- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lev Abalkin
tag
válasz
Sungoo #215284 üzenetére
1. Hamilton Khaki King, most már tényleg. Mindig visszatérek hozzá, számomra nincs jobb a súlycsoportjában.
2. Tisell 157. Steinhart Marine Roman ésszerűbb (és némely paramétereit illetően kisebb) alternatívája. Szigorúan egy kék cápabőr szíjjal.
3. A fentiek helyett hirtelen bármi, ami elvarázsol. Így lett a Bulova Moonwatch is. -
dzsi23
addikt
válasz
Sungoo #215284 üzenetére
Melyik óra árával van egálban a szerkezet? Pl. Seiko 4R (NH) már 50 dolláros órákban is található, akkor egyik 100 ezres óra sem éri meg, ami ezzel van szerelve? Gondolom, 2824-gyel szimpatikusabb lenne az a 700 dollár, de annyival jobb lenne egy alap ETA (ami szintén kapható 700 dollárnál jóval olcsóbb órákban is), mint egy 9-es Miyota?
"Kinek mi a terve..."
Ha már ETA... 2020-ban egy svájci automata a cél, mert egyáltalán nem volt még svájci órám sem.
Bár az első óra már biztosan egy Bulova lesz, de az még idei vásárlás, csak jövőre ér ide.Amúgy a Bulova hol gyártja a "nem swiss made" óráit, illetve a saját szerkezeteit? USA? Kína?
-
BloodRay
veterán
válasz
Sungoo #215264 üzenetére
Ezt néztem, de már kicsit túl puritán.
(#215265) Lami66 - > Ez a jelöltek között van, csak ugye feleslegesen fémszíjas alapból és nem tudom kellene e digitális rész. De nekem is tetszik amúgy.vzsryl - > Ez kinézetre tökéletes lenne, de anno kizártam mert 43mm kn és timecenter olala 55mm ltl-ot ír, ami rengeteg lenne ha igaz.
-
törölt tag
válasz
Sungoo #215172 üzenetére
Sejtettem a képernyőkép alapján, hogy onnan rendelted.
Sajnos én nem tudok róluk semmi jót írni, ugyanis először én is tőlük rendeltem meg még októberben. Kosárba raktam, címet megadtam, majd paypallal ki is fizettem, szállítási költséggel, mindennel. Később rámírtak, hogy fizessek még 10£ -ot, mert csak így küldik el. Ez szerintem nevetséges, illetve pofátlan lépés volt tőlük, mert úgy gondolom, ha egyszer kifizetek valamit, utána már nincs mese, annyiért kell adniuk.
Lényeg, hogy irattam egy kedves levelet angolul jól beszélő barátommal, amelyben nem rejtettem véka alá a véleményemTermészetesen a pénzem visszakértem, így jött a képbe az a webshop, ahonnan végül megrendeltem.
Úgy látszik Te szerencsésebb voltál, remélem tetszeni fog majd az óra. -
dzsi23
addikt
válasz
Sungoo #215171 üzenetére
Persze, nem mondom, hogy kicsi, de lényegesen viselhetőbb méret pl. egy EQB-500-hoz képest.
Az az ékszerbolt akkor még a jobbak közé tartozik óra fronton, mert felénk csak néhány olcsóbb, 5-20k-s Casio, néhány Q&Q és egy !!vagon!! Daniel Klein található az ékszerboltban, és más nincs is az egész városban. -
dzsi23
addikt
válasz
Sungoo #215105 üzenetére
Pedig az EQB-1000 nem is tartozik a nagyobb Casiok közé: 50mm l2l mérettel, és koronával 45-46mm-es (vagyis nélküle 42-43mm-es) átmérővel átlagosnak mondható.
(#215149) Lev Abalkin:
Láttam már hamis Hamiltont, de nem mindegy, milyen hirdetési oldalra gondolsz: jófogáson vagy vaterán biztos nem repülnék rá egy Hamiltonra, de facebook órás csoportokban sok megbízható eladó van, akiknél előfordul a márka. -
törölt tag
válasz
Sungoo #215135 üzenetére
Igen, a megadott linkről vásároltam. A megrendelés után küldtek egy visszaigazolást, hogy rendelésem rögzítették, de nem tudják azonnal küldeni (A webshopban raktáron lévő termékként szerepelt.)
Kb 1 hét múlva értesítettek emailben, illetve a webshop fiókban, hogy a DHL szállítja ki az órát, természetesen kaptam tracking numbert is. Tehát a megrendeléstől számítva 2 héten belül volt nálam az óra. Lehet, hogy nem a leggyorsabbak, de elküldték a terméket, díszdobozában, lepecsételt garanciajeggyel, ami nem tudom, hogy itthon érvényes e. Ami megnyugtató, hogy lehet Paypallal fizetni. Mivel 2019.07 a gyártási idő, ezért még az akku sem merült kritikus szint alá, ami, ha jól tudom nem használ az órának. -
Csari93
aktív tag
válasz
Sungoo #214335 üzenetére
Egyetértek dzsivel. Arról nem szólt a fáma, hogy ez 8as vagy 9es Miyotás, bár azt sejtem hogy nyolcassal már talán nem csinál, annyiért kérik a kilencest. Nekem a tok-tokfül forma kifejezetten nem jön be. Továbbá nem tetszik, hogy nincs lume a bezelen és nincs lume a mp mutatón. A nagy lüme indexek viszont érdekesek és egyediek, azt aláírom.
-
dzsi23
addikt
válasz
Sungoo #214335 üzenetére
Hát nem kapott el a "must have" érzés.
Más márka esetén ezt egyből továbbgörgettem volna, de mivel drukkolok az Evolvensnek, kétszer is megnéztem... a 41mm-es méret dicséretes, jó, hogy nem lett malomkő, a dizájnban meg lehet találni a szépséget (végül is a Seiko Monster is sokaknak tetszik), viszont..... megint 8-as Miyota?
(#214336) Lev Abalkin:
Képen nem tűnik rossznak, és a nevének sincs ázsiai csengése, szal máris kevésbé kínai, mint pl. egy Guanqin. -
csabulaxi
senior tag
válasz
Sungoo #213205 üzenetére
https://www.hamiltonwatch.com/ja-jp/SchottNYC
itt találtam
nem néztem utána máshol is elérhető
https://shop.hamiltonwatch.com/h64735561-khaki-pilot-schott-nyc-limited-edition.html
-
válasz
Sungoo #213195 üzenetére
Ez nagyon nem az ő világa. Hogy elmondjam az előzményeket, onnan indult hogy páromnak több óra között egy SRP853J1-as példánya van. Amit édesanyám gyakran megdicsér, de neki az aut. szerkezet nem megfelelő (pénteken leteszi, vasárnap felveszi, nem állítgatja). Tehát valami fehér vagy színes számlapos, classic formájú órát keresek neki.
-
minas
aktív tag
válasz
Sungoo #213114 üzenetére
OK, ezt értem, de ha egy eladó megbízható, akkor az számomra azt is jelenti, hogy probléma esetén normálisan kommunikál és megoldást tudunk találni. De mindegy is, a jomashop sajnos az árat növelő egyéb tételek miatt már nem annyira jó, mint elsőre tűnik. Megtetszett egy recraft Seiko, de túlélem, ha nem lesz meg
.
-
-
Empsepo
senior tag
válasz
Sungoo #212975 üzenetére
Ez de komoly!
Régóta gondolkodom azon hogy milyen típusú lehetett az az óra amit gyerekkoromban kaptam.
Gondoltam hogy orosz de nem emlékeztem a márkára.
Ezek szerint Poljot volt méghozzá ilyesmi, mert az indexek és a mutatók egyértelműen ezek voltak!
De jó!Köszönöm hogy akaratodon kívül segítettél!
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Sungoo #212240 üzenetére
Tudom, de sok a felesleges cső. A mutatókra kell, indexeken zavaróan erős - sztem.
SOAD : Igen, sajna tükröződik a kinézett Lineage, de akkor is megveszem. Múltkor felpróbáltam West Endben, mintha a kezemre öntötték volna. Amúgy sincs most napelemes órám, ez már ki fog tartani nekem a klímakatasztrófa kezdetéig /Czigler László klímakutató szerint 12 év múlva már elkezdődhet a nagy kihalás [link] /. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Sungoo #212215 üzenetére
Kiégeti a szemed, éjjel nem tudsz aludni, akkora a fénye. Sztem elég lett volna a mutatókra t100-as csöveket rakni. Carnival-ra szeretnék majd, de egyelőre bőven elég a t25.
Soad : Nem éri meg a vesződséget. Megveszem TC-nél az LCW-M100DSE-1modellt inkább, rám tört az óravásárlási láz.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Sungoo #212094 üzenetére
Pihen a dobozban általában, ma elővettem járatás céljából. FB-re is felrakom, most éppen nem hirdet senki Tisell-t. Nem bántam meg a vételt, nagyon elégedett vagyok a minőség/ár aránnyal - csak nem lett szerelem. És közelre +2,5-3,25 szemüveg kell, ez is az eladás mellett szól. Vosztok mindent visz pillanatnyilag. Ráadásul olyan számlapot kaptam legutóbb Dmitrijtől, amin a percmutató indexre üt 0-360 fokig./ Biztosan nem csak én utálom, amikor pl. 08 percnél indexre mutat, 38-nál is, de 23-nál és 53-nál kicsit mellé. /
Nimda : Jó ez a Citi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest