- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsolo
addikt
válasz fagyalllo #255198 üzenetére
hülye kérdés
én abból próbáltam kiindulni, hogyha már úgy kell a tengerentúlról közösen összekukázni egy ajándékot, akkor nem biztos erre van szükség
ráadásul ha felszorzom a tréfa és társaival akkor egy secondhandes óra már nem is biztos hogy annyira megéri
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
tomsolo
addikt
-
őstag
válasz fagyalllo #255200 üzenetére
"Ugyanis az úgynevezett dress watchoknál (magyarul öltönyóráknál, elegáns óráknál, alkalmi óráknál) vannak bizonyos íratlan szabályok, amiket most ellentmondásosan leírok.
Egy sportóra kurvára nem alkalmas öltönyhöz.
A búvárórák pláne nem. Csak azért, mert James Bond viselte, azért nem kell neked is vállalkozónak kinézned. Az inghez felvenni határeset, nyilván vannak kedvenc órái az embernek, amiket mindig viselni akar, de akkor sem néz ki jól. James Bond lehet, hogy öltönyben beleugrik a következő pillanatban a folyóba, de te kurvára nem fogsz. Felgyűri a mandzsettát és az öltönyt. Általában azok mentegetik a búvárórákat, akik vettek egy Omega Seamastert vagy egy Rolex Submarinert és minden kibaszott alkalommal mások orra alá akarják dörgölni."A bejegyzés címe: Hogyan ne vegyünk karórát – Az öltönyóra
Semmi közöm hozzá, de beugrott ez a régi cikk és meg is találtam az öltönyóra james bond szavakra keresve. Engem már az is idegesített, hogy öngyújtóval van megvilágítva a sok milliós óra a sötétben... aztán, hogy mindezt szmokingban tette-e vagy sem... az már nem is érdekel.[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz fagyalllo #255234 üzenetére
Semmi az égvilágon, leírtam, hogy szabadon leszarható, szabadon lehet lázadni ellene. Csak mondjuk te le tudod szarni anélkül, hogy divattanácsokat kezdj osztogatni, szerintem a két dolog nem fér össze, mert az már nem leszarás. Ugyanígy a lázadás: Aki a szabályokat sem ismeri, az nem lázad.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz fagyalllo #255243 üzenetére
Nem ítéllek el, felőlem mindenki azt vesz fel amiben jól érzi magát.
Ha már vallás: Az amit megszóltam a fórumtársnál az olyan, mintha a vallást nem ismerő elkezdené kioktatni a többieket arról, hogy mivel manapság divatos a lefelé fordított pentagramma, megmagyarázza, hogy ez megfelelő templomi viselet. Trollkodni akarsz ezzel? Ez oké, engem nem érdekel. Azért mondod, mert fogalmatlan vagy? Lehet valaki ki fog javítani.
-
bigmasterg
addikt
válasz fagyalllo #255234 üzenetére
Ízlésről megy a vita.
Ugyanaz a szett az egyik ember szemében lehet "full menő", másik ember szemében meg hivalkodó pojáca / figyelemhiányos.Egy biztos, ha valami letisztult, az elegánsabb és nehezebb melléfogni vele. Érdemesebb lehet ebbe az irányba mozdulni, ha olyan helyen jelenik meg az ember.
Egy bőr szíj elegánsabb, mint egy fém szíj, vagy nato. Aztán mindenki eldönti hogy mikor melyiket veszi fel.
Kinek mi jön be. Pl van aki felvesz férfiként sok köves gyűrűt, [link] [link] nekem pl ilyen eszembe nem jutna.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz fagyalllo #255263 üzenetére
Na ná! Én a filmszakmából jövök és gyakorlaton foglalkoztam színházi bevilágítással is. Légyszi, maradjunk már a valóságnál. Emberalakú foltokat látsz a vakító fényektől. Próbáld ki.
Amúgy meg köszi, hogy jól példáztad azt, hogy a mai embereknek tényleg fingja nincs arról, hogy miről szól a színházi dresscode (mindezt úgy, hogy van olyan színház ahova kifejezetten nem mész öltönyben) és erről egy (kitalált?) havert kell megkérdezni egy teljesen kifordított alákérdezéssel, ráadásul rögtön arra gondolsz, hogy ez az előadás közben érdekelne bárkit. Amúgy meg senkit nem érdekel ha sportcipőben, búvárórával és melegítőben mész oda, kidobni nem fognak, de már megszokták, hogy azok az idők elmúltak, hogy az emberek egyáltalán értsék, honnan jött ez a kiöltözős szokás.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz fagyalllo #255268 üzenetére
Ja bocs, nem hittem volna, hogy én akartam eltávolodni a témától, miután a színházi dresscode eredeti jelentését csak egy cinikus, piszkálódó és a kommentem tartalmát kiforgató megjegyzéssel ütötted el.
Nem tudom mit kéne válaszolni a korábbi posztodra. Jött egy alsó polcos, műanyag kövekkel kirakott kvarz márka reklámplakátjával, hogy bizonygassa, mennyire megy az oversize búvár egy szmokinghoz. Nem azt írta, hogy neki mennyire tetszik, bizonyítani akarta az összeillőségüket.
Ha valaki pont azért veszi fel, mert nem illenek össze, megveregetem a vállát. Aki azért, mert idáig terjed az ízlése az kicsit sem érdekel. Aki pedig nekiáll bizonygatni egy dresscode vitában, hogy ezek márpedig összeillenek, azt lehet nem hagyom annyiban ha van érkezésem leírni pár sort. De téged ez érzékenyebben érintett, mint őt.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz fagyalllo #255274 üzenetére
Idézhetnél pontosabban is, mielőtt azt az érzetet akarod kelteni, hogy őt neveztem röhejesen idiótának. Amúgy meg ami biztosan nem zavarja a szemed, ha kiforgathatod mások szavait, mikor szóba kerül, hogy a dresscode időnként egy kedves hagyományt takar, amivel valaki munkája előtt tisztelegsz és jössz az összes kis piszkálódásoddal, aminek a lényege, hogy mekkora szar színész az, akit még kicsit is érdekel ez a hagyomány.
Részemről a téma lezárva. Amúgy is azok nyertek akik így gondolkozva járnak színházba.
-
Veron
addikt
válasz fagyalllo #255461 üzenetére
nem tudom a választ, mert sok Explorer homage van a piacon, mind nagyjából mm-re pontosan 1016 kópia. hogy ezek ugyanazt a tokot használják, azt nem tudom.
sokszor a CW-vel állítják párhuzamba a Smith's, és minden kétséget kizáróan el is vérzik a kidolgozásnál. de az előbbi kétszer annyiba kerül, így nem érzem fairnak. azt meg kell hagyni, hogy kidolgozási minőségben, viszonylag olcsó árért a CW kiváló csomagot ad.[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
-
sebixxx
tag
válasz fagyalllo #255500 üzenetére
Dehogy, nem ugy hordom , amiota megvan a BB58 sehogy se hordom csak kitekert koronaval van a tartoban. Amugy tarolva nem gaz a kitekert korona vagy inkabb tekerjem vissza?
Seikot MO-n vettem en meg kulfoldon elek, nem tudom, hogy tudnam megoldani a gariztatast, de akkor lehet majd utana nezek..I7 5820K 4.3ghz + BQ Dark Rock 3 ,Asus Strix X99 ,Corsair Vengeance (4x4 GB) DDR4 2666 MHz,MSI GTX 1080Ti Gaming X, Samsung 850EVO 250GB SSD+WD Black 1TB HDD ,Corsair RM650i 80+Gold, Phanteks Enthoo Pro M+ 4db Aerocool D.S. 14cm
-
sebixxx
tag
válasz fagyalllo #255502 üzenetére
Igazad van, vissza is tekertem gyors.
Az lesz, kb. egy eve van meg meg biztos kell lennie rajta garinak, de most igy hirtelen nem emlkeszem. Amugy egy garanciaba mi van benne? Speciel a bb58-ra lennek kivancsi.. Szerviz benne lehet vagy az kulon tema? Igaz meg odebb van a szerviz mert alig 1 eves csak kivancsi vagyok..I7 5820K 4.3ghz + BQ Dark Rock 3 ,Asus Strix X99 ,Corsair Vengeance (4x4 GB) DDR4 2666 MHz,MSI GTX 1080Ti Gaming X, Samsung 850EVO 250GB SSD+WD Black 1TB HDD ,Corsair RM650i 80+Gold, Phanteks Enthoo Pro M+ 4db Aerocool D.S. 14cm
-
Veron
addikt
válasz fagyalllo #255835 üzenetére
fekete-narancs vagy szürke-fekete esetleg fekete-sárga?
kicsit szűk a színben passzoló szíjak halmaza a számlap miatt. a fehér természetesen univerzálisabb lenne.@andrew01: kösz. kevés van az tuti. DLW-nek van mercis, de most nem olyat keresek.
[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
válasz fagyalllo #255839 üzenetére
teljesen jogos a sárgákkal kapcsolatos vélemény. és a pirossal is hasonló a helyzet, pedig azt hittem könnyű lesz választani.
van egy ilyen kékem itthon. kicsit világosabb a kelleténél, de nem rossz.egyébként ez a szürke-menta nagy kedvencem. ehhez a számlaphoz nem, de a fehérhez hibátlan lenne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest