- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
axlfsi #128267 üzenetére
... vegul 23-n, mult het szerdan meghozta a GLS futar. Nagyon szeretem, szep ora
Nyilvan nincs ebben semmi kulonleges (egy ilyen kategoriaju oranal elvart), de egy hete beallitottam a pontos idot (ClockSync Android appal) es most kivancsisagbol raneztem siet-e vagy kesik. Nos, ugy nez ki 1mp-cel mutat kevesebbet, mint amit egy hettel ezelott beallitottam - ez ugy gondolom eleg korrekt).
Boldog Uj Evet mindenkinek!
-
Deskdiver
senior tag
válasz
axlfsi #128233 üzenetére
Igazából lent le van írva minden információ. Minden csomagjuk ajánlottként van feladva érték biztosítva. Tehát alá kell írnod mikor átveszed. 3-10 nap szállítási idő EU-n belül. Ami pedig a megbízhatóságukat illeti. [link] 2360 visszajelzés összesítve 4.8 pont az 5-ből.
-
-
axlfsi
veterán
válasz
axlfsi #128112 üzenetére
Sziasztok!
Ma jött egy üzenet, hogy "dispatched", de azon felül semmi (ki hozza majd, esetleg nyomtkövetési szám, semmi).
Furcsa, de ha rákeresek a britishwatchcompany szóra a fórumon, nincs egy kanyi találat sem; létezik, hogy közülünk itt még senki nem rendelt onnan? Ha igen mégis, megírnátok, hogy várjak-e még ezen felül idővel bármilyen információt vagy majd "egyszer csak bepottyan a postaládába"? International Standard Delivery opcióval adták fel (és habár nem említenek nyomkövetést, de én azért furcsálnám, ha tényleg nem lenne (pláne, hogy ugyanakkor biztosítást emlegetnek...).Szerintetek?
-
-
Deskdiver
senior tag
válasz
axlfsi #128067 üzenetére
Engem még egy Brit órásbolt sem vert át. Paypal-lal is tudsz fizetni és úgy nincs mitől tartanod. 4-14 nap a szállítási idő szóval még akár bele is férhet, de ezt senki nem tudja neked garantálni. (vagy választod a FEDEX opciót. Az biztos itt van időben ,de 40 font. )
(#128054) Szabikaa20 (#128068) Macyke82Köszi, majd kifaggatom.
(#128070) Famalac Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest