- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
Használt laptop ajánlatokkal bombázhattok, ~50k HUF környékéig.
Édesanyámnak lenne, szóval elsődleges cél a minél nagyobb kijelző -
-
-
Kellene nekem egy motoros garázskapu rendszerekhez értő ember. A ház kapuja nem akar csukódni csak nyílni.
-
-
Tudod mi a poén? Mindig mondogatod, hogy x millió ft felett az autósra nem vonatkoznak a szabályok.
A cikk szerint: "Míg az olcsó márkák vezetői kifejezetten udvariasnak és szabálytisztelőnek bizonyultak, a rosszabbul teljesítő felsőbb kategóriás autók közül is kiemelkedtek a BMW-k" -
-
-
Syl
nagyúr
Ezt eddig is tudtuk
Tényleg a BMW-sek a legbunkóbb sofőrök -
ebegab92
senior tag
Nem akad valakinek elfekvőben ezek közül valamelyik proci?
AMD Athlon 64 X2 TK-55 - AMDTK55HAX4CT
AMD Turion 64 X2 Mobile technology TL-50 - TMDTL50HAX4CT (TMDTL50CTWOF)
AMD Turion 64 X2 Mobile technology TL-52 - TMDTL52HAX5CT (TMDTL52CTWOF)
AMD Turion 64 X2 Mobile technology TL-56 - TMDTL56HAX5CT (TMDTL56CTWOF)
AMD Turion 64 X2 Mobile technology TL-58 - TMDTL58HAX5CT
AMD Turion 64 X2 Mobile technology TL-60 - TMDTL60HAX5CT (TMDTL60CTWOF)
AMD Turion 64 X2 Mobile technology TL-62 - TMDTL62HAX5CT
AMD Turion 64 X2 Mobile technology TL-64 - TMDTL64HAX5CTASUS F3M laposba kellene ismerősömnek, ám a 65 nm-eseket nem eszi, amiket próbáltam. Az egyetlen szem 90 nm-es meg hibás volt...
-
zeg
őstag
Nekem a kedvencem az, amikor pl kiírnak egy pályázatot, a lezárása előtt másfél hónappal júliusban, és építési engedélyt kérnek. Namost árulja el nekem valaki, hogy a nyári szabadságolások idején hogyan lehet másfél hónap alatt megszerezni az összes engedélyt?
Természetesen a pl. a Lázár testvéreknek (a lovas) ilyesmi nem okoz gondot, hamar megvan az EU-s támogatás a szállodaépítéshez. Aztán elég kiszedni a bizniszből a lóvét, a szálloda meg kit érdekel?
-
Syl
nagyúr
Az EU-ban sem hülyék ülnek, ha látják a trükközést(ahogy a többi orrszág is próbálkozik), hamar pofáraesés lesz belőle.
Én nem ezt látom.
Személyesen ismerek olyan étterem-tulajdonost, aki a tavaszi nagy hajrában kapott 30 milliót. Ez olyan tipikus magyar megvalósítása volt az EU-pályázatnak. Csak a haveri kör tudott róla és egy hét alatt lezavarták. Hivatalosan a projekt 50%-át támogatták, a gyakorlatban meg megnevezték kinek kell visszaadni a 25%-ot és kész. Egy nappal előtte alakult cég is pályázhatott.
Sajnos későn tudtam meg -
SirRasor
addikt
válasz
FoxiestFox #36015 üzenetére
Spec. edzés kell ahhoz, hogy felszedj magadra súlyt/izmot. PM ha érdekelnek a részletek
-
zeg
őstag
válasz
bitpork #36019 üzenetére
Mit várhatunk egy olyan embertől, aki azért került a hatalomba, mert Rapcsák András legfőbb csinovnyikjaként, Rapcsák választások előtti ~2 héttel történő halála miatt egyetlen alternatívaként, ismeretlenként, Rapcsák munkájának eredményéből lett polgármester? Innen levezethető minden leki nyomorúsága, amit a választókra zúdít. Azon 'szerencsések' közé tartozom, akik élőben hallhatták. Nekem konkrétan a gyomrom felfordult ettől az embertől.
-
-
zeg
őstag
Az EU-ban sem hülyék ülnek, ha látják a trükközést(ahogy a többi orrszág is próbálkozik), hamar pofáraesés lesz belőle. Főleg hogy kormányunk pont annak a kezébe harap, aki adja a pénzt. Széchenyi terv, mi?
EU-s támogatás magyar matricával és nemzeti mázzal leöntve, ha nem lenne itt semmi sem épülne. Lézerjankó ezért sipákolta a sajtókonferencián hogy a NFÜ-t legszivesebben megszüntetné, csakhogy az EU az NFÜ-vel áll kapcsolatban, nem a hódmezővásárhelyi narancsossal, de még az NFÜ finanszírozása is az EU-ból történik
-
pschio
őstag
Eladó:
Altec Lansing 221 2.1 hangcucc 5k
ASRock 4CoreDual-SATA2 alaplap 5k
Intel C2D 2160 s775 proci 10k
FSP Blue Storm II 350 5k
CLUB3D Radeon 9550 256MB DDR AGP 2k
Samsung 512/667/648 UL memória 2k
Samsung 512G400 DDR1 2k
Ház 1k
LG DVD ROM 1kegyben az egész: 30k
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #36015 üzenetére
Ismerünk mi a bitpork-kal ilyen girhes testvérpárt... azok folyamatosan zabáltak, mégsem tudtak felszedni húst.
-
-
pintyesz
senior tag
VENNÉK!
4-8Gb-os microSD kártyát,korrekt áron!
Ajánlatokat privátba várom...
-
pmheros
őstag
válasz
totya694 #36010 üzenetére
az már nagyon burzsuj
(#36009) dying_star veled értek egyet.Többen kimérték már, hogy a kevesebb jobb.
(#36008) ST05 Az mx4 tényleg nagyon jó. Nekem is van, de nem csoda fegyver. Ugyanúgy a lehető legkevesebbet kell betenni a hűtő alá. Ott meg ahol a paszta kiszárad, ott alapvető gond van a felületek egymásra záródásában, illetve a felhasznált paszta minőségében.
Az első linkedre: ügyesen csinálják a fiúk. Bár a nagy erőlködésbe sem tudják a cpu összes magját a gyári megengedett max 67°C alá vinni.
A második linkedre: Annak a ninjának a polírozása meglehetősen befejezetlennek tűnik. Ráadásul a pasztás módja is lehetőséget ad arra,hogy a levegőt megfogja. A levegő pedig mint tudjuk kis mennyiségben is nagyon jól szigetel. Én erre a módszerre esküszöm: Folyamatosan tolja ki maga körül a levegőt. Üveglapon keresztül azért jól látszik. A lényeg az, hogy a végén egy pillanatra sem szabad felengedni a hűtőt.
-
válasz
FoxiestFox #36011 üzenetére
És mit csinálsz utána a kenyérrel? Mert a "vastagságodat" elnézve max takarózol vele
-
-
válasz
FoxiestFox #36009 üzenetére
XXL-es lekváros kenyér 1 ujjnyi kenyér és rajta egy ujjnyi lekvár.
-
Minel kisebb mennyisegu hovezeto van a cpu es a huto kozott, annal jobb a hoatadas
Nem lekvaros kenyer, hogy megkenjetek, mint az allat..
A hovezetonek a cpun es a huto aljan levo mikroporusokba kell bejutnia,es ezeknel is megoldani a hoatadast
Ezert hoz par fokot a polir, mert eltunik a mikrokarcok,repedesek,egyenetlensegek nagy resze, es kozvetlenebb lesz a kapcsolat huto es hutendo felulet kozott.
Ha kepesek lennenek a tukornel is simabb cpu kupakot, es hutot csinalni, paszta sem kene -
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest