- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
-
BAti77
aktív tag
-
5-ös kezelő
senior tag
Ennek a hibának bele kell férni a garanciába. Csak le akarnak rázni, mert az kényelmesebb nekik. Fogyasztóvédelem ezért van, legtöbbször elég hivatkozni rájuk, és rögtön észhez térnek a lusta kereskedők. A használt Spacematicomból jött ki nemrég a tengely, de többet nem csinálta azóta. 2824-2 rugós stiftes rögzítésű tengely sztem. Lusta voltam leszedni a hátlapot, egy éve volt szervizelve, remélem csak véletlen volt - esetleg kopott stift.
-
Tusuka
tag
Szerintem ilyen a mesébe sincs, hogy a koronára nincs garancia. Olvasd el a papírokat, amennyire tudom a szíjra nem szokott gar lenni, minden másra igen (ha rendeltetés szerűen használod).
Én a helyedben azért nem vinném el saját óráshoz, mert szétkapja és mi lesz akkor ha azt mondja, hogy eltört valami cserélni kéne, x ezer forintba fog kerülni... és akkor már lehet, hogy ugrott a garod, mert nem hivatalos márkaszerviz szedte szét. Te tudod. -
fagyalllo
őstag
Hívd fel a Festina szervizt, szerintem postán is elküldheted nekik javításra.
Bírd ki 1-2 hétig óra nélkül, az idő addig is ugyanúgy telik, ne aggódj! -
Szabikaa20
őstag
Az nagyon nem egészséges,ha kijön a korona tengelyestül! Van ott egy rugós stift vagy csavar ami visszafogja a tengelyt.De ezt csak akkor látni,ha a hátulját levetted! Ha csavar akkor kilehet lazulva...ha stift akkor nem tudom,de mindenképp nézesd meg órással föleg ha még új!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest