- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz
Lauda #181664 üzenetére
Ennyitől szétesett? Elég kiábrándító, nem is éri meg eredetit venni.
pikkubee: nagyon el lehet szállni, én számlap, indexgyűrű, mutatók és üvegnél megállnék. Az is már elég húzós összeg lehet, a szerkezetcserét teljesen feleslegesnek érzem. Akkor inkább vegyél egy 4R búvárt az átalakítás alapjának.
-
squir
aktív tag
válasz
Lauda #181629 üzenetére
Lauda
így néz ki egy G-shock tok lebontva róla a külső védőburkolattal. Műanyag ház és egy lemez hátlap négy ponton csavarral rögzítve a belefúrt menetbe.
(utolsó képen jól láthatóak a csavarok helyei)És így néz ki egy GW 5000 (vagy egy Frogman is) ha leszeded róla a külső műanyag burkolatot
Egy rendes, masszív, acél óratok. A hátlap a korábbi hozzászólásokban már látható.
Azt hiszem egyértelmű. -
squir
aktív tag
válasz
Lauda #181619 üzenetére
Amúgy de, mert erősebb, strapabíróbb maga az óra, valamint viselése is kényelmesebb (van összehasonlítási alapom, mielőtt felmerülne ez a kérdés).
Ki hogyan gondolja, mi-mennyit ér meg neki. Én cseréltem és nagyon nem bántam meg az 5000-est. Sőt!
(amúgy kis kereséssel ki lehet fogni egész jó áron. Az enyém Írországból érkezett és 65e Ft volt postával együtt. Bár most is azt mondom, többet is megért volna) -
-
rene0619
aktív tag
válasz
Lauda #181272 üzenetére
Áhhá..akkor meg van oldva..
Jó, hogy nem vállalnak felelősséget, de azért minden hirdetést átnéznek, mielőtt kiengednek a nép elé. Nyilván a kis hobbitnak nem kell tudnia, hogy az adott cikk eredeti-e vagy hamisítvány, de azért egy rolexnek tűnő tárgyat 60ért raknak fel az azért fel kellene tűnjön...
Na mindegy, csak időről-időre kiüti a biztosítékot nálam az ilyen jellegű hirdetés.
-
Milu87
csendes tag
válasz
Lauda #181052 üzenetére
Én senkit nem akarok meggyőzni.Nem célom. Nyilván nem ennyire rossz az arány mint nálam,mert akkor valószínűleg lehúzhatnák a rolót.Az hogy kintről olcsóbb szerintem evidens,ha nem lenne akkor minek rendelnének? Sehol sem írták hogy hamisak, én sem ezt állítom, az enyém is eredeti. Amikor fizettem 200k+ és probléma volt vele az igenis dühített.Azért szóltam hozzá,hogy ne csak az legyen,hogy alaptalan. Nem az. Miért fogadja el a cseh és miért nem a magyar fogalmam sincs. De meg sem fordult a fejemben kiküldeni.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Lauda #181025 üzenetére
Nyilván a hazai Seiko felől fúj a szél, ahogy ezeket a kérdéseket már feltettük itt a fórumon is (szerintem többször is) és még csak kitérő válasz sem érkezett. Ebből én azt vonom le, hogy nem sokkal jobb a helyzet ott sem.
Ha releváns különbség lenne százalékosan akkor benne lenne a cikkben.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Lauda #181021 üzenetére
A cikk nem ír százalékos arányt, de az itt és külföldi fórumokon olvasottak, ill. saját tapasztalatok alapján tényleg valami nem kóser egyes Seiko órák eredetével. Persze nem tudom, hogy kik és honnan, hogyan szerzik ezeket, de én is kaptam már durván leütött peremű órát, amiről a harmadik másodpercben ordított a hiba. Az eladó is biztosan tudta ezt, de bepróbálkozott. Persze ebay-es volt, paypal fizetés, visszaküldtem és szó nélkül fizetett.
-
Milu87
csendes tag
válasz
Lauda #180612 üzenetére
Kezdem azt hinni,hogy igen, lett volna.Most várok egy itthoni Seiko-ra, majd beszámolok ott volt e hiba.
Knoxhu: bizakodtam,hogy rendben lesz1 marad ezek közül az most van szervizben, 2-t már eladtam korábban de azok is kaptak szervizt. Természetesen a Seiko Boutiqueban a Bajcsyn.
Egyébként nagyon érdekes, sosem rögtön jöttek a problémák hanem egy idő után.. -
-
imcsoo
aktív tag
válasz
Lauda #180594 üzenetére
Köszi, a creationwatches-en pont van raktáron is SKX007K2 mégpedig 208 dollárért ami 56k ha jól számolok.
A kérdésem még mindig az hogy ebbe az ársávban nem nagyon van jobb vétel ugye? Csak mert nagyon tetszik az óra, igaz élőbe még nem fogtam, nem tudom van e Hajdú Bihari esetleg itt akinek van? -
SOAD19
addikt
válasz
Lauda #180469 üzenetére
Biztos én vagyok túl érzékeny... De, a hsz-éből nekem az jött le, hogy a kolléga ízlését is minősítette egyúttal. Mindenkinek más az ízlése, tiszteletben kell ezt tartani, és nem szóvá tenni. Nyilván senki se örül, ha az általa tetsző dolgot valaki leszarozza. Én úgy vagyok vele, ha valaki vesz valamit, akkor nem érzek késztetést, hogy feltétlen kimondjam, hogy az szerintem ronda. Megtartom magamnak a véleményem. Próbálok pozitív lenni, nem negatív hatásokat kiváltani.
(#180468) @mriya@
A legjobbat kihagytad:
-
gipsztigris
addikt
válasz
Lauda #180047 üzenetére
Ha úgy lenne, ahogy sejteti kvazy csoporttárs, akkor azzal a Seiko elismerné, hogy szemetet és a selejtet is eladja. Ilyet pedig épeszű válalat soha nem tesz!.....szerintem. Vagy esetleg hamis Seikokat árul a Sky és társai? De akkor miért nem mondják meg a Seiko szervizben, hogy az óra hamis, és miért szervizelik?
-
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Lauda #179503 üzenetére
Félreértettél. Van, h a mesterek pénzt nem fogadnak el, de a figyelmességet díjazzák.
ITT : Lehet úgy kellett volna próbálkozni, h "x pozíciós járáseltérésből kérek lefaragni kb. N mp-et, ha lehetséges. - Az is lehet, túl sok jót mondtam a mesterről, és megszakad a melóban, annyian keresik fel. Én is azért bátorkodtam anno zavarni, mert otthon nem boldogultam a Flight-tal. Neki egy mozdulat volt.
Házi barkácsolással azért jó vigyázni, karcokat könnyű csinálni, ha elcsúszik a toknyitó. De ha ügyelünk a tömítés helyzetére, nem hinném, h beázna a nyitás-zárástól. Legjobb persze, ha nem is kell nyitni - a Fortis PP használtan vett órám ilyen, még kíváncsiságból sem néztem bele, annyira pontos /bár először aggódtam, h kvarcot sóztak rám, automata nem lehet ilyen pontos
/.
-
-
dik
őstag
válasz
Lauda #179110 üzenetére
Lehet akkor a 5610 járnék jobban. Már lassan ott tartok mindegy lenne csak legyen valami...
Óra nélkül ez a mesztelen érzés téma pipa...
Tapasztalatok alapján akkor a kicsi is megbízható ugye? Ehhez azt a drót szerűséget(kijelzőre) hol tudnám beszerezni ahol nem vágnak át és valami komolyabb szíjat?
Ilyen valamit: [link] -
dik
őstag
válasz
Lauda #179102 üzenetére
Hát ez az tetszeni mind tetszik. Lehetőségem sincs nagyon a próbára itt a környékben nincs meg mind a 3 jelölt valamelyik az országban sem nagyon. Árba meg mind beleférne amit nézegettem. A kinézetre adok inkább mint a tudásukra. Strapabíróságot meg nem tudom ilyenem sosem volt. Sokan mondják nem valami pontos adatokat mutatnak.(hőmérő és egyebek) szóval ez nem érdekel annyira az tény.
Jelenleg ez van a többi oda lett. Ennek 40mm körüli a tokja. Nem tudom lehet nagy lenne a mudman? Teljes a bizonytalanságom.
-
TaylorPro
addikt
válasz
Lauda #178949 üzenetére
Napi szinten ki-be takargatni a TV-t azért elég beteges. Bírom amikor valaki elad pl egy monitort, és a gyári fólia már rá van égve, mert jaj vigyázok rá. Használati cikkek, használni kell nem múzeumban él az ember. Sógoromék az inox hűtővel jártak úgy hogy ráégett a fólia mert azt hitték az az ujjlenyomat mentes bevonat.
Sokan a műanyag ablakokkal járnak így. Jól van az, majd leveszem. Utána rásül a védőfólia. Persze az ember legyen igényes, nincs is ezzel baj, sőt. De van egy határ.
Szomszédomban van egy ember, Peugeot 307, kiáll hétvégente, de csak hétvégente az udvarra, leül mellé a hintaágyba és nézegeti. Soha neml áttam még vezetni! A kocsi mintha szalonban állna úgy néz ki! Ugyan ez a Peugeot motorja, csak az havi egy, azzal néha megy is. Ilyennek minek autó?
-
SOAD19
addikt
válasz
Lauda #178892 üzenetére
GLS-nél lehetőség van csomagpontra kérni a csomagot. Miután megrendeltem a terméket kiszállítással, a GLS rendszere felajánlotta, hogy ha nem jó az időpont, hely, akkor kérdhetem csomagpontra.
A kollégának írom, hogy én speciel a Fórummal szembeni Copyzz fénymásoldában vettem át a csomagomat, ami hétköznap este 10-ig nyitva van. -
csabulaxi
senior tag
válasz
Lauda #178849 üzenetére
tényleg, most nézem, hogy árban ugyanannyi a Casio AQ-S810W-1A (Active Dial)
és
+ digi is
+ ébreszt is
+ nagyítós üveg
+ úgy néz ki, mint egyg-shockez a tuti ebben az árban melósnak
vagy ha semmi sallang akkor az MRW-200H sorozat
-
dik
őstag
válasz
Lauda #178849 üzenetére
Régóta ezzel szemeztem G-Shock GW-M5610 majd megláttam a g-9300 ez a kettő között ment a dilema majd elkeztem játszani a gondolattal mi lenne ha gw-9400 (bár ez már drága lenne amire kell de jól néz ki). Szóval sokminden játszik...
wvx-100 is van nekem de ez 6 év után megbolondult és alig birták megjavítani. Ebből kiindulva jól mondják minél több mindent tud annál nagyobb a baj.
-
gyulagy
tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest