Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2025: Ilyen élőben a Galaxy A36 és A56
- One mobilszolgáltatások
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
csabám #24404 üzenetére
Ha jobban megnézed, két féle verzióban is van, tehát fém, és gyári gumi-szilikon szíjjal. De ez a legkevesebb, és is tetettem az én órámra is egy bőr szíjat. Én nem venném meg azt az órát, inkább egy strapabíró mindenest vegyél, mint egy divatórát. Mivel elég sok pénzt kiadsz érte, nem egy-két évre veszed (gondolom), és ha esetleg eladásra kerülne a sor, mindig lenne rá vevő (mondjuk én is rárepülnék most egy használt Black Monster-re), de te tudod.
-
válasz
csabám #24402 üzenetére
Sajnos ahogy a kolléga írta, maximum 30-40k-t kapnál érte. De azt is csak jobb esetben. Én szívem szerint annyiért egy alig használt búvárórát újítanék be, mondjuk egy Seiko Monster-t. Ez a Bering se lenne nagy durranás, ha el akarod adni, elég szűk rá a vevő réteg. Viszont ez már sapphire üveges, és a 12639-823-as igazán tetszik, de én csak alkalmi viseletnek hordanám, akkor meg már inkább egy régebbi mechanikus Certina/Doxa/stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2025: Ilyen élőben a Galaxy A36 és A56
- Milyen NAS-t vegyek?
- Politika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 6 éve!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest