- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsitomi88
őstag
válasz
TheReMiXeR #6919 üzenetére
Nem az megy, hagyjuk mar ezt, inkabb akkor ne irkalj ebben a temaban, ha par tenyt figyelmen kivul hagysz.
Elmondom inkabb autoval: Vettem egy kocsit, garos volt meg en meg letortem a visszapillantot ra harom hetre tonkrement a motor es a visszapillanto miatt szivoznak, hogy kicsereljek a motor miatt.
-
1010
őstag
válasz
TheReMiXeR #6915 üzenetére
nem tudom mit várnak hogy 0ft lesz
akkor én is várok fél évet és úgy veszek ipodot -
finest
addikt
válasz
TheReMiXeR #6908 üzenetére
Én is előhoztam ezt a kérdést. Aszondták rossz a hozzáállásom, soha senki nem akarja elismerni, ha hibázik. És nagyon sajnálják. LOOL.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
TheReMiXeR #6883 üzenetére
Mivel a tores semmiben nem gatolta az alaplap hasznalhatosagat igy nem lett volna korrekt arra hivatkozva elutasitani a garit. csak abban az esetben hoztam fel az elirast, mikor azt mondtak de hisz le van torve, de mondom nem azert hoztam vissza mert mas baja van, meg kulonben is, szerzodes.
-
lúzer
veterán
válasz
TheReMiXeR #6853 üzenetére
na pont ilyenre gondoltam, egy picit jobb házzal!
-
diegho
nagyúr
válasz
TheReMiXeR #6853 üzenetére
én j&w 690g oc lap mert x1250-en már 1-2 játék is elmegy
le1150 sempron
1giga kingmax
wd80gb
pio/lg író
mtech ház+300w fsp
genius bill egér hangfal
gépet szoktam árulni 55-57-ért. de mikor úgy jönnek be hogy a konkurenciánál 53k a fos (via lap, le1100, 512 ram, 80as samu, lg író, mtech ház) akkor nem mindig tudom megmagyarázni hogy +2k a normális táp és a dupla memória, mert van olyan ... hogy átmegy és megveszi ott 53-ért a szart, mint mondjuk nálam ezt 55ért -
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #6781 üzenetére
Egy használaton kívüli billt kaptak. Lemostam, nesztek. Lehet ugrálni rajta, püfölni, stb.
A nagyobbik 7 éves. Bejelentette az igényt: rózsaszín gép kell neki, Barbie mintás. Az a hülye apja meg nem felhajtott egy paintbrush festőt...
Nézett is a gyerek az igények hallatán.
lúzer: nem bántanám őket semmiféleképpen sem. Csak már kivagyok. Csend van a lakásban. Már megint mi lesz a gépemmel
-
sasa311
veterán
válasz
TheReMiXeR #6740 üzenetére
Őket ismerik, meg van szép színes reklámújság
-
as_Rock
őstag
válasz
TheReMiXeR #6729 üzenetére
"ötvenvalamennyi vót kb. a hölgy"
De nem kiló mi? -
biker
nagyúr
válasz
TheReMiXeR #6726 üzenetére
klasszikus
Mi a számod?
Benne van a tel.könyvben.
De a neved sem tudom...
Az is benne van. -
Kazimír
őstag
válasz
Benne van a gépben!
Gondolom fürdőruhás felvételek formájában..
Téged az összes ilyen megtalál? -
Ygg
senior tag
válasz
Szerintem ezerötös zsigát akart venni, és utána benne lesz a gépben.
-
sutykuru
aktív tag
válasz
TheReMiXeR #6690 üzenetére
Érdekes, hogy ez csak nálunk jellemző, hogy - nehogy már a csórikám felmennyen a netre egy kicsit, ha nem fizet érte-, de szerencsére van sok ellenpélda is, pl FON, vagy egyébb nyitott hálók.
Egy kis felmérés, aki tud légyszi válaszoljon
:
Városodban hány lakosra jut, egy számtech bolt. (BP-re kerület, vagy valami)?
Csak kiváncsi vagyok, hogy csak itt szaporodtak el ennyire, vagy máshol is. -
eziskamu
addikt
válasz
TheReMiXeR #6694 üzenetére
Az csak álca, amúgy nem írtad, hogy jártál is náluk.
-
eziskamu
addikt
válasz
Honnan tudod, hogy náluk nem fémszálasok a függönyök és nem ólomból vannak a falak, és nem a vízbűl veszik ki a zoxigént
?
-
as_Rock
őstag
válasz
Vízionáltam a dolgot!!
-
rumkola
nagyúr
válasz
TheReMiXeR #6625 üzenetére
Erre csak annyit, hogy a pótvar 631-es P4-eket meg 357-es Cerkákat még most is kb. ugyanúgy viszik, mint mondjuk a 2160-at.
Jaaa, új konfiba természetesen!
Há mer 3gigás... -
adalbert1
veterán
válasz
TheReMiXeR #6620 üzenetére
Miért nem raktatok fel neki egy linuxot?
-
Hequila
őstag
válasz
TheReMiXeR #6614 üzenetére
Majd akkor fogok széles vigyorral ülni a monitor előtt, amikor jön tőled egy ilyesmi poszt:
A kedves ügyfél visszahozta, hogy átbasztam, mer' az informatikus haverja megnézte a gépet, és sokkal szarabb, mint amit ő összeírt! -
diegho
nagyúr
válasz
TheReMiXeR #6620 üzenetére
erről még a fősulis első éveim jutnak eszembe. haverokkal beszélgetünk, pont jön arra 2 kiscsaj, jól néztek ki, egyik kifejezetten nagyon oda...san
a másik kérdez valamit elkezdünk beszélgetni, majd megszólal a csinosabb... bár ne tette volna, jött is a na nekünk mennünk kell bocsi szöveg
kapanyél meg a krumpliföld erősen lógott a szájából, dehát vannak ilyenek.
tegnap hozzám is jött fater egyik munkatársnője, hogy tudnék-e segíteni valamiben, menjek ki házhoz stb. mondom nem megyek ki, de ez a gond olyan, hogy ha van valaki aki ért hozzá, fél perc alatt megcsináltatom vele telefonon is. rögtön telefon haza lányának, mondom is neki, hogy dns-t hol kell állítani, meg is van, működik is. anyuka kérdi mivel tartozik. mondom semmivel. ó köszöni szépen meg, hogy kellemesen csalódott bennem, de ha már itt van kérdezne még valamit: van egy fölös routerük azt kéne megnézni milyen. mondom küldje be a lányával
jött is a leányzó a routerrel. ekkor már bent volt fönököm. mondom neki, megnézem és majd elviszem neki melóhelyére úgyis megyek át hozzájuk délután. ó hát köszöni szépen stb. kimegy a csaj. főnök első szava: te ezt a csajt meg akarod ...-ni
már jóhogynem az a gondja, hogy kedves vagyok a csinos, aranyos csajokkal
nagybetűket nem írok, mert csak
-
1010
őstag
válasz
TheReMiXeR #6617 üzenetére
az igen gépek fele annyit se tudnak mint az én 2004 ben összerakott gépem
-
munky
őstag
válasz
TheReMiXeR #6595 üzenetére
Izmos gépe lesz irigylem.
-
Kazimír
őstag
válasz
..."egy állástalan informatikus haverommal"...
-
nyunyu
félisten
válasz
TheReMiXeR #6594 üzenetére
laptopba kell mesterem, eCard ---> PCMCIA utódjába...
rendeltem egyet a kellyből az ügyfélnek - egyébként ő nézte ki - de virtuálisan fut, nem úgy mint a régi PCMCIA kártya... csak sajna tököm laptop gyártók már csak a jövőnek élnek...Akkor passz.
Fonokom Dell laptopjan sincs soros/parhuzamos, viszont az asztali dokkolojan igen.
-
Zofren
aktív tag
válasz
lehet autómániás és azt hiszi 1150LE
-
nyunyu
félisten
válasz
TheReMiXeR #6579 üzenetére
Olyan eCard-ról van tudomásotok ami nem virtuálisan telepítí magát az oprendszer alá?
Ez egy RS-232-es csatlakozás valami műszerhez ami dos alatt megy, oda meg nem jó a virtuális nyavaja...Gepbe PCI soroskartya?
~3e+faert kapsz 2 szabvany COM portot, rendes driverrel mindenfele oprendszerhez.
-
1010
őstag
válasz
TheReMiXeR #6542 üzenetére
én mindig azt mondom egész nyugodtan uram/hölgyem
3napig vissza lehet.
ha nagyon parasztok akkor hozzá szoktam tenni
beválalok egy panasz könyvet ha nem jó.eddig senki nem írt be
-
diegho
nagyúr
válasz
TheReMiXeR #6542 üzenetére
szúszááááááááááá
-
net84
őstag
válasz
TheReMiXeR #6531 üzenetére
egyszer tartottam digitalizálási tanfolyamot
Kártya beszerel, sw feltelepít, kamerával összehoz, leteszteltem, minden frankó, akkor kezdődhet az oktatás...mivel már az is elég lassan ment, hogy felfogja a véglény, hogy hogyan kell a kameráról felvenni a gépre, ezért úgy döntöttem, hogy kicsit leegyszerüsítem a vágás-konvertálás részt és átugorjuk a vágás lehetőségét. bő 2,5 óra alatt végeztem is. Pár hét múlva dicsekedett, hogy milyen faszán tud már digitalizálni és a kézikönyvben (igen! Ott volt a szoftver mellett a magyar kézikönyv) bent van a vágás és szerkesztes is és különben is én azt nem mondtam neki, azzal elkezdte magyarázni, hogy hogyan kell. Nem bírtam sokáig és a tudomására hoztam, hogy én tudom, sőt szerencsétlen progi mégtöbbet tud és én mindent vágok, mielött DVD-re kerül, csak ott és akkor kicsit nehéz lett volna elmagyarázni. Azóta nem engem hív, ha nyügje van. Nem sajnálom.Ma délelött kicsit kiakadtam egy telefonálón. A történet majd a találós kérdés után.
Fonetikusan fogom leírni, hogy érthető legyen
Vájfájos Rojter - mi ez? - kollégák a játékból kizárva. -
törölt tag
válasz
TheReMiXeR #6531 üzenetére
eeeh, nalunk a hangerce = ciccego
ha ezt tudtam volna
-
Balinov
titán
válasz
TheReMiXeR #6493 üzenetére
Miszter,mi ez a "hangérce"? Furdal a kíváncsiság...
-
Balinov
titán
válasz
TheReMiXeR #6493 üzenetére
esküszöm,először hengercédét olvastam,azt még értem ugye,hogy eszik-e vagy isszák,de wtf is "hangérce"? hangszóró?mágnes? vagy mikutya?
-
nyunyu
félisten
válasz
TheReMiXeR #6463 üzenetére
Anusz A7U?
Arra tenyleg csak nyistat lehet telepiteni, zikszpet nem
-
diegho
nagyúr
válasz
TheReMiXeR #6457 üzenetére
nekem volt egy szombaton nyáron 1000ft
igen... valakinek kellett lemez, bejött, vett párat és ennyi volt az aznapi vásárló az üzletben.
-
Shadows
senior tag
válasz
TheReMiXeR #6457 üzenetére
nekünk egész héten ritka gyenge napjaink vannak ilyen 50-60-70-max 110 volt eddig
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
TheReMiXeR #6445 üzenetére
kösszépen
-
Shadows
senior tag
válasz
TheReMiXeR #6445 üzenetére
leBasholtak
-
biker
nagyúr
válasz
TheReMiXeR #6421 üzenetére
ráírhatják, ez hülyeség...
-
cbmfan
senior tag
válasz
TheReMiXeR #6397 üzenetére
Ön nyert. fél óra után bevallotta, hogy a kutya brunzolta le a gépet... addig tagadott mindent, ő nem csinált semmit.
-
lúzer
veterán
válasz
TheReMiXeR #6383 üzenetére
köszi, és egyetértek
-
rovar1
csendes tag
válasz
TheReMiXeR #6360 üzenetére
Lehet már írtam.Egyik vidéki üzletünk. Ügyfél bejön lista a kézbe, depo, mindenhonnan a kiollózva a legjobb ár.
Mi vmivel több,mint 10%-al hoztuk volna drágábban. De elmondtam,hogy a garanciával és postaköltséggel az árkülönbség zsugorodni fog.Ember nem érti és megrendelgeti a weben.
1 hónapon belül felkeresett,hogy nem vinnénk-e vissza gariztatni a vga-ját, mert mi úgyis naponta járunk pesten. Persze,hogy nem vittük el neki és mi voltunk a szemetek. -
lúzer
veterán
válasz
TheReMiXeR #6375 üzenetére
Párszor már elmagyaráztam 1-2 arcnak, hogy miért éri meg kiskerben venni akármit is mint a multinál.
pár mondatban összefoglalnád?
én se vásároltam még marketben, nem is fogok, mert konkrét elképzeléseim vannak, és ugye az nem nyerő, alkatrész meg pl. MM-ben drágább is, de kíváncsi lennék egy boltos véleményére -
Rival
aktív tag
válasz
Régebbi ügyfél árajánlatot kért komplett PC-re, szoftverekkel. Az ár tartalmazta: összeszerelés, megvásárolt szoftverek telepítése, korrekt beállítasok, frissítések, kiszállítás, üzembe helyezés, adatok áttöltése régi gépről, wifi beállítás, helyszíni garancia, csak a s@gge nincs kinyalva. Egyébként is akármikor hívhat, ha valami gondja támad, segítek telefonon is, ha lehet. Elküldtem. Hív, hogy sokallja az árat, máshonnan is nézett árakat, de kevesebbre számított. Mondom én nem tudok versenyezni a hiperszuperek áraival, és különben is azért egy picit több a szolgáltatás, minthogy leveszi a polcról és aztán kezdjen, amit akar, ráadásul nálam tudja, mi kerül a gépbe. Kérdés érkezik: - ...és miért nem tudsz lépést tartani a hiperszuperekkel?
$%#+=*$#& AAARGH!!!!
...de ami még szörnyűbb, hogy ilyen embereknek van szavazati joguk is...
-
TéKrys
senior tag
válasz
Vagy csak próbálkozott hátha engedsz még a 37ből. Ilyen velem is előfordult anno, persze másnap visszejött és elvitte rendes áron a cuccot, mert ugyebár annyiért ő se tudta volna megvenni sehol.
-
adik
őstag
válasz
egyre inkább kezd kifordulni a gyomrom a vevőt helyettesítő állatfajtól...
term. tisztelet a kivételnek. -
válasz
TheReMiXeR #6332 üzenetére
Adok érte kétezer darab fejnélküli plüssmalacot
-
RedWing
aktív tag
válasz
Csere érdekelne? Pengő-re?
-
Zofren
aktív tag
válasz
mennyi?
felénk meg nem tudom mi tortént, de ma már a 3. ember jott be, hogy MAC-hez kellene pendrive. Adtam nekik, de nem értem mi ez a hirtelen MAC láz.
-
ML320
senior tag
válasz
Áh, nőben, drogban, fegyverben van a jó pénz.
A drogot elvből utálom. A nőknél asszony törné le a derekam, anyám meg mélyen hívő katolikus és békepárti - fegyver is kilőve.Marad a hajnali hálószerelés.
-
lúzer
veterán
válasz
TheReMiXeR #6329 üzenetére
fasza...
-
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #6316 üzenetére
Nagy cég, természetesen nagyon rossz fizetési morállal.
Meguntuk, csak kp-re vihetnek el cuccot. Egy ideig nem jelentkeztek, aztán szépen visszasomfordáltak.
A beszerzőjük néhány tenderrel megkeresett minket. Ajánlatkérés, több tucat notira, egyébre. Gonosz lévén pár százalékkal ajánlottam ki mindent, de szigorúan kp-re!!! Árban mindent nyertünk. Mások meg beépítették a késedelmi kamatot is. Voltak szép eltérések. -
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #6316 üzenetére
Tudom én jazt
Nálam is lerakták a tizest az asztalra, hogy a fölét majd holnap hozzák. Hehe... Próbálkozni lehet
Amúgy meg miért hiszik azt a vevők, hogy a forgalomért mindenre képesek vagyunk? -
rovar1
csendes tag
válasz
TheReMiXeR #6313 üzenetére
a vidéki üzletünkben volt egy öreg muki, aki az unokájának vitte a lemezeket. De mire a bolthoz ért, mindig elfogyott a pénze -az a komoly pár száz forint
- sztem eltintázta, mert én csak illuminált állapotban találkoztam vele.
Az összeget mindig felírtuk, aztán mikor már több ezer forintra rúgott a tartozása, beállított egy kisméretű festménnyel, mivel a felesége festegetaztán ki tudja, lehet hogy egy Márffy Ödön -re cserélhetem pár év múlva
-
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #6313 üzenetére
Rugalmatlan vagy
-
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #6265 üzenetére
Dicsekednek, csak másként mesélik el, mint ahogy történt.
Megint visszahallottam a kisvárosban, ahol élek, hogy bunkó voltam.
Srác felhívott egy csütörtöki napon, hogy vett egy új hűtőbordát, felrakta, de nem nagyon akar szuperálni, folyton csipog, ezért lehúzta a speakert. A speaker az a tucat kábel a gép elejébőlAzóta a gép nem indul. Meg tudnám-e nézni.
Mondom, ma este nem jó, pénteken át tudnék ugrani meló után, de tényleg csak röpke átnézés, mert beígért melóm van aznap estére is.
Odamegyek fél 6-ra. Csengetek. Semmi. Csengetek. Semmi. Vezetékesről hívott a gyerek, így megcsörgettem azt. Egy fiatal srác vette fel:
- Halló!
- Szia! Egy számítógép javítás végett itt lennék a kaputokban.
- Az a bátyám gépe. Ő nincs itthon.
- Nem gond, a gépet meg tudnám nézni.
- Hát én egyedül vagyok itthon.
- Na, már ez is kezdi! Ilyen perverz hangom lenne?!?!? Jó, akkor mond meg a bátyádnak, hogy keressen majd. Szia!
És ezzel a mozdulattal kikapcsoltam a telefont a hétvégére. Nem keresett. Viszont elmondta pár embernek, hogy csak ígérgetek, és b***ok kimenni, ilyen beképzelt alak vagyok. -
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #6263 üzenetére
"tudhatnád, hogy az aktív ph-sok mindig kivételek"
Képviselőink nagy ívben tojnak ránk, hiába is lobbiznánk. A konkurenciát tekintve szerintem mindenki mosolyog egyet, és kapásból felsorol pár céget a helyi piacon, ahol a tulajok semmiképpen sem társulnának még egy olyan ügy érdekében, ahol garanciális ügyintézés törvényi rendelkezéseit kellene felülvizsgálni.
Magyarország 2008... Itt bezzeg a vasutasok sztrájkolhatnak!
De hát nekünk is vannak memoárjaink. A vevők meg folyamatosan terjesztik a híreket, hogy melyik cégnél milyenek az eladók. Nyissunk egy vevői dühöngőt? -
Rover623
félisten
válasz
TheReMiXeR #6152 üzenetére
Forgatja ki a szavaidat a faxom...
Gyk.: te elmagyaráztad...szerinted érthetően...de az egybites vevő valszeg úgy ment oda, hogy vki azt mondta neki: WiFi-t akarsz? Már háromezeré' van...
Az ötletadónak és a kedves vevődnek sem volt fogalma arról hogy miként működik ez az egész...tehát azt hitték, elég egy kártya/USB stick...
A te magyarázatod pedig az egyik fülén be, a másikon ki..."persze, ez a bótos hülyének néz engem...eladna nekem minden szart, még ha nincs is szükségem rá...ja...kártya meg rúter, meg toronyóra lánccal..."...szóval nem csak nem értette a technikai részét, de magasról le is szarta... -
diegho
nagyúr
válasz
TheReMiXeR #6155 üzenetére
nálam is szoktak jönni hogy milyen egér van? (általában csak geniusok vannak raktáron, meg microsoft) mutatom neki, hogy ott láthatja az összeset. kérdezem mire kell? játékra, lövöldözősre. mondom akkor a microsoft lenne jó, mikor mondom hogy az 3k a genius meg 1k akkor hú az a 3k az nagyon drága
de billentyűzetnél is pont ez van. vannak noname szutykok olcsón, meg geniusok 3-4k körül és sokallják a 3-4k-t egy billentyűzetre, inkább jó nekik, hogy kattog, évente cserélik, ronda stb. (mondjuk genius se sokkal jobb)
videókártyát is mindenki úgy jön venni, hogy 256-os videokártya van?vagy a legjobb az 512-es kártya van? ekkor felteszem a költői kérdést. agp vagy pcie? itt eddig 1-2 kivétellel mindenki megakadt és azt a választ kaptam, hogy pentium4-es gépbe kell (ennek legalább fele AMD persze).
nálatok is szoktak érdekes dolgokat keresni? nálam eddig harisnyát, kenyeret, hímzőcérnát kerestek az elvetemültebbek, de az auto hi-fi pl minden napos kérdés (lehet el kéne kezdeni azt is forgalmazni).
-
TBC
tag
válasz
TheReMiXeR #6098 üzenetére
Ilyet akarok! Mi a neve? Mennyibe kerül?
-
Rover623
félisten
válasz
TheReMiXeR #6148 üzenetére
te írtad/mondtad hogy "RÚTER meg a HOZZÁVALÓ"...de a vevő is így gondolta?
Szerintem nem... -
Rover623
félisten
válasz
TheReMiXeR #6144 üzenetére
Egyszer volt Budán kutyavásár...egyszer meg volt a PAK-nál KTI USB-s WiFi bityó...bruttó 2.000 Ft.-ért...
Vettem egy marékkal...osztogattam boldog-boldogtalannak... -
Shadows
senior tag
válasz
adsz neki egy műanyagszitát és ráírod, wifi!!!! és kész a hálózat csak elég közel kell tartani a fejéhez....
-
Zofren
aktív tag
válasz
3000-et? átverték. nálam csak 2500, de elfogyott és nem is lesz
-
Kazimír
őstag
válasz
TheReMiXeR #6142 üzenetére
csodálatosan boldog vagyok most, hogy 4 nap után leesett a poén!
-
Kazimír
őstag
válasz
TheReMiXeR #6140 üzenetére
ez nem a JAVSZER?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
TheReMiXeR #6099 üzenetére
Ismerős az ábrázatod, de a rácsok hol vannak?
-
lúzer
veterán
válasz
TheReMiXeR #6107 üzenetére
ezek után csodálkozol a csajon?
-
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #6099 üzenetére
A bal szélső? Hasonlít valakire...
-
Rover623
félisten
válasz
TheReMiXeR #6079 üzenetére
Szerintem nehéz volt, de hát azt vettem észre, hogy félt tőlem a csaj.
Ahogy te kinézel, nem csodálom... -
badgirl
csendes tag
válasz
A gyengébbik nem néha elég bizalmatlan tud lenni.
Ötven kilós kiscsaj létemre én is inkább cipekedek, ha nem ismerem az illetőt annyira, hogy megbízzak benne. Meg aztán ki tudja, hogy mi történt volna, ha megjelensz náluk. Lehet, hogy téged féltett
Annyi rosszat lehet hallani mostanában, hogy érthető az ilyen elutasító reakció. -
lúzer
veterán
válasz
természetes reakció, nem kell túlreagálni
szvsz -
törölt tag
válasz
de at lehet erezni, csak jo lenne tudni a miertjet is a dolognak...
-
Shadows
senior tag
válasz
TheReMiXeR #6035 üzenetére
nekem is 4*1gb van és csak 3,5-et lát
bővenjó
-
Rover623
félisten
válasz
TheReMiXeR #5909 üzenetére
Sumákság felsőfokon?
A garancia lejárta előtt néhány héttel (időnként csak nappal) hirtelen elromló VGA-k, alaplapok, vinyók? És a második (de esetenként már az első) kérdés: mit fognak adni helyette?
Érdekes: találkoztam már egy párral...oszt' mindet "fehér ember", de még inkább "fehér ember gyereke" hozta be... -
lúzer
veterán
válasz
TheReMiXeR #5909 üzenetére
igazad van, és egyértelmű hogy mire ment ki a játék
-
Rover623
félisten
válasz
TheReMiXeR #5894 üzenetére
Tényleg ajánlatos lenne abbahagynotok a cigányozást...
11 év kisker alatt nem találkoztam annyi etnikummal, mint amennyit ti itt az elmúlt 200 hsz.-ben felsoroltatok..
Kizártnak tartom, hogy bárhol ilyen jelentős arányban legyenek az informatikai üzletek vásárlói/ügyfelei között.
Ezenkívül szvsz a történetek lényege, tanulsága szempontjából az esetek legnagyobb részében teljesen lényegtelen az ügyfél bármilyen hovatartozása...próbáljátok meg ne ebbe az irányba terelni a topicot, lécci... -
eddie17
addikt
válasz
TheReMiXeR #5899 üzenetére
Értem, nem akartam idepiszkítani a hülyeségemmel, de sajna már kétségbe vagyok esve...
-
lúzer
veterán
válasz
TheReMiXeR #5885 üzenetére
Már rutinos vagy!
Egyébként csatlakozom az előttem szólókhoz, melyikről van szó?
kódolva: "színesfémkereskedő" a becsületes szakmája? -
Balinov
titán
válasz
TheReMiXeR #5885 üzenetére
biztos még reggel van,de ezt a khm..."félbarna kenyeret szerető" népcsoportot nem tudtam beazonosítani..
segítenél?
-
Shadows
senior tag
válasz
TheReMiXeR #5846 üzenetére
én egy jim bimet kaptam díszdobozban egy xp tesztelős reinstallálós megoldásért
-
RedWing
aktív tag
válasz
TheReMiXeR #5820 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!!!
-
RedWing
aktív tag
válasz
TheReMiXeR #5818 üzenetére
Hát ez szomorú...
Esetleg az alábbiak közül Te melyiket ajánlanád:
Audigy 2ZS
Audigy 4
X-Fi Extreme Music
Természetesen nagyon szépen köszönöm a segítséged!!! -
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #5804 üzenetére
Bocsi
-
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #5802 üzenetére
Én is ezt mondom! De visszaküldték a lapkát....
-
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #5790 üzenetére
Szellőztetnek? Nekem ma vírusírtás oktatásom volt. Öreg apónak, és le kellet írnom:
Csökkentett mód (F5)
vírusírtó lefuttatása
Gonosz vagyok, mert nem írtam le, hogyan indítsa el csökött módba, vagyis mikor kellene megnyomni azt a bizonyos gombot, és nem tudom, fog-e futni a víruskergetője. De valahogy nem is érdekel...Amúgy a szabadszájúak járkálnak:
"A pi***ba, hogy nincs sehol szata író..."
"F****m tuggya, mijez, ebbe kell kártya..."
Szépek is a vevői kitörések... -
szjoci
őstag
válasz
TheReMiXeR #5792 üzenetére
csak tippeltem, de utánanéztem azért: hdtv kimenetnek valóban más a színkódja (piros, zöld, kék -> logikusan, az RGB-ből
)
-
tlac
nagyúr
válasz
TheReMiXeR #5785 üzenetére
szerintem a másik 3 az kompozit
#5792:
igen, pont most néztem, hogy az rgb -
szjoci
őstag
válasz
TheReMiXeR #5785 üzenetére
lehet hogy az a 3 csati hdtv kimenet. persze nem biztos
-
as_Rock
őstag
válasz
TheReMiXeR #5747 üzenetére
És mégis mit raknál egy antec nsk1300-ba
-
blackvinyl
tag
válasz
TheReMiXeR #5700 üzenetére
Volt már nálunk is úgy, hogy küldtük vissza a rossz ramokat, flash dolgokat a gyáraknak és kérdezi a kinti kollega hogy kinek küldtem az erősítőt, és nagybőszen mutatja a fotót
mondom azt tuti nem én küldtem. Visszafelé is volt olyan hogy az áruval/helyett jött plusz egy raklap(!) golf készlet (ütők, ruhák stb) de kaptunk már USAból olasz divatújságot is vagy 20dbot
-
Skynet258
veterán
válasz
TheReMiXeR #5671 üzenetére
Rendben, peace neked is
Lehet nem ez volt a legjobb példa, bár az aquában a hozzánemértés miatt volt gondom (ha gondolod, majd priviben, hogy ne ide szemeteljek). Tulajdonképpen ebből is indultunk ki, hogy a vevők között aláírom: rengeteg az értetlen/tudatlan/gyakorlatlan ember, (ami nem is gond, csak erőszakosak is néha) de a számtech. boltosok között (általánosítsunk: cakumpakk eladók között) is rengeteg a hozzánemértő arc.
Mistralt meg nem bántom, sokan megtették már ezt helyettem az elmúlt időszakban
Kevés hülyét, nagy forgalmat!rovar1: Szóval ti is dezinformáltátok a szerencsétlen lakosságot. Háá micsoda dolog ez, ahelyett, hogy fakultatív programot rendeztetek volna Józsikának és családjának azzal kapcsolatban, hogy nekik az új szabványok mekkora fejlődést fognak jelenteni!
-
Skynet258
veterán
válasz
TheReMiXeR #5666 üzenetére
Rossz volt a reggel?
Azért ez jutott eszembe, mert a Raidmax elég gyakori márka, nem csak egy-két helyen lehet kapni (mint az általad említett cuccokat, melyeket valóban nem ismerek). Szóval elég meglepő volt. De sajnálom, ha a mondandóm (miszerint a boltosok között is van hülye) sértette piciny lelkedet.
Mellesleg nem buziztam le senkit, csak megemlítettem, remélem nem haragszol. -
Zofren
aktív tag
válasz
TheReMiXeR #5622 üzenetére
áháá... akkor toletek jottek a vevok
igaz mi sem tudtunk sulinetes gépet adni
-
TéKrys
senior tag
válasz
TheReMiXeR #5622 üzenetére
Tőlünk hasonló dumával akkor távoztak, miután mondtuk hogy nem tartunk előre összerakott gépet. Nem tudom miért nem felelt meg nekik a "vásárló igényeinek megfelelően összeállitott, pénztárcához szabott" gép.
Persze tuti hogy pár nap múlva behozzák a multiban vásárolt olcsó gépet, hogy nem futnak rajta az új játékok.Meg is érdemli az ilyen. -
Mawyx
őstag
válasz
TheReMiXeR #5576 üzenetére
Nem értem miért kell bezárni az ajtót
-
djtoomi
addikt
válasz
Ehhh, ez durva...
-
Kazimír
őstag
válasz
Miért, a TDK nevű banda muzsikáit szerette volna hallgatni 4 példányban?
-
lúzer
veterán
válasz
TheReMiXeR #5156 üzenetére
-Szeretnék venni egy videókártyát a gépembe
-Milyen az alaplapja?
-azt nemtom
-és milyen a mostani vga?
-azt se tudom
-nos, akkor én se tudom milyet adjak önnek
-hogyhogy? nincs semmilyen kártyájuk?
-de van, csak nem bizti, hogy működne, mivel nem vagyok távolbalátó...
-csak tud mondani egy árat????
-17950.-
-óóó, köszönöm az drága... viszhall... bííppp bííípppezen beszartam!
-
_Anonymus_
csendes tag
válasz
TheReMiXeR #5526 üzenetére
Hja, meg amikor a 6600GT helyett kapott 7600GT-t, akkor sem jött, hogy ő márpedig ki akarja fizetni a vételárak közti különbséget. Meg a 120-as helyett 160-as vinyócserénél, ésatöbbi...
Szóval, mindig félig üres az a pohár a vevőknek
BUÉK minden kollegának és kollepinának, még mielőtt itt férfisovinizmussal vádolna bárki is
-
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #5517 üzenetére
Mi van ma? Az összes süsü megtalál
- HP 17-es kazettába kellene utántöltő
- Utántöltő készleteket nem tar...
- A lóf*szba, reggel van még, rosszul mondtam, kazetta kellene.
Csak így simán, bele a telefonba.Meg persze érdeklődő, hogy a processzor elfáradhat-e? AHA!!! Miért kellett olyan durva játékokkal játszani!?!?!?
És ugyebár dec 29-én eszünkbe jut, hogy gép kellene. Már ketten voltak. Egyik sem érti meg, hogy MOST nincs alkatrészünk, és jelen pillantban nem pár nap alatt szerezzük be. Vagy csak nálam van évvége? Azért, mert a malactelepen kell a felügyelet és az etetés, attól nem lesz mindenki nyitva, és nem fog mindenki dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox tulajok OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged