- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pajav8
tag
válasz
Sungoo #86030 üzenetére
narancsban de szép lenne.
-
-
fiktív1
tag
válasz
Sungoo #79890 üzenetére
Sungoo!
Előleget, ahogy Condytól sem tőlem se kértek, persze pedzegették, de a hosszú várakozás miatt eltekintenek tőle. Egy Zsuzsanna nevű nő most a kontakt. Egy topiktársunk májusi rendelését átvettem, az 3 hónapra jött meg, az másnál landolt végül. A másik megrendelés júniusi. További türelmet kérnek, semmit sem tudnak.
-
Cha-b
senior tag
válasz
Sungoo #78706 üzenetére
Én sem szeretem a túlméretes órákat.
Tetszenek ezek a pilóta Steinhartok, de nekem kiesnek, mert nem vennék magamra 42esnél nagyobb órát, "vékony" a csuklóm. Esetleg Diverbe, az kisebbnek látszik, de abból sem tudnék ekkorákat elképzelni magamon. Már maga az óra majdnem keresztbe átéri a csuklóm, az meg úgy nem mutat jól sztem.Szerk.: Na jó egy PO-t nagy duzzogva lehet elhordanék
, de valszeg akkormár inkább egy Aqua Terra lenne nekem is ha már volt róla ma szó. A kisebb méret miatt.
-
TimeCenter
tag
válasz
Sungoo #77899 üzenetére
Sungoo:
Állítólag. Ez a jelenség háromféle képpen alakulhat ki, ebből kettő ütés, egy pedig szakszerütlen szerelés következtében lehetséges.
1. Szétszedték az órát és a mutatót rosszúl tették vissza.
2. Ütés érte az órát és a váltokerék, órakerék közül valamelyik megsérül.
3. Ütés éri az órát és az órakerék a váltókerék fölé ugrik. Ennél a modellnél ez nem lehetséges.Marad az 1 vagy 2 opció.
Normál használat során ezek a kerekek nem sérülhetnek. Ha egyszer is jó volt, akkor a kerekek még hibátlanok voltak.
A javításhoz szét kell szedni a szerkezetet és a foghibás kerekeket kicserélni.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Sungoo #76346 üzenetére
39,5mm, koronával meg 44. Itt az adatlapja Nagyon szeretem, pár hónapja új bezelt kapott, plusz Dzsanától egy wellness kezelést
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Sungoo #76336 üzenetére
Ilyenem van nekem, itt van a csuklomon
Gonzi
Nem kell felni tőlem, egyszerűen csak érdekes párbeszéd volt. A kérdező pl megköszönte a válaszokat holott csak egyet kapott
Egyébként ha jobban meggondolom lehet hogy tényleg harapok, reggel indítanam az autót de semmi. Akksi meghalt, már nem először csinálja. Most végeztem a cserével. Csak úgy repül a pénz -
Szabikaa20
őstag
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Sungoo #76324 üzenetére
Szia! (Rolex subklón,rolex submariner,submariner klón)-késöbbi esetleges rákeresés végett írtam ezt!
Nagyon sok van!pár pl...
Orient 2ER00001B
Marcello C Nettuno
Invicta 9937
Invicta 8927
ARA
Seiko SNZF17J1
Seiko SKX031
Casio MTD 1010í
Revue Thommen
Alpha MA507G-PNPÁr szerint csökkenö sorrendben:
Squale Y1545
Armida A2 500m Diver
Grovana Coral Reef 1571.2
Robert Poseidon
Invicta Pro Diver 8926OB
Timex T29781 -
Zozzer888
addikt
válasz
Sungoo #75751 üzenetére
Erről is szó volt, komolyan mondom, gondolkozom azon, hogy felírjam a listámra...
-
WiZARD
addikt
válasz
Sungoo #72989 üzenetére
ezt:
hamis
"Aki árut - a versenytárs hozzájárulása nélkül - olyan jellegzetes külsővel, csomagolással, megjelöléssel vagy elnevezéssel állít elő, amelyről a versenytárs, illetőleg annak jellegzetes tulajdonsággal rendelkező áruja ismerhető fel, vagy ilyen árut forgalomba hozatal céljából megszerez, tart, illetőleg forgalomba hoz, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő".
(Btk. 296. §) -
condy
senior tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Sungoo #67220 üzenetére
Hát akkor kiba nagy gratula!
Megvetted a piac egyik legnagyobb óráját, miközben hónapok óta azt mondogatod hogy jo jo de nagy. Az is jo, de az is nagy.
Ácsi ez az óra ismerős, múlt heten volt a csuklomon. A lób.szó nagy karc miatt a bezelen mondtam vissza a Ray eladását.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest