- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
-
Misi1979
őstag
válasz
fagyalllo #98219 üzenetére
Panerai az egyik olyan márka, amit sose vennék használtan, volt már a kezemben eredeti (sima PAM111) és nagyon jó minőségűnek mondott hamisítvány (200e Ft-ért adták volna), 3 percig nézegettem és nem találtam különbséget (szabad szemmel).
Nagyítóval meg voltak olyan részletek, amik alapján a hamisat mondtam volna eredetinek..
-
chris-v
senior tag
válasz
fagyalllo #97990 üzenetére
Élőben is nagyon tetszik, bár egy kicsit sötétebb szíjra számítottam. Kicsit aggódtam is a barna szíj miatt, hogy az általános ruházatommal hogy fog összepasszolni, de azt kell mondjam nem volt miért aggódni.
A fém szíjas változata is szép, csak annak narancs a számlapján ami ezen zöld és valahogy az összkép nem olyan mutatós élőben szerintem. Persze nem csúnya, szóval még az is lehet, hogy egyszer egy olyat is beszerzek. -
Pé
senior tag
-
ronin s8
senior tag
válasz
fagyalllo #98026 üzenetére
Jó irányba tapogatózol!
A többieknek felhívnám a figyelmét a Day-Date szerkezetben arra a különös véletlenre, hogy a csavar hét pozíciót vehet fel. Ez ugyanolyan frappáns állíthatóságot sugall, mint az Oysterquartz-ban lévő megoldás, ahol be lehet állítani, hogy pozitív, vagy negatív forgásirányban mozogjon a mp-mutató.
Nos...? -
Real_Necro
veterán
válasz
fagyalllo #97925 üzenetére
Gondolom itt is a szerkezet ugyan az, csak a számlap tér el?
Sok infót még nem találtam az SRP361-ről, jó lenne látni az skx007 mellett. Megbízhatóságban van különbség a két szerkezet között? Ha maradok skx007 mellett, milyen óraforgató javasolt? Valószínüleg heti 2-3 alkalommal használnám, igaz ez csak a 3. órám lenne (egyelőre).
Posta amúgy ráér, hátha kedvezőbb is.
BAti77:
Búvárkodni nem fogok vele, az biztos. Elég annyi, ha kibírja pl a nyári záport vagy ha csap alá tartom. Egyébként külsőre még mindig az SKX007 tetszik.
-
werna4
csendes tag
válasz
fagyalllo #97872 üzenetére
Az én hozzáértésem nagyon távol attól hogy bármilyen werket is legagyizzak, nem úgy értettem. Utánaolvasok akkor ennek a szerkezetnek meg visszanézem a fórumot. Köszi
@SeatZola: Igen, ez a Davosa nagyon tetszik. Mondjuk azért ezt is legszívesebben először megnézném élőben, de erre szerencsére lehetőség nyílik itt Budapesten is. Köszönöm a tippet
-
Zozzer888
addikt
-
Chosen
addikt
válasz
fagyalllo #97703 üzenetére
Itt például említésre kerül: [link]
"...Fossil, Police, meg ilyenek. De mind kínai belső, a japán kvarc szinte fehér holló"
Több hasonlót is olvastam, nekem a szövegből az jött le mintha valami komoly gond lenne a kínaival, amiért nem ajánlott. Erre vagyok kíváncsi, hogy miért? Mit okoz ha nem megfelelő a minőségbiztosítása? Úgy kell elképzelni, hogy darabokra hullanak akár normál használatnál is?
-
chris-v
senior tag
válasz
fagyalllo #97685 üzenetére
Melyik órás oldal a "dfi"? Mi a teljes címe/neve?
(#97694) kiribati75
Az én rendelésemet is 11.én adták fel, aztán jött még egy értesítés a feladásról, 13.-án.
A követő kód szerint már az országban van. A posta.hu oldalán le tudod kérdezni a kódot. -
mufi
senior tag
válasz
fagyalllo #97393 üzenetére
A vostoknak amit kinéztem automata szerkezete van, így ha nem is olyan jó, egy kvarc szerkezetnél gondolom azért csak jobb. Bőrszíjjas legyen fekete vagy barna színű, az óra meg inkább elegánsabb, classic style legyen, nem bírom a sportos órákat.
Ereshkigal
ezerötszáz?? azért már zeppelint lehet venni
-
Wg5113
aktív tag
válasz
fagyalllo #97337 üzenetére
A 9015 nagyon jó szerkezet több saját tapasztalat alapján is és a Lüm évek óta használja csak az első pár szériájukba jutott Eta.Nekik visszaküldheted (persze nem innen érdemes) bármikor az órát ha nem pontos ,ingyen az óra korától függetlenül beállítják.Nem vállalnának ilyet ha a myota nem lenne megbizható.
-
Takuun
aktív tag
válasz
fagyalllo #97311 üzenetére
Közben találtam róla képeket és valóban vékonyka. Az Orient Constellation mellé szeretnék egy búvár stílusú órát. A Ray kiesett, a Mako XL-en még gondolkodom. SKX007 nem igazán dressy kategória. Halios Laguna nagyon bejön, olyan formájú óra, ha lenne 150 eFt alatt az nagyon jó lenne.
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
fagyalllo #97277 üzenetére
1/3 sec záridő az nem számít hosszúnak. ISO400- az pedig nem magas érzékenység. F4.5 a rekesz, az pedig nem egy tág blende. Ezek a kérdéses kép paraméterei. A környezeti kevés fény miatt üt el ennyire a szuperluminova fénye. De így első blikkre azért ez elég erős fényt tud adni...
-
g0n21
senior tag
válasz
fagyalllo #97220 üzenetére
Köszönöm a linket, a képet meglátva eszembe is jutott, hogy HOL?? aztán láttam..
Ezt néztem már, egy ideje nem tudja eladni, nem is csodálom. Nem egy sűrű darab, de 150-ért... mondjuk fele ennyiért szerintem már talán én is megcsámcsognámTessék kár, hogy furán szét van barmolva a tok alja.. Meg a finomszabályzónál is, mintha az egyik fül le lenne törve, legalábbis más 6117-nél két kis fül van.. (nemtommianeve)
-
Rocsesz79
tag
válasz
fagyalllo #96883 üzenetére
Akkor ok.
Eddig nem is érdekelt mikor jön,csak kollégám mondta hogy meg lehet nézni.
Azóta ezt a szarságot lesem és semmi.Erre be nyögi hogy lehet nincs is raktáron,meg ilyenek!
Na akkor küldtem el a p.....ba!
Eddig is meg jött minden úgyhogy én most fejeztem be a nyomonkövetést. -
törölt tag
-
-
kiribati75
csendes tag
válasz
fagyalllo #96489 üzenetére
Köszi nektek a sok infót, rendeltem én is egy ilyen Casio Divert, mivel a bankom saját árfolyamát választottam a paypalon ( jó kis trükk, eddig sosem használtam
, így 14.789 Ft-ért érkezik .
Óratároló dobozt hol érdemes venni? Kezdek kicsit besokalni, már 8 órám van, persze ezekből eddig nem sok említésre méltó, jön még egy ilyen is, ütni-vágni sportolni, illetve ha sikerül egy kék mako xl.
-
xtevo
őstag
válasz
fagyalllo #96489 üzenetére
@fagyalllo
Köszi az infót.Erősen gondolkozom, hogy a Ray Diver mellé egy ilyet beszereznék, vhogy sajnálom mindennapra elhordani az Orient-et... meg, mivel nem vagyok ing/öltönyben járó emberke, így az asztalon már nem egyszer koppant, ami nem volt jó a kis lelkemnek...
Vagy inkább más szíjat kéne rá vennem?@vadászcsiga
Tetszetős, így bőrszíjjal is. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest