- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
@mriya@ #257844 üzenetére
400€ +26€ posta. De magán eladó volt és amikor rákérdeztem, hogy van e rá nemzetközi garancia, valamiért befeszült, hogy itt O kockáztat, mert mi van ha én azt mondom nem érkezett meg az óra és neki se óra se pénz... Még hogy az UPS csak 85€ biztosít... És elvileg lemondta a rendelést. Szóval kvázi valami scammernek nézett.
pedig a c24 is értékbiztosított szállítást javasol. A pénzem még most áll a bizalmi letéti számlán...
-
válasz
@mriya@ #257822 üzenetére
Persze, nem a világ, de azért nem kevés pínz, pláne úgy, hogy a sima fém pereces, szatén políros változat 400€ körül van amazonról. Az asszony a 12 órás dobozzal vette a lapot, hogy akkor most van extra helyem, de lehet nem nézné jó szemmel, ha most a Fortis után megint kiadnék órára egy rakat pénzt.
-
válasz
@mriya@ #257787 üzenetére
Igaz. Bár Szerintem 50e körül nem sok zafír van.
Más:
A marketplace-en van fent egy Christopher Ward óra, ami folyamatosan megy le árban. 150e indult, már 80e tart. C7 rapid
. jó vételnek tűnik. Mondjuk nekem a logó nagyon nem adja, nagyon microbrand, a szó rossz értelmében. -
arn
félisten
-
-
bigmasterg
addikt
válasz
@mriya@ #257605 üzenetére
1.: Lottó. Ingyenes, de 1 címmel és e-mailel 1x regisztrálhatsz és az órát is erre a címre küldik ki ha nyernél.
Ez már lezárult, talán 1 év múlva lesz megint.
2.: ha szerencsés vagy olyan levelet kapsz hogy kihúztak
3.: megveszed az órát (erre kb 1 hónapod van, addig él az egyedi kód) és majd valamikor év végéig küldik.Ha értelmezed a korábbi két hsz-em a témában, szerintem egyértelmű a válasz a kérdésedre.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
@mriya@ #257561 üzenetére
Eldöntöm a vitát, elég a w-800 is.
Ma ilyen volt rajtam melóban, napnyugtáig simán leolvastam hemüveg nélkül is. 10-15 évente elemcsere, simán kibírják a csavarok. Két-három évente egy pár száz Ft-os szíj Aliról a költség az elemen felül. Havonta stabilan késik 10 mp-et, belefér. És a mérete is jobb, mint egy G-nek, legalábbis kis csukló esetén.
-
fagyalllo
őstag
válasz
@mriya@ #257548 üzenetére
Dehogy annyi, a legtöbb G-Shock még mindig sima elemes és nem a csavarok miatt szoktak beázni csere után, hanem mert nem ügyelnek a tömítésre.
arn: 2-3000 euro környékén mi nem tucat brand? Svájcban lehet venni valami kvarcválságban becsődölt, majd nagy csoport által felvásárolt nevet Sellita szerkezettel. Ahhoz képest egy The Citizen olyan, mintha Skodát hasonlítanál egy Acurához.
-
-
dzsi23
addikt
válasz
@mriya@ #257399 üzenetére
Ezt azért meg tudom emészteni a PRX-nél is.
Az SNK-m is csak a gyári fémmel volt rajtam, pedig annak minden jól áll. A Fortisszal sem az a bajom, hogy más szíj nem lenne jó neki (bőrrel biztos jól nézne ki, gumival is, talán-talán natoval is), hanem az, hogy a gyári fém pont nem jó.
Egy milliós órán ne legyen "instant cserés" a fémszíj, mint egy 20 ezres Vostokon.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
@mriya@ #257219 üzenetére
Kár, hogy a Stiletto szériát kaszálta a Citizen. Egy 4.5mm vastag tokkal biztos kisebbnek hatna.
#257224 SOAD19 Köszönöm. A Dan Henry is nagyon szép és szvsz jó méret.
#257206 bluemirage Talán ez lehet neked az aranyközép. Nincs mpm és a GMT-vel kevésbé fateros. FC-252SS5B6
Fagyalllo Létezik a Cartier Tank-nak valami japán JDM megfelelője ami még beszerezhető újan? Amolyan egyszerű art deco stílusú darab valami közép-komoly haq szerkezettel? Talán a kifutott Dolce-k között láttam ilyesmit régebben.
-
dzsi23
addikt
válasz
@mriya@ #256946 üzenetére
Igen, majdnem...
#256947 5-ös kezelő:
A gyári fémszíjat egyből levettem a 020-asról is, szal 420-ashoz eleve nem is vennék.18.5-ös csuklóm van, de elszoktam a nagyobb óráktól, és kényelmetlennek érzem. Nem is igazán a mérete, hanem a súlya miatt. Talán egy paratrooperrel kellene megpróbálnom, de 20 millisem pont nincs.
Amúgy a 18 millis fültávval nem lenne gondom, a 34, a 35 és a 37.5 millis óráimra is 18-as szíj kell, és elvagyok velük, viszont pont ma nézegettem CNS-en szíjakat, és a 20-22 milliseknek csak töredéke van 18-asban. -
niof
veterán
válasz
@mriya@ #256846 üzenetére
Hűűű, valami ilyesmi volt, mit az első két képen, de talán felhúzós, nem elemes. Bár nem biztos. Az az alumínium pöcök is ismerős az aljáról. Meg a szíj befogatása nem ilyen volt, hanem villás, tehát felülről ránézve nem "egyben" volt. De nagyon hasonlít.
És persze, ahogy írták, az idő megszépíti a dolgokat, de emlékeim szerint pontos volt. -
niof
veterán
válasz
@mriya@ #256794 üzenetére
..sszameg, arra nem is gondoltam, hogy ezek a dátumot nem állítják be, csak az időt. Mármint a RC-s "hagyományos" órák. Na, akkor ez is kilőve, innentől már nem is érdekes a téma, mert csak a Casio marad megint...
@fagyalllo
Nem tudom, hogy ez most irónia, vagy komoly, írásból nem jön át egyértelműen. Amúgy elhagynám épp a "minimalista" Casio-t, egy valóban minimalistáért, de olyanért, amire nem kell figyelni. De ez így a dátumos mókával már más történet, ez teljesen elkerülte a figyelmemet. Szentül hittem, hogy a RC a dátumot is beállítja ezeknél. Így ez bukó...@bigmasterg
Ezt néztem, nagyon tetszett, de persze nem ebben a bazári arany színben. De amúgy meg, 2023-ban legyenek már pontosak az órák, haló, mindegy, hogy ki gyártja! Ha ilyen egyszerű dologra képtelenek vagyunk, miért számít bárki is többre tőlünk?! -
Veron
addikt
válasz
@mriya@ #256747 üzenetére
Ejjj de mennyire nem lehet panasz? Nagyon, eléggé, éppen? Egy CW és ML is rendben van, de ez még azoknál is jobban rendben van?
Egyes népek nem átallanak olyat állítani redditen, hogy Rolexhez közeli minőséget képvisel a Labda.
Mások pedig fel vannak háborodva azon, hogy csak nevében amerikai. Sőt nem is svájci, mert hongkongi befektetőcsoport tulajdonában áll. -
fagyalllo
őstag
válasz
@mriya@ #256557 üzenetére
A mellébeszélést, hogy nem írják le a szerkezet nevét, Miyota 9133 helyett a titokzatos M9000-ről beszélnek, ami nincs, nem az a neve. És a Parashock emlegetése, mintha valami különlegesség lenne, közben egy lassan 70 éves megoldás, sok-sok évtized óta minden mechanikus óra billegője ütésbiztosított, mintha motoros ablaktörlővel reklámoznának egy autót.
Polarstar: Meglepő nincs ebben, a svéd életszínvonalat ki kell termelni valamiből és azért szemre tényleg rendben van az óra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest