyen plusz hibalehetőség. Ha már az értékeit akarja megóvni valaki, akkor igazán érdemes rászánni kis időt, hogy informálódjon.
Egyébként otthonra, készpénz, ékszer, iratok*, pár adathordozó tárolására leginkább beépíthető fali széfet javasolnék mindenkinek, olyat ami valamennyire tűzbiztos is.
Vannak kulcsosak (olcsóbban) és a filmekből jól ismert tekergetősek. Persze nem árt, ha nincs szem előtt (rejtve van, de lehetőleg ne a nappaliban egy kép mögé).
És természetesen szakszerű beépítéssel és ha van riasztó, akkor abba bekötve. Így a biztosító sem hajt el vele.*érdemes minden fontos iratról legalább másolatot (ha csak scannelést is, lemezen) tartani biztos helyen, illetve fordítva: a széfben tárolt dolgokról legyen lista/fénykép.
-
Attix82
addikt
válasz
lugosi #13378 üzenetére
Igen az.
Környezetvédelem ha kicsit is érdekelné őket (vezetőséget) , körzetenként lenne minden veszélyes tárgynak gyűjtő helye. Mert jelenleg van egy fél szelektív gyűjtőhelyek....üveg, szemét ruha stb...de fejleszteni kéne a városokat ez ügyben. Mert rengeteg fogy, és rengeteg kerül ki a környezetbe.
Van gyűjtőhely, csak senkinek se esik útba, így inkább kivágják a sima kukába és kész.
-
madstunt
addikt
válasz
lugosi #12951 üzenetére
mer rosszkor mész rossz helyre ez a problémád.
Mi elég sokat szoktunk beszélgetni a 11-es környékén ahol LÁZ fórumtársék borászata is van.
Tegnap is 17-zől 20-ig kinnvoltam
pénteken is@martonx hét közben kora este még nem szokott az lenni, de érdemes számbavenned hogy keddtől itt a rossz idő...
-
-
-
rt06
veterán
válasz
lugosi #12226 üzenetére
egyszer regen volt, meg is jelentunk 3-an (boba, en, meg egy harmadik forumtars, akinek sajnos nem emlekszem mar a kiletere)
probaltam elokeresni a kapcsolodo hozzaszolasokat, de em talaltam
az erintettektol kerdeznem, hogy letezik, hogy ez 2005 elott volt, s az elso szegedi topic-ban beszeltuk (ami azota torlodott) -
-
-
Rick4
félisten
válasz
lugosi #12168 üzenetére
Én eddig se indulatból és haragból írtam, ha látod a mondatok nagy része mögött ott egy smiley, és talán joggal gondolom, hogy egy ilyenen nem is szabad megsértődni, viszont ezt én is elmondom neked élőben is ha kéred.
Azt is elfogadom, hogy véleményed van a dologról, csak akkor elsőre írd oda, hogy az a véleményed, és akkor tudom, hogy nem a megmásíthatatlan tényekkel vitatkozol, a szubjektivitással semmi baj sincsen, a nem megfelelő információáramlással inkább.. Nekem semmi bajom a kiskocsikkal, ez a Punto is négycsillagos töréstesztet tud, benne a két légzsák, meg egy halom hasznos extra, amit ennyi pénzért ki lehetett hozni, az ebben aktív és passzív biztonsági elemként benne van. Raktam rá 15"-os alufelnit 195/50-es gumikkal, ez nekem azért kellett, mert ezzel úgy lejövök az autópálya lehajtóról 100-zal, vagy a metrohoz úgy bekanyarodok 50-nel, hogy nem nyikkan, a gyári gumiméret csak a gyártóknak jó, olcsó a sokszázezer gumi, kevesebbet fogyaszt a gép, de ha a vezetőnek fékezni, vagy korrigálni kell, akkor már csúszik is a kocsi. Én ebben ennyit tudtam tenni, remélem egyszer majd élvezhetem is a tapadós gumi előnyét.. Persze lehet T72-es tankkal is járni, és akkor nincsen gond, nekem is van 3x ekkora autóm amit pont azért nem használok, mert az a Punto 7 liter gázfogyasztása helyett 15-öt eszik, ez meg nekem 100 ezer Ft különbség havonta. Mondhatjuk, hogy ennyi pénzért eladom minden hónapban, minden percben a biztonságomat, még az elején én is így gondoltam, de hidd el, én nem érzem hogy bármiben rosszabb lenne ez a kiskocsi, mint egy nagyobb, csak egy jó példa: én egy Punto-val, más meg egy X5-össel. Megyünk az úton, én 90-nel, az X5-össel meg nyomja az ember 120-szal, merthogy erős az, bírja. Kiugrik egy szarvas, nekem 10 méterrel rövidebb az utam az észleléstől a megállásig, mert eleve ő a nagyobb sebességgel már a reakcióidő alatt is több métert tett meg, elcsapja, és jól összetöri a kocsit mindenképp. De itt volt a törökszentmiklósi eset, mikor a három ember nyomta az X5-ösben, aztán a kanyarban eltaláltak egy autómentőt, meg is haltak mind a hárman. A töréstesztek 64km/h-nál mutatják mit tud egy autó, 140 fölött már majdnem mindegy, mivel mész le az útról, ha a 100 légzsák megvéd, akkor is fát fogsz és leszakad a májad, szóval ez nem a kocsin múlik...
Anno egyébként felmerült nálunk is a smart is mint következő autó, ezért is béreltem, annál jobb megoldás nincsen, minthogy magad kipróbálhatod milyen, hogy megy, mennyit eszik, stb, de egyszer Miskolcról jöttem haza vele és Heves előtt mondhatni nem olyan jó minőségű az út, na akkor éreztem, hogy ez nekem nem jó, a másik meg Tápióbicskére menet volt, na ott 40-nél majdnem felborultunk egy közepes kátyúban... Aztán lett a Punto kb ugyanannyiért, gázzal meg picivel kevesebbet fogyasztva jobb is.
Na igen, onnantól van mitől félni, ha nem vezetsz jól, szerintem 6-8 év után válik teljessé az ember a vezetési képessége, addig azért szokni kell a szituációkat, nyilván 20-30 óra alatt nem találkozhatsz mindennel, mégis adnak papírt, hogy tudsz vezetni.Itt egy jó video egy régebbi, komoly biztonságtechnikával épített autó és egy újabb kiskocsi ütközéséről: Renalt modus vs Volvo 940
-
Rick4
félisten
válasz
lugosi #12123 üzenetére
A hangnem csupán arra irányult, hogy nyilvánvaló volt, nem érted amit írok, miközben mondod a magadét. Gondoltam valami véletlen körülmény játszott közre abban, hogy nem érted amit olvasol és amire válaszolsz, és joggal gondoltam, majd ezt se érted, úgyhogy mondhatom akárhogy, nem lesz sértődés, erre tessék....
Sokszor mentem ezzel a kiskocsival, most nem mondom meg hány alkalommal meg hány km-t, de saccra 40-50x, volt olyan, hogy reggel 9-re ott voltam érte, másnapra 7-800km-rel több volt benne. Nekem egyik oldalról bejön, a szimpi a gázelvevős váltás volt, a nem szimpi a hülye kulcsos indítós megoldás, de bajom nem volt vele, igaz magamnak nem vennék ilyet. Másik oldalról meg megyek épp eleget, hogy ne a méretekből ítélve döntsem el, hogy mi a városi törpeautó, és mi az amivel a magyar autópályákon biztonságban lehessen haladni. Amit leírtam az a saját tapasztalatomon alapul, lehet vele vitatkozni, de szerintem felesleges.
A smart egynek jó, nem autópályázós kocsi, de én a pályán 105-110 között járok, arra tökéletes, most is egy 1.2-es 60 lovas Punto 2-essel járok (ma is beleraktam 550 km-t, meg holnap is bele fogok) és tökéletesen megfelel akár autópályára is, sőt, a befoglaló méreteimmel is azt mondom, rendben van arra amire én használom. Júliusban 142 ezerrel vettem, ma este 195 ezernél jártam, és ebből volt hogy 3 hónapig alig kellett menni, hidd el, megyek elég sokat a pályán, és egyre inkább azt tapasztalom, hog ykevesebb az autó, és lassabban is mennek, még inkább nincsen mitől félni. Ma reggel épp egy kb 35 éves Renault 4 GTL-t láttam szerb rendszámmal, arra azt mondom hogy bátorság vele a pályára menni, de a mai, illetve az elmúlt 12-13 év autói tökéletesen alkalmasa a pályára. És lehet ez egy 60 lovas kiskocsi is, hiszen a nekem megfelelő sebességet vidáman tudja tartani, frontális karamboltól én annyira nem tartok pályán, Te igen?
A smarbérlősöktől (west- szeg sro) vetted a kocsit?A szájkaratét meg itt megnézheted bővebben: [link]
-
válasz
lugosi #12129 üzenetére
Pusztán arra akartam rákérdezni, hogy ha a dimenziói nem felelnek meg mondjuk Neked, az akkor azt jelenti alapból h nem biztonságos? A kérdésre megadtad a választ.
Sajnos nyomott pont agyammal nem értem: kicsi = veszélyes, nagy = biztonságos? S500-ban is ugyanúgy meg lehet halni. Sőt, egy szerencsétlen koccanás is megölheti az embert, még csak a kocsinak sem kell törnie hozzá.
Písz -
macilaci78
nagyúr
válasz
lugosi #12129 üzenetére
WR6-os Passat kombi tervezésénél a 180km/h utazósebességet vették figyelembe. Mégis a Smarté a jobb törésteszt és gyalogosvédelem. Az rendben van, hogy a Smart nem autópályára való, de 130-140-nel több léátjogosultságát látom, mint egy Land Cruisernek 180-nál. Gondolom, utóbbi már megüti Nálad is a biztonsági nívót.
Egy ma 25 éves Lada Samarába csavartam bele 100 ezer km-t eddig, családi autó 270k km van benne most. Viszi a 160-at stabilan LPG-vel (benzin-gáz kettős üzemű), nagyon jó tulajdonságú autónak tartom. Egy új Suzuki Wagon R+-ban félek megcsinálni ugyanazt a manővert, előzést szeles időben nyomvályús úton, ugyanígy a éles fordulókkal, vagy téli jeges-havas úton. És azért ezt a két gépet sem lehet egy lapon emlegetni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest