- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsitomi88
őstag
válasz
TheReMiXeR #6919 üzenetére
Nem az megy, hagyjuk mar ezt, inkabb akkor ne irkalj ebben a temaban, ha par tenyt figyelmen kivul hagysz.
Elmondom inkabb autoval: Vettem egy kocsit, garos volt meg en meg letortem a visszapillantot ra harom hetre tonkrement a motor es a visszapillanto miatt szivoznak, hogy kicsereljek a motor miatt.
-
kicsitomi88
őstag
Igaza van dieghonak, de ez volt az en szerencsem, es volt ertelme 30* elolvasni a szerzodest kiskaput keresve
Viszont az ugyet intezo emberek, inkorrektseget, hozzaallasat figyelembe veve volt pofam ezzel elohozakodni.
ugyanis a beigert 5 nap helyett 50 van lett belole, es ha rajtuk mulik nincs akkor sem lap ha en nem megyek ugyvedhez.
nem tudom mi volt a hiba, most azt irta itt a forumba, hogy vmi kiegett(nem is erdekel, uj lap megvan es kesz).
-
kicsitomi88
őstag
A letores hetekkel a hiba megjelenese elott tortent es azota nem volt memoria abban a foglalatban tehat tuti nem attol volt a hiba. Egyszeruen tonkrement.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
TheReMiXeR #6883 üzenetére
Mivel a tores semmiben nem gatolta az alaplap hasznalhatosagat igy nem lett volna korrekt arra hivatkozva elutasitani a garit. csak abban az esetben hoztam fel az elirast, mikor azt mondtak de hisz le van torve, de mondom nem azert hoztam vissza mert mas baja van, meg kulonben is, szerzodes.
-
kicsitomi88
őstag
Ilyen hozzaallas egy cegvezetotol? No mind1.
Köteles voltal visszavenni mivel a szerzodesben az all, akkor nem veszed vissza ha NINCS rajta törés-égés-repedés. Elírtad, alaírtad.
Hozzanemerto problemas vasarlo
lol
Mindegy, hogy ki mit gondol, neked vagy nekem van igazam, a lenyeg, hogy ki tartja be a tvi eloirasokat, es a bíro is csak ezt nezte volna. ennyi.
-
kicsitomi88
őstag
Atirtatok mar azt a szerzodest kedves 'ahol az alacsony arak feszkelnek PC bolt' amiben az 5-os pontban az all, hogy csak akkor garancias valami ha eltorom, repesztem es megegetem ?
Kedves E. N. cegvezeto nem hitte el, hogy akar birosagig megyek. ;)
Tovabbi szep es vevomentes napot nektek a tovabbiakban.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
GC-EvElyN- #6666 üzenetére
A 9200 nem rossz valszeg az ati egyik legidőtállőbb kártyája, ebben nincs vita
ne keverjuk mar a "jo-idotallo" kartya fogalmat a" minden szar gepbe ezt raktak-rakjak mert olcso es jo neve van" nevezetu karikkal
-
kicsitomi88
őstag
Halodik a winyo, nekem is ez volt meg mar masnal is. Keress ra neten egy csomo megoldas van ra, de elvileg a winxp setupban a parancssoro javitasnal kell valamit csinalni, de ez csak idolegesen oldja meg.
Igazabol mar nem birja felporgetni a winyot es ezert van ez a kek kepernyo, nalam winyocsere megoldotta.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
VaniliásRönk #4513 üzenetére
... De a vásárló nem kötelezhető arra, h elfogadja a cserét ezért jogában áll a vételárat visszakérni.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
TheReMiXeR #2764 üzenetére
-Ha valami nem jó tökmindegy miért akkor ne 2hét múlva vidd vissza...
Mert az hülyeség, hogy nem kompatibilis és hetente 2 jelentkezik a hiba.
Most jöttem rá h az okozza a problemat, és nem hülyeség mert így van és én szívok vele napok óta és a csávó a pult mögött hülyének néz és azt hiszi h atbaszom. -
kicsitomi88
őstag
Ha neki jó és nem cseréli be akkor kérem el a vásárlók könyvét. Bizonyítékom van h az a ram nem jó a lapomhoz, ő ajánlotta, akkor szopjon. Undorító, kiadok több százezret ott új alkatrészekre és szarba sem vesznek. Mutattam neki a KOmp. táblázatot de sztem nem értette mi az.
Az lesz h beteszi a gépbe megnézi Everestben h megy e dualba futtat vmi szart feloraig aztan csa. Nekem is kétnaponta jön az áldás. -
kicsitomi88
őstag
Nah,
Visszavittem, azt mondta egy napig ott kene lennie mondom ok de ad e cseret mert nekem kell munkahoz a gep azt mondta nem, mondom akkor most hazaviszem. Ha rossz a ram akkor csere de ha kompatib. gond akkor becseréli másra de kell a dobozán kívül a műanyag tok is. Még jó h kétszer rakerdeztem mikor vettem h biztos csak a dobozt kell e meghagyni. Egyébként meg egy öntelt bunkó fasz volt... Máshol jó fejek itt szegeden de ott meg 10%kal drágább minden. -
kicsitomi88
őstag
válasz
Shadows #2741 üzenetére
Ha majd most megyek, udvarias leszek és elmagyarazom a problemam, majd kivancsi vok h reagal, mert altalaban alapjaraton bunkok és ridegek ott, bár van egy két kivétel. Amikor mar biztos benne h veszek is vmit persze akkor kezesbarany
Most amikor neki kéne cserélni kinavhi vok mi lesz. HArom eve ott vasarolok, tán csak nem nezi ki belolem h atbaszom.
-
kicsitomi88
őstag
Tényszerűen:
- Win reinstall minden auto egy modul b1 ben
- kettes modul b2be kekhalal (biosz minden auton)
- kettes modul a2be kekhalal
- egyes modul megint magaba jo
- egyes modul kivesz kettes be b1be nem jo
- egyes vissza következtetés: kettes modul rossz
- videónézéskor kétpercenként újraindult
- mind2 ram be frekvenci leveve 670re ok minden, de 800on meghal
- lehet h a frekvencia miatt de magaba az egyes ment 800on a kettes nem de 670en mennek egyutt
Ez sztem inkompatibilitas -
-
kicsitomi88
őstag
Sziasztok
Ne hari az offert, de sztem ti vtok kompetensek ebben a dologban. Két hete vettem az adatlapomon talalhato konfigot és a GEIL ram helyett Kingmaxot akartam de az elado rabeszelt erre. Nos a ram nem megy 800Mhzen és össze vissza fagyogat meg kekhalal, sztetek ha visszaviszem becsereli Kingmaxra és a különbözetet le lehet vasarolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kerékpársportok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged