- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #256617 üzenetére
Én is így jártam a Tisellel, de a Pagani még mindig megvan, mert abban nem fekszik annyi pénzem. Viszont a Steinhart subok nekem jobban bejönnek, mint a mostani "kocka" Rolexek, mert a Stein tokformája jobban hasonlít a régi Rolexekére.
#256627 bigmasterg:
A Paganinak is van saját dizájnja, de nem elég jó, ezért veszi mindenki a másolatot. Viszont ott van pl. a Squale, nekik is van Sub-kopijuk, de van elég faxa saját dizájnjuk is, akkor már inkább utóbbit venném tőlük. A Steinhart esetén maradnék a kopinál, a sajátot meg reszelgessék még. -
arn
félisten
válasz
fagyalllo #256467 üzenetére
Nah ez kellene ezustben… a szamlap textura is finom. Nagyon tetszik amugy, igazi grand-mini seiko, a szerkezet meg elkepeszto ennyiert, es vmi 350 euro japoknal.
Nem rakjak ezt a szerkezetet bele masba?
Nekem meretben sajnos kicsi lenne, a junghans max bill 34mm is baromi jo aranyos ora (nem csoda ez az eredeti merete), csak eppen a karomon nezett ugy ki, mint egy noi ora, pedig nem vagyok nagydarab ember (185cm, 82kg). A 38mmest kicsit nagynak talalom ehhez a stilushoz, vhol a 36mm lenne az arany kozeput. Neztem a seikorol videokat, az is ebben erositett meg.
Datejustnal is ez mukodik, pedig az husosabb keret.
-
Veron
addikt
válasz
fagyalllo #256387 üzenetére
A Citizen szervizben már a Miyota 9039re is rácsodálkoztak és "új" szerkezetnek titulálták, amihez még kevés a beszerzési forrás.
Nem tudod véletlenül hogyan lehet ránézésre megkülönböztetni a standard es soigné grade-eket? Érdekel mi van a Farerben és honlap nem írja.
-
Veron
addikt
válasz
fagyalllo #256380 üzenetére
Köszönöm.
Ezt a cikket én is láttam, ami igazán érdekelne a száraz adatokon kívül, hogy mégis milyen minőségűba szerkezet, mennyire pontos és szevizelhető stb, megéri-e a felárat a Miyotához képest.
Elsősorban a Farer vonatkozásában tettem fel a kérdést. Nyilván az ár nem csak a szerkezetet tartalmazza, viszont az új werkkel kb. 100 fonttal drágábban adja a modelleket a Farer. Kicsit erősnek tűnik.
Bónuszkérdés: tudja valaki hogy milyen grade G101 kerül az új Farerekbe? Hogyan lehet megkülönböztetni a grade-eket?
-
bigmasterg
addikt
válasz
fagyalllo #256358 üzenetére
Itt ütötte meg a fülemet egy mondat. időre link, ahol ilyet említenek, ezért kérdeztem.
Lesz is idén pár út, de akkor simán viszek mechanikust is. -
feddel
senior tag
válasz
fagyalllo #256309 üzenetére
Köszi a segítséget! A linkelt órán lévő zöld pont nem a legjobb szín nekem sajnos. A másik meg 78 dollár postával. Azt hittem egyszerűbb a történet, hogy pl. egy ilyen szárnyaló gazdaságú országban bemegyek a bótba és kérek egy 20mm széles vastag stiftes szilikon szíjat, és egy órán keresztül variálok a színválasztékon.
Már k.-ra nem tudom hogy lesz nem-fekete szíjam..
Lehet hogy visszamegyek oda (hivatalos forgalmazó) ahol az órát vettem, és segítséget kérek, de azt is "szervezni" kell mert másik megyeszékhely... -
Deskdiver
senior tag
válasz
fagyalllo #256264 üzenetére
Már borús fényviszonyok vannak errefelé nem beszélve arról ,hogy még mindig tök vagyok fotózás tekintetében. Ezt korábban fotóztam ,de torz lett. Lehet benézek a fotós topikba hátha rám ragad valami. Ha bárkit érdekel még van 2db ilyen viharvert bezel ott ahonnan én rendeltem. Nem olcsó, viszont drága. [link]
-
Deskdiver
senior tag
válasz
fagyalllo #256255 üzenetére
Nekem is bejön a diszkrét mennyiségű arany klasszikus G-Shock-on. Én lecsupaszítottam egy "full bling" GMW-B5000GD-4-et, elsóztam ami nem kellett róla. A bevételből vettem egy GMW-B5000V-1 bezelt + maradt némi zsebpénz fagyira. Ez lett belőle. Sajnálatos, hogy a Casio nem használja azt a szép 5040PG kijelzőt több modellen. Azzal lenne nekem komplett a Frankenshock-om.
-
válasz
fagyalllo #256031 üzenetére
Köszi! Akkor igazából ha elvált, csak mindig rosszkor de mindig ugyan akkor rosszkor 3 es 4 óra között, akkor megvan a fog, csak rossz helyre esik. Ha meg a gyorsvàltóval erőltették volna túl, akkor nem váltaná el egyáltalán. Amúgy pl akinek van 7750 alkatrésze, annak ez a tàrcsàja is lehet akár?
Így viszont tuti elviszem szervizeltetni ma, mert ez zavar, pláne, hogy Sajnos egy csomót dolgozom éjjel. Ma is egy rendőrségi befogadói orvosi vizsgálatra rossz dátumot írtam hajnali 1kor, mert az óráról olvastam le. 🙈 -
válasz
fagyalllo #256029 üzenetére
Normál esetben éjfélkor kéne mind2 elváltania, nem? Egyébként a gyártó honlapján az van, hogy soha ne àllitsd este 10 és hajnali 2 között a gyorsvaltóval, mert akkor vált az automatika..ha valaki akkor állította a.koronàval, az tönkre tehette azt a kereket, amin a dátum van? Vagy ha tinkre ment volna, nem váltaná el egyáltalán?
-
válasz
fagyalllo #255972 üzenetére
Jaja, de ha teljesen felhúzott állapotban 250 alatt lenne, az gyanús lenne, hogy valami mechanikus akadálya van. Viszont gondolom 300as lengésszám mellett is lehet száraz a rendszer.
Ritkán hordok egy órát huzamosabb ideig. Most kitapasztalom,.mi a helyzet ezzel. Ha nagyon pontatlan, elviszem karbantartásra. Ha nem, akkor majd fél vagy egy év múlva.
Egyébként mina jobb ezeknek, ha állnak, vagy ha forgatón vannak?
-
válasz
fagyalllo #255903 üzenetére
Ilyenkor tudatosul bennem, hogy mennyire hasznos a dátumablaknál a domború csiszolás... ha már nem big date... ez is működik a gyakorlatban. Egy bizonyos kor felett (közelebb az 50-hez) már nemcsak a cipőkanál hasznos... hanem ez is...
Már ha számít még az óra által szolgáltatott infó könnyű leolvasása.
Mondjuk a Snoopy-s célközönségnél még nem szabadna, hogy ez gondot okozzon... -
Veron
addikt
válasz
fagyalllo #255839 üzenetére
teljesen jogos a sárgákkal kapcsolatos vélemény. és a pirossal is hasonló a helyzet, pedig azt hittem könnyű lesz választani.
van egy ilyen kékem itthon. kicsit világosabb a kelleténél, de nem rossz.egyébként ez a szürke-menta nagy kedvencem. ehhez a számlaphoz nem, de a fehérhez hibátlan lenne.
-
Veron
addikt
válasz
fagyalllo #255835 üzenetére
fekete-narancs vagy szürke-fekete esetleg fekete-sárga?
kicsit szűk a színben passzoló szíjak halmaza a számlap miatt. a fehér természetesen univerzálisabb lenne.@andrew01: kösz. kevés van az tuti. DLW-nek van mercis, de most nem olyat keresek.
-
sebixxx
tag
válasz
fagyalllo #255502 üzenetére
Igazad van, vissza is tekertem gyors.
Az lesz, kb. egy eve van meg meg biztos kell lennie rajta garinak, de most igy hirtelen nem emlkeszem. Amugy egy garanciaba mi van benne? Speciel a bb58-ra lennek kivancsi.. Szerviz benne lehet vagy az kulon tema? Igaz meg odebb van a szerviz mert alig 1 eves csak kivancsi vagyok.. -
sebixxx
tag
válasz
fagyalllo #255500 üzenetére
Dehogy, nem ugy hordom
, amiota megvan a BB58 sehogy se hordom csak kitekert koronaval van a tartoban. Amugy tarolva nem gaz a kitekert korona vagy inkabb tekerjem vissza?
Seikot MO-n vettem en meg kulfoldon elek, nem tudom, hogy tudnam megoldani a gariztatast, de akkor lehet majd utana nezek.. -
Veron
addikt
válasz
fagyalllo #255461 üzenetére
nem tudom a választ, mert sok Explorer homage van a piacon, mind nagyjából mm-re pontosan 1016 kópia. hogy ezek ugyanazt a tokot használják, azt nem tudom.
sokszor a CW-vel állítják párhuzamba a Smith's, és minden kétséget kizáróan el is vérzik a kidolgozásnál. de az előbbi kétszer annyiba kerül, így nem érzem fairnak. azt meg kell hagyni, hogy kidolgozási minőségben, viszonylag olcsó árért a CW kiváló csomagot ad. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
fagyalllo #255274 üzenetére
Idézhetnél pontosabban is, mielőtt azt az érzetet akarod kelteni, hogy őt neveztem röhejesen idiótának. Amúgy meg ami biztosan nem zavarja a szemed, ha kiforgathatod mások szavait, mikor szóba kerül, hogy a dresscode időnként egy kedves hagyományt takar, amivel valaki munkája előtt tisztelegsz és jössz az összes kis piszkálódásoddal, aminek a lényege, hogy mekkora szar színész az, akit még kicsit is érdekel ez a hagyomány.
Részemről a téma lezárva. Amúgy is azok nyertek akik így gondolkozva járnak színházba.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
fagyalllo #255268 üzenetére
Ja bocs, nem hittem volna, hogy én akartam eltávolodni a témától, miután a színházi dresscode eredeti jelentését csak egy cinikus, piszkálódó és a kommentem tartalmát kiforgató megjegyzéssel ütötted el.
Nem tudom mit kéne válaszolni a korábbi posztodra. Jött egy alsó polcos, műanyag kövekkel kirakott kvarz márka reklámplakátjával, hogy bizonygassa, mennyire megy az oversize búvár egy szmokinghoz. Nem azt írta, hogy neki mennyire tetszik, bizonyítani akarta az összeillőségüket.
Ha valaki pont azért veszi fel, mert nem illenek össze, megveregetem a vállát. Aki azért, mert idáig terjed az ízlése az kicsit sem érdekel. Aki pedig nekiáll bizonygatni egy dresscode vitában, hogy ezek márpedig összeillenek, azt lehet nem hagyom annyiban ha van érkezésem leírni pár sort. De téged ez érzékenyebben érintett, mint őt.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
fagyalllo #255263 üzenetére
Na ná!
Én a filmszakmából jövök és gyakorlaton foglalkoztam színházi bevilágítással is. Légyszi, maradjunk már a valóságnál. Emberalakú foltokat látsz a vakító fényektől. Próbáld ki.
Amúgy meg köszi, hogy jól példáztad azt, hogy a mai embereknek tényleg fingja nincs arról, hogy miről szól a színházi dresscode (mindezt úgy, hogy van olyan színház ahova kifejezetten nem mész öltönyben) és erről egy (kitalált?) havert kell megkérdezni egy teljesen kifordított alákérdezéssel, ráadásul rögtön arra gondolsz, hogy ez az előadás közben érdekelne bárkit. Amúgy meg senkit nem érdekel ha sportcipőben, búvárórával és melegítőben mész oda, kidobni nem fognak, de már megszokták, hogy azok az idők elmúltak, hogy az emberek egyáltalán értsék, honnan jött ez a kiöltözős szokás.
-
bigmasterg
addikt
válasz
fagyalllo #255234 üzenetére
Ízlésről megy a vita.
Ugyanaz a szett az egyik ember szemében lehet "full menő", másik ember szemében meg hivalkodó pojáca / figyelemhiányos.Egy biztos, ha valami letisztult, az elegánsabb és nehezebb melléfogni vele. Érdemesebb lehet ebbe az irányba mozdulni, ha olyan helyen jelenik meg az ember.
Egy bőr szíj elegánsabb, mint egy fém szíj, vagy nato. Aztán mindenki eldönti hogy mikor melyiket veszi fel.
Kinek mi jön be. Pl van aki felvesz férfiként sok köves gyűrűt, [link] [link] nekem pl ilyen eszembe nem jutna.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
fagyalllo #255243 üzenetére
Nem ítéllek el, felőlem mindenki azt vesz fel amiben jól érzi magát.
Ha már vallás: Az amit megszóltam a fórumtársnál az olyan, mintha a vallást nem ismerő elkezdené kioktatni a többieket arról, hogy mivel manapság divatos a lefelé fordított pentagramma, megmagyarázza, hogy ez megfelelő templomi viselet. Trollkodni akarsz ezzel? Ez oké, engem nem érdekel. Azért mondod, mert fogalmatlan vagy? Lehet valaki ki fog javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest