Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
- 

as_Rock őstag válasz  kicsitomi88

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreNe képzeld már, hogy mindenki veled foglalkozik, már rég általánosságban megy a téma  munky: Ugyanennyi idő leírni a kérdést az ipon-felé... 
- 

TheReMiXeR senior tag válasz  kicsitomi88

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreNe vedd már magadra, én a nálunk is előforduló dolgokról beszélek. Az autó azért nem jó példa, mert ha átvetíted pécére akkor egy komplett gépet kapsz és a komplett gépnél alkatrész garancia van (kivéve a lezárt/plombált gépeknél), azaz ha a házadnak letöröd az előlapját/vagy ajtaját attól még a gép működhet. 
 Egy alaplap az nem szétszedhető több darabból álló valami, hanem jelen esetben 1db alkotó eleme a számítógépnek...Aki mást mond az hazudik. 
- 

diegho nagyúr válasz  kicsitomi88

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreelmondom mit ír erre a független vizsgáló bizottság: az alaplapon jól látható, hogy az egyik memória lefogató erős fizikai ráhatásnak volt kitéve, ezért letört, ugyan nem ezen memóriafoglalat hibásodott meg, de feltételezhetően a másik memória foglalatba sem sikerült fordítva betenni a memóriákat (tipikusan a fordítva próbálkozás okozza ezeknek a kis füleknek az eltörését), igaz itt nem tört el a lefogató, hanem "csak" elégett a foglalat a memória nem rendeltetésszerű behelyezésétől.  jah és legtöbb ilyen esetben ugyebár haver szokott lenni a bevizsgáló is, vagy egy üveg pezsgő és máris haver és azt írja rá amit akar a bevizsgáltató. többek között ilyenek miatt vigyázok minden saját és kölcsönkért műszaki cuccra kiemelten. 
- 

net84 őstag válasz  kicsitomi88

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreígy már értem, tehát a letört rögzítős memóriafoglalatnak a hiányzó pöckön kívül nem volt semmi gondja... 
 1. tény volt a fizikai sérülés
 2. bizonyítani, hogy a sérülésből következett a meghibásodás, azt garidőn belül (legalábbis annak egy adott részéig - ennek most nagyon uttánna kellene ilyenkor gondolokdnom ) a kereskedőnek kell igazolnia független szakértői véleménnyel... ) a kereskedőnek kell igazolnia független szakértői véleménnyel...
 vagy csak azt kell bizonyítani, hogy nem gyártási hibából , hanem a nem rendeltetésszerű használatból következett a meghibásodás? No ezt ki kell holnap bogoznom 
 3. az elírt garipapír egy nagy baki, és egy hatalmas kibúvó
 4. tény, hogy a nagyker/gyártó felé ha van gondja, ha nincs gondja, a fizikai sérült alkatrész nem garos (vagy nagyon kis esetben ) )5. elfogyott a vaníliás shake-em és a hasábburiból sincs sok, ami van, ammeg ellett sózva, így megyek aludni...    6. egyes törvényeket egy kicsit aktualizálni kellene...lobbi folyamatban, már csak 1-2 milliárd kiányzik és sinene vagyunk (vagyis buszon, mert megint sztrájk lesz) lúzer - nincs kádam  zuhany megvót a vacsi utáni cigit követően zuhany megvót a vacsi utáni cigit követően
- 

diegho nagyúr válasz  kicsitomi88

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreha normálisan lett volna megírva a garipapír akkor simán elhajthattak volna azt ugye tudod? 
- 

Zofren aktív tag válasz  kicsitomi88

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreasus dobott már vissza nekunk igy alaplapot, hogy le volt torve az IDE csati korul a muanyag keret, de ugye ez nem okozhatott problémát, de a gyártot nem érdekelte. pff neki, azota hanyagolom az asust. 
- 

BirdPC csendes tag válasz  kicsitomi88

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreKezdjük ott hogy nem voltam köteles átvenni a terméket! De megtettem, és hát ezért neked köszönhetően a továbbiakban visszahozott égett törött termékeket már meg sem próbáljuk legaranciázni mert az "kedves"(haha  ) ügyfél ezt a helyzetet is kihasználta. Aki meg ilyenkor jön hogy ügyvéd meg fogy védelem, akkor elmesélem ezt a történetet, és így tudják miért nincs a tönkretett és nem szakszerűen használt termékekre garancia. ) ügyfél ezt a helyzetet is kihasználta. Aki meg ilyenkor jön hogy ügyvéd meg fogy védelem, akkor elmesélem ezt a történetet, és így tudják miért nincs a tönkretett és nem szakszerűen használt termékekre garancia.Neked meg azért cseréltem mert nem ezen a 20000fton múlik a boldogságunk, voltam már bíróságon ilyen dolgok miatt, és sajnso az az idő amit elvett több volt 20000ftnál! Sőt ilyenkor örülök annak is hogy kijelentetted se te se a közeli ismerőseid nem fognak nálunk vásárolni, így nem lesznek hozzánemértő problémás vásárlóim. Témában többet nem vbitatkozom hidd hogy igazad van. 
- 

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreés egy újabb tévedés  
- 

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreVicces hogy még mindig ezt képzeled. Azthiszem ez a megnyilvánulásod sokat megmagyaráz! 
- 

lúzer veterán válasz  kicsitomi88

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreez a bluefish?? 
 akkor kezitcsókolom, és még a weblapjuk is vírusos (volt)
- 

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreA történet röviden: AMD alaplap memória foglalat elégetve, nem cserélve azonnal és ezért fenyegetőzés. Egyébként ezt a hibát csak külső behatással lehet elérni! Mégegyszer aki nem ért vbalamihez minek nyúl hozzá? 
- 

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreHa valamit tönkretesz az ember akkor nemtudom miért másokat okol a saját hibáiért!!!?  
- 

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreNem nem hitte el csak nem érdekelte ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

Zofren aktív tag válasz  kicsitomi88

üzenetére kicsitomi88

üzenetéremint irtam minden kicseréltem már. tényleg csak a cpu huto maradt.  a vinyo meg 2 honapos. parancssoros javitás megvolt. a vinyo meg 2 honapos. parancssoros javitás megvolt.
- 

deMarco tag válasz  kicsitomi88

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreVicces. Ha van egy villamosmérnöki fősuli a közeledben, akkor legközelebb oda vidd az ilyet, 15 perc és viheted  Ez volt az utolsó, hogy én valamit is szervízbe vittem. Ez volt az utolsó, hogy én valamit is szervízbe vittem.
- 

Rover623 félisten válasz  kicsitomi88

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreMiért is? 
 Már bocsesz, de te a pult mögött ténykedsz...? 
- 

mcmike őstag válasz  kicsitomi88

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreNagyon szépen köszönöm a segítséget...  
- 

Djuree félisten válasz  kicsitomi88

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreén is ezt mondom  
 ha már mindkettőnknél ugyanaz a hiba (ugyanolyan lap és memó), ez nem véletlen. sőt én már hallottam mástól is ezt...
- 

TheReMiXeR senior tag válasz  kicsitomi88

üzenetére kicsitomi88

üzenetérene feledd el ezeket a dolgokat : (sajnos sok helyen ez fordul elő) 
 vételkor mikor lobogtatod a manit ----> Te vagy a király
 valami rossz és lobogtatod a garit ---> szervizes a király
 Pedig nem kéne kiskirályoskodni. Valószínűleg ez a kölcsönhatások miatt fejlődött ki.
 Anit-vevő szervizes vs. anti-eladó vevő
- 

Dzoli tag válasz  kicsitomi88

üzenetére kicsitomi88

üzenetérePatthelyzet. Lenne ötletem mit lehetne csinálni vele ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) , de akkor a kollégák rövid úton megköveznének. , de akkor a kollégák rövid úton megköveznének.
 Vissza a témához:
 Fiatal srácok: A vízhűtéssel 0C fokos lesz a processzor?
 eladó: Csak ha jégkockát keringetsz a csövekben.
 egyik srác: Tudtam hogy be fogunk égni. 
 vevő: Az ismerős azt mondta, hogy a winchesternek bekapcsoláskor 18C foknak kell lennie.
 eladó: Azért általában felveszik a környezetük hőmérsékletét.
 [Szerkesztve]
- 

Dzoli tag válasz  kicsitomi88

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreSzeretem az ilyet. Sajnálja azt a kis felárat, amiért mondjuk 1 év gari helyett 3-at is kaphatna a termékre, vagy rugalmasabb jótállás ügyintézést egy normálisabb üzletben. Ehelyett azt lesik hol lehetne megvenni a legolcsóbban, akár számla nélkül kéz alól is. Utánna meg megy a sírás, ha gáz van. 
 Eleve ott rontottad el, hogy venned kellett volna a fáradtságot, és bevinni a gépet az üzletbe. Ha ezt ajánlották tegyék bele, teszteljék le, ha jó kifizeted, elviszed, és használod boldogan.
- 

válasz  kicsitomi88

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreA normális bánásmód nem ér meg +10%-ot? Csak számold ki, ha 100ezres cuccot veszel, akkor fizetsz ki 10ezerrel többet... 
- 

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreha nem tudom eladni én is viszem vissza. 
 azt kaptam emilben tőük hogy nem tudnak helyette a-data memót hozni (de amúgy sem tudnak mit tenni ha jó a ram, ha nem jó akkor kicserélik, de a kompatibilitási problémára ott a három nap. igen, ezt tudom, de három nap alatt, nem jelentkezett hiba (kb. 2 naponta van kékhalál), meg amúgy is mi vagyok én, hogy 3 napig folyamatosan menjen a gép, ment a 3 nap alatt kb.20 órát (de amúgy sem tudnak mit tenni ha jó a ram, ha nem jó akkor kicserélik, de a kompatibilitási problémára ott a három nap. igen, ezt tudom, de három nap alatt, nem jelentkezett hiba (kb. 2 naponta van kékhalál), meg amúgy is mi vagyok én, hogy 3 napig folyamatosan menjen a gép, ment a 3 nap alatt kb.20 órát ) )
 szeretném a pénzem visszakapni (33k-ért vettem, most 26k, legalább 26k-t kapjak vissza).
 nem bírja a lapom sajnos 
 [Szerkesztve]
- 

Shadows senior tag válasz  kicsitomi88

üzenetére kicsitomi88

üzenetérecsak a főnök szerint a vevőnek mindig igaza van és ha nincs akkor helyeslni kell akkor is ha nincs igaza!! és volt rá precedens, hogy fölé emelkedtem akkor a góré jól le... hogy mit képzelek magamról így nem jön vissza meg ,hogy miért oktatom ki a vevőt!! 
- 

üzenetére kicsitomi88

üzenetére3 éve ott veszel az is más mint ha az uccáról beesve emelt hangnemben próbálaod az amúgy kétséges stroydat előadni 
 a nyugalom 30 fok felett igen nehézkes de mi a vevőkért vagyunk és amit kapunk azt adjuk
- 

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreA gond ugy kezdődött hogy bejött!! 
- 

bLaCkDoGoNe veterán válasz  kicsitomi88

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreSzerintem most már vándorolj át egy dedikált topikba, szerintem az idejárók nagy részét pont itt nem érdeklik a hasfájásaid (ettől még máshol szívesen segítenek, de ez itt nem az a hely). 
- 

X@b3e addikt válasz  kicsitomi88

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreMost órajelről beszélsz, én pedig időzítésről  
 Ras-Cas ilyenek, tudod...
- 

üzenetére kicsitomi88

üzenetérePróbáld meg nem auton, hanem a modul által specifikált értékekkel 
- 

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreHát ha a géppel nem fogsz szaladgálni, akkor ne nagyon bízzál abban, hogy bármi fog történni. A Kingmax nem egy nagy márka, a Geil van legalább olyan de inkább egyel komolyabb kategóriába sorolnám, tehát ha vki bejönne hozzám, és kérdezné, hogy melyik legyen a kető közűl,akkor tuti nem a Kingmaxot mondanám.. 
 Arról a kompatibilitási listáról gondolom nem szóltál(ami mellesleg egy kalap sz@r, nem frissítik hetente...), csak utána néztél bele, miután nem ment a géped.
 Én a helyedben bevinném a géped, hogy be tudja-e állítani a szervizes srác a boltban, esetleg nem jól állítottad be az időzítéseket, és arra háklis a lapod. Akár egy bios frissítés is megoldhatja a gondod, viszont ezek nem tartoznak garanciális tevékenységek közé, szal ha elvitted és a Te hibádból nem ment, akkor az bizony munkadíjas.
 Mindezeket persze visszavonom akkor, ha a modul szar, mert az is egy lehetőség. Persze ebből messzemenő következtetéseket, pl hogy a Geil szar, nem igazán vonnék le.
 Zárójelben jegyezném meg, hogy az esetleges inkompatibilitási gondok szintén nem garanciális jellegűek...
- 

_Gomba_ tag válasz  kicsitomi88

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreEz mind ok. De akkor már vissza kellett volna vinned 2 héttel ezelőtt. 
 Őszintén megmondom ezek a dolgok lehetnek:
 -vagy kicseréli (akkor össze teheted a 2 kezed)
 -vagy levásárolod (ez is még szerencsés)
 -elküldi gariba (hibát nem tapasztal visszakapod, ha hibás akkor levásároltathatod)
 -helyszínen leteszteli, ha nem talál semmit visszakapod, ha hibás küldi gariba (nem tehet mást ő se)
 2 hét után sztem nem fogod visszakapni a pénzt. Ha igen nagy szerencséd van. De ezt mindenképp bizonyítanod kell, úgyhogy tuti vinned kell a géped.
- 

_Gomba_ tag válasz  kicsitomi88

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreSzasz! 
 Bocsi de ez a: Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
 és nem a: Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor hú de nagyon akarok segíteni minden vevőnek... 
 Már kiborulni se lehet nyugodtan! 
 Ha 3 napon belül viszed vissza úgy, hogy a hibát tudod igazolni akkor visszavásárolja. Ha később akkor elküldi gariztatni, vagy ha helyszínen nem talál hibát nem csinál semmit.
- 

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreredvás szar geil! A geil vagy fizet nekem, vagy a terméküket fogom szidni minden elérhető fórumon ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 [Szerkesztve]
- 

ML320 senior tag válasz  kicsitomi88

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreSzerintem kompletten vidd be a gépedet, hiszen ők ajánlották a GEIL-t. Ebben az esetben intézzék el, hogy menjen. 
 Amúgy boltja válogatja, ha korrekt, minden további nélkül cserélik. Bár két hét alatt is hatalmasat zuhantak az árak...
- 

válasz  kicsitomi88

üzenetére kicsitomi88

üzenetéreOlvasd már el, amit feljebb írtak... 
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) a kereskedőnek kell igazolnia független szakértői véleménnyel...
 ) a kereskedőnek kell igazolnia független szakértői véleménnyel...
 )
 )

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(de amúgy sem tudnak mit tenni ha jó a ram, ha nem jó akkor kicserélik, de a kompatibilitási problémára ott a három nap. igen, ezt tudom, de három nap alatt, nem jelentkezett hiba (kb. 2 naponta van kékhalál), meg amúgy is mi vagyok én, hogy 3 napig folyamatosan menjen a gép, ment a 3 nap alatt kb.20 órát
 (de amúgy sem tudnak mit tenni ha jó a ram, ha nem jó akkor kicserélik, de a kompatibilitási problémára ott a három nap. igen, ezt tudom, de három nap alatt, nem jelentkezett hiba (kb. 2 naponta van kékhalál), meg amúgy is mi vagyok én, hogy 3 napig folyamatosan menjen a gép, ment a 3 nap alatt kb.20 órát  )
 )