- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reverting
őstag
válasz
csabulaxi #113052 üzenetére
Senki nem nez le senkit... ha ez jott le sajnalom... es nagyon nem latod at a dolgot...
Az elvakultsagra nincs mas alternativa mint felnyitni a szemet! Neha nehez elfogadni a tenyszeruseget, h mitol nevezzuk pl: divatoranak, vagy buvaroranak az amit vettunk... neha csak egy pottyon mulik...) neha azert tobbon is...
En pl ezt buvaroranak nevezem, tobbre tartom mit az annak latszo targyakat...
es most sem az ar-rol vitazunk, sot egy pillanatra sem jott szoba az ar... Az autos hasonlat meg nem alja meg a helyet, mert szo nem volt itt pl japan vs. swiss vitarol... az vegkepp meddo vita lenne...
Soha senkit nem neztem le es nem is fogok a kezen levo ora miatt... most nem a hamis orakra gondolok, azokat csak megmosolygom...
mai...
Japan buvar... 15e alatt...
De amugy erti mindenk a lenyeget... csak nehez elfogadni...
igaz az nem kell minden orat kategorizalni sem... mondjuk ra kerem h sport oraabba minden belefer...
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Ebben a témakörben szerintem kinek mire tellik nem került szóba. Én úgyanúgy örülök minden órának értéktől függetlenül és örülök ,ha valakinek újabb óra kerül birtokába szintén függetlenül az árától.Nekem is van ,volt pár ezer Forintos órától kezdve sokkal drágább is. Viszont nem tudom elfogadni ,ha valaki a másik anyagi helyzetével "irigységnek ad hangot". Most viszont egész másról volt szó.Szerintem.
-
Lavie
tag
válasz
Itt szerintem szó sem volt erről. Ahogy Reverting is írta volt, pl. az SKX egy kiváló alternatíva búvár vonalon és nem többszáz ezres kategória.
A témakör inkább a felszínességre vetült, arra, hogy ami Az, az legyen is Az, ne csak úgy nézzen ki. Ha autós példát szeretnél, azt képzeld el, mikor látsz egy szép bajort, "M" csomaggal, majd jobban szemügyre véve kiderül, hogy vagy egy kommersz 1,8 ketyeg benne, vagy egy traktor motor (értsd: Rudi)... Így már érted?Áldás, békesség!
-
-
resool
aktív tag
válasz
csabulaxi #111354 üzenetére
Igen én is jobban örültem volna ha listaár körül kategorizálnak az emberek, nem használt beszerzési ár alapján, de ez mondjuk nem volt alapból kikötés igazság szerint. Főleg azért nincs értelme., mert a használt ár bármennyi lehet, ha nagyon nagy szerencséd van pár ezer forint is lehet egy több (tíz)milliós óra. (Pl. itt is linkelt Jaeger Le-Coultre esete)
A Rolex témához: szerintem azzal sincs semmi, baj, ha valaki vesz egy Rolexet annélkül. hogy bármit értene az órákhoz, én szívesen vennék most kocsit 20-30 millióért (ha lenne rá keret) annélkül, hogy bármi extra tudásom lenne az autókról. Aki megteheti az jól jár vele. Az, meg hogy "tucat" ember a 90 %-a, hát nem tudom. Ki az aki nem "tucat" ember manapság? Vagy máshogy fogalmazva: mi alapján nem az valaki, ha ért az órákhoz és úgy vesz Rolexet akkor már nem az?
-
-
Macyke82
tag
válasz
csabulaxi #109433 üzenetére
Jó a kép Uram
, szoktam arra is járni amerre te voltál most, csak arra bicajjal.
De ne aggódj, én se Lalitól kaptam a hot-dogot és a "kis" ketchup-ot melléEgyébként furcsa, hogy ilyen kicsinek találod a pandát, hisz KN42,6 mm a tokátmérő, bár neked azért vastagabb a csuklód mint az enyém, így képről látva. Pedig a Monster is kb. akkora nem?
-
Cha-b
senior tag
válasz
csabulaxi #109208 üzenetére
Nagyon egyforma az izlésünk, nálam is ez a 2 álom.
Meg a többi óra is amit szoktál linkelni szinte mind bejön nekem is.
(#109215) skx007: Az nem is tünik vészesnek, így elsőre.
Visszatérve a múltkori fórumóra ötletre, nem lenne egyszerübb megegyezni egy stílusban/kinézetben, megrendelni, a tokokat üvegeket szerkezetet számlapot mutatókat, és M1ó vagy Dzsana fórumtárs segítségét kérni az összeállításban? Természetesen ellenszolgáltatásért cserébe, és nem ingyen gondoltam.
-
csabulaxi
senior tag
-
jookomak
őstag
válasz
csabulaxi #108542 üzenetére
Igen, ezt én is furcsállottam, asszem valamelyik Steinhartnál. 135-ös új árú órát 120-ért árul valaki Asszem dobozos, hordatlan. Én úgy tudom ilyen íratlan szabályként, hogy ha kinyitod a dobozt, akkor nagyjából az áfával csökkentett árról indulunk. Persze a piac diktál, sok sikert mindenkinek az eladáshoz.
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
csabulaxi #108517 üzenetére
Azért ha egyszer úgy adódik, kóstolj meg egy komolyabbat, lehet megtetszik a dolog. Amiket én kóstoltam sem a százezres kategóriába tartoztak, mégis egy élmény volt mindkét alkalom, teljesen más dimenzió, ahogy Ronin is mondja, össze sem hasonlítható ezekkel az amerikai szeszes italokkal, amibe a kólát öntik.
-
ronin s8
senior tag
válasz
csabulaxi #108517 üzenetére
Szívesen!
A felosztás egyébként:
WHISKY: skót, kanadai, japán.
WHISKEY: ír, amerikai.
Ezek közül az amerikai alapból gyenge, így kerülendő, csak a tinik itala.
A többiekből a single malt-ot érdemes inni (a japánoknál időnként "pure malt" néven palackozzák), a többi a szemét, amit összeöntenek a lepárlók, és eladják a nagyvilágnak.
-
condy
senior tag
válasz
csabulaxi #108213 üzenetére
Van igazság abban amit írsz, de azért a dolog nem ilyen egyszerű. Szolgálati autó sem jár mindenkinek (az enyém példának okáért nem az) és ha az ember benne van akkor látja meg igazán, hogy mennyire más, mint ami kilátszik belőle (míg úm. külső szemlélő voltam - anno - teljesen másnak gondoltam, mint a valóság).
A lényeg a lényeg (és erre próbáltam rávilágítani): 10 év hosszú idő. Sok minden történhet akár pozitív, akár negatív irányban az ember életében. Másrészt szerintem a pozitív gondolkodás nagyon fontos. Inkább előre visz az a gondolat, hogy tenni kell és megoldani a problémákat, mint az, hogy le van sajnálva, mert úgy sem lesz jobb.
Én olyan "félig teli" gondolkodású ember vagyok.Mercutio_: Persze, hogy lejött! Semmi gond, értem én a tréfát!
krain: Ment privi!
t_a_m_a_s: El nem tudtam képzelni, hogy mi az a "miata". Azt hittem, lentebb, hogy elírtál valamit, de rákerestem és így most már akkor:
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest