Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani992
csendes tag
Üdv.
Ma nagyszülőknél véletlenül belefutottam ebbe az órába. A márkáról annyira nem hallottam még, de láttam h "Saphir" van ráírva így gondoltam ha zafír üveg rossz nem lehet csak az volt furcsa, először forcsa volt eddig én csak a "Sapphire" felirattal találkoztam. De a tokon látszanak karcolások az üveg viszont makulátlan.
Mivel úgy is terveztem 1 hasonló jellegű óra vásárlását így arra gondoltam ,hogy rakatok bele 1 elemet és használom, de nem tudom mennyire érdemes foglalkozni vele, mennyi ideig lesz még használható állapotban? Esetleg ha elviszem 1 óráshoz meg tudja mondani hogy nagyjából mi várható ,meddig lesz működő képes? Valakinek valami tapasztalat ilyen órával kapcsolatban?Előre is elnézést ha nagy hülyeséget kérdeztem ,de eléggé kezdő vagyok az órák területén
Válaszotok előre is köszönöm. -
dani992
csendes tag
válasz Klarsa #34662 üzenetére
Üdv.
Nekem 1 Casio EFA-119D-m van. Ahogy látom a belseje talán ugyan az lehet. 2005körül vásároltam 6 évet bírt az elem. 2011-ben cseréltettem benne azóta sincs semmi probléma. Kívülről már kicsit megkopott benyomódások vannak rajta. Üveg is karcos lett. Mondjuk én "sosem" vettem le bármilyen meló volt magamon hagytam. Dátumot automatán állítja. Semmit sem kell csinálni vele csak hordani .
Annyi bajom volt vele személy szerint ,hogy az üveget sikerült korán megkarcolnom és engem eléggé zavart. De ha vigyázol rá akkor szerintem nagyon sokat kibír. -
dani992
csendes tag
válasz Mosanke #34678 üzenetére
http://www.golden8ts.com/store/index.php?main_page=product_info&products_id=344
Ilyenem van, de egyébként fogalmam sincs mit akar jelenteni, sosem használtam. Elég sok funkciót tud, de nem nagyon használtam rajta semmit azon kívül ,hogy az időt megnéztem
De most már megkopott azért ennyi idő után ,ilyen használat mellett.
2 éve vettem 1 Fossil-t, de hát alig várom már h csere érett legyen a CASIO-nál nem volt ilyen érzésem. -
dani992
csendes tag
válasz buci30 #35998 üzenetére
Üdv.
Citrom utcában próbáltad a Pethes úrnál? Illetve az utca végán majdnem az elefántos házzal szemben csak kicsit lentebb az OTP felé van jobbra még 1 órás fater volt ott párszor. Pláza esetleg vagy ha kijössz a forrásból jobbra felfele a konzum felé van még 1 bár velük nincs tapasztalatom.
-
dani992
csendes tag
válasz WolfheartGR #36657 üzenetére
Üdv.
Nekem CH2600 van. Formára nekem is tetszett, de az idő múlásával most már zavar hogy valami 47mm-es korona nélkül az átmérője. Az üvegből sikerült kitörnöm 1 darabot mert az kilóg az óra síkjából hogy így fogalmazzak és 1 sarokhoz odavertem a fürdőszobában. Vannak már karcok rajta bőven. Az elem kb 1 évet ment el benne.
Mindent összevetve a dizájnon kívül nem sok jót tudok mondani róla. Igaz sikerült alkudnom kicsit és 25.000Ft ért vettem ,de visszagondolva még ezt sem érte meg. Mondjuk rajtam is van mindig de hát nem nézegetni vettem. De ha te jobban tudsz vigyázni rá mint én akkor lehet h neked megfelelő lesz. Bár ez a fekete idővel meg fog kopni akármilyen eljárással is csinálták ez akkor is csak 1 bevonat. Másik ami számomra nagyon zavaró az az, hogy a másodperc mutató nem az osztásokra üt hanem össze vissza mellé. Apámnak casio órái voltak mindig is érdekes, hogy ott meg tudták csinálni normálisan...
-
dani992
csendes tag
válasz WolfheartGR #36665 üzenetére
Sorry
-
dani992
csendes tag
Üdv.
Valaki nem tudja esetleg ,hogy Pécsen hol találok Orient órákat? Szívesen megnéznék párat élőben, lassan elgondolkozok h kellene vennem inkább 1 automatát és kipróbálás céljából jó lenne szerintem. Árkádban próbálkoztam eddig nem de nem nagyon jártam sikerrel.
-
dani992
csendes tag
Üdv!
Olyan kérdésem volna ,hogy szerintetek érdemes automata órát vennem úgy, hogy munka közben nem tudnám hordani? Munka után és hétvégéken pedig rajtam lenne? Ha igen akkor mit javasolnátok mondjuk 100k-ig bezárólag. A legfontosabb szempont pedig a zafír üveg és a fürdést ,úszást bírja(100m vízállóság mondjuk).
Előre is köszönöm a segítséget.
-
dani992
csendes tag
Üdv.
Óra vásárlás előtt állok és a véleményetekre lennék kíváncsi nem nagyon tudok választani a kettő közül.
Roamer Vanquard 935951_41_24_09 vagy Tissot PRC200 T055.417.16.037.00
Válaszokat előre is köszönöm, nekem egyébként a Tissot tokja minőségibbnek masszívabbnak tűnik külsöre viszont a Roamer tetszik jobban 1 hajszálnyival...
Segítségeteket előre is köszönöm...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest