- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wolfman
veterán
válasz
Pttypang #29758 üzenetére
Mi volt a történet?
Amúgy hányós sztoriból haver jutott eszembe. Ivós lanpartit rendeztek haveri körben, az öccsének meg volt egy drága gépe, nem sokkal előtte vette, a ház meg az ágy végében volt az oldalára döntve (nem tudom miért). Ugye mindenki berugott, srác befeküdt az ágyba, hajnalban érezte, hogy a Jager és a bor nem fér meg egy "csárdában", felpattant volna, de már jött rókarudi és szépen telepakolta a házat. Szépen szét is mart mindent reggelre a cucc, mert persze abban az állapotban nem volt erő kitakarítani rendesen, de már az is késő lett volna.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
Pttypang #29583 üzenetére
ezt nem lehet leírni, ahogy mondod...én pl szétpukkantott felfújt embereknek nem látom értelmét, valaki ezt szereti, valaki legyalogol 100km-t 24 óra alatt mert azt szereti (ja hopp azt én is csináltam
) valakinek az az életérzés ha 8 órát építgeti a karakterjét naponta online, valakinek az ha fülhallgatóból zsíroskenyeret reszelt sajttal (mondjuk ilyet nem ismerek) minden nézőpont kérdése
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
Pttypang #29580 üzenetére
reklám elég sokat számít, de a lényeg, ha hivatalosan cégen keresztül teszed, van valami móka, hogy adóból menjen, és tulajdonképpen több mint a felét vissza lehet igényelni, na meg, ha esetleg onnan veszed az alkatrészt, gumit, benzint, vagy ha épp nagy arc vagy és jól tolod, akár lehetsz reklám arc is. Marketinges szempontból biztos van jelentősége...mondjuk annak aki tudja ki az a Jana, vagy Turán Frigyes..stb
Pötyi: több a nézőjük? ne legyél abban olyan biztos, látom nem vagy rallys
a legendás group B régen
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pttypang #29488 üzenetére
Engem? Nem, eljöttem magamtól a p.csába
Nem pont ezért, de számtalan hasonló értelmetlen baromságot 5-6 évig nehéz tolerálni, ha cserébe nem adnak olyat ami motivál. A székek maradtak. Meg a baromságok is.
Hogy mi az összefüggés a számtech-el? Hát hogy ott is úgy tűnik ez a vevői trend: mindig mindent a legolcsóbban, a feléért, aztán nem jó, szar, gyenge, stb...Direkt nem írtam fogyasztót.
-
KPistike
aktív tag
válasz
Pttypang #29364 üzenetére
"A lampanal pl ha balra kanyarodasi lehetoseg van es a bal szelso sav tisztan bal kanyar, kozepso egyenes es bal, szelso jobb es egyenes, akkor biciklisnek a kozepsobe kell beallnia, ha balra kanyarodik, leven az a kulso sav neki?"
Véleményem szerint igen, legalábbis én így teszek mind kerékpárral, mind autóval - utóbbival a "jobbra tarts" elvet figyelembe véve, és csak akadály esetén húzódok a belső sávba.
Köszönjük mentalitásod- sajnos sokan elfeledik azon apróságokat, amiket általános hatodikban, valamint középsuli elsőben tanítanak fizikából, "Lendület" témakörben.
-
ati012
őstag
válasz
Pttypang #27526 üzenetére
11773384-01100189-8db0
vagy
11773384-01100189-00000000
ugyan az a kettő, mégis spórolni lehet vele 4 karaktert. SMS-nél azért nem mindegy, de ami még fontosabb:
ki a franc szereti számolni a nullákat?Készpénzbefizetésnél én csak annyit szoktam mondani, hogy "sok db nulla". Pénztároscsaj érteni szokta.
ui.: adományokat lehet küldeni, most ment tönkre a Ferrarimban az üzemanyag szivattyú.
-
ViZion
félisten
válasz
Pttypang #26252 üzenetére
Volt egy bölcsész kolléganőm a nyomdában...
Okos, fiatal, talpraesett, ügyes, etc... ideje 90 %-ban fénymásolt. Hiába mondtam neki, h ezért kár volt diplomázni... de szereti a hazát, nem megy külföldre. Szép eszmékért egészen más dolog éhen halni, mint mittomért azért, mert valaki lusta / alkoholista... -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Pttypang #25171 üzenetére
Erről most egy vicces sztori jutott az eszembe. Munkámból kifolyólag az egész városban mászkálok, szokszor több órát is gyaloglok. Pár hete úgy jött ki a lépés, hogy a Határ utca elején volt dolgom, gondoltam beugrok a Lidl-be kajáért onnan meg kisétálok a buszhoz.
Na igen viszont ott van a pesti "híres" utca ahol hölgyek(nek mondott gnómok) árulják portékáikat. Mondom franc sem kerül egy utcát, merész vagyok átvágok ott.
Persze kapásból jöttek a szövegek hogy nem megyek-e el valakivel, óccsón csak 2 ezerért. Mondom bocsi sietek meg pénzem sincs meg ugye házas is vagyok.
A válaszon felröhögtem.
"Nincs pénzed? Nem baj? Jó lesz telefon is. Tablet esetleg? Iphone? Márkás ruha? Ékszer? Valami csak van nálad? Motoros fűrész? " WTF? Na itt dobtam egy hátast majdnem.
-
MR_Joe
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Windows 11
- OLED TV topic
- Macska topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black 2026.06.14.-ig Nemzetközi Garancia
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Sony Playstation 4 Pro 1TB SSD
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest