- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
breakout123
aktív tag
válasz
ph_5.5 #97653 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek! Mondjuk inkább Magyarországon belülről szeretnék órát rendeli. Vaterán is találtam ilyen órát egyébként, csak egyre inkább nem bízok az ilyen helyekben már. Kicsit visszaolvastam a topicban és azt olvastam,hogy ez a típus eléggé karcolódik ez mennyire igaz?
Lehet inkább még nézelődök hátha megtetszik valami másik típus. Timecenteren kívül hol érdemes még megnézni? -
@mriya@
őstag
válasz
ph_5.5 #96855 üzenetére
Én már olyat is láttam, hogy a gyári Omega menetes hátlapja alól kikandikált a gumitömítés.
Szóval ilyen nem csak egy olcsó óránál furdulhat elő.
Mielőtt vízbe menne az ember, érdemes ellenőriztetni az óráját, bármi legyen is a számlapra írva.
Ázott már nekem is be vízálló órám, az is a hátlapnál szelelt.
Kiszárítás, és szerviz+teszt után gyorsan el is adtam. -
SÖ
addikt
-
Pé
senior tag
válasz
ph_5.5 #94926 üzenetére
Azt nem tudom, hogy hogyan kell kinézni egy profi órafotónak, reklámfotónak meg pláne.
Nyílván ez is egy szakma, amit tanulni és tapasztalni kell. (meg kell hozzá szépérzék, ami nekem nem sok van)
Nekem annyi kell, hogy legyen egy szép, részletgazdag, viszonylag színhű, nem elmosódott, nem eltorzult képem az óráról, amin meg tudom mutatni, hogy néz ki. (nincs tükröződés, nincs becsillanás, stb stb. neked felesleges magyaráznom)
Ehhez pedig "sátor" kell. (Az enyém egy doboz, meg fehér sütőpapír felhasználásával készült, kb. 2 Ft értékben)Ma pl. ezeket lőttem:
Tudom, hogy nem profi fotók, de nekem bőven megfelelnek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest