- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #232756 üzenetére
Az első asztali pc-met 2000-ben kaptam, és 10 évig használtam, csak a végére már semmi sem maradt az eredeti alkatrészekből, némelyik többször is cserélve lett, de akkor is az volt az első gépem, mert nem vettem közben másikat. Mégsem volt lelkileg megterhelő, amikor leselejteztem, és egy új laptoppal pótoltam, és azóta már a 3. laptopot nyüstölöm lelkiismeretfurdalás nélkül.
Viszont a számítógép csak egy kütyü, egy eszköz, csak használom, nem köt hozzá érzelem, de egy óra szerintem más, abban szeretem, ha minél több alkatrész eredeti. Nagy divat lett itt a komplett szerkezetcsere, dehát svájci órát is csak a hülye vesz, szervizért is csak a hülye fizet, mikor pár ezer forinttal olcsóbban újat vehet. Biztos hülye vagyok, mert szervizeltetnék egy NH35-öt, és svájci órát is vennék a japánok mellé. -
@mriya@
őstag
válasz
fagyalllo #232733 üzenetére
Nekem csak olyan cirka 40-50 éves mechanikus óráim vannak, amik legalább 20 éve nem láttak órást, de ha felhúzom őket, elindulnak.
Ellenben a náluk jóval fiatalabb kvarcok már elvéreztek.
Egy elektronika jóval érzékenyebb a környezeti hatásokra, mint egy aránylag egyszerű mechanika.
Remélem, sosem fogj bekövetkezni, de egy következő nagy háborúban valószínűleg megtapasztaljuk.Megyek is, és felveszem a fényevős Citizent, amíg még lehet!
-
@mriya@
őstag
válasz
fagyalllo #232713 üzenetére
Kib@szott drágán vettem a kineticet ahhoz, hogy másfél év után besz@rjon benne a generátor.
Ez a Seiko, egy Poljot, egy Atlantic, és egy TagHeuer volt a cirka 30 karórám közül az a négy, amikben csalódtam.
Háromnál a szerkezettel, az orosznál a tokkal volt gondom.
Ennyi! -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #232660 üzenetére
És még a leolvashatósággal sincs gond ennél a Citizen-nél.
Mi van a Tisell búvárokkal? Három eladó is volt a napokban (FB/Marketplace), egyiket 60-ért árulják. Ennyire nem tartja az árát? Nem értem, mert jó óra sztem.
Bezzeg a Vintage Submersible -t nem árulja senki, még a végén nem bírom ki és rendelek egyet. Aztán szívom a fogam, ha fennakad. -
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #232621 üzenetére
Ezzel én is pont így vagyok, még az egyoldalúan kommunikáló (azaz rádiós) órákat is kerülöm már, kockából is csak olyat vennék, ami vagy egyszerű elemes, vagy fényevő, de nem rádiós/bluetooth-os (pl. G-5600E.
Kizárólag sportoláshoz/túrázáshoz gondolkodom már régóta valami sportos okosórán, de talán csak azért kellene, hogy motiváljon.Empsepo #232622:
Még a nyírfa GS résznél járok, gyönyörű az az óra, főleg a szabadtéri vágóképen.Kicsit elbizonytalanodtam, hogy a snowflake lenne a legszebb...
-
andrew01
tag
válasz
fagyalllo #232601 üzenetére
Én is hasonlót akartam írni.. de az nem tiszta, hogy -evo- te vagy-e a vőlegény vagy csak résztvevő. Ha az első, akkor 50 év múlva is erről fognak beszélni, amúgy csak 25
Exhibicionistáknak végül is nyerő...
(Amúgy mi ha nem ez indukálná amúgy, hogy végy egy elegáns órát, amit még ha nem is rendszeresen, de 2-3 évente hordasz - akkor legyen egy olcsó kvarc, vagy egy vintage kézihúzos, utóbbiból olyan szépek vannak 20-30 körül is, de nem rég láttam egy 120k-s vintage Omega öltöny órát is facen; nem kell rögtön negyedmillás megoldáson gondolkodni)
Amúgy meg, ha párocskád is imádja ezt az órát, akkor meg nem kérdés : ) de akkor viszont nagyon impozáns gyűrű kell, hogy ne az órát nézze az ember -
törölt tag
-
-
SOAD19
addikt
válasz
fagyalllo #232366 üzenetére
Milyen részekre gondolsz? Ha jól látom a lünetta polírozott és a tokfül felső élén is végig egy vékony polír végig a lünetta mellett a másik fül végégig.
#232367csabulaxi
Biztos, de engem megvettek, ez a számlappal, mutatókészlettel.#232368dzsi23
Kell nekünk, ilyen jó izléssel rendelkeznünk...#232377trassher
Felőlem nyugodtan leszedhetik, abban az esetben, ha minden egyes csillag elvételével csökken az ára 60-70k-val.#232397dzsi23
És én még a Sinn-ék 50 euros szállítási ktg.-t sokalltam... -
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #232371 üzenetére
Jah, vagy valami ilyesmi állhat a dolog mögött, mert itt már 2x volt linkelve a videó a Vostok miatt, facebookon is csak a Vostok miatt linkelték, a Pulsar meg le van tojva, pedig a Vostok 780 méteren már megállt, 1500-on annyi volt neki, a Pulsar meg 3000 méteren is vígan ketyegett. Jó, nem vígan, mert a kicsit szenvedett a mp-mutató, de járt.
Én tuti a Pulsarral úsznék le 3 kilométer mélyre!
-
dzsi23
addikt
-
Nimda
addikt
válasz
fagyalllo #232233 üzenetére
Igen, én egyszer nem figyeltem illetve kértem újat, ami a nagy izgalomban eszembe se jutott. Az acél kockánál. Valójában semmi különös nem volt vele, de utólag azért bántam, hogy megelégedtem a kirakatival. Az utóbbi protrek meg szintén kirakati volt, de mondta a hölgy, hogy nemrég bontotta ki. Ami igaz is volt mert akkor értesítettek, hogy megérkeztek azok a modellek. A gyári fa dobozában, csomagolásában vettem át, szinte még fel sem tudott melegedni a kirakatban
dzsi23 én egy Seikoval egyszer jártam így, a hátlapon minimálisan látszott, hogy meg volt bontva, valsz javítva.
-
Ruszki
senior tag
válasz
fagyalllo #232132 üzenetére
Nekem is ez jött le.
Persze, lehetnek jók a képek is amivel egy szuper marketing van az óra gyártó mögött, amint a másik óráscsoportban is lehetett látni. A meghirdetett óra képek köszönő viszonyban sincsenek a megrendelt órával, persze tudják, hogy kell fotózni!
Nem azért akarom innen vagy ilyet, hogy majd az unokának tovább fogom adni és majd apáról fiúra száll, azt én is belátom (még gyerek sincs)!
A Pagani PD1639-et is nem azért vettem, hogy egy "Roleksz" legyen a kezemen nem is az van ráírva, de sajnos drágább órát nem engedhetek meg meg magamnak még, persze lehetne de sajnos órában nem tudok minden este aludni!
Szóval még az aranyközépút kell ha van olyan ami tetszik - SLA043J1 ez is nagyon bejön - de amíg másra kell a pénz addig kell a kompromisszum.
Sz@rok bele veszek egy F-91W-1YEF-et!!! -
@mriya@
őstag
válasz
fagyalllo #232056 üzenetére
Idézem:
"Akkumulátorok helyett egyre inkább nagy kapacitású kondenzátorokat használnak, amelyek ugyan jóval kisebb energiamennyiséget tudnak tárolni, így jellemzően pár hét a feltöltött óra járástartaléka, de viszont nem öregednek, és élettartamuk elméletileg korlátlan."
Én úgy értelmezem, hogy minkét fajtájú energiatároló lehet a karórákban.
-
hallador
addikt
válasz
fagyalllo #232054 üzenetére
Én meg nem vagyok órás. De a lényeg nem is az, hanem az, hogy azért vannak olyan emberek, akik legalább értenek hozzá még el tudják mondani, hogy lehet értelmesen használni ezeket az eszközöket. Mert ugye ez olyan nagy titok... Most készülök venni egy tough solar os casiot de azt is így fogom tölteni.
-
Spet
addikt
válasz
fagyalllo #232040 üzenetére
"Breitling" ala NAV.
-
marquuard
veterán
válasz
fagyalllo #232015 üzenetére
Pont a te hozzászólásodat vártam.
Blőd kérdés, de nem lesz gondja, ha mondjuk felmelegszik a ház? Kint 12 fok van de felhőtlen az idő.#232016 5-ös kezelő: Köszi! Épp ez ugrott be. Szerencsére határeset az idő. Azt olvastam máshol is, hogy itt nem lesz elég 1-2 óra fény.
[link] -
rbalint88
addikt
válasz
fagyalllo #231836 üzenetére
Es meg a fu is zoldebb a seikonal
sztem 15-20 eves tavlatban mar tok mindegy, hogy 70-80 v 100-120ezret fizetsz ki szervizre, ne ez legyen a donto az oravasarlasnal. Mondjuk ugy, hogy ne emiatt vegyen uj 5kx-et vagy orientet egy uj roamer vagy hasznalt longi helyett, ha azokkal boldogabb lenne -
5-ös kezelő
senior tag
-
Amatőr123456
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- További aktív témák...
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest